2013 - Év Játéka

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
600k volt a japó. A többi nem.

A medve nem játék.

Nálam 2013 év játéka a Call of juarez: Gunslinger. Megmondom miért.

Én baromira élveztem és bizony le is esett az állam azon, hogy a történet játék közben alakul ki. Pontosabban ugye ahogy emlékszik a mesélõ. És bizony ha rosszul emlékezett, akkor vissza az egész, felépült ez, az, amaz és go. Engem csak evvel teljesen levett a lábamról. Persze a "boss" harcok is izgalmasak, picit sok a hent, de az elõbb említettek miatt nálam ez az év játéka.

Ráadásul a pályabetöltés, pontosabban pálya-megfestés is szenzációs.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Értem. 😊
Myselor
persze,mert ezek nem iyen casual gamek szerencsére.így sokan elkerülik õket mert hülyeségnek tartják 😊
vannak rajongói nyilván, de távol áll a mainstreamtõl
Myselor
tévedsz nagyon sok rajongója van mindenhol,de leginkább azok akik animések meg ilyesmi😊
a papo and yoról már hallottam, de errõl a ni no kuniról még én sem
nálunk valóban noname. az ázsiai rpg mûfajnak kevés rajongója van nyugaton.
Prince23
Leginkább, és a mi csapatunk nem kedvelik a keleti stílusú RPG manga anime meg miegymás játékokat, ez a GOTY cikk teljes mértékben a mi véleményünk alapján van. Ezt közösen megszavaztuk és leírtuk.
Sõt, nem is mondanám ezt európai szintûnek sem, max hazainak, és azon belül is, teljes mértékben a mi oldalunk véleménye, amiket itt látsz a cikkben.

Jah ez ilyen európai GOTY szavazás?
Prince23
Abbõl is megkéne nézni, hogy hány európai és hány kínai/koreai/japán vette meg 😊

Az érvek, amik felhoztál nagyon gyenge lábakon állnak. Egy Ni No Kuni szintû játékot no name-nek nevezni...
a.carkey
Na a Steamen biztos nem ...

Megj. a Ni No Kuniból 1,4 millát adtak el világszerte. Ezek után no namenek nevezni totális hülyeség.

Az meg, hogy a haverok nem ismerik az egy mérce lenne? 😊

Ezért is írtam a Papo and Yo-t. Na az totál no name. Pedig steamen is van.

A medve nem játék.

Prince23
Szerintem kérdezd meg stemaen az egyik haverodat hogy játszott õ már azzal a játékkal?
Max ha anime fan az illetõ és ha van konzolja akkor biztos játszott vele. De mi szerintem egy nyugati társadlomban élünk, nem pedig a keletiben...ez a no name így lenne értelmezve a cikkben.
Konkrétan egyik haverom sem ismeri ezt a játékot.

a.carkey
No name szvsz pl. egy Papo and Yo. A Ni No Kuni az minden, csak nem no name. Amihez ilyen CE van, legalábbis no namenek nehezen nevezhetõ. De persze csak szerintem.

A medve nem játék.

Lol. RPG kategóriában nincs gyõztes. Meg Ni No Kuni jó, de no name. Hogy lehet valami jó és no name is egyben? 😄
a.carkey
Kicsit nekem kicsit komolytalan, hogy a The Last of Us csak 2x van leírva? ...

A medve nem játék.

Prince23
Myselor
nehéz is volt eldöntenem xd de kb ugyanott vannak az AC-vel😄
szucsy89
Bioshock: Infinite
AntiHero
1. Bioshock Infinite
2. Grand Theft Auto 5
3. The Last Of Us

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wedge31
Pedig fogadni mertem volna, hogy nálad a DMC lesz az elsõ.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nekem változott az év játékai sorrendem.😊
1.Assassin's IV Black Flag
2.DMC Devil May Cry
3.Bioshock Infinite
robotnyk
01: Tomb Raider
02: The Last Of Us
03: Grand Theft Auto 5
04: Assassin's Creed 4
05: Battlefield 4
06: Bioshock Infinite
07: Beyond: Two Souls
08: Papers, Please
09: Grid 2
10: The Stanley Parable
2015 is jó lesz. Cyberpunk és a Torment: Tides of Numenera már biztosnak tûnik.

