113
Game of the Year 2013
-
#73 Nem voltál az új regek híve de azért írsz nekem egy "s*ggfejcifug*ci" nevű accról. Gratulálok :) -
#72 -
#71 Inkább neked nem kötelező írni ebben a stílusban ;) -
#70 Sosem voltam az új regek híve, nem az én műfajom, de egyébként sem kötelező elolvasni a kommentem. Minden jót. -
#69 Számomra lényegtelen értem-e vagy sem. Ha valamibe bele tudom magam élni ,mert az atmoszféra magával ragad stb ,akkor semmi írás,beszéd akármi amibe szöveg van nem kell. NEKEM biztos hogy nem! -
Evoluti0N #68 Jah, értem. Mondjuk egy olyan játéknál, amiben nincs beszéd, ott természetesen úgy van megoldva a narratíva, történet, hogy szöveg nélkül is érthető legyen. Azonban például egy GTA-ban, ahol beszélnek a karakterek, ott igencsak le tudja rontani a játékélményt, ha nem érti az ember, hogy mit beszélnek és így se a sztorival a szereplők cselekedeteinek okával nincs tisztában. -
#67 62-re ,ezekszerint mobilon biztos valami baja volt mert bejelöltem hogy válasz! -
Evoluti0N #66 Maximálisan egyetértek. Példaként én a Journey-t tudnám megemlíteni. Btw ezt kinek a hozzászólására írtad? -
#65 Nem értek egyet. -
#64 Nagy tévedés.Egy játékba nem is kell szöveg felirat beszéd hogy legyen hangulata és bele tudjad élni magad.
Pl okáért ott a Limbo grafikailag fos fekete fehér 0 ugatás és mégis kibaszott jó az atmoszféra.
-
#63 FPS:Shadow Warrior
TPS:Batman:Arkham Orogins
Verekedős:Természetesen Mortal Kombat Komplete Edition
Szimulátor:OMSI 2 Már előre kijelenthető részemről
Autós:Grid 2
-
#62 Ha nem értesz belőle egy mukkot se, akkor jó hogy :DD -
#61 Téged miért nem banoltak még? :D Értem én hogy egy percbe telik az új reg, de na, ahogy láttam az eddigi tevékenységed, bőven kijárt volna :D -
#60 Wow micsoda hozzászólások .. -
Newfronter #59 Na veled sem ismerkednék meg, téged ismertetnélek meg egy bottal. :D -
#58 Érdekes hozzáállás. Hasonlókat kívánok neked az Élettől. -
ratgab #57 Le style, C'est l'homme = A stílus maga az ember... -
#56 Nem. -
#55 Miért? Neki nem lehet véleménye? -
#54 Half Life 3 -
#53 Mindig is tudtam, hogy fogyatékos vagy.. na de ennyire... élettelenséged határa .. :( -
silenthunter13 #52 14299 (XBOX360)
Neken nagyon bejött a Metro LL
Amikor a "Kisöreg" lőszert ad az anyamedvés harc előtt hát az oltári.
-
#51 Apropó, a Deadfall Adventures megjelenik 15-én? Árat egy boltban sem láttam, csak, hogy lesz. -
#50 Mindkettőt végignyomtam. A TLOU minden, csak nem interaktív film. A Beyond meg ha nem olyan elképzelés alapján készül, amilyen alapján készült, akár még egy jó játék is lehetett volna, így picit csalódás, főleg a HRhez képest, DE szép, mit szép, a legszebb konzolos játékok egyike, olyan zenével ami nagyon ott van a szeren. Remek móka volt, egy percét sem bántam meg, viszont csalódtam benne. -
#49 black mesa source.
half life 3 -
Evoluti0N #48 A The Last of Us aligha interaktív film. Szokványos TPS/túlélős játék. Van benne craftolás, fejlődés, lopakodás, közelharc, lövöldözés, meg rengeteg más dolog. Még QTE is sokkal kevesebb van benne, mint pl. az új TR-ben. -
#47 Flame on:
The Last of Us és Beyond Two Souls inkább interaktív filmek, a kritikák szerint. Még a LaU-ról is azt sugalmazzák, hogy minimálisak a lehetőségek.
-
#46 Szerintem -
#45 PC/KONZOL
Az év játéka: Erre szerintem még várjunk .../GTA V a számok, és a The Last of Us a játékélmény miatt.
Az év autós játéka: F1 2013/GTA V
Az év akció játéka: Bioshock Infinite/The Last of Us
Az év tps játéka: Tomb Raider/GTA V
Az év fps játéka: Bioshock Infinite/(Szerintem erre még várjunk egy kicsit!)
Az év stratégiája: Rome II (de bármelyik másik versenyző is lehetne, mert kezdésre valahogy idén PC-re ami igazán jó jött, azt valahol el is cseszték)/?
Az év legszebb játéka: Crysis 3/The Last of Us és a Beyond Two Souls
Az év legjobb játékzenéje: Assassin's Creed IV/The Last of Us és a Beyond Two Souls
Az év csalódása hypefaktor alapján: Aliens: Colonial Marines/Beyond Two Souls
Az év csalódása: Metro Last Light/Beyond Two Souls
Az év meglepetése: Papers, please/Ni no Kuni -
#44 FPS :
1. Bioshock Infinite
2. Metro Last Light
3. Battlefield 4
4. Deadspace 3
5. Payday 2
6. Crysis 3
7. Call of Duty Ghosts
TPS :
1. Last of Us
2. Tomb Raider
3. Splinter Cell Blacklist
Autós :
F1 2013
Stratégia :
1. Rome 2 Total War (ha nem lennének a bugjai)
2. Simcity (mostanra már egész játszható lett)
3. Company of Heroes 2
ami várós 2014ben GTA V PC , Watch Dogs , Witcher 3 , The Crew , Project CARS , Division , Rainbow Six : Patriots
Nagy csalódás :
Batman Arkham Origins , Grid 2 , Aliens: Colonial Marines , State of Decay
-
#43 TM2-vel én is játszom, de a Canyon amolyan szódával, a Stadium pedig bitről bitre ugyanaz mint a TM1 Stadium grafikai tuninggal és nem igyenes, aminek az eredménye, hogy panganak a szerverek. A TM1-el még mindig 100x többen játszanak. Shootmania jópofa, de én hamar meguntam. -
#42 1. Tomb Raider
2. Mortal Kombat Komplete Edition
3. Aliens CM (de nem citrom! Patchek után egész jó lett.)
Többivel nem is játszottam, nem is érdekelnek. Metro LL majd egyszer. -
#41 Nem éreztem benne semmi hangulatot ami vitt volna előre 0 beleélés! -
#40 Nálam biztos első a Shootmania Storm, azt követi a Special Force 2 majd az új Trackmania. Bocsi, nem szeretem a hájpolt címeket :) -
Evoluti0N #39 Legnagyobb csalódás GTA 5? Ezen most eléggé meglepődtem. :D Mi nem tetszett benne? (spoiler mentesen pls) -
#38 Sovány volt az idei év, de az idei top 5 nálam:
1. Bioshock Infinite
2. Tomb Raider
3. Wolf among us
4. Remember Me
5. Saints Row 4
Szalagcím:
AC4 még bekerülhet, ha megjelenik., COD-BF-GTA-NFS-Codemasters nem érdekelnek, Batman Origins csalódás. -
#37 lehetett ,de mivel én 1 db képet láttam előtte a játékból,fogalmam sem volt mi lesz a játék,nekem meglepi volt.a minőségre számítottam a vissza a jövöbe és walking dead után ^^ -
Evoluti0N #36 A The Walking Dead után számítani lehetett rá, hogy megint nagyot alkotnak. :) -
#35 igaz a wolf among us nagyon jó volt.év meglepetése nekem. ^^ -
#34 azért én még szívesen beajánlanám a listára a
The Wolf Among Us-t
és az Enslaved-et is (PC)