4549
  • dantor7
    *facepalm :)
    de tényleg, figyelj, nem nehéz!
    felülre beírod: google.com
    ezután középre beírod: artanis pre-order; megkapsz egy ilyen találatot, hivatalos blizzard oldalon:
    http://us.battle.net/heroes/en/blog/19915236/unlock-artanis-in-heroes-with-legacy-of-the-void-10-6-2015

ezen az oldalon ráadásul PIROS betűkkel van leírva, amit én is írtam, és még egy linket is dob a B.Net customer support oldalára, hogy Artanis - Early Access.
    https://us.battle.net/support/en/blog/19915358/

Ugye, hogy nem volt olyan nehéz?
    *facepalm
    Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.10.07. 14:26:47
  • karmacoma
    Szerintem nem lesz ptr, mert mostanában beálltak a 2 heronkénti nagyobb balance patch+ptr ütemre. Artanis már benne van a játékban, csak nincs aktivizálva.

Amúgy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    In addition, those who have pre-purchased a digital copy of Legacy of the Void will gain exclusive access to Artanis starting October 20, a full week before he is available for sale on October 27.
  • 93Geri
    *Faceplam. Esetleg az hogy hamarabb "kifizeted" (a Legacy of the Voiddal együtt) de egy perccel sem játszhatsz vele majd hamarabb, max PTR-en.
  • malystryx3
    Hát én ilyet még nem láttam.... A játék telepítése alatt is dobja a hibát, (transfer data) a letöltés padlón megy, a játék könyvtárának mérete mégsem változik...
  • malystryx3
    Újratelepítettem, most már továbbment egy picit, de még mindig megáll.. Újrarakom a játékot is, és a klienst is. Köszi. Meglátom mi lesz..
  • dantor7
    Sokan már toljuk ezerrel, próbáld meg a battle.net klienst törölni, és visszarakni, hogy újra felismerje a játékot!

Btw, Artanis már 20-tól elérhető lesz SC2: Legacy of the Void digital előrendelőknek, többieknek egy hetet kell még rá várni.
    Utoljára szerkesztette: dantor7, 2015.10.07. 10:14:34
  • malystryx3
    Jött a patch, de nekem nem akarja befejezni, nálatok is ez a probléma? Tök jó, hogy most érnék rá játszani, holnaptól 4 nap meló..
  • TBTPumpa
    A Marshal Raynor Bundle is elérhető lesz holnaptól:
  • TBTPumpa
    Lt. Morales holnaptól elérhető és még Artanis is érkezik ebben a hónapban!
  • antiqueA
    Szerintem felesleges az értelmét keresni. Én örülök neki. QM előtti töltésnél kifejezetten hasznosnak találom. Meg így a portréknak is több értelme van. Meg egyébként is, Sc2, LoL, stb játékok betöltésénél ez mindig is így volt. Nekem eddig hiányzott.
  • 93Geri
    jól néz ki. (bár a hasznosságát és a szükségességét lehet vitatni). Csak sajnos most már látni fogják hogy piritóskenyérsütőröl játszom, és miattam nem tölt be a játék :D
    Arra mondjuk kíváncsi leszek hogy ha valaki a HL rank-ját állítja be akkor azt fogja mutatni az account level helyett?? mert ha igen az lehet hogy pár ranked meccs elején már konfliktust fog szülni, ne adj isten még 0:00 előtti afk-okat is (szerintem nem kell részleteznem miért).
  • TBTPumpa
    Új betöltőképernyő érkezik a következő javítással:
  • 93Geri
    A hivatalos cikkben azt írták hogy minden régió részt vesz benne, nem csak US.
    Gondolom akkor majd lehet resetnél, vagy a patchel fog bekerülni. Várunk és kiderül.
  • TBTPumpa
    Ez a kérdés engem is izgatott, Reddit-en írták, hogy az EU-ban még senki nem kapta meg - elméletileg valamikor a héten kapjuk. Persze olyan rémhírek is keringenek, hogy US Only volt a cucc, bár ezt nehezen képzelem. Blizzard azért nem tesz ekkora különbséget a régiók között, vagyis eddig nem igazán volt ez jellemző.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.05. 18:08:08
  • 93Geri
    Valaki tud valamit a Stormwatcher portréról?? Nem úgy volt hogy 3. kiosztják?? Csak mert én még nem kaptam meg és kezdek aggódni :D A launcherben is láttam hogy elvileg már bent van de valamiért semmit nem nyit meg vagy tölt be a launcherben, mindig csak az errort dobja ki, ezért azt még el sem tudtam olvasni. :(
  • malystryx3
    Kharazim-on még gondolkodom, nagyon jó, de...... Valami van ami miatt még nem tudom elfogadni, de az lehet a melee része, én általában ranged karikat preferálom, de később mindenképp beruházok rá. Köszi a megnyugtató választ :)
  • 93Geri
    Én csak dicsérni tudom Rehgart, és ha neked tetszik, és megy is vele a játék akkor csak ajánlani tudom, mert 7k-t még a hülyének is megér. Nekem is már régóta megvan, main supportom (Kharazimmal karöltve :D )
  • malystryx3
    Srácok, nekem most hogy Reghar free Hero volt, nekem eddig ez a kari a top, healben elég jó, mégsem ő a top healer ahogy régebben írtátok. De azért a jobbak között van? Gondolkodom rajta, hogy megvenném. 7k annyira nem sok érte.
  • Morpheus_v2
    Heti hősök:
    Li Li
    ETC
    Kaelthas
    Azmodan
    Uther
    Nova (from level 12)
    Anub'arak (from level 15)
  • TBTPumpa
    Lt. Morales Trailer:
  • TBTPumpa
    Akciók:
    Weekly Sale: October 6-October 13, 2015 PDT
    Nova -- $4.99 USD
    Spectre Nova -- $4.99 USD
    Chef Stitches -- $4.99 USD
  • antiqueA
    Biztos vagyok benne, hogy idővel vissza fognak kerülni a forgalomba ezek a limitált ideig forgalomban lévő skinek. Nem hinném, hogy a Blizz kidobná őket a kukába, miután lejárnak. Kérdés csak, hogy mikor kerülnek vissza és még inkább, hogy utána mikor lesznek akciósan kaphatók. Gyanítom eléggé sokat kell majd várnunk.
  • 93Geri
    Srácok, mit tudtok a Judgement Uther skinről, Később elérhető lesz önmagában is?? Most ugyebár csak Bundle-ben lehet venni a Judgement Chargerrel együtt, és külön a skinek között sincs bent. (Esetleg limitált lenne??)
  • Morpheus_v2
    CM már pár hete tisztázta, hogy medic jön előbb. Artanis majd a starcraft kieg megjelenése körül:
    Lt. Morales - 10.06.2015
    Artanis - 10.27.2015
  • antiqueA
    Oh fuck... pedig eddig így volt reklámozva a sorrend: khara, rexxar, artanis.
  • Morpheus_v2
    Október végén jön. Jövőhéten csak a medicet adják hozzá.
  • antiqueA
    Jövő héten kapjuk Artanist?
  • karmacoma
    Reddit 35 percel PTR előtt: FY Blizzard, Tassadar is over after archon nerf. 35 percel PTR után: Tassadar is op. :D
  • Morpheus_v2
    Új PTR kombó: tass+medic+murky= nigthmare murky
  • Me0w
    Ez a matchmaking mes mindig kiborito :) HL-ben osszerakott ketto(!) placementessel, egy level 32-as raynorral es talan egy 30-as akarkivel, a tuloldalon mindenki 500+ jatek es 30+ rank. Kesz vagyok :) 25-rol 28-ra a mai este merlege :)
  • TBTPumpa
    Holnaptól:
    Malfurion
    Valla
    Chen
    Rehgar
    Falstad
    Johanna (Available after player level 12)
    Sgt. Hammer (Available after player level 15)
  • TBTPumpa
    Hétvégén nem igazán szabad rankedet menni emberi időben, ezt már a League of Legends-es éveim alatt megtanultam.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.27. 19:06:31
  • Me0w
    Ah, szombaton nem szabad jatszani :) -3 rank kezdesnek :P
  • Me0w
    Ertem :) Erre nem gondoltam :)
  • karmacoma
    Quick matchnél jól jön, mert néha nem elég a meccs előtti holt idő, hogy kitaláljam a buildet, amit használni akarok. Főleg Vallanál tart néha percekig mire összeáll a fejemben mit akarok pontosan.
  • TBTPumpa
    Kiszivárogtak a dátumok!

Ezek után a BlizzCon-ig nem lesz új tartalom.
  • Me0w
    A toltokepernyon nem tudom, minek kellenek a pickek, en szerettem a kepeket nezegetni - szazadszorra is :)
    Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.09.26. 14:33:53
  • 93Geri
    Tyrael’s prices have been reduced to 4,000 Gold *.* Pont nemrég írtam fel a kívánságlistámra :D Bár nem értem hogy a 7ksok közül miért pont őt viszik lejjebb, szerintem simán megér 7k-t, de nekem végül is jó. Chen meg végül is várható volt.

hó hó hó, csak nem?? A töltőképernyőn ott lesznek a pick-ek, naa ez jó.

Nekem tetszik ez a patch, ha így marad szerintem jó lesz.
  • karmacoma
    Nagyon nekem való warrioirnak(Brusiernek) tűnik. Insta buy lesz. Nagyon szeretem a mozgékonyságot és főleg off tankokkal és meelee assassinokkal van kiemelkedő winrate-em. Kb mintha nekem csinálta volna Blizz.
  • karmacoma
    A Zera nerfen kívül szimpatikus változtatások. A Void tényleg op, de a wormhole nerf eléggé tökön lövi a legskillesebb buildet.