Az biztos hogy 2015.

Cyberpunk is jövõre jön ha minden igaz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

azt a picsa, ez csúnya év lesz
mármint a szociális életem szempontjából
wedge31
A Dragon Age sanszos, hogy még jövõre se fog megjeleni, szvsz de mindenképp jobb lesz a felhozatal mint idén.

Myselor
jah,ezek közül engem a dragon age ami érdekel.a többit nem nagyon ismerem,vagy nem érdekel.a witcher 3 kiváncsi leszek rá az elsõ kettõ nekem nem jött be.vagyis tetszene csak a hülye megoldások miatt nem az én játékom volt.
jarlaxxe
Witcher 3
Wasteland 2
Project Eternity
Dark Souls 2 / ez nem igazán rpg de ide sorolják /
Might & Magic X Legacy
Dragon Age: Inquisition
Lichdom
Divinity Original Sin

Kapásból csak ennyi jutott eszembe.

Myselor
pl mik?tényleg lófasz volt ez az év😊
jarlaxxe
2014-ben lesz bõven rpg.

wedge31
TPS:
1.Splinter Cell:Blacklist
2.Tomb Raider

FPS:
1.Bioshock Infinite
2.Dead Island: Riptide

RTS:
1.Tota War: Rome II
2.StarCraft II: Heart of the Swarm

RPG:
1.?????????: ilyen gyenge évre nem emlékszem...
2.Shadowrun Returns

Az év játéka nálam a Bioshock Infinite.

Muttley
FPS: Metro Last Light
TPS: Splinter Cell B.L. és AC4 Black Flag fej-fej mellett 😊

Just do it :)

1. GTA V
2. Metro Last Light
3. BioShock Infinite

Egy kategóriát én is írok! Legjobb játékzene: Far Cry 3: Blood Dragon

Úgy néz ki idén tényleg kijön az X Rebirth az lehet egy mindent visz kategória még.

hát rpg téren nagyon gyenge év volt, engem meg más nehezen fog meg
szóval dota2é az év
meg tomb raider, rogue legacy is jó volt
Tomb Raider
Rome 2

Assassin's Creed 4-Black Flag (PS3)

Rome 2 (PC)
bosco05
Nem voltál az új regek híve de azért írsz nekem egy "s*ggfejcifug*ci" nevû accról. Gratulálok 😊
V43 1105
<#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bosco05
Inkább neked nem kötelezõ írni ebben a stílusban 😉
V43 1105
Sosem voltam az új regek híve, nem az én mûfajom, de egyébként sem kötelezõ elolvasni a kommentem. Minden jót.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

grebber
Számomra lényegtelen értem-e vagy sem. Ha valamibe bele tudom magam élni ,mert az atmoszféra magával ragad stb ,akkor semmi írás,beszéd akármi amibe szöveg van nem kell. NEKEM biztos hogy nem!

Next PC upgrade: 2022

Jah, értem. Mondjuk egy olyan játéknál, amiben nincs beszéd, ott természetesen úgy van megoldva a narratíva, történet, hogy szöveg nélkül is érthetõ legyen. Azonban például egy GTA-ban, ahol beszélnek a karakterek, ott igencsak le tudja rontani a játékélményt, ha nem érti az ember, hogy mit beszélnek és így se a sztorival a szereplõk cselekedeteinek okával nincs tisztában.
grebber
62-re ,ezekszerint mobilon biztos valami baja volt mert bejelöltem hogy válasz!

Maximálisan egyetértek. Példaként én a Journey-t tudnám megemlíteni. Btw ezt kinek a hozzászólására írtad?
Bence94
Nem értek egyet.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Nagy tévedés.Egy játékba nem is kell szöveg felirat beszéd hogy legyen hangulata és bele tudjad élni magad.

Pl okáért ott a Limbo grafikailag fos fekete fehér 0 ugatás és mégis kibaszott jó az atmoszféra.

Oldal 1 / 3Következő →