Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, Novát hiányoltam pár napja, biztos miattam tették be 😄 tankhoz szoktam de nagyon tetszik, vagy 20 meccset toltam ma vele.
Nekem is nagyjából ez van, disconnect ritkán, de meccsenként 3-4db 4-5mp hosszú lag, amikor semmit nem tudok csinálni.
Ilyen nekem Lanch alatt volt 1-2 hétig, aztán megcsinálták, most pedig újra előjött, pedig semmi, még a BNET sem megy a háttérben, és egy gépen megy a net. Van egy fórumtéma a hivatalos oldalon, sokan küszködnek ezzel sajnos.
Múltkor pl. én vittem a Terrort, erre akkor jött egy 6-7 mp-s lag...
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.05. 23:32:03
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A második Monk heroic jónak tűnik, és ha a heales heroic jó akkor, megállhatja a helyét supportként. Nálam itt hasal el pl Brightwing. A 4 healer heroicja gamechanger, az övé meg semmiség(az aoe heales talent nélkül).
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Lessz miből válogatni.........
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
A pályának köze sincs a Diablo 3 act 3-as Siege-s pályához, pedig ugyebár ez írta valaki, hogy olyan témájú lesz 😄
#3262: Na és az a +7 hős bemutatása a Monkon, Rexxaron és Artanisen kívül lesz vagy velük együtt 7?
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.08.05. 13:38:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ 7 új hőst is bemutatnak még a héten a GamesCom keretében!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 12:38:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.05. 12:07:02
Mondtam előre! Facehunter powa!
A Butcher automatikus vereség HL-ben is. Sajnos még csak streamen láttam embert, aki tudott vele játszani és nem 1 for 1-ezett(jó esetben) vele megállás nélkül. Nova meg egy fogalom a HOTS világában.
Li Li
E.T.C.
Nova
Tassadar
Thrall
Azmodan (12)
The Butcher (15)
Csak ezt is meg kell szokni (pl. Tyrandeval a baglyot én a minimapra kattintva szoktam ellőni a megfelelő irányba, így meg nem megy).
@
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nálatok van olyan, hogy kattintotok valamerre és a karakter teljesen ellenkező irányba kezd menni? nem egyszer sétáltam bele Novának a "csapásába" pedig simán kikerülhettem volna, de mintha direkt belesétált volna. De volt, hogy kb. 3-an üldöztek és akkor is eltudtam volna menekülni de pont feléjük indultam meg, utána kattintottam vagy 5x mire megfordult, de már késő volt.
http://youtu.be/bCbUobc1M-I
A szemfülesek viszont már Overwatch-os utalást is láthatnak a játékban (Tychus egyik skinjén - egyik oldalán Tracer van kicsiben, a másikon pedig Widowmaker).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.31. 09:33:27
Mondom ezt annak ellenére, hogy SC játékos vagyok főképp, némi Diablo (csak HC) vagy most már HotS is lazulásnak.
Más: úgy látom szarnak a Diablora... vagy esetleg majd a BlizzCon-on villantanak valamit. Ha már bejelentik az új kieget a WoW-hoz, meg előtte jön még a SC2 kieg, így tuti majd 1-2 év múlva jön új kieg a Diablohoz is, ha lesz még egyáltalán.. Kicsit gáz azért, hogy egyáltalán nem is foglalkoznak a játékkal egy ilyen eseményen.
Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:09:56
Nem olyan rossz az azért szerintem. Néhány kiegyensúlyozott TF-ban pont egy serpentnyi kell a nyeréshez.
Valahol írták a fórumon, hogy valami bug, ez segíthet rajta. Na így már mindjárt mást.
Zerának meg muszáj közelben lennie, mert úgy képes bevinni nagy dmg-et. És mivel többször kell kimennie a Lane-re így hamarabb észrevehető.
Viszont Nova ha lő, vagy kap valami AOE damaget, akkor ugyanúgy semmi nem látszik belőle.
May 5-11, 2015: Malfurion, Nova, Rehgar, Tyrael and Valla
Akkor volt legutoljára, én meg asszem az után kezdtem a játékot. Itt van augusztus és idén mindössze 4x volt free karakter, hát nem viszik túlzásba....
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.07.30. 15:21:14
Mondjuk érdekes, ilyen félig-meddig cloak lehet, mert a health barját néha látom, illetve a targeted spelleket is rá lehet nyomi, de attól ugyanúgy nem látszik semmi. Még a körvonala sem (zeratulnál ez is látszik, ha mereszted a szemed).
Fos imba szar egy hős.