4549
-
NiGhTM4R3 #3745 Egyik sem hozott lázba -
#3744 Kis kedvcsinálónak:
Lunara skillek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Graymane skillek
Cho'Gall skillek
Az új hősök az új pályán elite botok ellen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
93Geri #3743 most beharangozzák az új mappot, meg az arénát, ne várja senki hogy hamar bekerül. eddig is úgy csinálta a blizzard hogy felspanolta az embereket, hogy mindenki ráugorjon a játékra és nöjjön a játékosszám, aztán meg addig addig húzták halasztották míg az ember már megunta várni az új tartalmat. Undorító egy politikát folytat a Blizzard az utóbbi időkben.
Cho'Gall-t én azért várom mert jó kis kihívást látok benne, ezért kíváncsi vagyok rá, de Greymanere jobban :)
Az meg hogy az Overwatch fizetős lesz mondjuk várható volt, mert a blizz mostanában bővíteni próbál, és amellett hogy egy lövöldével áll elő, még a konzolokra is ki akarja terjeszteni a befolyását, és a pc-s fizetős lövölde modellnek már leáldozott, viszont a konzolokon más a helyzet. és ezért ha konzolokon fizetős, pcn sem lehet ingyenes, mert akkor az megint egy ocsmány dolog lenne, szóval itt igazat adok a Blizznek a döntésében, bár sajnálom, mert így én nem fogok vele játszani. mert jelenleg nem eng.... na jó mondjuk ki csóró vagyok és ráadásul skót is :D -
#3742 Na Artanisról nem is tudtam, nem logoltam már be másfél-2 hete.
Az a baj, amíg a MM-el nem csinálnak semmit, hogy ne nyomorékokat kapjak a csapatomba, addig a lélek nem visz rá hogy játszak a játékkal :( -
#3741 Artanis elérhető. Cho'Gall jön 17.-én. Utána Graymane, Lunara (vagy fordítva). Tracer és Gul'dan is bekerül valamikor, de még nem tudni, hogy lesznek e új hősök előtte. Towers of Doom-ra nem tudok dátumot, Arénára sem. -
#3740 nekem már alapból az is zavaros hogy, hogyan fognak érkezni a hősök. Artanis elérhető már a shopban? Vagy akkor ő jön elsőnek, utána ez a 3 fos warcraftos, utánuk meg Tracer?
Egyáltalán ez az új Content mikor jön a HotS-hoz? Ismert a dátum? -
Pio #3739 Mégis mi a fene köze lenne a mozifilmnek ahhoz, hogy milyen hősöket tesznek be? :D
Komolyan, valóban azt hiszitek, hogy a Blizzard azt hiszi, hogy lesz olyan ember a földön, aki azt mondja, hogy "humm, de jó ez a farkasember Greymane, annyira tetszik, emiatt tuti megnézem az Orcs and Humans filmfeldolgozását"? :D -
#3738 De ezek mostanság fognak érkezni, míg a film majd csak nyáron (a WoW Legion érkezésekor). Majd akkor kerülnek bele olyan karakterek a játékba.
Márciusi PAX-ig ezen 3 hős biztosan be fog kerülni, talán még Tracer is (illetve egy StarCraft-os és Diablo-s hős is érkezni fog addig). Aztán áprilisban Overwatch, akkor érkezik talán még egy OW témájú karakter és pálya, utána pedig ismét WarCraft felé veszik az irányt (mert jön a film és a WoW kiegészítő is). Aztán máris ott vagyunk, hogy GamesCom, ahol ismét annyi tartalmat fognak bejelenteni, hogy kihúzzák az időt a 2016-os BlizzCon-ig. -
#3737 de akkor filmhez kapcsolódó hősöket tegyneke bele, akiket láthatunk is a filmben. -
Lokker #3736 Kell a hype a mozifilm miatt... -
#3735 nem értem mire fel jön megint 3(!!!!!!!!!!) új WarCraft hős... Oké Diablos hősök érthetően nem jönnek egy ideig ,mert most volt Diablos content, na de mi van az SC2-vel is? Moralessel és Artanissal el lett intézve a dolog? Nem mintha SC fan lennék, de ott is kell pótlás.
Akkor most Overwatch hype is van abból is 1 hós lesz bent ? :D Vicc
Nem értem a Blizzard logikáját, mondjuk ez az amit soha nem lehet megérteni.
-
#3734 Heroes of the Storm BlizzCon panelen bejelentett összes információ -
Pio #3733 -
#3732 Erre kivancsi leszek, a caster fej egesz szimpatikus :) -
#3731 BlizzCon-on bejelentett újdonságok:
-
#3730 Cho'gall úgy tűnik november 17-én jön.
Adatlapja
Ami a lényeg:
To Get Cho'gall
Win 2 games as one of Cho’gall’s heads with someone who already owns this Hero to unlock Cho’gall for yourself.
To Give Cho'gall
Win 4 games as one of Cho’gall’s heads with someone who does not yet own this Hero to give them Cho’gall.
2200 Gold is jár érte.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 21:24:38 -
#3729 Új játékmód: Aréna
5v5 és lehet azonos hős egy csapatban!
3 hőst sorsol a gép, amiből tudsz választani egyet magadnak és azzal leszel.
3 új hőst jelentettek be és egy új pályát.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 20:35:08 -
#3728 többre számítottam :| -
#3727 Heroes of the Storm BlizzCon Panel
Várható újdonságok:
- Grandmaster rank
- Újradolgozott matchmaking
- 10 szabadon játszható hős a heti rotában
- Hős tiltási lehetőség Rankeden
- Death recap kezelőfelület átdolgozás
- Új hősök (pölö Tracer az Overwatchból) és pályák (lesz egy Overwatch stílusú pálya is majd)
Még a végén tényleg elkészül ez a játék!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 17:05:05 -
#3726 2016-ban érkezik Tracer is a játékba!
Overwatch - Origins Edition tartalma:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.06. 09:12:09 -
#3725 Nem, miért lenne, amikor most volt? -
pimpi001 #3724 Mit tudtok? Lessz-e valami dupla xp vagy valami event a blizzcon apropóján? -
#3723 Ingyenesen játszható hősök a héten:
Raynor
Muradin
Diablo
Tyrande
Azmodan
Zeratul (12. szinttől)
Illidan (15. szinttől) -
karmacoma #3722 Nagyon erős early game és kifejezetten gyenge lategame jellemző rá. Főleg az a cél vele hogy 2-3 szint előnyben legyél lev 13 környékén, és ne is dobjátok el az előnyt. Nekem az egyik kedvenc hősöm. A két Q talent az elején nagyon megnyomja a buff óta. Másodpercek alatt tudsz lefarmolni egy wave-et és visszatölteni magad, a shieldek meg elég jók, érdemes figyelni, hogy ne járjanak le. Solo Q-hoz szerintem a legerősebb meelee assassin Zeratul mellett. -
Lokker #3721 egy kombóval elintéz egy hőst annyira jó. :) elég OP -
Plata #3720 Mennyire jó Kerrigan?
Még nem próbáltam ki,de megvan,kaptam egy Kerrigan+Succubus skint.
Inkább a távolsági hősöket szeretem. -
Lokker #3719 Mint előző free rotában a lengyel kerrigan játkos, aki állandóan egyedül kommandózott és meghalt majd írogattam hogy "TEAM!!!!!!" de rittig az ellenkező irányban volt ahol a csapat így rendre buktuk a 4v5 teamfightokat :D Persze mi voltunk a szarok. :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.31. 23:28:28 -
szlordzs #3718 Tutyi, játsz botok ellen, h veled valódi játékosok vannak, úgyis adja az eventes questet.
Jethor, Ennyi meccsnek legalább a 30%-át meg kellett volna nyerned. Nem lehet h veled lesz a hiba? -
#3717 Ugyan akkora rakás gané ez a játék mint volt pár hónapja.... vicc mennyire nincs balansz az mm-ben. Tegnap töltöttem le megint, kb 15 csata azóta abból 15 vereség. Értelme nincs.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.31. 21:53:40 -
tutyimutyi2 #3716 keresnék játékos társat főleg a mostani 25 győzelemre, késöbbre is (eddig nulla van meg :P) 22-es szinten volnék kedvelt hőseim: Tychus, Muradin, Abathur -
93Geri #3715 "ingyen" :D
de amúgy ha kiszámolod egy gamestar ára kb mint egy félárazott skin ára és még a karaktert is megkapod :) -
Lokker #3714 Ingyen? :) -
93Geri #3713 Gamestaros akció
Esetleg ha valakinek fölösleges a kód, akkor írjon rám privátba. -
szlordzs #3712 Nahh egy hatalmas hibára most jöttem rá. Új pacthnél a régi videókat nem lehet megnézni. Valakinek valami ötlet?? -
karmacoma #3711 C9 épp draftolta a VB-n. Hamar meghalt az elején, de már sok társat megmentett. Mondjuk más szinten tolja mint az eddigi medic társaim. :D -
malystryx3 #3710 Értem, köszi szépen. A meccseket már ma is beleszámolja? Mert azért egy része már nálunk is jó, az 50% xp az már van.. Mellesleg most végre kipróbálhattam Leoric-et, hát elég lassú, de kemény harcos, tetszik :) -
#3709 Amerikában már megy, EU-ban valószínűleg csak a karbantartás után (holnap kora reggel), esetleg ma késő este.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.27. 20:13:23 -
malystryx3 #3708 Srácok, nem kéne mától lenni ennek az eventnek? Semmi jele a játékban, az xp bónusz megvan, mount sehol, meg a lejátszott meccseket sem számolja egyelőre. Valamit rosszul tudok? -
#3707 -
#3706 Ingyenesen játszható hősök a héten:
LiLi
E.T.C.
Sonya
Tychus
Sylvanas
Leoric (12. szinttől)
Kharazim (15. szinttől)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.26. 17:21:00