Heroes of the Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morpheus_v2
Gondolom azért hátrányban volt azokkal szemben, akik visszaszívják a hpjukat (thrall, butcher, illidan). Nagyon tetszik, hogy végig remekel, talán end game környékén lehetne egy picit erősebb.
Terawatt
WTF Videó 11

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.23. 19:48:48

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TBTPumpa
Igen, kapott némi buffot ő is, bár eddig sem volt épp gyenge. A portréval még én sem járok sehol. Viszont több portré is bekerült most a játékba, szóval lehet mindenkit 10-es szintre húzni. <#buck>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 19:48:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Morpheus_v2
Én még a felénél se járok. <#vigyor5> Nagyon kellemes karakter Kerrigen, nem hihetetlenül OP, de mostmár simán eltud bánni egy sunyi novával, ha meglep hátulról.
Terawatt
Sajnálom, Ön lett a záptojás. 😊

Srácok, amúgy ti hogy álltok a Treasure Goblinos portréval?? Én pont most unlockoltam. Remélem gyors voltam és nem én lettem az utolsó aki megszerezte. 😄
Én személy szerint javulást vettem észre a MM ben. Solo QM. Még mindig vannak idióták, és van amikor gyalázás megy a mi vagy az enemy részéről, de nálam több lett a kiegyensúlyozott meccsek száma.
matchmaking-el mi van?
Multkori meg a Monk elotti patch-nel mintha megjavult volna, ertelmes jatekosokat kaptam 10es win streakem volt. Most, miota bejott a Monk, azota szerintem 10bol 3 meccset jo ha nyerunk, es tele van idiotakkal, akik 10perc alatt 10-12 halallal alnak, stb.

Masnal is ilyen a helyzet? Hero League is hasonlo.

A latency problema pedig meg mindig nem lett kijavitva...
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.08.23. 18:29:11

yesname
Na igen. Arra én is gondoltam, mikor egy nagyon profi teamet látok, hogy biztos TS-eznek stb. Ami a fő probléma, hogy valóban egy összeszokott team hiányozhat, nem egy szedett-vedett csapat. Nemrég kezdtem HL-ezni és tulajdonképpen ennek kapcsán írtam, hogy csak a groupolás a nyerő. Szétszedni sem lehet őket, hibába indítasz rájuk 2 vagy 3 merc-et, mert együtt gyorsan odamennek leverik, aztán pillanatok alatt ugyancsak együtt oda is értek ahova kell és így tovább. Éppen a QM-ekben volt az, hogy ott nem igazán a groupolásra mentek az emberek, nem az volt a lényege, hogy együtt mindenhova stb. HL-ben már ez van és itt esett le, hogy group, group, group. Group vs group van, semmi taktika. (Igen, lehet ez éppen azért van, mert nem TS-es csapatok vannak. Belátom gyors a játék és a leader csak TS-en tudna elég gyorsan megosztott szerepeket kiadni.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.08.23. 13:11:15

