4549
  • antiqueA
    Szerintem az alacsony játékosszám miatt nem bírják rendesen megcsinálni. Sokkal könnyebb volna, ha lol vagy wow szinten lenne a játékosszám.
  • antiqueA
    "Our Weekly Sale that started on November 17, 2015 will come to an end on Tuesday, Nov 24 before 23:30 CET. At that time, we will not be launching a new round of weekly sales for November 24 to December 1. Instead of weekly sales, we have a small surprise planned for everyone. Please stay tuned to our blogs, Facebook and Twitter channels to learn more."
  • Yserac
    A szar MM örökre maradni fog, a blizzard nem akar változtatni igazán rajta, csak rizsáznak. Dota-ban nincsenek ennyire kiugró szélsőségek, és ott valamennyire érezhető a commend és report rendszer hatása. Totális madness, ami a hots-ban megy. És erről nem a játékosok tehetnek hanem a retardált MMR system. Na meg az hogy nem lehet kizárni a RU régiót. Az eszméletlen sokat jelentene.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.11.21. 13:00:13
  • Thomasovics
    Köszi ! tudok várni :)
  • Nomad90Hun
    Nekem megvan havernak hála tegnap óta :D

Vegyél fel, és segitek megszerezni picit később leszek komolyabban gép előtt.

Nomad#21298
  • Thomasovics
    Valakinek megvan cho'gall? segítene unlockolni? :S
  • Predaking666
    Ennél már csak az a jobb amikor még szar a csapat összeállítás.
    4 tank+1 healer combo
    Másik oldalon healer+tank+assa+specko combo. Esélytelen volt a győzelem.
    Utoljára szerkesztette: Predaking666, 2015.11.20. 16:49:46
  • mérlegjakab
    Nagyon helyes felejtsd, el a játékot. Legalább nem fog több ember veszíteni miattad. Sajnos ez is csak csepp a tengerben, mert így is lesz mindig egy fekete bárány akinek fogalma nincs a játékról , a metáról, hősökről, meg egyáltalán mikor mit kell csinálni. Sőt olykor nem csak egy ilyen van a csapatban..........

De, hogy a match makeing ilyen szar még soha nem volt a HOTS-ban az tuti. Imádom a hots-ot egyenesen függő vagyok, de ha nem TL-be megyek, eret tudnék vágni... QM vagy HL tök mind1, ha van egy világtalan a csapatban elúszik.

De ez folyamatosan tendál, HL-be, 2en vagyunk 1000 mecss fölöttiek, és berak mellénk 100-200 meccses noobokat persze , hogy a fel meccs arányuk is AI- ban nyilvánul meg..... Agyrém!
  • dantor7
    Egy kb. 50% hp-n lévő, 1 szinttel magasabb Johannának mentünk neki Cho'gall-al.
    Sajnos nem vettük észre Nazeboot, lerakott egy zombifalat, és úgy szétkaptak hogy Johannának még maradt 40% hp-ja. QQ.
  • Maak
    Ha valakinek kell chogall akkor vegyen fel este tudok segiteni a megszerzeseben.
  • NiGhTM4R3
    nekem is lekezelőnek tűnt a válaszod, bocs ha nem volt ilyen szándékod
  • antiqueA
    Épp most toltunk cimborával egy ChoGallt és folyamatosan úgy szétkapott egy Jaina Valla páros, hogy csak fogtuk a fejünket. Egyáltalán nem látom opnak, szimplán fun.
  • Nomad90Hun
    Szerintem csak szimplán fel van húzva :D

Amúgy Cho'gall + Raynor kombó is elég kemény, bár arra a 4-5 mp-re jól bírja ellenük Leoric pl, hogy a többiek elfuthassanak. ha meg valaki Leoriccal, vagy Johanna-val, esetleg Diablo-val, stb beáll eléjük blokkolni, és mögé áll 1-2 assassin, akkor elhullik Cho'gall is simán. Cho Q-ja pl használhatatlan ha olyan helyre van beszorítva ahonnan nem tudja odébb lökni azt aki beszorította, mert nem hátra fele lök mint Diablo, hanem oldalra, és van még jópár gyengesége, pl, ha a 2 játkos figyelmét elterelik, 3 felé, és a cd-jeik rövidek az igaz, de általában úgy tolják az emberek velük, hogy végigzongorázzák a skillek-et, és ilyenkor van egy jó 5mp-es ablak amikor csak Cho basic attack-ja van sebzésnek. Nem 1 egyszemélyes hadsereget kell játszani, hanem csapatban dolgozni, assassinnal még szép hogy nem lehet lenyomni még engem is lenyomott Leoric-al 1v1-ben, de ha valaki mögém ált 1 Murky pl, vagy 1 Sylvanas, úgy kifeküdt mint a pingy.
  • antiqueA
    Mivel érdemeltem ki ezt a lekezelő választ? Lehet normálisan is válaszolni. Azt elmondanád nekem, hogy Cho-t miért nem lassítja annyira a coc-blizz kombód? Merthogy azt írtad jön mint a tank. Ugyan úgy fél hp-ra esik és ugyan úgy lassul, mintha 2 másik jönne utánad.
  • NiGhTM4R3
    Nyilvánvaló kapitány, tényleg 2 hősnek számít chogall? mesélj még:D azért nem írtam ennyire bonyolultan, hogy ne értsd meg. a felvettem a versenyt nem egyenlő azzal, hogy rambó módjára betámadtam 2 ellenfelet, ne legyél ennyire értetlen. arra célzok, hogy ha pl. üldöznek, egy coc-blizzard combo igencsak lelassítja/leveszi a legtöbb hős hp-ját, legalább addig amíg biztos helyre érek, odaérnek a többiek. chogall meg jön mint a tank, utóbbi 4 meccsen többször haltam meg mint chogall nélkül 10-en.

a lvl 18-as novámmal elég jól tudom mikor merre helyezkedjek, ne gondold már rajtad kívül mindenki ma kezdte
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.11.18. 18:40:37
  • antiqueA
    ChoGall 2 heronak számít. Gondolom Novával/Jainaval eddig sem mentél 1v2-zni, hát ez után se fogsz. Ennyi. Az nem a játék hibája, hogy te 1 heronak képzeled, holott 2 hero ellen küzdesz. Kettő ellen pedig eddig sem volt senkinek semmi esélye soloban.
  • TBTPumpa
    Cho’Gall Trailer:
  • Nomad90Hun
    Hé ne add fel ilyen könnyen, mert pont írni akartam, miután volt alkalmam ellene is menni hogy, ami az előnye, az egyben a hátránya is.

Mivel a két fejet külön külön 1-1 játékos irányítja, ezért gyakorlatilag amikor azt hiszed, hogy 1-2 ütésből leszed, akkor az olyan mintha 2 hero le-gankelne. Ezért igen nagy a sebzése, viszont a megosztottság a hátránya mert ha 2-3 ember váltóban csipkedi, 1-2 silence-el, v stunnal, akkor simán legyűrhető. Pl. nekiugrik 1 Zeratul beleüt 1-et, elugrik, majd mikor utánamenne lerohanja 1 Diablo pl. ezzel stunolva is 2mp-re rögtön, majd hátulról nekimegy 1 Jaina, v 1 Keal'thas, és közben visszajön Zeratul, rádob pl 1 void prisont közben, és még van pár hasonló kombó, a lényeg, hogy nem szabad hagyni, hogy 1 emberre koncentráljon / koncentráljanak, és akkor leszedhető, mert a self-healje elég gyenge.
  • NiGhTM4R3
    Részemről a játék felejtős lett, szeretek nova/jaina/(egyéb kevés hp) karakterrel nyomulni, de chogall 1-2 mozdulattal végez velem bármilyen szinten. azért eddig utóbbival simán felvettem a versenyt 2 hőssel, legalább addig amíg elmenekülök, itt ez már igen necces
  • Overburner
    Na ez jó erre én is :D
  • antiqueA
    Hogy lenne lassú? A movement speedje minden hősnek ugyan annyi! Egyébként aki jól Abathurozik (akár Aba, akár a másik hős Abával), annak szerintem ChoGall is simán menni fog. Teljesen ugyan az a playstyle. Jut eszembe... kíváncsi vagyok mit pattint mjd egy ChoGall+Abathur :)
  • Nomad90Hun
    Kerestem is embert, 2 meccs megvolt, abból 1-ik vesztett lett, majd a 2-ik meccs után az emberke kedvesen szó nélkül törölt a friend listről..., de legalább így 1-1 meccs után mind a két karakterrel khm.. akarom mondani fejjel, legalább megvan a véleményem róla / róluk.

Szóval Cho elvileg melee warrior, és heal-re építve elég szívós tud lenni(helyzetfüggő), de azért nem az igazi, míg Gal assassin besorolást kapott, assassin létére Gal sebzése nem egyenlíti ki Cho gyengeségeit. Cho'Gal igazából veszett nehéz karakter, és a legnagyobb gyengesége az ami a legnagyobb ereje kéne, hogy legyen, vagyis a megosztottság, ha Cho és Gal nem 1 és ugyanazon célpontra koncentrál akkor vége van, ha bebénítják szintén össze csuklyák, mint nagymami a receptkönyvet, ugyanis a bénítás mind a két "fejre" hat, továbbá üldöző karakternek sem jó, mert lassú, menekülni szintén necces vele, szóval én nem bánom ha nem szerzem meg.
  • antiqueA
    Keresel egy embert, akinek megvan, partyba lépsz vele és nyertek 2 meccset. Ennyi :)

Szóval én is keresek embert, akinek megvan ChoGall :)
  • Nomad90Hun
    Nem sajnos csak adept AI volt, de olyan borzalom gyenge csapatom volt, hogy szó szerint csoda volt, hogy nyertünk mert kb. egyedül hoztam le a meccset.

Amúgy ezt a Cho'gall-t akkor most hogy is lehetne megszerezni? Mert reggel toltam 1-2 meccset láttam pár emberkét tolni vele, de nem világos nekem, hogy szerezhetném meg.
    Leírás alapján nekem kéne Gall-t válaztanom olyan ismerős melett akinek megvan, és öneki Cho-t, és megnyerni így 2 meccset. A gondom az, hogy 1-iket se engedi választani mert kiírja, hogy nincs csapattársam...
    Amúgy melette mentem Butcherrel, piszok erős Cho'gall, beáll a kapu alá, és bedönti egyedül, úgy , hogy közben meg se érzi kb., hogy lövik a tornyok. Összeszokott csapatnál piszok hasznos, menekülő ellenfél csapat ellen is.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.11.18. 10:02:02
  • antiqueA
    Én is kérek ChoGall-t :)

Amúgy Jaina már most 4000 :)
  • Overburner
    Na fasza. Járt valaki Blizzconon?

Unlock Cho’gall by Playing with Friends
    Cho’gall cannot be purchased using Gold or real money.
    Instead, players who don’t own the two-headed ogre can unlock him by completing a brand new Special Event Quest!

Special Event Quest: Cho’gall Buddy Brawl
    Win 2 Games as Cho or Gall while partied with a player who owns Cho’gall to permanently unlock the Hero.
    Win 4 games as Cho or Gall while partied with players who have not yet unlocked the hero to earn 2,200 Gold.
    Those who own Cho’gall may only earn this gold reward once. However, they can still help as many other players unlock the hero as they wish.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.17. 21:11:12
  • TBTPumpa
    Heroes of the Storm Patch Notes – November 17, 2015

Kharazim ára akciós - Goldban mérve is - most csak 5000 Gold!
    Jaina árát is csökkentették 4000 Goldra - US-ban, EU-ban csak holnaptól!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.17. 19:07:25
  • Overburner
    Elite AI? :D
  • antiqueA
    Leoric dont feed pls!
  • Nomad90Hun
    Ez megesik, főleg ha olyan hősökkel mész ami másnak nehéz pl..

Amúgy ha már kigyógyultam az Old republicból, gondoltam visszanézek hots-ba, és mivel volt 10k goldom kis próbálgatás után úgy döntöttem, hogy megveszem Leoric-ot annak ellenére, hogy amikor kijött mennyire nem volt szmpatikus, mentem is vele 1 próba menetet ai ellen.

Ime az eredmmény:
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök a héten:

Li Li
    E.T.C.
    Butcher
    Zagara
    Johanna
    Rehgar (Available after player level 12)
    Kael'thas (Available after player level 15)
  • NiGhTM4R3
    napi cuki

nem tetszett neki a novám, elég jót játszottam vele. régebbi meccseimről van bővebb statisztika menü? olyan ami közvetlenül meccs után van?
  • TBTPumpa
    Jövő heti akciók:

Kharazim - 4.99 EUR
    Jade Dragon Kharazim - 3.19 EUR
    Ranger-General Sylvanas - 3.19 EUR

Sylvanas skin!
  • 93Geri
    a Jaina skin nem is volt olyan vészes, a mount pedig tényleg jól ki volt dolgozva, de a többi ilyen skin mind ronda, pl ott a Great-Father Winter Rehgar, meg a Kandy King Muradin
  • TBTPumpa
    Újdonságok:
  • TBTPumpa
    Amúgy a Mikuláslány Jaina skin és a Rénszarvas mount nagyon is jól nézett ki, már-már tényleges karácsonyi hangulatot adott a játéknak idén januárban a béta idején.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 17:21:33
  • 93Geri
    Nemértem minek kellenek ezek a karácsonyi skinek, még ha jól néznének ki akkor esetleg ki lennék velük békülve de így. Inkább valami értelmes skineket raknának be, Stitchesnek is olyan jó skineket terveztek és egy nincs még bent belőle, helyette betesznek egy ilyen bikinis elhányommagamat, meg télapóst, fck the Blizzard logik.

A Felstalker pedig.... KELL :D csak azt remélem hogy goldos lesz.
    Amúgy a beharangozott "raynormotorral" (bocs, nem jut eszembe a neve) mi a helyzet?? csak mert volt videó róla, de azóta meg sehol semmi hír....
  • TBTPumpa
    PTR-ből kinyert adatok

Új külsők:
    Space Leoric
    Great-father Winter Stitches
    Winter Plum Sylvanas
    Corruptor Cho'Gall

Új hátas:
    Felstalker

360 napos Stimpack - Kapható: 2015. november 27-től
  • TBTPumpa
    Ingyenesen játszható hősök a héten:
    Malfurion
    Valla
    Tyrael
    Thrall
    Chen
    Sgt. Hammer (Available after player level 12)
    Lt. Morales (Available after player level 15)
  • TBTPumpa
    Lunara tetszik, viszont ő már csak 2016-ban fog érkezni előreláthatólag.