4549
  • Maak
    Voltak felteteleid, es azoknak pl nem feleltem meg, igy nem jelentkeztem. Masreszrol en altalaban max 21-tol 23-ig vagyok es nem mindig hots-al jatszom.
  • karmacoma
    Én 90%ban úgy járok, hogy belépek, látom, hogy a friendek játékban vannak, mondom játszok egyet hátha végeznek, végzek és megint játékban vannak és így tovább. :D Így alakult, hogy eddig összesen kb 30 nem solo Q meccset játszottam az 1200-ból. :D
  • TBTPumpa
    Korai Artanis csak Battlenet-es vásárlás esetén él, viszont ha megvetted a Legacy of the Void-ot, akkor meg fogod kapni ingyen idővel (ezáltal 10-15 000 Gold-ot spóroltál).

Én még mindig csapatot/játékostársat keresek, de sehol senki. Ennyire nem játszik ezzel senki?
    Mondjuk meg is értem, SoloQ-ban ez is élvezhetetlen, mint a többi MOBA szemét.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.24. 10:59:52
  • 93Geri
    Abatur is eddig tudtommal kétszer volt. egyszer 2014 decemberben, legutóbb pedig a nyáron valamikor.
    Ez azért van mert a nehezebb bonyolultabb karaktereket próbálják ritkábban betenni, mert ha ingyenes akkor a tapasztalatlanabb játékosok is könnyem kiválaszthatják, és mivel nehéz is az adott karakter, és még a kezelője is tapasztalatlanabb így nagyobb az esély hogy nem fog vele jól játszani.
    Talán a vikingek is még csak egyszer volt talán ingyenes.
    És szerintem ez a rendszer így nem is rossz. Aki még az egyszerűbb karakterekkel sem tud játszani az ne Abature/TLV/Murky és hasonló karaktereken próbálgassa a szárnyait. Arra ott vannak a 2k-s karakterek.
  • armageddon666
    post release free rotation thread
    ott van benne Murky.
  • antiqueA
    Jóvan, megszívtam.... nem jár hozzá g2a-n.
  • NiGhTM4R3
    Kis érdekesség: Murky összesen kétszer volt ingyenes karakter akkor is csak az alfában meg a bétában.

Ennek mi lehet az oka?
  • antiqueA
    g2a-ról előrendeltem az sc2 kieget, preordereseknek ugye jár a korai Artanis, viszont key-t nem küldenek, csak release napján. Hogy lesz akkor most Artanisom? :)
  • szlordzs
    Engem csak a mount érdekel. Örültem volna neki ha az eventért járt volna a portré helyett. De remélem külön is megvehetö lesz, nem kell nekem az a bundle...
    Utoljára szerkesztette: szlordzs, 2015.10.23. 00:39:07
  • NiGhTM4R3
    Pontosan így látom én is.

Más:
    Előző meccsemen lvl 23-on teamfight, csapdába csaltuk őket és minden ellen hőst lekaszaboltunk, örültünk, hogy mehetünk a core-hoz a győzelemért erre látom, hogy 4-en már ott védekeznek, az 5. herojuk (Arthas asszem, tök mindegy) van egyedül meghalva a jobb felső sarokban, de nála meg nincs számláló. Röviden: kaptak egy 0-seces respawnt, még jó, hogy így is hoztuk a meccset. Elég wtf volt.
  • antiqueA
    Én annak örülnék, ha megkapnánk a megvásárolt skinek egyedi portréit is.
  • TBTPumpa
    Hallow's End Event
    (Új skinek, mountok és csomagok, XP bónusz)

Aki az event ideje alatt (október 27. - november 17.) játszik legalább 25 mérkőzést, az az alábbi portréval lesz gazdagabb:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.22. 19:09:43
  • HunnernesKonge
    Tudom hogy nem hirdetős topik, de van két fölös Road To Blizzcon-os Shan'do Illidan Bundle-m (Illidan + Malfurion Illidan skin) ha valakit érdekelne írjon a hunner 88 @ gmail pont com-ra. 4000 pénzért adom(külön a kettő 5200 ft körül jön ki, játékon belül meg nincs ilyen bundle).
  • karmacoma
    A Kharazim részt én se értettem. Talán a legnagyobb burst heal a játékban. Mennyiségre kb senki nem veri, ha van Echo és Circle. Morales koordinált csapatban nem koordinált ellen tűnik jónak. Nálam ott hasal el, hogy minden healernek tudni kell valami extrát.

Malfnak van siege+poke dmg-je és egy egész jó CC-je, Uthernek hard CC-je és op ultija, Rehgar aoe burst heal, Lili a blindal hard counter egy csomó új illetve ebben a metában felemelkedett herora, Kharazimnál meg ott a magas heal, a mobilitás és a realatíve jó sebzés/last hit.

Morales jelenleg abban jó, hogy halhatatlanná varázsol egy herot, és van egy jó backdoor ultija. Szerintem valami bónusz képesség kéne, hogy igazán erős healer legyen. A gránátnak kéne stunolnia, és nagyobb self sustain kéne. Esetleg egy Lilihez hasonló trait, hogy mikor sebződik gyorsabban fut, vagy lehetne egy D-vel aktiválható erős self heal+unstoppable cucc.

Jelenleg szerintem nem jó hero. Mikor az oldalán játszottam iszonyú frusztráló volt, hogy Johannával megállás nélkül kellett védenem, ő meg próbált a seggében maradni valamelyik DD-nek. Egy Uther, vagy Kharazim simán tudja ezt segítség nélkül.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.10.19. 20:25:57
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök a héten:

Malfurion
    Valla
    Stitches
    Arthas
    Gazlowe
    Brightwing (12. szinttől)
    Kerrigan (15. szinttől)

Artanis szerdától lesz elérhető!
  • szlordzs
    Minden karakterrel, és ellene is meg kell tanulni játszani. Mikor bejött butcher, mindenki sírt h mennyire op. Jahh h nem kéne szétüttetni az arcom, hanem mozogni kéne ha ellene vagyok. Morales szerintem is nagyon jó healt tud kiosztása, csak meg vele azt kell megtanulni ha csatától a lehető legmesszeb legyen, és még pont elérje a csapapttársait.
  • antiqueA
    Érdekes, hogy mennyire más tud lenni az emberek véleménye ugyan arról a dologról. Ezért is mondjuk minden kezdőnek, hogy azzal játsszon, amivel szeret és tud, ne azzal, amit mások mondanak jónak.

Én rendkívül jó healernek és supportnak tartom Moralest. Ami fontos, hogy nem feltétlenül! Tehát bizonyos feltételeknek meg kell lenniük, hogy nagyon jó és hasznos legyen. Induljunk ki egy olyan alaphelyzetből, hogy mind a 10 herot jó játékos és jól kezeli, jó a felállás, egyenlő a szint. Ha Moralesre vigyáz a csapata és Morales jól helyezkedik, akkor hatalmas segítség. A non-stop, cd nélküli healje elképesztő nagy segítség. A shieldjét is könnyű alábecsülni, pedig nagyon hasznos. Mivel %-os csökkentésről van szó, nem pedig fix healről/shieldről. Én nagyon szeretek Moralessel játszani. Ha a csapatom megvéd, az általában win. Olyan mentéseket csináltam vele, amit mással nem bírtam volna megcsinálni. Én elképesztően jó supportnak tartom. A dropship meg aztán.... megér egy külön misét, hogy mekkorákat lehet vele pwnolni, fordítani. Pl wipe után drop a core-hoz vagy akár menekülésre. Egy jó csapat, aki ismeri Moralest és ki tudja használni, az nagy előnyben van vele.

A másik dolog pedig, hogy senki mással nem tudok annyi healt csinálni, mint Kharával. Szóval összességében nagyon más véleményen vagyunk, nagyon másképp játszunk.

Liliről pedig annyit, hogy 1. egy op szarnak tartom, 2. egy 0 skilles hős, akivel olyan rohadtul unalmas játszani, hogy az elképesztő. Morales és Khara viszont rengeteg munkát igényel és én ezt nagyon szeretem bennük.
  • szlordzs
    Moralessel szerintem nincs baj,a csapatnak is tudnia kell vele játszani, tény, hogyha kap egy kisebb focust, akkor borul, de ezzel mindegyik karakter így van, őt védeni kell h jó support legyen, és neki is jól kell helyezkedni.

Nahh igen, qm-ben már csak nevetek h milyen agyhalott összeállítás szokott kisűlni, azon nem is idegesítem magam, de hl-ben amilyen embereket rak össze egy csapatba. Ha megnézzük a két csapat átlag rangját,és kijön egy 5-6 különbség, az azért sok...
  • NiGhTM4R3
    Nem hiszem, hogy itt volt már:
    http://www.gamestar.hu/heroes-of-the-storm-matchmaking-javitasok-blizzard-reddit-srey.html

Én béta óta sírok emiatt, egyszerűen agyfaszt kapok ettől a random rendszertől. 5 perce fejeztem be egy nagyszerű nova-murky-brightwing-gazlowe-rexxar VS aba-ilidan-butcher-jaina-kael mérkőzést, ami már a csapatösszeállításnál eldőlt, nyilván nem a mi javunkra. Jó, hogy így fél év után eszükbe jut javítani a fos rendszeren...
  • NiGhTM4R3
    Moralesről mi a véleményetek?

Szerintem a legszarabb, leghaszontalanabb karakter jelenleg. Az SD-je minimális, a HD-ja szintúgy nullával egyenértékű, a heal-je meg még egy Karaziménál is kevesebb, Malfurionról nem is beszélve. A teamfightnál van, hogy 2-3 sec alatt meghal egy hős, tehát hiába folyamatos a healje akkor is hasztalan. Magát asszem nem is tudja nagyon healelni, menekülni nem tud gyorsan, hp-ját leütik 2-3 ütéssel.
    Egyszerűen nem értem, hogy gondolták ezt, én már sóhajtozok ha meglátok egy ilyet a csapatban, mert csak visszafogja a csapatot. Lili, Malf, Kara mind-mind oda-vissza veri a csajt.
  • Me0w
    En :)
  • TBTPumpa
    iPon eSport:
    Gyorsan hozzatok össze egy csapatot, aztán nyomás a pénznyereményekért!

Ki lenne benne egy kis csetepatéban?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.15. 18:17:05
  • Morpheus_v2
    Raynor
    Muradin
    Tassadar
    Jaina
    Zagara
    Nazebo (12)
    Rexxar (15) ME GO FACE, MISHA GO FEED!
  • Me0w
    HL, rank 30 kornyeken: A tuloldalon nincs igazi auto attacker (jaina, diablo, khara, zagara, meg valami). Nalunk Abathur, erre utolsokent lehuzza a ficko Lilit. Ha O lenne a vilag legjobb Lilije, akkor is szarban lenne, de raadasul meg agybeteg is. Mikor a tobbiek mar a hajukat teptek, benyogte, hogy o maskepp jatszik es mi sosem jutunk ki igy az elo hellbol :) Erre muszaj vapelnem egy 10 percet :)
  • SLICK
    sajnos a játék egyszerűsége, hozza magával a sok retardáltat. Hónapok óta nem játszottam már vele. pedig szeretnék, csak egyszerűen tudom, hogy mi vár rám a kedvem azonnal el is megy.
  • TBTPumpa
    Quick Match/Hero League-ra (esetleg Team Leagure-ra) keresnék tapasztaltabb (Rank 30 alatti) játékosokat.
    Sajnos Solo-ban ez a játék is közel rémálom. Nincs összedolgozás a játékosok között (sem objektívek, sem képességek tekintetében) és még egymás szidása is megy. Tisztára mint a LoL-ban/Dota 2-ben. De amíg a LoL-ban/Dotában kellett egy-két év, hogy előmásszanak a rinyagépek, itt erre elég volt pár hónap.

Akit érdekel a dolog írjon rám!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.11. 16:19:34
  • yesname #3679
    Ts-t itt alul megtalálod TS3 ikonra kattintva: HOTS.eu
    Battletagom: KValer #2930
    A TS-en van még Raszpi vagy Velletto néven a másik két ember.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.10.10. 15:53:21
  • TBTPumpa
    Ez jó hír! Tudsz adni Battletag/Teamspeak elérhetőséget hozzátok?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.10. 15:41:34
  • yesname #3677
    Mi vagyunk 3-an akik napi szinten játszanak és TL-ben mennének szívesen. Naponta estefelé 2-3 meccs vagy 2-3 óra játékra mindig van valaki.
  • TBTPumpa
    Ez engem is érdekelne!
  • Deviome
    Üdv mindenki!

Olyan kérdésem lenne, hogy vannak-e itt olyan játékosok akik THL játszanak. Szeretnék végre kicsit fentebb lépni tudásban és akár a Blizzcon-t is megcélozni. :)
    Mert nagyon elegem van már az agyatlan, retard áradatból QM-ben és HL-ben egyaránt. Megölik a játékot. Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahol lehet csapatokat keresni?
  • yesname #3674
    Hmmm. Lehet felfedeztem egy exploitot. Ha látod, hogy nagyon béna a team és kilépsz kb. 5 percnél, majd kb. 4 perc múlva vissza akkor nem leszel leaver és csak 1x pontot von le rankból.
  • TBTPumpa
    Jövőheti akciók:
    Anub’arak -- Sale Price: 3.19 EUR | 2.49 GBP
    Cyb’arak Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR | 3.69 GBP
    Vampire Hunter Valla Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP

+ kizárólag EU szerveren:
    Iron Butcher Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
    Succubus Kerrigan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
    Storm Lord Falstad Skin -- Sale Price: 3.69 EUR | 2.70 GBP
    Pajamathur Skin -- Sale Price: 4.99 EUR | 3.69 GBP
    Judgement Uther Skin -- Sale Price: 7.49 EUR | 5.59 GBP

Az 1 hónap múlva esedékes BlizzConon temérdek újítás lesz bejelentve (karakterek, pályák, játékmódok?)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.09. 20:21:30
  • malystryx3
    Sziasztok, nekem a régebbi gondom megoldódott, a vírusirtó nem engedte a dolgokat. Letiltottam, és egyből ment a telepítés. Próbáld ki, lehet nálad is hasonló a gond. Kaspersky-t használok...
  • NiGhTM4R3
    Engem most nem enged belépni mert azt írja frissítsek, ha frissítenék akkor meg "whoops, looks like something broke. Give it another shot" ... csak nálam van ez?
  • antiqueA
    Hát, nem bírtam ki, megvettem Moralest és azt kell mondjam, nagyon-nagyon tetszik. Iszonyatosan jó healernek és supportnak érzem. A stat alapján nem látszik kiemelkedőnek, de mivel nonstop healel, cd nélkül, és annyit amennyit szeretnél (10% a tankba, rögtön 20% a specbe, stb) ezért nagyon hatékony. W is nagyon hasznos és az E gránáttal is nagyon szépen lehet alakítani a teamfightot, menteni a csapatot. És mivel nincs cd a Q-n (csak ha szakítanak), ezért folyamatosan lehet dolgozni vele, nincs autoattackos üresjárat. Gyengesége, hogy combatban nem healeli magát, drone heroic nem használható önmagán és gyorsan összecsukható szegénykém. Egyelőre nem igazán ismerik és hagytak dolgozni vele, de ha kiismerik és rámennek, pikkpakk vége. A csapattársaknak javaslom, hogy nagyon vigyázzanak rá.
  • Morpheus_v2

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.10.08. 09:01:00
  • antiqueA
    Látom van baj. Azért ne tépjen szét az ideg amiatt, hogy egy pár játékos 1 héttel hamarabb veheti meg Artanist! Komolyan, 1 hét miatt őrülsz meg itt nekünk? A másik dolog pedig, amit nem értek, hogy kiakadsz azon, hogy a Blizzard ebből pénzt csinál magának. Mit gondolsz miért dolgoznak? A két szép szemünkért? Csak úgy, mert jó fejek? A pay to win-től pedig ez a dolog olyan messze van, hogy nem is értem, hogy hozhattad fel. Ha pedig te is tudod, hogy messze van tőle, akkor miért is említed meg? Nem bántani akarlak, hidd el, de én csak azt látom az egész kommentedben, hogy irigy vagy azokra, akik 1 héttel hamarabb adhatnak pénzt Artanisért.
  • karmacoma
    Edit: inkább ne flameeljünk.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.10.07. 15:11:53
  • 93Geri
    hmm, valóban olyasmit írnak, de ne legyen igazatok. Nem azért, csak ha tényleg így lesz akkor a Blizzard még tovább fog süllyedni a szememben. Undorítónak tartom hogy csak azért hamarabb odaad egy karaktert mert megvette egy másik játékát. Oké hogy ajándék meg minden, adja, nincs is vele bajom, de nekem ez így kicsit PaytoWin érzetet kelt (tudom ez még messze van a paytowintől). Mindemellett pénzhajhász húzás hogy mivel mindenkinek csorog a nyála Artanisra ezért biztos sokan megveszik a Legacy of the Voidot csak azért hogy hamarabb játszhassanak vele, így a karakter árának többszörösét kiadva érte.
    Fuhh de fel tud idegesiteni ez a Blizzard :D