49
Heroeshez hasonló, böngészőben játszható RPG stratégiai játék
  • kissssss
    az alap king's bounty the legend-et hűjére játszottam egy paladinal, max szint elérve összes szörny/ellenség ki irtva összes küldetés teljesítve, rúnákból is az összeset összeszedtem(valamelyikből még fölösleg is volt:).

de valahogy nem tud rá vinni a lélek hogy most egy multis mókába belevágjak, lehet megártott a sok darálás a palámal.
  • Teppik Amon
    "Az alapkoncepció a jó öreg Heroesra emlékeztet,"
    :D
    A kings bounty-val már c64-en toltam, úgyhogy minden más ilyen játék a Kings bounty-ra emlékeztet :p (1990!)
  • Viharlovag
    Wantonly: Facebookon keresztül kéne jönnöd és meghívnálak a klánba. :)

Tinman: Tényleg jól ki van találva a ranglistás rendszerrel. 10-20%-ban akadhatsz össze max. a fizetősökkel, azaz 10 PVP-ből max. 2 alkalommal. Ez simán benne van, de a többi csata izgis. És semmi hátrányod nem származik, ha kikapsz, sőt a vesztes csatákért is kapsz pénzt, amiből a saját sereged fejlesztheted. Mellesleg a játék küldetései is elég durvák tudnak lenni, ott pedig nincsen különbség, a szörnyeket le kell verni. :) A nyertes csatákért "rabolhatsz az ellenféltől" egységeket.
    DEEEEE! Ez csak virtuális rablás, mert tőled nem tűnik el! :) Tehát semmi kockázatod nincsen.

Akit érdekel, az küldjön nekem privit. A játékhoz nem kell a facebook, de barátokat csak ott tudsz bejelölni és a barátok nagyon sokat tudnak segíteni

1. Vannak "tápolós" küldik, amikhez csatlakoznia kell másoknak. Ezzel lehet a sereget "potyára" fejleszteni.
    2. Minden nap lehet giftelni egymást. Nem nagy a reward, de sok pici sokra megy.
    3. A klánba csak ismerősöket lehet meghívni. Tudtommal a miénk az első magyar klán, jó lenne odacsapni a sok külföldinek. :)
    4. A barátságos meccsek az igaziak! :) Ráadásul azért is lehet jutalmat kapni és nem kerül semmibe, akár egész nap lehet egymást csépelni INGYEN! És mint írtam, nagyon jól ki van találva, mert egymás erejéhez van igazítva a baráti meccs.
  • Tinman #6
    Nagy KB rajongó vagyok, érdeklődve olvastam a leírásod.

"fizetős-tápolós játékosok előnyben vannak"

"PvP"

Innentől halott nekem ez a játék. Mindig ez a baj! Ha tele vagy lével félistenként masírozol, PvP-be meg rommá vered a népet.

Azért lehet ránézek, ma úgyis laza napom van melóidőbe...
  • Solid Snake
  • wantonly
    Ja és a linket kihagytad:

King's Bounty: Legions
  • wantonly
    Alapvetően nem szeretem a böngészős- pláne a faszbúkos - játékokat, de a King's Bounty már PC-n is az egyik kedvencem, úgyhogy ezt mindenképp kipróbálom, a PvP lehetősége is érdekesen hangzik. Köszi az infót!
  • Viharlovag
    Egy "picit" összetettebb harctér. :)

• Viharlovag
    Sziasztok,

Mivel nem találtam magyar témát, gondoltam nyitok neki egy topikot. Véletlenül bukkantam erre a játékra és bevallom teljesen belezúgtam. :)

Az alapkoncepció a jó öreg Heroesra emlékeztet, nagyon szépen van megcsinálva, lehet játszani böngészőből, iphone-ról, ipadról, androidról és ami a fő, valóban ingyenes! :)

Pár sráccal alapítottunk egy klánt, de nem nagyon jönnek az emberek, pedig tényleg nagyon jó kis játék. Egy szépséghibája van, facebookon keresztül lehet csak "haverkodni" a játékon belül, de egy igazi hardcore gamernek ez nem jelenthet akadályt, kell egy sima erre a célra létrehozott fb fiók és már lehet is csapatna. :)

Ami miatt nekem nagyon tetszik:
    - Nem tudod vele elbaxni az egész napodat, mert a stamina fogy minden küldinél, kénytelen vagy abbahagyni egy idő után. :)
    - Ha mégis kockulni akarsz, INGYENSEN tudod tölteni a staminádat, azaz játékpénzből mindent megtudsz oldani!
    - Megoldották a multizók elleni küzdelmet, egyszerűen nem tudsz csalni (legalábbis mi nem jöttünk rá, hogyan kellene, bár nem is ez volt a cél)
    - Bár ebben a játékban is van rablás, NEM ÉR KÁR miatta, sőt a kompenzációk miatt még jól is járhatsz, ha kirabolnak! :)
    - Ingyenesen lehet baráti csatákat vívni, sőt a játék okosan a kisebbhez igazítja a seregméretet, azaz kezdők is partiban lehetnek az öregekkel.
    - Hihetetlenül változatosak az egységek, itt tényleg nincsen über kombó.
    - A csaták térképe hexás, és tele van tereptárgyakkal, azaz a legyőzhetetlennek ítélt közelharcos csapatodat simán szétlőhetik egy-egy pályán.
    - Hihetetlenül sok varázstárgyat tudsz készíteni, valóban személyre szabhatod "magad".
    - Bár a fizetős-tápolós játékosok előnyben vannak, az egyszerű gémerek is jól el lehetnek, ha nem akarnak a toplistába kerülni. nagyon jól lehet tápolni is, aki azt szeretné, de a baráti pvp-k miatt az egyszerű játékosok is jól szórakozhatnak.

Hártányai:
    - Facebook használat "kötelező", legalábbis minimális szinten
    - Bizonyos egységeket vagy csak pénzért, vagy csak hihetetlenül nehezen lehet megszerezni. De aki nem akar fizetni, az legalább gyűjtögethet. :)
    - Picit erős a gépigény, de ez a csodálatos grafiak miatt van.
    - Néha PVP-ben összefut az ember nem jó partnerekkel. Ez van, azért a 60-70% az élvezetes küzdelem. :)

Kedvcsinálónak pár kép a játékból: