Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem ma többször is kidobott, a microlag meg már alap nálam, meg sem lepődök. Nem hiszem a netemmel van gond.

Minden idők legszégyenteljesebb vereségét szenvedtem. Az egész csapatom (td/death) aránya 15/3 volt kb. én mentem Novával 25/1-el, az összes ellenfélnek olyan 4/10 statja volt és vesztettünk. Egyszerűen nem jöttek a templomokra. Mondjuk ezért is jó a játék, hisz nem csak arról szól, hogy gyilkold az ellenfél hőseit, mert azzal is veszthetsz.

Ja, Novát hiányoltam pár napja, biztos miattam tették be 😄 tankhoz szoktam de nagyon tetszik, vagy 20 meccset toltam ma vele.

A Blizz próbálja bemagyarázni, hogy nálunk van a gond, pedig nem.
Nekem is nagyjából ez van, disconnect ritkán, de meccsenként 3-4db 4-5mp hosszú lag, amikor semmit nem tudok csinálni.

Ilyen nekem Lanch alatt volt 1-2 hétig, aztán megcsinálták, most pedig újra előjött, pedig semmi, még a BNET sem megy a háttérben, és egy gépen megy a net. Van egy fórumtéma a hivatalos oldalon, sokan küszködnek ezzel sajnos.

Múltkor pl. én vittem a Terrort, erre akkor jött egy 6-7 mp-s lag...
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.05. 23:32:03

Nekem tegnap dél óta stabilan 100 fölött van a pingem és foylamatos micro lagok mennek. Timernél lehet is látni, hogy fél-1 másodpercenként megszakad. Disconnect is van meccsenként 1-2. Másnál is ennyire szar, vagy ez már a szolgáltatóm hibája?
Csak nem fogynak a játékosok mint wowba, hogy a Blizz előre beharangoz több (hetet ahogy olvastam) karaktert, ami valószínűleg mind régen várt vagy közönség kedvenc karakter, hogy a mézesmadzag trükkel megtartsa a játékosokat.... nem is említem meg hogy a Tychus skin mióta érkezik.
Aha! Kb 6 hsz-el hátrébb van. Ne írj butaságokat.
Terawatt
Elég valószínű tud lenni az ilyen, de ha nem most akkor később kerül be. Lényeg hogy van nyoma. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

SLICK
hát merem remélni, hogy még Malthael bele fog férni :3

SLICK
tudom, hogy datamine-os infók alapján mondtad, de mégis kész tényként kezelted.

Köszi! 😊
A második Monk heroic jónak tűnik, és ha a heales heroic jó akkor, megállhatja a helyét supportként. Nálam itt hasal el pl Brightwing. A 4 healer heroicja gamechanger, az övé meg semmiség(az aoe heales talent nélkül).
Morpheus_v2
Monk & Rexx ablities
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Terawatt
Kitartást! 😊

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Remélem nem lesz Brightwing belőle. Mindenre jó, de semmire se igazán. Én mindenképpen meg fogom venni, mert játszottam vele pár száz órát D3-ban is. Nem szoktam csak akciózott hősöket venni, de most 2 hete nem gyújtottam rá(15 év után), mondván ha a Monkig kibírom akkor megjutalmazom vele. 😄
Nehezen érti meg, aki a sötétséget tiszteli 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

A Heroesban Kharazim lesz az első olyan hős, aki három trait közül választhat.
Lessz miből válogatni.........

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

TBTPumpa
+7 új hős!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én voltam, és csak azt írtam, datamine alapján ezt írják redditen. Szerinted én datamine-oltam? Akár gyorsan vissza is vehetsz az arcból.

SLICK
valaki a topicból jó nagy balek volt 😄DD
A pályának köze sincs a Diablo 3 act 3-as Siege-s pályához, pedig ugyebár ez írta valaki, hogy olyan témájú lesz 😄

#3262: Na és az a +7 hős bemutatása a Monkon, Rexxaron és Artanisen kívül lesz vagy velük együtt 7?
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.08.05. 13:38:28

Morpheus_v2
Hivatalos videó és hír monkról, rrexxiről és új pályáról.
TBTPumpa
Ősszel érkezik Artanis, az első StarCraft harcos. Legacy of the Void CE/Digital Deluxe ajándék.

+ 7 új hőst is bemutatnak még a héten a GamesCom keretében!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.05. 12:38:25

Morpheus_v2
Leírás Rexxi és monk skilljeihez. Mindkettő kell azonnal!
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.05. 12:07:02
TBTPumpa
Érkezik Rexxar!

Mondtam előre! Facehunter powa!

Morpheus_v2
Megerősítve. <#wilting> Butcherrel valahogy nem tudtam olyan hihetetlen nagy hdmg-ot összehozni mostanában, kíváncsi vagyok mennyire fog romlani a győzelmi aránya.
Butcher, Nova, Thrall. QM felejtős. 😄
A Butcher automatikus vereség HL-ben is. Sajnos még csak streamen láttam embert, aki tudott vele játszani és nem 1 for 1-ezett(jó esetben) vele megállás nélkül. Nova meg egy fogalom a HOTS világában.
Terawatt
Tassadar helyett zerathul kellett volna, azmo helyére pedig abathur. <#hehe>

Morpheus_v2
Jövőheti rémálom (98%, még nem erősítették meg hivatalosan). <#wilting>
Li Li
E.T.C.
Nova
Tassadar
Thrall
Azmodan (12)
The Butcher (15)
armageddon666
Ó, köszönöm. 😊 Nem szoktam nézni patch notest.

@

Már berakták a kikapcs gombot: Options/Gameplay/ Right-click through minimap

Csak ezt is meg kell szokni (pl. Tyrandeval a baglyot én a minimapra kattintva szoktam ellőni a megfelelő irányba, így meg nem megy).
armageddon666
Ami roppantmód zavaró, hogy nem kikapcsolható. Másik zavaró dolog, hogy az UI-n nem lehet keresztül kattintani. Szóval ha nem az ellenkező irányba szaladok minimap miatt mint kéne, akkor megállok, mert az arcképre kattintok...

@

Pont ezt akartam írni. Velem is sokszor előfordult már (igen, n00b vagyok) aztán észrevettem, hogy mindig akkor fordul elő, mikor "jobbra le" akarok menni. Aztán igen... ott a minimap, néha az ember a nagy hévben arra kattint rá 😛
Nálam ez akkor fordul elő, ha véletlen minimapra kattintok.
Sajnos, van némi "tétovaság" az egérrel kiadott parancsok és azok végrehajtása között.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hasonló velem is volt hogy kattintok neki oda menjél és valami teljesen más irányba indul el. Nem sokszor de 1-2 alkalommal előfordult már. Olyankor elkezdek kattintgatni mint a veszett egér és nagy nehezen reagál és megindul a jó irányba.
Sziasztok
Nálatok van olyan, hogy kattintotok valamerre és a karakter teljesen ellenkező irányba kezd menni? nem egyszer sétáltam bele Novának a "csapásába" pedig simán kikerülhettem volna, de mintha direkt belesétált volna. De volt, hogy kb. 3-an üldöztek és akkor is eltudtam volna menekülni de pont feléjük indultam meg, utána kattintottam vagy 5x mire megfordult, de már késő volt.

Ez nagyon nagy 😄
http://youtu.be/bCbUobc1M-I
Még mielőtt kijött volna EC mondták, hogy majdnem kész van a másik Diablo témájú map.
Úgy tudom datamine szerint, a D3 Act 3 ostromgép elpusztítós pályája a címe.
TBTPumpa
Új Diablo témájú Hots map? Csak 1 ilyenről volt szó és az már meg is jelent... Eternal Conflict. StarCraft (valószínűleg a Legacy of the Void megjelenésekor) és WarCraft témájú map lesz a jövőben. Diablós dolog az idén már nem lesz.
A szemfülesek viszont már Overwatch-os utalást is láthatnak a játékban (Tychus egyik skinjén - egyik oldalán Tracer van kicsiben, a másikon pedig Widowmaker).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.31. 09:33:27

Terawatt
Még várat magára az új diablo témájú hots map, szóval azt borítékolom, hogy látni fogjuk. Valszeg egy adag monk és tán új hero bejelentés, ami meg az sc2 titokzatok warriorja lesz (?).

WoW és HS többet hoz nekik, mint bármelyik játékuk. Az új lövöldéjük is bejöhet az FPS kedvelőknek. Azzal talán műfajt teremtenek, ha majd folyamatosan ömlenek bele egy FPS játékba az új karakterek.

Mondom ezt annak ellenére, hogy SC játékos vagyok főképp, némi Diablo (csak HC) vagy most már HotS is lazulásnak.
SLICK
Gondolom bejelentik az SC2-es contentet a HotS-hoz, más nagy újítást nem hiszem, hogy bevezetnének.

Más: úgy látom szarnak a Diablora... vagy esetleg majd a BlizzCon-on villantanak valamit. Ha már bejelentik az új kieget a WoW-hoz, meg előtte jön még a SC2 kieg, így tuti majd 1-2 év múlva jön új kieg a Diablohoz is, ha lesz még egyáltalán.. Kicsit gáz azért, hogy egyáltalán nem is foglalkoznak a játékkal egy ilyen eseményen.

TBTPumpa
Blizzard GamesCom menetrend:
Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:09:56

Kipróbáltam serpent LiLi-t, mert annyira szidta valaki 😊

Nem olyan rossz az azért szerintem. Néhány kiegyensúlyozott TF-ban pont egy serpentnyi kell a nyeréshez.
Újinstalláltam a játékot és jó lett lol?

Valahol írták a fórumon, hogy valami bug, ez segíthet rajta. Na így már mindjárt mást.
SLICK
ez hülyeség, ha pl aoe-s hőssel vagyok, simán kiszedem Novát is, látszik ha szalad cloakban. Max az lehet vele a bajod, hogy Nova ranged és neki muszáj jobban sunnyognia mint Zerának, tehát inkább beáll bokorba meg "fedett" helyre ahol nem látják a mozgását.
Zerának meg muszáj közelben lennie, mert úgy képes bevinni nagy dmg-et. És mivel többször kell kimennie a Lane-re így hamarabb észrevehető.

hát nemtudom, nálam Zera ha támad, vagy damaget kap, simán látszik, mint bármelyik másik karakter.
Viszont Nova ha lő, vagy kap valami AOE damaget, akkor ugyanúgy semmi nem látszik belőle.
Ez így összességében nem igaz. Szerintem túl sokat kergeted a hologrammokat. Nova ugyan úgy látszik mint Zera, ráadásul Wormholeja sincs.
Na megnéztem azért:

May 5-11, 2015: Malfurion, Nova, Rehgar, Tyrael and Valla

Akkor volt legutoljára, én meg asszem az után kezdtem a játékot. Itt van augusztus és idén mindössze 4x volt free karakter, hát nem viszik túlzásba....
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.07.30. 15:21:14

Novát kikéne venni ebből a játékból. Nem is értem, hogy képzelik, hogy folyamatosan cloak-ban van, Zeratul legalább ha támad, vagy damaget kap, akkor nincs cloak-ban, de ez a imba fos folyamatosan.
Mondjuk érdekes, ilyen félig-meddig cloak lehet, mert a health barját néha látom, illetve a targeted spelleket is rá lehet nyomi, de attól ugyanúgy nem látszik semmi. Még a körvonala sem (zeratulnál ez is látszik, ha mereszted a szemed).

Fos imba szar egy hős.
TBTPumpa
WAT 1-2 hónapja volt free Zeratullal együtt, hála a Blizzard trollkodásának.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 11:46:56