4549
-
dantor7 #3664 *facepalm :)
de tényleg, figyelj, nem nehéz!
felülre beírod: google.com
ezután középre beírod: artanis pre-order; megkapsz egy ilyen találatot, hivatalos blizzard oldalon:
http://us.battle.net/heroes/en/blog/19915236/unlock-artanis-in-heroes-with-legacy-of-the-void-10-6-2015
ezen az oldalon ráadásul PIROS betűkkel van leírva, amit én is írtam, és még egy linket is dob a B.Net customer support oldalára, hogy Artanis - Early Access.
https://us.battle.net/support/en/blog/19915358/
Ugye, hogy nem volt olyan nehéz?
*facepalm
Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.10.07. 14:26:47 -
karmacoma #3663 Szerintem nem lesz ptr, mert mostanában beálltak a 2 heronkénti nagyobb balance patch+ptr ütemre. Artanis már benne van a játékban, csak nincs aktivizálva.
Amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!In addition, those who have pre-purchased a digital copy of Legacy of the Void will gain exclusive access to Artanis starting October 20, a full week before he is available for sale on October 27. -
93Geri #3662 *Faceplam. Esetleg az hogy hamarabb "kifizeted" (a Legacy of the Voiddal együtt) de egy perccel sem játszhatsz vele majd hamarabb, max PTR-en. -
malystryx3 #3661 Hát én ilyet még nem láttam.... A játék telepítése alatt is dobja a hibát, (transfer data) a letöltés padlón megy, a játék könyvtárának mérete mégsem változik... -
malystryx3 #3660 Újratelepítettem, most már továbbment egy picit, de még mindig megáll.. Újrarakom a játékot is, és a klienst is. Köszi. Meglátom mi lesz.. -
dantor7 #3659 Sokan már toljuk ezerrel, próbáld meg a battle.net klienst törölni, és visszarakni, hogy újra felismerje a játékot!
Btw, Artanis már 20-tól elérhető lesz SC2: Legacy of the Void digital előrendelőknek, többieknek egy hetet kell még rá várni.
Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.10.07. 10:14:34 -
malystryx3 #3658 Jött a patch, de nekem nem akarja befejezni, nálatok is ez a probléma? Tök jó, hogy most érnék rá játszani, holnaptól 4 nap meló.. -
#3657 A Marshal Raynor Bundle is elérhető lesz holnaptól:
-
#3656 Lt. Morales holnaptól elérhető és még Artanis is érkezik ebben a hónapban! -
antiqueA #3655 Szerintem felesleges az értelmét keresni. Én örülök neki. QM előtti töltésnél kifejezetten hasznosnak találom. Meg így a portréknak is több értelme van. Meg egyébként is, Sc2, LoL, stb játékok betöltésénél ez mindig is így volt. Nekem eddig hiányzott. -
93Geri #3654 jól néz ki. (bár a hasznosságát és a szükségességét lehet vitatni). Csak sajnos most már látni fogják hogy piritóskenyérsütőröl játszom, és miattam nem tölt be a játék :D
Arra mondjuk kíváncsi leszek hogy ha valaki a HL rank-ját állítja be akkor azt fogja mutatni az account level helyett?? mert ha igen az lehet hogy pár ranked meccs elején már konfliktust fog szülni, ne adj isten még 0:00 előtti afk-okat is (szerintem nem kell részleteznem miért). -
#3653 Új betöltőképernyő érkezik a következő javítással:
-
93Geri #3652 A hivatalos cikkben azt írták hogy minden régió részt vesz benne, nem csak US.
Gondolom akkor majd lehet resetnél, vagy a patchel fog bekerülni. Várunk és kiderül.
-
#3651 Ez a kérdés engem is izgatott, Reddit-en írták, hogy az EU-ban még senki nem kapta meg - elméletileg valamikor a héten kapjuk. Persze olyan rémhírek is keringenek, hogy US Only volt a cucc, bár ezt nehezen képzelem. Blizzard azért nem tesz ekkora különbséget a régiók között, vagyis eddig nem igazán volt ez jellemző.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.05. 18:08:08 -
93Geri #3650 Valaki tud valamit a Stormwatcher portréról?? Nem úgy volt hogy 3. kiosztják?? Csak mert én még nem kaptam meg és kezdek aggódni :D A launcherben is láttam hogy elvileg már bent van de valamiért semmit nem nyit meg vagy tölt be a launcherben, mindig csak az errort dobja ki, ezért azt még el sem tudtam olvasni. :( -
malystryx3 #3649 Kharazim-on még gondolkodom, nagyon jó, de...... Valami van ami miatt még nem tudom elfogadni, de az lehet a melee része, én általában ranged karikat preferálom, de később mindenképp beruházok rá. Köszi a megnyugtató választ :) -
93Geri #3648 Én csak dicsérni tudom Rehgart, és ha neked tetszik, és megy is vele a játék akkor csak ajánlani tudom, mert 7k-t még a hülyének is megér. Nekem is már régóta megvan, main supportom (Kharazimmal karöltve :D ) -
malystryx3 #3647 Srácok, nekem most hogy Reghar free Hero volt, nekem eddig ez a kari a top, healben elég jó, mégsem ő a top healer ahogy régebben írtátok. De azért a jobbak között van? Gondolkodom rajta, hogy megvenném. 7k annyira nem sok érte. -
#3646 Heti hősök:
Li Li
ETC
Kaelthas
Azmodan
Uther
Nova (from level 12)
Anub'arak (from level 15)
-
#3645 Lt. Morales Trailer:
-
#3644 Akciók:
Weekly Sale: October 6-October 13, 2015 PDT
Nova -- $4.99 USD
Spectre Nova -- $4.99 USD
Chef Stitches -- $4.99 USD -
antiqueA #3643 Biztos vagyok benne, hogy idővel vissza fognak kerülni a forgalomba ezek a limitált ideig forgalomban lévő skinek. Nem hinném, hogy a Blizz kidobná őket a kukába, miután lejárnak. Kérdés csak, hogy mikor kerülnek vissza és még inkább, hogy utána mikor lesznek akciósan kaphatók. Gyanítom eléggé sokat kell majd várnunk. -
93Geri #3642 Srácok, mit tudtok a Judgement Uther skinről, Később elérhető lesz önmagában is?? Most ugyebár csak Bundle-ben lehet venni a Judgement Chargerrel együtt, és külön a skinek között sincs bent. (Esetleg limitált lenne??) -
#3641 CM már pár hete tisztázta, hogy medic jön előbb. Artanis majd a starcraft kieg megjelenése körül:
Lt. Morales - 10.06.2015
Artanis - 10.27.2015
-
antiqueA #3640 Oh fuck... pedig eddig így volt reklámozva a sorrend: khara, rexxar, artanis. -
#3639 Október végén jön. Jövőhéten csak a medicet adják hozzá. -
antiqueA #3638 Jövő héten kapjuk Artanist? -
karmacoma #3637 Reddit 35 percel PTR előtt: FY Blizzard, Tassadar is over after archon nerf. 35 percel PTR után: Tassadar is op. :D -
#3636 Új PTR kombó: tass+medic+murky= nigthmare murky -
#3635 Ez a matchmaking mes mindig kiborito :) HL-ben osszerakott ketto(!) placementessel, egy level 32-as raynorral es talan egy 30-as akarkivel, a tuloldalon mindenki 500+ jatek es 30+ rank. Kesz vagyok :) 25-rol 28-ra a mai este merlege :) -
#3634 Holnaptól:
Malfurion
Valla
Chen
Rehgar
Falstad
Johanna (Available after player level 12)
Sgt. Hammer (Available after player level 15) -
#3633 Hétvégén nem igazán szabad rankedet menni emberi időben, ezt már a League of Legends-es éveim alatt megtanultam.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.27. 19:06:31 -
#3632 Ah, szombaton nem szabad jatszani :) -3 rank kezdesnek :P -
#3631 Ertem :) Erre nem gondoltam :) -
karmacoma #3630 Quick matchnél jól jön, mert néha nem elég a meccs előtti holt idő, hogy kitaláljam a buildet, amit használni akarok. Főleg Vallanál tart néha percekig mire összeáll a fejemben mit akarok pontosan. -
#3629 Kiszivárogtak a dátumok!
Ezek után a BlizzCon-ig nem lesz új tartalom. -
#3628 A toltokepernyon nem tudom, minek kellenek a pickek, en szerettem a kepeket nezegetni - szazadszorra is :)
Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.09.26. 14:33:53 -
93Geri #3627 Tyrael’s prices have been reduced to 4,000 Gold *.* Pont nemrég írtam fel a kívánságlistámra :D Bár nem értem hogy a 7ksok közül miért pont őt viszik lejjebb, szerintem simán megér 7k-t, de nekem végül is jó. Chen meg végül is várható volt.
hó hó hó, csak nem?? A töltőképernyőn ott lesznek a pick-ek, naa ez jó.
Nekem tetszik ez a patch, ha így marad szerintem jó lesz. -
karmacoma #3626 Nagyon nekem való warrioirnak(Brusiernek) tűnik. Insta buy lesz. Nagyon szeretem a mozgékonyságot és főleg off tankokkal és meelee assassinokkal van kiemelkedő winrate-em. Kb mintha nekem csinálta volna Blizz. -
karmacoma #3625 A Zera nerfen kívül szimpatikus változtatások. A Void tényleg op, de a wormhole nerf eléggé tökön lövi a legskillesebb buildet.