2013 - Év Játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TPS:Batman:Arkham Orogins
Verekedõs:Természetesen Mortal Kombat Komplete Edition<#awink>#awink>
Szimulátor:OMSI 2 Már elõre kijelenthetõ részemrõl
Autós:Grid 2
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neken nagyon bejött a Metro LL
Amikor a "Kisöreg" lõszert ad az anyamedvés harc elõtt hát az oltári.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
half life 3
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
The Last of Us és Beyond Two Souls inkább interaktív filmek, a kritikák szerint. Még a LaU-ról is azt sugalmazzák, hogy minimálisak a lehetõségek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az év játéka: Erre szerintem még várjunk .../GTA V a számok, és a The Last of Us a játékélmény miatt.
Az év autós játéka: F1 2013/GTA V
Az év akció játéka: Bioshock Infinite/The Last of Us
Az év tps játéka: Tomb Raider/GTA V
Az év fps játéka: Bioshock Infinite/(Szerintem erre még várjunk egy kicsit!)
Az év stratégiája: Rome II (de bármelyik másik versenyzõ is lehetne, mert kezdésre valahogy idén PC-re ami igazán jó jött, azt valahol el is cseszték)/?
Az év legszebb játéka: Crysis 3/The Last of Us és a Beyond Two Souls
Az év legjobb játékzenéje: Assassin's Creed IV/The Last of Us és a Beyond Two Souls
Az év csalódása hypefaktor alapján: Aliens: Colonial Marines/Beyond Two Souls
Az év csalódása: Metro Last Light/Beyond Two Souls
Az év meglepetése: Papers, please/Ni no Kuni
A medve nem játék.
1. Bioshock Infinite
2. Metro Last Light
3. Battlefield 4
4. Deadspace 3
5. Payday 2
6. Crysis 3
7. Call of Duty Ghosts
TPS :
1. Last of Us
2. Tomb Raider
3. Splinter Cell Blacklist
Autós :
F1 2013
Stratégia :
1. Rome 2 Total War (ha nem lennének a bugjai)
2. Simcity (mostanra már egész játszható lett)
3. Company of Heroes 2
ami várós 2014ben GTA V PC , Watch Dogs , Witcher 3 , The Crew , Project CARS , Division , Rainbow Six : Patriots
Nagy csalódás :
Batman Arkham Origins , Grid 2 , Aliens: Colonial Marines , State of Decay
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
[merlinw.org]
2. Mortal Kombat Komplete Edition
3. Aliens CM (de nem citrom! Patchek után egész jó lett.)
Többivel nem is játszottam, nem is érdekelnek. Metro LL majd egyszer.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
1. Bioshock Infinite
2. Tomb Raider
3. Wolf among us
4. Remember Me
5. Saints Row 4
Szalagcím:
AC4 még bekerülhet, ha megjelenik., COD-BF-GTA-NFS-Codemasters nem érdekelnek, Batman Origins csalódás.
[merlinw.org]
The Wolf Among Us-t
és az Enslaved-et is (PC)
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
1.DMC rommá játszottam
2.GTA V nagyon jó volt. a multi is jópofa csak még jaívtani kell
3.Batman Arkham Origins
4.Assassins' Creed Black Flag esélyes.de lehet felugrik majd az elsõ vagy a második helyre:))
Next PC upgrade: 2022
-BioShock: Infinite
-Grand Theft Auto V
-The Last Of Us
Szerintem a többi cím ezek mellett elbújhat, mert inkább a B kategóriából van több és azok is vagy szegényesek vagy szimplán irtó repetitívek.
Enslaved
Idei kedvencek
Tomb Raider, BioShock Infinite, Metro: Last Light, Remember Me, The Last of Us, Mortal Kombat, Saints Row IV, Brothers: A Tale of Two Sons, Rayman Legends, Grand Theft Auto V, The Wolf Among Us
[b]Év játéka[b]
The Last of Us
Év csalódása
Castlevania: Lords of Shadow
Ami még nincs meg és érdekel
God of War: Ascension, Puppeteer, Ni no Kuni, Rain, Beyond: Two Souls, Batman: Arkham Origins, Injustice: Gods Among Us
Top 2: The Last of Us
Top 3: Tomb Raider
Év csalódásai: Bioshock Infinite, Beyond: Two Souls
Bioshock: A legtöbb bemutatóján, gameplay demostrációján csak ámultam milyen jól néz ki, milyen érdekes a világ stb, de mire meg a kész produktumhoz hozzáfértem nem tudom fele akkorát nem ütött. Ugyan az a lineáris tucatlövölde mint a többi, bioshock 2.1-nek is felfogható ettõl függetlenül tisztességesen összerakott iparosmunka.
Beyond: Ez meg negyed akkora benyomást nem tett rám. Technikailag kiváló interaktív csõmozi. Azért legalább annyi interaktivitást belecsempészhettek volna mi a Heavy Rainbe legalább, komolyan olyan érzésem volt néha mintha a játékot majmoknak készítették volna olyan minimális közremûködést igényel. Megmenthette volna a történet, de sajnos ennek se volt akkora súlya mint a Heavy Rainnek.
Különdíjat érdemel még a Journey. 2012-es, de én csak most jutottam el odáig hogy végigvigyem. Ez is 3 órás kb, minimalista közremûködést igényel a játékos részérõl mégis a feladatát amiért készült ellátta, legalábbis szerintem.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. Tomb Raider
2. StarCraft II - Heart of the Swarm
3. Bioshock: Infinite
Kellemes meglepetés:
Remember Me
Splinter Cell: Blacklist
Metro: Last Light
Hatalmas csalódás:
Dead Space 3
Aliens: Colonial Marines
Crysis 3
Batman Arkham Origins
Battlefield 4
Command & Conquer (alfaverzió alapján)
Amik kimaradtak:
Assassins Creed 4 (még nem jelent meg PC-re)
GTA 5 (szintén nem jelent meg még PC-re)
Call of Duty: Ghosts (erre nem pazarlok sávszélt)
2014-ben várt játékok:
Diablo III: Reaper of the Souls
StarCraft II: Legacy of the Void
Witcher 3
Dragon Age 3
Mirrors Edge 2
GTA 5 (PC-s változat)
Watch Dogs (talán)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2. Bioshock: Infinite
3. Remember Me
Saints Row 4 azért nincs a listán, mert még nem játszottam végig.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson