2013 - Év Játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
FPS:Shadow Warrior<#buck>
TPS:Batman:Arkham Orogins
Verekedõs:Természetesen Mortal Kombat Komplete Edition<#awink>
Szimulátor:OMSI 2 Már elõre kijelenthetõ részemrõl
Autós:Grid 2

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

kemotox
Ha nem értesz belõle egy mukkot se, akkor jó hogy :DD

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

bosco05
Téged miért nem banoltak még? :D Értem én hogy egy percbe telik az új reg, de na, ahogy láttam az eddigi tevékenységed, bõven kijárt volna :D
V43 1105
Wow micsoda hozzászólások .. <#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Na veled sem ismerkednék meg, téged ismertetnélek meg egy bottal. :D
IMYke2.0.0.0
Érdekes hozzáállás. Hasonlókat kívánok neked az Élettõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Le style, C'est l'homme = A stílus maga az ember...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

V43 1105
Nem.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tinman
Miért? Neki nem lehet véleménye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bence94
Half Life 3

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

V43 1105
Mindig is tudtam, hogy fogyatékos vagy.. na de ennyire... élettelenséged határa .. :(

14299 (XBOX360)
Neken nagyon bejött a Metro LL
Amikor a "Kisöreg" lõszert ad az anyamedvés harc elõtt hát az oltári.
a.carkey
Apropó, a Deadfall Adventures megjelenik 15-én? Árat egy boltban sem láttam, csak, hogy lesz.

A medve nem játék.

a.carkey
Mindkettõt végignyomtam. A TLOU minden, csak nem interaktív film. A Beyond meg ha nem olyan elképzelés alapján készül, amilyen alapján készült, akár még egy jó játék is lehetett volna, így picit csalódás, fõleg a HRhez képest, DE szép, mit szép, a legszebb konzolos játékok egyike, olyan zenével ami nagyon ott van a szeren. Remek móka volt, egy percét sem bántam meg, viszont csalódtam benne.

A medve nem játék.

jackoneill90
black mesa source.

half life 3

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

A The Last of Us aligha interaktív film. Szokványos TPS/túlélõs játék. Van benne craftolás, fejlõdés, lopakodás, közelharc, lövöldözés, meg rengeteg más dolog. Még QTE is sokkal kevesebb van benne, mint pl. az új TR-ben.
IMYke2.0.0.0
Flame on:
The Last of Us és Beyond Two Souls inkább interaktív filmek, a kritikák szerint. Még a LaU-ról is azt sugalmazzák, hogy minimálisak a lehetõségek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a.carkey
Szerintem

A medve nem játék.

a.carkey
PC/KONZOL

Az év játéka: Erre szerintem még várjunk .../GTA V a számok, és a The Last of Us a játékélmény miatt.
Az év autós játéka: F1 2013/GTA V
Az év akció játéka: Bioshock Infinite/The Last of Us
Az év tps játéka: Tomb Raider/GTA V
Az év fps játéka: Bioshock Infinite/(Szerintem erre még várjunk egy kicsit!)
Az év stratégiája: Rome II (de bármelyik másik versenyzõ is lehetne, mert kezdésre valahogy idén PC-re ami igazán jó jött, azt valahol el is cseszték)/?
Az év legszebb játéka: Crysis 3/The Last of Us és a Beyond Two Souls
Az év legjobb játékzenéje: Assassin's Creed IV/The Last of Us és a Beyond Two Souls
Az év csalódása hypefaktor alapján: Aliens: Colonial Marines/Beyond Two Souls
Az év csalódása: Metro Last Light/Beyond Two Souls
Az év meglepetése: Papers, please/Ni no Kuni

A medve nem játék.

Skypack
FPS :
1. Bioshock Infinite
2. Metro Last Light
3. Battlefield 4
4. Deadspace 3
5. Payday 2
6. Crysis 3
7. Call of Duty Ghosts

TPS :
1. Last of Us
2. Tomb Raider
3. Splinter Cell Blacklist

Autós :
F1 2013

Stratégia :
1. Rome 2 Total War (ha nem lennének a bugjai)
2. Simcity (mostanra már egész játszható lett)
3. Company of Heroes 2

ami várós 2014ben GTA V PC , Watch Dogs , Witcher 3 , The Crew , Project CARS , Division , Rainbow Six : Patriots

Nagy csalódás :
Batman Arkham Origins , Grid 2 , Aliens: Colonial Marines , State of Decay

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

MerlinW
TM2-vel én is játszom, de a Canyon amolyan szódával, a Stadium pedig bitrõl bitre ugyanaz mint a TM1 Stadium grafikai tuninggal és nem igyenes, aminek az eredménye, hogy panganak a szerverek. A TM1-el még mindig 100x többen játszanak. Shootmania jópofa, de én hamar meguntam.

[merlinw.org]

genndy
1. Tomb Raider
2. Mortal Kombat Komplete Edition
3. Aliens CM (de nem citrom! Patchek után egész jó lett.)

Többivel nem is játszottam, nem is érdekelnek. Metro LL majd egyszer.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Nem éreztem benne semmi hangulatot ami vitt volna elõre 0 beleélés!

Next PC upgrade: 2022

bosco05
Nálam biztos elsõ a Shootmania Storm, azt követi a Special Force 2 majd az új Trackmania. Bocsi, nem szeretem a hájpolt címeket :)
Legnagyobb csalódás GTA 5? Ezen most eléggé meglepõdtem. :D Mi nem tetszett benne? (spoiler mentesen pls)
MerlinW
Sovány volt az idei év, de az idei top 5 nálam:

1. Bioshock Infinite
2. Tomb Raider
3. Wolf among us
4. Remember Me
5. Saints Row 4

Szalagcím:
AC4 még bekerülhet, ha megjelenik., COD-BF-GTA-NFS-Codemasters nem érdekelnek, Batman Origins csalódás.