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Sajnos solo Q erről szól. Jól koordinálva a legtöbb mapon darabokra lehetne szedni split pushal a totál együtt mozgó csapatot, de ehhez az kéne, hogy ne ölesse meg magát azonnal az aki ellenfélt lát, illetve kell valaki, aki jó a stratégiában és irányítja a többieket ki hova menjen, és a többiek el is fogadják azt.
Tól-függ: az utóbbi, játékmenetre erősen kiható módosításaikkal - regen.master, superiority tönkretétele, ill. elvétele egyes hero-któl (pl. E.T.C.-től - azóta kissé megrogyott az a kari is) - a kötelező TF-ok irányába tereli a játékot (QM), de ennek ellenére még játszható a szintelőnyre gyúrós is (QM), ha önállóan is tevékenykedni és nem meghalni tudó egyének alkotják a csapatod...
A szóló-QM játékmód veszélyes terep, a többiben lehet(ne) inkább csak taktikázni, de ott is csak premade csapattal és TS-el felvértezve!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Morpheus_v2
Ha megnézed a hivatalos honlapot, ott virít középen a team brawler felirat. <#awink> A csapatban játszó embereket is szét lehet választani több camp elfoglalásával. Ilyenkor muszáj több helyre figyelniük, objektívek elfoglalása is megoszthatja őket. Ahogy néztem (ez azt én véleményem) a többi moba általában arról szól, hogy mobokat farmolsz 10-20 percig, hogy legyen elég goldod, hogy megvehesd az aktuális helyzethez megkövetelt weapont. Ha teljes a felszerelés, akkor meg mentek zúzni. A Hots legalább kihagyja a legunalmasabb fázist.
Ha nagyon taktikára akarsz rámenni, akkor ott az Airmech, ami félig moba félig stratégia, fegyverek és tárgyak helyett egységeket (tankok-tornyok) vehetsz és azok segítenek neked az ellenfél ellen.
yesname
Azt hiszem már elég egyértelmű számomra, hogy ennek a MOBA-nak a hibája az, hogy erő van és nem taktika. Pl. ha nem groupolva játszunk, míg a másik team groupban, akkor minimum 90% vesztés van. Más MOBA-val nem játszottam, de tudtok olyant, ahol a taktikán van a nagyobb hangsúly?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Duck Hunter Easter Egg

A mérgezésének a hatása sem elhanyagolható: ugyan kevésnek tűnik - nagyon alacsony HP-jű ellenfelet nyír csak ki és a hatása alatt Nova és Zera' sem tud lopakodni - , de a csata végére ez is számottevő lesz. A lvl 16-os Specialized Toxin-nal duplázható a mérgezés sebzése, ami minden, nem baráti élőlényre hat, akit Nazeebo bármely támadási formája elér - duplázott (a ST-nal 4x-ezett) Burning Rage, kissé másként.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.08.23. 08:21:43

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jockey
eros az aoe damage..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

😄 Nagyon fan, szeretem ezt a sorozatot. Most az elmúlt napokban rengeteget Nazeeboztam, és nagyon tetszik. Régen valamiért nem fogott meg, most viszont lehet hogy meg is veszem.

Valaki amúgy megmondja nekem hogy miért vagyok mindig első hero damage-ben?? Csak mert kicsit furcsáltam az elején hogy a hősökre is sok damaget tolok vele. A traitje miatt lenne??
Morpheus_v2
<#taps><#banplz>
TBTPumpa
Ingyen Diablo:

Morpheus_v2
igen, gondoltam erre, de azt hiszem csak malfurian volt meg amikor megvettem a legolcsóbb csomagot, az csak 2000 volna. Meg van még zeratul ronin skinje, amit külön kóddal (csak egy skin kódom volt) aktiváltam és már meg volt zera. A ronin skin, ha kóddal aktiválta az ember akkor alapból megkapta hozzá zeratult is ingyé (utólag olvastam...). Lehet, hogy ez volna az? Visszakaptam volna zera és malf pénzét?
Nem lehet, hogy vettél hőst bundle-ben, ami már megvolt?
Morpheus_v2
Hm ma csak úgy a semmiből kaptam 11000 goldot. Múlthéten jól elvertem az összes pénzem nazera és tlv-re, most megint sok pénzem volt. Gyorsan el is vertem kerrigenre és utherre, mielőtt visszakérné a rendszer. Másnál nem történt hasonló?
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.22. 10:43:00
Jockey
rehgar jobb lane-sben es minionolesben, a shildje miatt..sztem rehgar mobilisabb ami nagy elony..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lassan meglesz level 7 Monkal. A két változtatással(e buff lev 4-en és q buff lev 13-on) 9-2t futottam. Volt egy Butcher-Kerrigan csapatom, ott egészen őrületes amit művelni lehett, ahogy Illidan és Tyrael mellett is nagyon jó volt. Ha betartja az ember a dash-t akkor szinte mindenkinek lehet segíteni, jobban mint pl Utherrel, aki a kedvenc healerem volt eddig. Az össz heal verhetetlen, ha együtt mozog a csapat. Volt hogy 40k-val előztem az ellen Malfuriont.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.20. 19:30:15
Morpheus_v2
Rehgarnak szerintem jobb a healje, monk erősebb 1v1-ben.
Szerintem korai megmondani. Rehgar is nagyon jó Hero.
Reghart érdemes még megvenni 7k, vagy jobb lesz a monk 2 hét múlva?
Kipróbáltam a tempo stormos guide buildjét. Apró változtatások az enyémhez képest, de sokkal jobb. Iszonyatosan mobilis, és szinte verhetetlen healben. A Lev 13-as talent igazi megmentő. Egyre jobban megy a dolog. Szerintem Tier 1-2 lesz a monk.
Én is nyomtam vele egy 7-8 meccset. Próbáltam többféleképpen építgetni. Traitből a sebzőset és a healelőset is választottam. Többet nyertem solo Q-ban a sebzőssel, de a healelős is nagyon fasza lesz egy koordináltabb csapattal. Level 4-en van összehordva az összes fos talent. Wardot megszokásból nem pickelek, ha szerinted jó akkor majd kipróbálom. Shieldet vittem itt, hogy kicsit több support eszközöm legyen. Tier 3-ban sok jó cucc van. Cleanse vagy echo. Utóbi iszonyú jó, ha csak valami lightos stun van az ellenfélnél inkább azt viszem, úgy is kicsit nehezebb ilyen aktív hőssel időben cleanse-t használni. Ultinak csak a healelőset használtam. Ellenfél monknál nem tűnt túl vadnak a SSS. Lev 13-on is van 3 jó, az öklözés talán a legerősebb, ha nincs ok spellshieldre vagy rentlessre. 16-os talentnél is a 2 w-s a nyerő nálam ellenféltől függően. A Stormshield meg mindig jó.

Összességében iszonyú erős másik healerrel párba állítva és dmg traittel játszva, de szólóban is tartja simán a lépést healingben egy Rehgarral. Alapvetően jó counter ellene az ami butch ellen. Elfut az ellenfél és nem jön a trait, igaz a heal akkor is megvan. Campeket tényleg baromi jól szedi, ahogy last hitelni is baromi jól lehet a deadly reachel és a dash-el. Ami gáz a CC és a waiveclear hiánya. Persze jó csapattal ezek elfedhető hiányosságok. Amit kb 4* rontottam el: Ne kombózd dashel az ultit azonnal, mert magadra nyomod a palmot. 😄 Már szégyelltem magam nagyon.

Na szóval, se Tryande se Brightwing nem lett belőle. Első blikkre kifejezetten erős Hero, de nem a nerfre váró op izé csak egy üde színfolt a használható kategóriában. Remélem versenyeken is látjuk majd, bár kicsit féltem, hogy túlzottan kifókuszálható a stílusa, így csak 2 supp compokban lesz majd.

Mephike
Nincs hős, ami 15k-t ér. Értem én, hogy tetszik, és jó, de én simán várok még 2 hetet.

Nah kis hejzetjelentés Kharazimról.

Ha van hős aki megéri a 15k goldot akkor ő az. Nem 1 tank, ergó ha 2-nél több ember betámadja összecsuklik könnyen, de ha okosan játszik vele az ember nagyon kemény, plusz csapatban jó igazán. ami meglepett vele, hogy 1v1-ben 1 Tychus-t, vagy 1 Butchert röhögve megfutamít akár többször egymás után is, illetve a merc campeket pofátlan könnyedséggel és gyorsasággal szedi ki, melee supportnak van besorolva, de inkább mondanám 1 assassin support hibridnek.

Én ezt a buildet találtam kellően effektívnek: https://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/kharazim#h9qS

1 Johanna / Diablo / Sonya esetleg valami Kerrigan /Zeratul vagy valami más mellett kegyetlen jó a trait kombózva a Deadly Reach-el(E) elég erős burst heal-t ad, a Breath of Heaven(W) pedig igen durva aoe heal ami 2nd wave-ben 1st wave healingjének 50%-át még adja, plusz anti silence / stun / disable skill is egyben, a Radiant Dash(Q) pedíg remek chaseing skill ha valaki el akarna futni, emellett még kellő hero és siege damage-et is tol(az említett builddel én 1 Malfurion-t lenyomtam vele healben<#mf1>), nekem kellemes csalódás 2 szóban. 😉

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Morpheus_v2
Simán, közben tudok rakni aknákat és napalmot. Jobban rátudok menni az aknákra is az alacsony cd-nek hála. Most már nem vagyok annyira helyhez kötve.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.19. 15:08:09
És szted ez így megéri? Összecsukni a tankot, 2 sec cd, újra letenni, +1 db AA lövésnyi sebzésért?? Legalább 2 lövést vesztesz ennyi idő alatt, tehát 1 lövés hátrányban vagy minden egyes ilyen combónál.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Overburner
Kb 2 éve nem Diablo 3-oztam. Van valami mód a gyors felhúzásra? Ja a 4. Seasonban kell felhúzni akkor tárgytalan.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.19. 13:56:11

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Maak
Mar ha van kedve es valaki felhuzza.

Overburner, ha nincs ra embered, felhuzlak.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

robotnyk
<#gonosz1>
Maak
Van.Vasarnapig tart s3, du5-ig aszem, szal az a 15perc belefer meg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Overburner
3-as Seasonban van még esélyem felhúzni a karit?

Morpheus_v2
Hammer máris sokkal jobb, folyamatosan toronymódba megyek ahol hide és +100% dmg a következő AA skillre. Lövők egyet, vissza tank módba 2 sec cd és vissza. Szépen aprít. <#szeret>
Nazebooról ne is beszéljünk, béka-pók builddel nagyon durva.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.08.19. 12:31:24
armageddon666
Mert az fair ha a te csapatod fullos ötös, és az ellenfelét meg egy majom irányítja? 😊 Igazából a négy is sok.

@

Most már nem. Eddig úgy volt, hogy saját csapatot neveztél aranyért és fixen együtt toltátok. Gondolom erre átlagembereknek nehezen volt lehetősége, így ezért csináltak a team leagueből egy full premade alligát, ahol egyéni eredményeket érsz el.
Azt írja ott is van MMR csak el van szeparálva a HL-től. Keményebb az biztos, mert oda felkészülve mennek be. De szerintem a FullPremade Vs Random az baromi unfair.
Terawatt
Csak ott meg még keményebb a felhozatal nem? Legalábbis én így képzeltem el, hogy akik már unják/kenik-vágják a premade herot az team L -be mennek

5v5-re ott a team league.
Terawatt
Amúgy ez komoly? Egy random majomra lesz bízva a csapat ha premade akar játszani?

Hero League
Hero League is now limited to a maximum party size of four players.

SLICK
A Diabloban vannak szezonok, ahol a 0-ról kell újra kezdened a játékot. Most fog indulni a Season 4 és itt kell indítanod egy karaktert majd felhúzni lvl 70ig...

Overburner
Seasonal Character az mit jelent? 😄

Terawatt
The following Heroes and Skins have received visual improvements:
Tychus, Master Tychus Skin, and all Skin Variations
Murky, all Murky Skins, and all Skin Variations

Ez annyira MRRGLRK!!!

!!!!!

The Nexus Bundle will be removed from the Shop one week following patch day, but will remain purchasable as a Dynamic Bundle until that time.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.08.18. 19:57:54

TBTPumpa
Patch Notes

Megannyi új tartalom és Ranked reset.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.18. 18:40:29

Kis korrekció ahhoz, amit elmondtál: Malthael mount nem időkorlátos és Season 4-es hőst kell indítanod hozzá, amivel el kell érni a 70-es szintet.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc