Heroes of the Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.23. 19:48:48
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 19:48:50
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Multkori meg a Monk elotti patch-nel mintha megjavult volna, ertelmes jatekosokat kaptam 10es win streakem volt. Most, miota bejott a Monk, azota szerintem 10bol 3 meccset jo ha nyerunk, es tele van idiotakkal, akik 10perc alatt 10-12 halallal alnak, stb.
Masnal is ilyen a helyzet? Hero League is hasonlo.
A latency problema pedig meg mindig nem lett kijavitva...
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.23. 18:29:11
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.23. 13:11:15
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A szóló-QM játékmód veszélyes terep, a többiben lehet(ne) inkább csak taktikázni, de ott is csak premade csapattal és TS-el felvértezve!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha nagyon taktikára akarsz rámenni, akkor ott az Airmech, ami félig moba félig stratégia, fegyverek és tárgyak helyett egységeket (tankok-tornyok) vehetsz és azok segítenek neked az ellenfél ellen.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.08.23. 08:21:43
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Valaki amúgy megmondja nekem hogy miért vagyok mindig első hero damage-ben?? Csak mert kicsit furcsáltam az elején hogy a hősökre is sok damaget tolok vele. A traitje miatt lenne??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.22. 10:43:00
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.20. 19:30:15
Összességében iszonyú erős másik healerrel párba állítva és dmg traittel játszva, de szólóban is tartja simán a lépést healingben egy Rehgarral. Alapvetően jó counter ellene az ami butch ellen. Elfut az ellenfél és nem jön a trait, igaz a heal akkor is megvan. Campeket tényleg baromi jól szedi, ahogy last hitelni is baromi jól lehet a deadly reachel és a dash-el. Ami gáz a CC és a waiveclear hiánya. Persze jó csapattal ezek elfedhető hiányosságok. Amit kb 4* rontottam el: Ne kombózd dashel az ultit azonnal, mert magadra nyomod a palmot. 😄 Már szégyelltem magam nagyon.
Na szóval, se Tryande se Brightwing nem lett belőle. Első blikkre kifejezetten erős Hero, de nem a nerfre váró op izé csak egy üde színfolt a használható kategóriában. Remélem versenyeken is látjuk majd, bár kicsit féltem, hogy túlzottan kifókuszálható a stílusa, így csak 2 supp compokban lesz majd.
Ha van hős aki megéri a 15k goldot akkor ő az. Nem 1 tank, ergó ha 2-nél több ember betámadja összecsuklik könnyen, de ha okosan játszik vele az ember nagyon kemény, plusz csapatban jó igazán. ami meglepett vele, hogy 1v1-ben 1 Tychus-t, vagy 1 Butchert röhögve megfutamít akár többször egymás után is, illetve a merc campeket pofátlan könnyedséggel és gyorsasággal szedi ki, melee supportnak van besorolva, de inkább mondanám 1 assassin support hibridnek.
Én ezt a buildet találtam kellően effektívnek: https://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/kharazim#h9qS
1 Johanna / Diablo / Sonya esetleg valami Kerrigan /Zeratul vagy valami más mellett kegyetlen jó a trait kombózva a Deadly Reach-el(E) elég erős burst heal-t ad, a Breath of Heaven(W) pedig igen durva aoe heal ami 2nd wave-ben 1st wave healingjének 50%-át még adja, plusz anti silence / stun / disable skill is egyben, a Radiant Dash(Q) pedíg remek chaseing skill ha valaki el akarna futni, emellett még kellő hero és siege damage-et is tol(az említett builddel én 1 Malfurion-t lenyomtam vele healben<#mf1>#mf1>), nekem kellemes csalódás 2 szóban. 😉
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.19. 15:08:09
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.19. 13:56:11
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Overburner, ha nincs ra embered, felhuzlak.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nazebooról ne is beszéljünk, béka-pók builddel nagyon durva.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.19. 12:31:24
@
Hero League
Hero League is now limited to a maximum party size of four players.
Tychus, Master Tychus Skin, and all Skin Variations
Murky, all Murky Skins, and all Skin Variations
Ez annyira MRRGLRK!!!
!!!!!
The Nexus Bundle will be removed from the Shop one week following patch day, but will remain purchasable as a Dynamic Bundle until that time.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.18. 19:57:54
Megannyi új tartalom és Ranked reset.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.18. 18:40:29
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc