113
Game of the Year 2013
-
#33 nekem eddig:)
1.DMC rommá játszottam
2.GTA V nagyon jó volt. a multi is jópofa csak még jaívtani kell
3.Batman Arkham Origins
4.Assassins' Creed Black Flag esélyes.de lehet felugrik majd az első vagy a második helyre:)) -
#32 Ó rohadjon le az arcom hát decemberbe jön a GT6 az a best of autós akkor ;-) -
Evoluti0N #31 Akkor ilyen erővel még Ouya és WiiU. Kicsit leszűkülne a kör. Az ember olyan címnek adhat év játéka címet, amivel játszott és ami tetszett neki. Ilyen egyszerű. -
RYO21 #30 Mondjuk én exklúzívnak nemadnák év játéka címet, csak olyannak ami megjelent mind3 platformon. PC, microsoft xbox 360, meg sony playstation 3. -
mester1987 #29 Valahogy így lesz a 3 legjobb a "metakritika" szerint:
-BioShock: Infinite
-Grand Theft Auto V
-The Last Of Us
Szerintem a többi cím ezek mellett elbújhat, mert inkább a B kategóriából van több és azok is vagy szegényesek vagy szimplán irtó repetitívek. -
Evoluti0N #28 Hoppsz. Év meglepetése :D :
Enslaved -
Evoluti0N #27 Kicsit bővebben a listám
Idei kedvencek
Tomb Raider, BioShock Infinite, Metro: Last Light, Remember Me, The Last of Us, Mortal Kombat, Saints Row IV, Brothers: A Tale of Two Sons, Rayman Legends, Grand Theft Auto V, The Wolf Among Us
Év játéka[b]
The Last of Us
[b]Év csalódása
Castlevania: Lords of Shadow
Ami még nincs meg és érdekel
God of War: Ascension, Puppeteer, Ni no Kuni, Rain, Beyond: Two Souls, Batman: Arkham Origins, Injustice: Gods Among Us -
#26 Top 1: GTA V
Top 2: The Last of Us
Top 3: Tomb Raider
Év csalódásai: Bioshock Infinite, Beyond: Two Souls
Bioshock: A legtöbb bemutatóján, gameplay demostrációján csak ámultam milyen jól néz ki, milyen érdekes a világ stb, de mire meg a kész produktumhoz hozzáfértem nem tudom fele akkorát nem ütött. Ugyan az a lineáris tucatlövölde mint a többi, bioshock 2.1-nek is felfogható ettől függetlenül tisztességesen összerakott iparosmunka.
Beyond: Ez meg negyed akkora benyomást nem tett rám. Technikailag kiváló interaktív csőmozi. Azért legalább annyi interaktivitást belecsempészhettek volna mi a Heavy Rainbe legalább, komolyan olyan érzésem volt néha mintha a játékot majmoknak készítették volna olyan minimális közreműködést igényel. Megmenthette volna a történet, de sajnos ennek se volt akkora súlya mint a Heavy Rainnek.
Különdíjat érdemel még a Journey. 2012-es, de én csak most jutottam el odáig hogy végigvigyem. Ez is 3 órás kb, minimalista közreműködést igényel a játékos részéről mégis a feladatát amiért készült ellátta, legalábbis szerintem. -
#25 multiba nem tudsz jobbat mutatni szerintem...
sosenem a szingliről szólt a bf... -
#24 nekem bejött,első fps amin elgondolkoztam hogy pénzt is adok érte,karácsonyra meg is veszem -
#23 GTA 5 -
Newfronter #22 Battlefield 4 -
#21 Nálam:
1. Tomb Raider
2. StarCraft II - Heart of the Swarm
3. Bioshock: Infinite
Kellemes meglepetés:
Remember Me
Splinter Cell: Blacklist
Metro: Last Light
Hatalmas csalódás:
Dead Space 3
Aliens: Colonial Marines
Crysis 3
Batman Arkham Origins
Battlefield 4
Command & Conquer (alfaverzió alapján)
Amik kimaradtak:
Assassins Creed 4 (még nem jelent meg PC-re)
GTA 5 (szintén nem jelent meg még PC-re)
Call of Duty: Ghosts (erre nem pazarlok sávszélt)
2014-ben várt játékok:
Diablo III: Reaper of the Souls
StarCraft II: Legacy of the Void
Witcher 3
Dragon Age 3
Mirrors Edge 2
GTA 5 (PC-s változat)
Watch Dogs (talán) -
#20 ennyi. ami kimaradt, még az is. -
#19 BF4????? pedig az kúrva szar játék! -
#18 1. Tomb Raider.
2. Bioshock: Infinite
3. Remember Me
Saints Row 4 azért nincs a listán, mert még nem játszottam végig. -
#17 nem volt túl emlékezetes év számomra, megjelenési lista alapján azt mondanám, hogy a Tomb Raidert élveztem a legjobban a 2013-as játékok közül -
#16 Hát ennyire nincs.. vagyis ami van, az engem nem érdekel.. :) -
#15 Battlefield 4 -
#14 dota2 :-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------) -
#13 Nálam a Hearthstone.
-
ratgab #12 Azért durva hallod, hogy ez mind konzolos cím. Ennyire nincs igazán jó játék pc-re? (részben költői kérdés) -
#11 AC4 Black Flag-et élveztem legjobban az évben, meg a GTA V-öt.. Ha dönteni kéne, akkor GTA V, mert sokkal innovatívabb a Black Flag-nél. Last of Us-t is szerettem, de azért annyira nem imádtam. Szép volt, jó volt, elég volt. -
Evoluti0N #10 Eddig a The Last of Us. Nálam simán alázza a GTA V-öt. -
#9 Last of us -
#8 Mivel évente kb. két új játékkal játszom, ezért túl sok jelöltem nem lehet. :)
Stratégia - Wargame Airland Battle
Ezen kívül egy másik játék volt, de az is stratégia az RTW II. -
Árnyvadász #7 Amik tetszettek:
RTS/Taktika: Infested Planet
TPS: Tomb Raider
FPS: CoD: Ghost SP, Outlast
Év játéka:
State of Decay
-
nú #6 Év játéka: GTA V
év autós játéka: GTA V
év akció játéka: GTA V
év tps játéka: GTA V
év legszebb grafikája: GTA V
év legjobb hangja: GTA V
-
#5 nálam
fps: BF4
tps: SC Blacklist
sportjáték: Madden 25
autós: F12013
egyéb játékoknál nekem még a Devil May Cry jött be -
#4 Sok jó game jött az biztos nem is nagyon tudok nyertest hírdetni!
FPS:
1. Metro Last Light
2. Crysis 3
3. Cod Ghost csak a single-t nézve
4. BF4
5. Bioshock Infinite
6. Dead Space 3
Putridíjas fos okádék itt az FAilens Fosomle Marines
TPS:
Itt elég szoros a mezőny mert bizony sok kiberkurt jó game is volt nem tudok dönteni melyik a jobb:
Tomb Raider, The Last of US, Beyond Two Souls, Splinter Cell Blacklist,Assassins Creed 4
Mind mind oltári módon tetszettek!
Legnagyobb csalódás itt a GTA 5.
Kaszabolós cuccok:
Volt itt DMC, Metal Gear Rising stb.De itt toronymagasan a God of War: Ascension a csúcs.
Verekedős téma:
1. Injustice: Gods Among Us
2. Mortal Kombat
Autós:
Hát itt nem kápráztattak el minket mennyiségileg:
1. F1 2013
2. NFS Rivals
Stratégia:
1. Rome 2 Total War
2. Company of Heroes 2
-
Nos #3 Igen, elég sok stílust kihagy ez a lista. Tény, hogy sok területen idén nem volt túl erős a felhozatal.
A Metro: Last Light kap tőlem egy harmadik helyet. Az első kettőt nem adnám ki idén, bár még a Black Flag bekerülhet valamelyikre, még nem játszottam. Tény, hogy kimondottan jól sikerült stratégia, vagy RPG nem nagyon született, de azért a "voltak ilyenek is" mögé legalább egy Rome 2 bekerülhetett volna. -
#2 Ümm... ha már év játéka, akkor játékra szavazz, ne játékmódra :D -
#1 ismét kezd időszerűvé válni
2013 Game of the Year 2013
egészen termékeny év volt:
Crysis 3
Metal Gear Solid: Rising
Sniper: Ghost Warrior 2
Metro Last Light
Dead Pool
Splinter Cell: Blacklist
Grand Theft Auto V
F1 2013
Assassins Creed: Black Flag
CoD Ghosts
és voltak ilyenek is, mint Devil May Cry, Dead Space 3, Aliens: Colonial Marines, Tomb Raider, Gears of War: Judgment, Army of Two: devils cartel, Defiance, Injustice, Remember me
idén még jön az NFS: Rivals és kész
lehet tehát szavazni :)
abszolút győztesre ill. kategóriánkénti győztesre is
platform NEM számít
nálam EGYELŐRE a 2013-as absz. győztes :Splinter Cell: Blacklist
a citrom-díjas pedig: 2013. év 2 legnagyobb csalódása: BF4 singlep és Aliens: Colonial Marines
hajrá, toljátok a szavazatokat :)