4549
  • NiGhTM4R3
    Srácok én vagyok a vak vagy nem lehet visszanézni a meccsek statisztikáit? csak azt látom, hogy kik voltak a csapatban.
  • yesname #3491
    Nem azt mondta, hogy AI-val, hanem hogy AI ellen.
  • SLICK
    nehogy azt hidd... Szerintem az AI lassan idegölőbb, mint pár noobbal való játék...
  • Morpheus_v2
    Gondolom A.I ellen nem akarsz játszani. Ott kb mindig nyernél. A másik lehetőséged lfg rendszer.
  • ddany7
    de akkor miert nem csinalja ugy hogy WWLWLL ? engem is idegrsit, egyszer 7L van zsinorban, maskor 11W...
  • Terawatt
    Nem nyerhetsz mindig
  • yesname #3486
    Valahogy be kell állnia a wnrate-nek 50% körülire. Blizz tesz róla. :) Egyszer fent, egyszer lent.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.24. 21:58:33
  • mkfdd
    Zsinórban 5 bukta meccs. Én már nem is tudom mit csináljak. Mindig van a csapatban vki aki ilyen k/d statokat csinál hogy 0/8, 1/13 stb. Akárhogy hajt az ember, nagyon nehéz behozni azt a hátrányt amit egy ilyen nyomorult létrehoz. Nem is értem mért mindig az én csapatomba kerül ilyen az ellenfélnél meg sosincs. Rankeden is ez megy hogy mindig egy nyomorulton úszik el az egész vagy azért ott jobban odafigyel mindenki?
  • mkfdd
    Áh ez a leoric hét nagyon szopás. Miérrt mindig az én csapatomban van leoric aki zsinórban meghal? Így esély sincs ha lvl 10 alatt már 3 szinttel vezet az ellenfél :S
  • Morpheus_v2
    Heti hősök:
    Li Li
    E.T.C.
    Rehgar
    Sgt Hammer
    Gazlowe
    Kerrigan (level 12)
    Leoric (level 15)
  • Morpheus_v2
    Gondolom azért hátrányban volt azokkal szemben, akik visszaszívják a hpjukat (thrall, butcher, illidan). Nagyon tetszik, hogy végig remekel, talán end game környékén lehetne egy picit erősebb.
  • Terawatt
    WTF Videó 11

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.23. 19:48:48
  • TBTPumpa
    Igen, kapott némi buffot ő is, bár eddig sem volt épp gyenge. A portréval még én sem járok sehol. Viszont több portré is bekerült most a játékba, szóval lehet mindenkit 10-es szintre húzni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 19:48:50
  • Morpheus_v2
    Én még a felénél se járok. Nagyon kellemes karakter Kerrigen, nem hihetetlenül OP, de mostmár simán eltud bánni egy sunyi novával, ha meglep hátulról.
  • Terawatt
    Sajnálom, Ön lett a záptojás. :)
  • 93Geri
    Srácok, amúgy ti hogy álltok a Treasure Goblinos portréval?? Én pont most unlockoltam. Remélem gyors voltam és nem én lettem az utolsó aki megszerezte. :D
  • 93Geri
    Én személy szerint javulást vettem észre a MM ben. Solo QM. Még mindig vannak idióták, és van amikor gyalázás megy a mi vagy az enemy részéről, de nálam több lett a kiegyensúlyozott meccsek száma.
  • ddany7
    matchmaking-el mi van?
    Multkori meg a Monk elotti patch-nel mintha megjavult volna, ertelmes jatekosokat kaptam 10es win streakem volt. Most, miota bejott a Monk, azota szerintem 10bol 3 meccset jo ha nyerunk, es tele van idiotakkal, akik 10perc alatt 10-12 halallal alnak, stb.

Masnal is ilyen a helyzet? Hero League is hasonlo.

A latency problema pedig meg mindig nem lett kijavitva...
    Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.23. 18:29:11
  • yesname #3474
    Na igen. Arra én is gondoltam, mikor egy nagyon profi teamet látok, hogy biztos TS-eznek stb. Ami a fő probléma, hogy valóban egy összeszokott team hiányozhat, nem egy szedett-vedett csapat. Nemrég kezdtem HL-ezni és tulajdonképpen ennek kapcsán írtam, hogy csak a groupolás a nyerő. Szétszedni sem lehet őket, hibába indítasz rájuk 2 vagy 3 merc-et, mert együtt gyorsan odamennek leverik, aztán pillanatok alatt ugyancsak együtt oda is értek ahova kell és így tovább. Éppen a QM-ekben volt az, hogy ott nem igazán a groupolásra mentek az emberek, nem az volt a lényege, hogy együtt mindenhova stb. HL-ben már ez van és itt esett le, hogy group, group, group. Group vs group van, semmi taktika. (Igen, lehet ez éppen azért van, mert nem TS-es csapatok vannak. Belátom gyors a játék és a leader csak TS-en tudna elég gyorsan megosztott szerepeket kiadni.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.23. 13:11:15
  • karmacoma
    Sajnos solo Q erről szól. Jól koordinálva a legtöbb mapon darabokra lehetne szedni split pushal a totál együtt mozgó csapatot, de ehhez az kéne, hogy ne ölesse meg magát azonnal az aki ellenfélt lát, illetve kell valaki, aki jó a stratégiában és irányítja a többieket ki hova menjen, és a többiek el is fogadják azt.
  • Kotomicuki
    Tól-függ: az utóbbi, játékmenetre erősen kiható módosításaikkal - regen.master, superiority tönkretétele, ill. elvétele egyes hero-któl (pl. E.T.C.-től - azóta kissé megrogyott az a kari is) - a kötelező TF-ok irányába tereli a játékot (QM), de ennek ellenére még játszható a szintelőnyre gyúrós is (QM), ha önállóan is tevékenykedni és nem meghalni tudó egyének alkotják a csapatod...
    A szóló-QM játékmód veszélyes terep, a többiben lehet(ne) inkább csak taktikázni, de ott is csak premade csapattal és TS-el felvértezve!
  • Morpheus_v2
    Ha megnézed a hivatalos honlapot, ott virít középen a team brawler felirat. A csapatban játszó embereket is szét lehet választani több camp elfoglalásával. Ilyenkor muszáj több helyre figyelniük, objektívek elfoglalása is megoszthatja őket. Ahogy néztem (ez azt én véleményem) a többi moba általában arról szól, hogy mobokat farmolsz 10-20 percig, hogy legyen elég goldod, hogy megvehesd az aktuális helyzethez megkövetelt weapont. Ha teljes a felszerelés, akkor meg mentek zúzni. A Hots legalább kihagyja a legunalmasabb fázist.
    Ha nagyon taktikára akarsz rámenni, akkor ott az Airmech, ami félig moba félig stratégia, fegyverek és tárgyak helyett egységeket (tankok-tornyok) vehetsz és azok segítenek neked az ellenfél ellen.
  • yesname #3470
    Azt hiszem már elég egyértelmű számomra, hogy ennek a MOBA-nak a hibája az, hogy erő van és nem taktika. Pl. ha nem groupolva játszunk, míg a másik team groupban, akkor minimum 90% vesztés van. Más MOBA-val nem játszottam, de tudtok olyant, ahol a taktikán van a nagyobb hangsúly?
  • VladimirD
    Duck Hunter Easter Egg

• Kotomicuki
    A mérgezésének a hatása sem elhanyagolható: ugyan kevésnek tűnik - nagyon alacsony HP-jű ellenfelet nyír csak ki és a hatása alatt Nova és Zera' sem tud lopakodni - , de a csata végére ez is számottevő lesz. A lvl 16-os Specialized Toxin-nal duplázható a mérgezés sebzése, ami minden, nem baráti élőlényre hat, akit Nazeebo bármely támadási formája elér - duplázott (a ST-nal 4x-ezett) Burning Rage, kissé másként.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.08.23. 08:21:43
  • Jockey
    eros az aoe damage..
  • 93Geri
    :D Nagyon fan, szeretem ezt a sorozatot. Most az elmúlt napokban rengeteget Nazeeboztam, és nagyon tetszik. Régen valamiért nem fogott meg, most viszont lehet hogy meg is veszem.

Valaki amúgy megmondja nekem hogy miért vagyok mindig első hero damage-ben?? Csak mert kicsit furcsáltam az elején hogy a hősökre is sok damaget tolok vele. A traitje miatt lenne??
  • Morpheus_v2

• TBTPumpa
    Ingyen Diablo:
  • Morpheus_v2
    igen, gondoltam erre, de azt hiszem csak malfurian volt meg amikor megvettem a legolcsóbb csomagot, az csak 2000 volna. Meg van még zeratul ronin skinje, amit külön kóddal (csak egy skin kódom volt) aktiváltam és már meg volt zera. A ronin skin, ha kóddal aktiválta az ember akkor alapból megkapta hozzá zeratult is ingyé (utólag olvastam...). Lehet, hogy ez volna az? Visszakaptam volna zera és malf pénzét?
  • karmacoma
    Nem lehet, hogy vettél hőst bundle-ben, ami már megvolt?
  • Morpheus_v2
    Hm ma csak úgy a semmiből kaptam 11000 goldot. Múlthéten jól elvertem az összes pénzem nazera és tlv-re, most megint sok pénzem volt. Gyorsan el is vertem kerrigenre és utherre, mielőtt visszakérné a rendszer. Másnál nem történt hasonló?
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.22. 10:43:00
  • Jockey
    rehgar jobb lane-sben es minionolesben, a shildje miatt..sztem rehgar mobilisabb ami nagy elony..
  • karmacoma
    Lassan meglesz level 7 Monkal. A két változtatással(e buff lev 4-en és q buff lev 13-on) 9-2t futottam. Volt egy Butcher-Kerrigan csapatom, ott egészen őrületes amit művelni lehett, ahogy Illidan és Tyrael mellett is nagyon jó volt. Ha betartja az ember a dash-t akkor szinte mindenkinek lehet segíteni, jobban mint pl Utherrel, aki a kedvenc healerem volt eddig. Az össz heal verhetetlen, ha együtt mozog a csapat. Volt hogy 40k-val előztem az ellen Malfuriont.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.20. 19:30:15
  • Morpheus_v2
    Rehgarnak szerintem jobb a healje, monk erősebb 1v1-ben.
  • karmacoma
    Szerintem korai megmondani. Rehgar is nagyon jó Hero.
  • Yserac
    Reghart érdemes még megvenni 7k, vagy jobb lesz a monk 2 hét múlva?
  • karmacoma
    Kipróbáltam a tempo stormos guide buildjét. Apró változtatások az enyémhez képest, de sokkal jobb. Iszonyatosan mobilis, és szinte verhetetlen healben. A Lev 13-as talent igazi megmentő. Egyre jobban megy a dolog. Szerintem Tier 1-2 lesz a monk.
  • karmacoma
    Én is nyomtam vele egy 7-8 meccset. Próbáltam többféleképpen építgetni. Traitből a sebzőset és a healelőset is választottam. Többet nyertem solo Q-ban a sebzőssel, de a healelős is nagyon fasza lesz egy koordináltabb csapattal. Level 4-en van összehordva az összes fos talent. Wardot megszokásból nem pickelek, ha szerinted jó akkor majd kipróbálom. Shieldet vittem itt, hogy kicsit több support eszközöm legyen. Tier 3-ban sok jó cucc van. Cleanse vagy echo. Utóbi iszonyú jó, ha csak valami lightos stun van az ellenfélnél inkább azt viszem, úgy is kicsit nehezebb ilyen aktív hőssel időben cleanse-t használni. Ultinak csak a healelőset használtam. Ellenfél monknál nem tűnt túl vadnak a SSS. Lev 13-on is van 3 jó, az öklözés talán a legerősebb, ha nincs ok spellshieldre vagy rentlessre. 16-os talentnél is a 2 w-s a nyerő nálam ellenféltől függően. A Stormshield meg mindig jó.

Összességében iszonyú erős másik healerrel párba állítva és dmg traittel játszva, de szólóban is tartja simán a lépést healingben egy Rehgarral. Alapvetően jó counter ellene az ami butch ellen. Elfut az ellenfél és nem jön a trait, igaz a heal akkor is megvan. Campeket tényleg baromi jól szedi, ahogy last hitelni is baromi jól lehet a deadly reachel és a dash-el. Ami gáz a CC és a waiveclear hiánya. Persze jó csapattal ezek elfedhető hiányosságok. Amit kb 4* rontottam el: Ne kombózd dashel az ultit azonnal, mert magadra nyomod a palmot. :D Már szégyelltem magam nagyon.

Na szóval, se Tryande se Brightwing nem lett belőle. Első blikkre kifejezetten erős Hero, de nem a nerfre váró op izé csak egy üde színfolt a használható kategóriában. Remélem versenyeken is látjuk majd, bár kicsit féltem, hogy túlzottan kifókuszálható a stílusa, így csak 2 supp compokban lesz majd.

• Mephike
    Nincs hős, ami 15k-t ér. Értem én, hogy tetszik, és jó, de én simán várok még 2 hetet.