Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Egyébként nincs olyan role, hogy healer. Olyan van, hogy support. És ebbe hibátlanul passzol Tassadar, Tyrande és az új monk.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kerrigant ma vettem meg, szerintem most se rossz, ha begyakorolja a kombót az ember. Kifejezetten nehéz karakter, uther mennyiségű +abilityvel, és folyamatos figyelmet igénylő játékstílussal. PTR hírek alapján vastagon tier 1 lesz. Nagyon felerősítik a pajzsát, és megkapja a kötelező level 1 talentet defaultnak.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.12. 11:36:18
Szerintetek érdemes megvenni Nazeboo-t és/vagy Kerrigant? Kerrigant nem igazán ismerem, egyszer kihúztam lvl5-ig még bétában. Mennyire nehéz vele játszani?
Én is játszottam vele egy csomót most. Könnyebb mint amire számítottam. Sztem a Starcraft 1 Brood War volt az utolsó RTS amivel többet játszottam, de egész jól ment. Az biztos, hogy az egyik legszórakoztatóbb karakter a játékban.
És ez gondolom önmagát gerjesztette. Szarul pozicionálnak -> Abathur nem tud mit csinálni rajta = Abathur haszontalan -> Nem mernek közel menni kalappal sem = szarul pozicionálnak.
Én anno egy hirtelen ötletből vettem meg, és sikerélmény sikerélményt követett. Őszintén szólva még egy rosszabb meccset sem éreztem katasztrófának. 😊 Mindig volt amit tudtam csinálni, hogy kicsit kevésbé legyen szar a csapatnak.
@
A másik, akit nem érdekel, hogy "lekalapozom", vagy csak nem veszi észre, és eszeveszetten menekül tovább...
Én ezzel a builddel mentem tegnap: https://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/abathur#pAEY
sztem még amit lehet változtatni ezen:
lvl 13-on lehet még Spatial Efficiency-t berakni, ez akkor jó ha az akire rárakod a kalapot üldöz vkit
lvl 16-on esetleg Envenomed Spikes ez akkor lehet jó, ha van 1 Muradin a csapatban rárakod a kalapot, nyomod a W-t amin beugrott aztán lehet tolni rá az ellenre Zegara maw-ját, vagy Nova aoe-jét, mert az aoe lassít
lvl 20-on ha elér odáig a csapat és nem akar az ember akkora siege-et tolni lehet rakni Hivemind-ot is, ezzel egyszerre 2 embert "kalapozol"
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.08.12. 08:51:40
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Csap pénzem lenne rá 😄 😄
Jajj, majdnem elfelejtettem miért jöttem. Légyszi okítsatok már ki hogy Abaturral hogyan is játszak hogy jó legyen. Előre is kösz a segítséget.
Utoljára szerkesztette: 93Geri, 2015.08.11. 20:18:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Reporting Options have been reworked, and now include categories for Abusive Chat, AFK/Non-Participation, and Intentional Feeding."
"Penetrating Round (Q)
Cluster Round (Talent)
Damage bonus per target hit increased from 10% to 20%, up to a maximum of 100%
Bullseye (Talent)
Bonus damage removed
Stun duration increased from 1 to 1.5 seconds"
Ezzel a Double-Barreled és a brust-dmg-e meg lesz nyesve kissé. Az ezért cserébe kapott aoe plusz sebzése meg vagy kihasználható lesz, vagy nem...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ja és én úgy látom egyre kevésbé burst alapú a játék. Minden nuke spell/combó kapja a nerfet, ahogy a bursty assassinok is.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.11. 12:36:11
"Malthael's Phantom: Starting with Season 4, Diablo III players who reach level 70 with a Seasonal character will receive Malthael’s Phantom in Heroes of the Storm."
- A Monk nagyon OP, villámgyorsan zsebre rak bárkit és a healje se rossz. Biztos a sebzés nerf.
- Kerrigen szintén nagyon OP lett, pajzs builddel megállíthatatlan.
- Ray elég sokat erősödött, aki tud vele játszani az OP de nagyon.
- STG hammer szintén jobb lett, ő eddig se volt gyenge, de legalább mostmár gyorsabb és jobb a túlélő képessége,
- Kael nerf letaszítja az OP trónról, de tier 1-2-nek jó lesz. Majd meglesem, hogy milyen buildet hoznak össze vele az okosok.
- Jaina elementál nerfjének ideje volt, de nem fog akkorát zuhanni mint Kael.
- Abatur visszarepül top tierbe.
-Leoric kapott nerfet, lassabban éled.
- Sonya több hp és jobb selfhealje miatt, sztem tier1-2-es warrior lesz, ha nem top.
- Tyrael ultija miatt top lesz.
- Gazlo nerf, még ástak neki 1-2 métert a gödör alján... :/
Tetszik, hogy próbálnak nem mindent rommá nerfelni, hanem erősítik a legtöbb kasztot.
Ja és BW csak 7000 gold lesz!
Akinek megvan a dio3 az kap egy ingyé diablot, lvl70-nél (dioban) pedig Malthael's Phantom mount Aug végétől.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.11. 09:32:53
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.08.10. 22:34:29
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ah kivették murky és BW lesz helyette a héten. 😞
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.10. 20:55:28
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Raynor
Muradin
Falstad
Sonya
Sylvanas
Murky (Available after you reach player level 12)
Abathur (Available after you reach player level 15)