Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tulajdonképpen 3v5-ben hozta a meccset némi szimbióta segítséggel nova+lili+buccser, amíg én lebontottam az ellenfél épületeit.
Liga meccseken mikor a Navi pl Aba-t pickeli TL teamje szinte mindig, hátrányt ledolgozandó a Vikingeket beviszi, mert az nagyon erős counter. Nagyjából Aba egy fél ember hátrány, viking meg egy fél vagy kicsit több ember plusz.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.07.28. 20:54:29

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Poén az, hogy az első 3 sárkányt az ellenfél vette fel, ráadásul a meccs első felét abszolút ők vitték. Az ellenfél Abathurja is rámvert 20k Siege dmg-t, szóval el voltam maradva. Végig a lenti Shrine-t védtem, az ellenfél felőli bokrot teleraktam aknával, ami azért elég szépet sebzett rájuk mikor bejöttek, így a csapattársaim könnyebben meg tudták ölni őket. KT és Chen folyamatosan szívtak az aknákkal, de egyik sem aoe-zett volna oda, hogy felrobbanjanak 😄
Ahogy a többiek is összeszedték magukat, viszegették a Campeket is, addigra már mind a 3 lanen elég szépen bementünk. Én az alsót Monstrosityvel egyedül bedózeroltam + campek majd az alsó camphez mentem a bokorba ahol letettem a Locust nestet + folyamatosan spawnoltam 3 Locustot is (ami Ranged attackkal kurva nagyot tud sebezni) és onnan kezdve el is dőlt a játék, az utolsó 4-5 percben már ki se tudtak jönni a bázisukról, vagy ha kijöttek meg is haltak.. Kurva jól esett most ez a meccs ^^

Nekem a másik kedvencem, amikor Sylvanas/Tyrael/Zagara ellen bepickelnek egy Li Li-t aztán nem a Water Dragont veszi ki LVL10-en, hanem az AoE healt, amit persze azonnal megszakít Sylvanas/Tyrael/Zagara (és a többi lefogós hős). Bizonyos esetekben jó választás az AoE heal, de amikor tons of CC van az ellenfél csapatban, akkor rossz választás, bár akkor nem is Li Li-t kéne pickelni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:48:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Mondjuk kár volt, mert egyedül el tudta veszíteni a meccset Blackhearth Bay-en 3 fort vs 2 keep állásról. 4-es premade volt+én Tryandeval HL-ben. Firstpicként megkérdeztem Tryande ok-e. Mule+owl nagyon jó azon a pályán. Mondják persze tökéletes, erre nem pickelnek healert. Nem gond baromira vezetünk, kb vért izzadok(Majdnem utolértem ellenfél Uthert healben+top dmg/xp voltam), erre mennek bossolni miután owl-al megcsinálom a visiont hogy ne. Azért is maradnak, Bosst nem tudják elvinni mert Zera voidolja az ellenfél csapata helyett. Utána 3 TF-ra mennek camp-hez, Zera mindegyiknél előrerohan és meghal egyedül, mielőtt odaérnénk. Kb Teamfightolni se kellett volna arról az állásról, csak jó rotációval begyűjteni mindent a pályán.
Baromi szar szériába vagyok most. Platinum mmr-ről goldba estem, és silver sincs már szerintem messze. Most már minden csapatomban van olyan aki nem érte el még a 40. szintet, és 1 fort/obj bukás után beírja valaki, hogy afk now. Pedig eddig HL volt nekem a megnyugvás szigete, ahol mindenki egymást támogatva küzd a győzelemért Solo Q-val nem tudom, hogy mászok vissza. Utolsó 10-ből 2-t nyertem.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Malfurion
Valla
Tyrael
Zagara
Chen
Tyrande (Available after you reach player level 12)
Illidan (Available after you reach player level 15)
Szinte biztos vagyok abban, hogy a life regenje kapni fog valamilyen szintű nerfet, de majd meglátjuk.
Én nem engedném a full premade-t non-premade ellen játszani. Ráadásul egy full vegyes pre az MM-et is megborítja. Vagy a legmagasabb képességű játékos alapján sorsol?
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Nálunk voltam én Sylva-val, volt még Malfurion, Kael'thas, Johanna, Jaina, ellenfélnél Li li, Buthcher, Valla, Anub'Arak, Zeratul.
Nem elég, hogy a mi tankunk tett magasról a többiek kérésére, és elment 3x is egyedül kergetni Li li-t aki röhögve behúzza a bázisukra a tornyok közé, aztán meghal, Kael szintén 1 címeres ostoba állat volt, teamfight helyett elmegy campezni, rákérdezek, hogy ezt miért kellett erre vissza irja, hogy kell az xp, pofám leszakad komolyan... De ez még nem a vége.... Megnyerünk 1 teamfight-ot végre kínkeservvel, és elmennek campezni 3-an is holott írom ,hogy pusholni kéne mint állat mert nincs ellenfél, következőnél meg én meghalok focus fire miatt, ezek ugyan megnyerik a teamfightot, és kiszednek 3 embert, de utána elmennek 4-en 26 felé campezni, meg minionokat ütni hogy szét ne verjék azok a core-t, 3-ik team fight nyerés után felveszem terror-t 1-ik se jönne velem, holott külön kérem, neem elmennek campezni ismét meg solozni... Az ellenfél Anub'Arak-ja csak 3x jött be bázisunkra hót nyugodtan siege-elgetni, úgy hogy 1-ik társunk se mozdult volna rá, Li li-jük is eljátszotta ezt 1x...

Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.07.25. 01:09:08
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
- "ui feltételek mellett." - ez mi?
- "vagy a hősök erősségéhez (lásd: Valla 2k Gold)." - ezt miért?
Immár PDF fájl lett a könnyebb kezelhetőség érdekében (elméletileg így már mindenkinek helyesen fog megjelenni), emellett bővítettem a fájlt a pályák feladatainak ismertetésével is.
más:
Most csak nekem van olyan szerencsém, hogy sorozatosan sok goldos napi questeket kapok, vagy másnak is beadja? Nekem zsinóürban ez a 3 vagy negyedik, hogy a 800 és 600 goldos questeket adja be... Mondjuk ennek csak örülök, mert azt a néhány hőst ami érdekel Goldért szeretném megvenni ^^ Leoric-ot is megvárom míg 10k lesz.
Tassadar -- 3,19 EUR
Mech Tassadar -- 11,19 EUR !!
Diablo Kaijo -- 2,49 EUR
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.24. 11:39:37
A hősök árai bármikor változhatnak, de ez inkább csak azok csökkenését jelenti - nem kevés idő után és vagy-vagy alapon - sok köze nincs a megjelenésük időpontjához, vagy a hősök erősségéhez (lásd: Valla 2k Gold).
...
#3191: <#eljen>#eljen>
Hát, kezdőként nagyon nem bírtam Tychus-szal és Muradin-nal megbarátkozni - most sem a szívem csücskei - , inkább a Tutorial Raynor-ja volt a könnyen kezelhető. Ha meg még egy kell, akkor Tassadar (ALT+)bubi + delej és Archon + Scyer (meneküléshez/üldözéshez) felállását sem volt nehéz betanulni és működtetni - kezdőként, QM-ben.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Amit én javítanék, beraknék:
- a hősök áránál megemlíteném, hogy gyakorlatilag semmi jelentősége annak mennyibe kerül a hős, csupán azt mutatja mikor került be
- questeknél war/assa/spec/sup küldi az 3 meccs és 300 gold
- HL leírásnál úgy írnám, hogy szükséges 10 hős a heti ingyenes hősön túl
Gratulálok, ez egy igazi hiánypótló írás!
Ez az első publikus változat, később még módosítva lesz. Addig is olvasgassátok és tanulmányozzátok!
A javaslatokat (mit kellene még beleírni/módosítani) is szívesen várom!
A pályák leírására és az objektívek időzítésére gondoltam még elsősorban, illetve a karakterek közötti szinergiára. Ezeket kellene még összeszedni és akkor beleírnám ezeket is.
Köszönöm és jó játékot!
Sokan nem tudják szerintem hogy lehet Hs-t használni amivel megúszhatod azt, hogy 4 hős köre éledj
Amit én eddig problémaként élek meg (ami idővel talán változni fog) az, hogy a Leoric mögött álló csapat képtelen élni a Csontibácsi által nyújtott előnyökkel.
(Volt egy olyan meccsem ahol több mint 120K sebzést magamra vettem, több mint 130K siege damagem volt, és a sebzéslistán is jó helyen voltam, és ennek dacára kikaptunk. Méghozzá úgy, hogy egy idő után már nagyon komoly life regenem volt, és hiába volt fókusz rajtam, nem haltam túl könnyen, még ez is kevés volt...
Szóval idő kell ennek a karakternek, és biztos vagyok benne, hogy bekerül a legsűrűbben használt warriorok közé.
To the Leoric on my team with 15 deaths... At least the enemy Leoric had 17. <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)