[merlinw.org]

Myselor
lehetett ,de mivel én 1 db képet láttam elõtte a játékból,fogalmam sem volt mi lesz a játék,nekem meglepi volt.a minõségre számítottam a vissza a jövöbe és walking dead után ^^
A The Walking Dead után számítani lehetett rá, hogy megint nagyot alkotnak. :)
Myselor
igaz a wolf among us nagyon jó volt.év meglepetése nekem. ^^
WhiteStar
azért én még szívesen beajánlanám a listára a

The Wolf Among Us-t
és az Enslaved-et is (PC)

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Myselor
nekem eddig:)
1.DMC rommá játszottam
2.GTA V nagyon jó volt. a multi is jópofa csak még jaívtani kell
3.Batman Arkham Origins
4.Assassins' Creed Black Flag esélyes.de lehet felugrik majd az elsõ vagy a második helyre:))
grebber
Ó rohadjon le az arcom hát decemberbe jön a GT6 az a best of autós akkor ;-)

Next PC upgrade: 2022

Akkor ilyen erõvel még Ouya és WiiU. Kicsit leszûkülne a kör. Az ember olyan címnek adhat év játéka címet, amivel játszott és ami tetszett neki. Ilyen egyszerû. <#zavart1>
Mondjuk én exklúzívnak nemadnák év játéka címet, csak olyannak ami megjelent mind3 platformon. PC, microsoft xbox 360, meg sony playstation 3.

Valahogy így lesz a 3 legjobb a "metakritika" szerint:

-BioShock: Infinite
-Grand Theft Auto V
-The Last Of Us

Szerintem a többi cím ezek mellett elbújhat, mert inkább a B kategóriából van több és azok is vagy szegényesek vagy szimplán irtó repetitívek.
Hoppsz. Év meglepetése :D :

Enslaved
Kicsit bõvebben a listám

Idei kedvencek

Tomb Raider, BioShock Infinite, Metro: Last Light, Remember Me, The Last of Us, Mortal Kombat, Saints Row IV, Brothers: A Tale of Two Sons, Rayman Legends, Grand Theft Auto V, The Wolf Among Us

[b]Év játéka[b]

The Last of Us

Év csalódása

Castlevania: Lords of Shadow

Ami még nincs meg és érdekel

God of War: Ascension, Puppeteer, Ni no Kuni, Rain, Beyond: Two Souls, Batman: Arkham Origins, Injustice: Gods Among Us
Victor1103
Top 1: GTA V
Top 2: The Last of Us
Top 3: Tomb Raider

Év csalódásai: Bioshock Infinite, Beyond: Two Souls
Bioshock: A legtöbb bemutatóján, gameplay demostrációján csak ámultam milyen jól néz ki, milyen érdekes a világ stb, de mire meg a kész produktumhoz hozzáfértem nem tudom fele akkorát nem ütött. Ugyan az a lineáris tucatlövölde mint a többi, bioshock 2.1-nek is felfogható ettõl függetlenül tisztességesen összerakott iparosmunka.

Beyond: Ez meg negyed akkora benyomást nem tett rám. Technikailag kiváló interaktív csõmozi. Azért legalább annyi interaktivitást belecsempészhettek volna mi a Heavy Rainbe legalább, komolyan olyan érzésem volt néha mintha a játékot majmoknak készítették volna olyan minimális közremûködést igényel. Megmenthette volna a történet, de sajnos ennek se volt akkora súlya mint a Heavy Rainnek.

Különdíjat érdemel még a Journey. 2012-es, de én csak most jutottam el odáig hogy végigvigyem. Ez is 3 órás kb, minimalista közremûködést igényel a játékos részérõl mégis a feladatát amiért készült ellátta, legalábbis szerintem.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kifli
multiba nem tudsz jobbat mutatni szerintem...
sosenem a szinglirõl szólt a bf...
bakkerman
nekem bejött,elsõ fps amin elgondolkoztam hogy pénzt is adok érte,karácsonyra meg is veszem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Waczkor
GTA 5

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Battlefield 4
TBTPumpa
Nálam:
1. Tomb Raider
2. StarCraft II - Heart of the Swarm
3. Bioshock: Infinite

Kellemes meglepetés:
Remember Me
Splinter Cell: Blacklist
Metro: Last Light

Hatalmas csalódás:
Dead Space 3
Aliens: Colonial Marines
Crysis 3
Batman Arkham Origins
Battlefield 4
Command & Conquer (alfaverzió alapján)

Amik kimaradtak:
Assassins Creed 4 (még nem jelent meg PC-re)
GTA 5 (szintén nem jelent meg még PC-re)
Call of Duty: Ghosts (erre nem pazarlok sávszélt)

2014-ben várt játékok:
Diablo III: Reaper of the Souls
StarCraft II: Legacy of the Void
Witcher 3
Dragon Age 3
Mirrors Edge 2
GTA 5 (PC-s változat)
Watch Dogs (talán)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

akyyy
ennyi. ami kimaradt, még az is.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
BF4????? pedig az kúrva szar játék!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

IMYke2.0.0.0
1. Tomb Raider.
2. Bioshock: Infinite
3. Remember Me

Saints Row 4 azért nincs a listán, mert még nem játszottam végig.

NEOreg3
nem volt túl emlékezetes év számomra, megjelenési lista alapján azt mondanám, hogy a Tomb Raidert élveztem a legjobban a 2013-as játékok közül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kongy
Hát ennyire nincs.. vagyis ami van, az engem nem érdekel.. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Narxis
Battlefield 4

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Guren
dota2 :-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------)