Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEkem megvan a DioIII reaper of souls is, de nem látom, hogy ingyenessé vált volna diablo..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Igen, ingyen Diablo hős és Malthael mount azoknak, akik rendelkeznek a Diablo III Reaper of Souls játékkal (csak szeptember 8-ig él ez az akció)!
A Diablo III-ban pedig Nexus-os profilképet és warsong pennantot kapunk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.17. 21:09:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
#3423: Mellesleg ha tudsz minden karit próbálj ki mielőtt megveszed. Pár OP karakter nekem sem áll kézre és valószínű sose fogom őket megvenni (pl: jaina, uther). Egy ügyes és tapasztalt thrall többet ér, mint egy folyton halott zeratul. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
500 jatekba csak a hots szamit?😄
A heten akkor csapatom Anubot, Tychus-t meg Johanna-t. Malfurion-t is kellene de o sem gyerebe. :s
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- Mindig azt vedd meg, amivel úgy érzed szívesen játszanál.
- Tegyél meg egy szívességet a communitynek, 500 játék alatt ne menj HL-be.
- Told fel az összes karit 5-ös szintre egyrészt a goldért, másrészt a tapasztalat miatt. HL előtt ismerd a karaktereket ellenfélként is.
- HL-re legyen minden role-ra legalább két hero-d, ha az egyiket bepickelné az ellenfél, még mindig tudj miből választani.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
@3414 - na hat igen a support szerepkort nem nagyon csiptem sosem, azt gondoltam, hogy kelleni fog meg egy de akkor ezekszerint inkabb ketto. Johanna jo lenne, de sajna 10k gold :S...mondjuk nekem Diablo is eleg tankos, szeretek vele jatszani.
@3415 - malf nem tetszik, muradint valszeg megveszem, Anub ranezesre bejott, de meg a heten kiprobalom, Sonya megvan mar.
@3146 - goldhiany igen, es huzom is oket lvl5-re...nem veletlen, hogy a supportokat tart a legtovabb. tapasztalatom van mar az ilyentipusu jatekokban, neha ki is jon a jatekban, de mar kezdem fekezni magam. Penzt nem fogok kolteni ra, ilyen kozmetikai szarokkal engem nem vesznek meg. Akkor lehet marad qm, haver meg ugyis csak lvl16, neki is utom a fejet sokszor mert elmegy solozni. Mire 30 lesz talan kiderul jatszunk-e meg.
Valaki felvett innen is, de nem latom manapsag ingame, ha jol latom +50%xp ha friendlistes emberkevel tolom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
HL-ben nagyon sokat számít az első pár meccs: ha ezekben nem alkotsz nagyot (full win), akkor kínos vergődés lesz itt a csúcsra jutás - a jelenlegi osztályozórendszer mellett. Tehát ezt célszerű inkább 20+ hős megléte mellett elkezdeni...
Sz'al, türelem: ez f2p játék, így vagy beleőszülsz, vagy a családi kasza is csődbe megy, ha "komolyabban" szeretnél vele játszani!
Hősök?!
Amivel élvezed a játékot és az eredmények is jönnek - ez meg patch-enként változik, így ilyen listát csak saját magad kreálhatsz, saját magadnak... (az, hogy supermen hogyan, játszik adott hőssel egy jobban sikerül meccsén, attól még messze nem fogsz te is úgy (tudni) játszani azzal a hero-val)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
4k-ból Anub, talán még Sonya, de vele várnék, hogy mennyit segít neki az új patch. Illidan-t csak, ha nagyon ügyes vagy, más különben alacsony dmg és sok halál.
A másik kötelező Muradin+Johanna. Jelenleg nincs játszható szólótankod. Ha Johanna drága, akkor akár ETC se vészes, de nagyon sokkal rosszabb mint Johanna.
Nehéz belőni a várható metat, de egy ranged DD még jól jöhet. Valla és Jaina nagyon jó, de gyakran bepickelik őket, mire te jössz és ha nincs Kaeled, Falstadod vagy esetleg egy Nazeboo, akkor máris flameeséssel indul a játék ha bepickelsz egy gazlowe-t mondjuk, mikor ranged dmg kellett volna a csapatnak.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.17. 11:29:33
Abban remenykedem igazabol, hogy ha meglepem a 30-at akkor mar olyanokkal dob ossze a jatek akiknek nem kell szarrapingelnem a mapot, hogy mit is kellene csinalni. Meg ha tf-ban raugrok az adc-re akkor ne menekuljenek mar es miutan bedaralnak akkor kapnak eszbe de akkor mar nem kollene visszajonni baszodalassan megdogleni...
amik mar megvannak : Jaina, Li Li, Zeratul, Sonya, Zagara, Diablo, Gazlowe , Valla,
A 2000 goldos hosokben gondolkodom, max melle par 4000-es.Bar Abathur rohadtul megtetszett, (legjobb mikor beszolnak, hogy ne afkoljak) eddig azt gondoltam, hogy kalapszar, de valszeg amiatt, hogy sosem nyertem ha velunk volt.
Amúgy herot nem nagyon vennék 15k-ért. Inkább veszek master skint, mint hogy 2 hétért +5k aranyat fizessek. Amúgy én is nagyon várom a monkot. A kinti fórumokon nagyon megoszlik a nép. Van aki szerint csak dive compokba lehet full time support, van aki szerint alapból rendben van. Ettől függetlenül pont annak a mobil, aktív játékot igénylő heronak tűnik, amit előzetesen vártam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.15. 11:18:02

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.14. 14:24:59
Igen, elég csúnya nerfet kaptak TLV-ék, de hotslogon még mindig benne van a legjobb karik közt. Gondolom csak nehéz velük jól játszani.
Így meg már nem adnék értük 10k-t, ahogy Nazeebo-ért sem (bár, őt mintha buff-olnák majd most)...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valaki akinek meg van TLV tudna írni róla pár sort?

Utoljára szerkesztette: BillerKee, 2015.08.13. 12:44:32
FEEL THE HATRED OF TEN THOUSAND MRGLGRGLGLBRGRGL

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.13. 10:44:43
De volt már mikor felbasztak, észre vette merre megyek, a stealth ellenére ugye látszik kissé. És oda vert egy aoe-t, hogy kiszedjen a cloak-ból.
Kisebb hibái ellenére, nálam benne van a top5 kedvencben.