113
Game of the Year 2013
  • bosco05 #73
    Nem voltál az új regek híve de azért írsz nekem egy "s*ggfejcifug*ci" nevű accról. Gratulálok :)
  • V43 1105
  • bosco05 #71
    Inkább neked nem kötelező írni ebben a stílusban ;)
  • V43 1105
    Sosem voltam az új regek híve, nem az én műfajom, de egyébként sem kötelező elolvasni a kommentem. Minden jót.
  • grebber
    Számomra lényegtelen értem-e vagy sem. Ha valamibe bele tudom magam élni ,mert az atmoszféra magával ragad stb ,akkor semmi írás,beszéd akármi amibe szöveg van nem kell. NEKEM biztos hogy nem!
  • Evoluti0N
    Jah, értem. Mondjuk egy olyan játéknál, amiben nincs beszéd, ott természetesen úgy van megoldva a narratíva, történet, hogy szöveg nélkül is érthető legyen. Azonban például egy GTA-ban, ahol beszélnek a karakterek, ott igencsak le tudja rontani a játékélményt, ha nem érti az ember, hogy mit beszélnek és így se a sztorival a szereplők cselekedeteinek okával nincs tisztában.
  • grebber
    62-re ,ezekszerint mobilon biztos valami baja volt mert bejelöltem hogy válasz!
  • Evoluti0N
    Maximálisan egyetértek. Példaként én a Journey-t tudnám megemlíteni. Btw ezt kinek a hozzászólására írtad?
  • Bence94
    Nem értek egyet.
  • grebber
    Nagy tévedés.Egy játékba nem is kell szöveg felirat beszéd hogy legyen hangulata és bele tudjad élni magad.

Pl okáért ott a Limbo grafikailag fos fekete fehér 0 ugatás és mégis kibaszott jó az atmoszféra.
  • Rayden02
    FPS:Shadow Warrior
    TPS:Batman:Arkham Orogins
    Verekedős:Természetesen Mortal Kombat Komplete Edition
    Szimulátor:OMSI 2 Már előre kijelenthető részemről
    Autós:Grid 2
  • kemotox
    Ha nem értesz belőle egy mukkot se, akkor jó hogy :DD
  • bosco05 #61
    Téged miért nem banoltak még? :D Értem én hogy egy percbe telik az új reg, de na, ahogy láttam az eddigi tevékenységed, bőven kijárt volna :D
  • V43 1105
    Wow micsoda hozzászólások ..
  • Newfronter
    Na veled sem ismerkednék meg, téged ismertetnélek meg egy bottal. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes hozzáállás. Hasonlókat kívánok neked az Élettől.
  • ratgab
    Le style, C'est l'homme = A stílus maga az ember...
  • V43 1105
    Nem.
  • Tinman #55
    Miért? Neki nem lehet véleménye?
  • Bence94
    Half Life 3
  • V43 1105
    Mindig is tudtam, hogy fogyatékos vagy.. na de ennyire... élettelenséged határa .. :(
  • silenthunter13
    14299 (XBOX360)
    Neken nagyon bejött a Metro LL
    Amikor a "Kisöreg" lőszert ad az anyamedvés harc előtt hát az oltári.
  • a.carkey
    Apropó, a Deadfall Adventures megjelenik 15-én? Árat egy boltban sem láttam, csak, hogy lesz.
  • a.carkey
    Mindkettőt végignyomtam. A TLOU minden, csak nem interaktív film. A Beyond meg ha nem olyan elképzelés alapján készül, amilyen alapján készült, akár még egy jó játék is lehetett volna, így picit csalódás, főleg a HRhez képest, DE szép, mit szép, a legszebb konzolos játékok egyike, olyan zenével ami nagyon ott van a szeren. Remek móka volt, egy percét sem bántam meg, viszont csalódtam benne.
  • jackoneill90
    black mesa source.

half life 3
  • Evoluti0N
    A The Last of Us aligha interaktív film. Szokványos TPS/túlélős játék. Van benne craftolás, fejlődés, lopakodás, közelharc, lövöldözés, meg rengeteg más dolog. Még QTE is sokkal kevesebb van benne, mint pl. az új TR-ben.
  • IMYke2.0.0.0
    Flame on:
    The Last of Us és Beyond Two Souls inkább interaktív filmek, a kritikák szerint. Még a LaU-ról is azt sugalmazzák, hogy minimálisak a lehetőségek.
  • a.carkey
    Szerintem
  • a.carkey
    PC/KONZOL

Az év játéka: Erre szerintem még várjunk .../GTA V a számok, és a The Last of Us a játékélmény miatt.
    Az év autós játéka: F1 2013/GTA V
    Az év akció játéka: Bioshock Infinite/The Last of Us
    Az év tps játéka: Tomb Raider/GTA V
    Az év fps játéka: Bioshock Infinite/(Szerintem erre még várjunk egy kicsit!)
    Az év stratégiája: Rome II (de bármelyik másik versenyző is lehetne, mert kezdésre valahogy idén PC-re ami igazán jó jött, azt valahol el is cseszték)/?
    Az év legszebb játéka: Crysis 3/The Last of Us és a Beyond Two Souls
    Az év legjobb játékzenéje: Assassin's Creed IV/The Last of Us és a Beyond Two Souls
    Az év csalódása hypefaktor alapján: Aliens: Colonial Marines/Beyond Two Souls
    Az év csalódása: Metro Last Light/Beyond Two Souls
    Az év meglepetése: Papers, please/Ni no Kuni
  • Skypack
    FPS :
    1. Bioshock Infinite
    2. Metro Last Light
    3. Battlefield 4
    4. Deadspace 3
    5. Payday 2
    6. Crysis 3
    7. Call of Duty Ghosts

TPS :
    1. Last of Us
    2. Tomb Raider
    3. Splinter Cell Blacklist

Autós :
    F1 2013

Stratégia :
    1. Rome 2 Total War (ha nem lennének a bugjai)
    2. Simcity (mostanra már egész játszható lett)
    3. Company of Heroes 2

ami várós 2014ben GTA V PC , Watch Dogs , Witcher 3 , The Crew , Project CARS , Division , Rainbow Six : Patriots

Nagy csalódás :
    Batman Arkham Origins , Grid 2 , Aliens: Colonial Marines , State of Decay
  • MerlinW
    TM2-vel én is játszom, de a Canyon amolyan szódával, a Stadium pedig bitről bitre ugyanaz mint a TM1 Stadium grafikai tuninggal és nem igyenes, aminek az eredménye, hogy panganak a szerverek. A TM1-el még mindig 100x többen játszanak. Shootmania jópofa, de én hamar meguntam.
  • genndy
    1. Tomb Raider
    2. Mortal Kombat Komplete Edition
    3. Aliens CM (de nem citrom! Patchek után egész jó lett.)

Többivel nem is játszottam, nem is érdekelnek. Metro LL majd egyszer.
  • grebber
    Nem éreztem benne semmi hangulatot ami vitt volna előre 0 beleélés!
  • bosco05 #40
    Nálam biztos első a Shootmania Storm, azt követi a Special Force 2 majd az új Trackmania. Bocsi, nem szeretem a hájpolt címeket :)
  • Evoluti0N
    Legnagyobb csalódás GTA 5? Ezen most eléggé meglepődtem. :D Mi nem tetszett benne? (spoiler mentesen pls)
  • MerlinW
    Sovány volt az idei év, de az idei top 5 nálam:

1. Bioshock Infinite
    2. Tomb Raider
    3. Wolf among us
    4. Remember Me
    5. Saints Row 4

Szalagcím:
    AC4 még bekerülhet, ha megjelenik., COD-BF-GTA-NFS-Codemasters nem érdekelnek, Batman Origins csalódás.
  • Myselor
    lehetett ,de mivel én 1 db képet láttam előtte a játékból,fogalmam sem volt mi lesz a játék,nekem meglepi volt.a minőségre számítottam a vissza a jövöbe és walking dead után ^^
  • Evoluti0N
    A The Walking Dead után számítani lehetett rá, hogy megint nagyot alkotnak. :)
  • Myselor
    igaz a wolf among us nagyon jó volt.év meglepetése nekem. ^^
  • WhiteStar
    azért én még szívesen beajánlanám a listára a

The Wolf Among Us-t
    és az Enslaved-et is (PC)