49
Heroeshez hasonló, böngészőben játszható RPG stratégiai játék
  • JonasSandor
    Sajnos bezárták a játékot rég.
  • JonasSandor
    Ebbe a 3 részes csatákban meddig jutottatok?,a 3-dik részben csak 20-ig jutottam, a 20-as már iszonyat kegyetlen sereggel kell harcolni. Tele van lövőssel.
  • JonasSandor
    Kihasználja valaki még az utolsó napokat?,mit kell még csinálnom, hogy kurva erős legyen a védelem és a támadásom?
  • JonasSandor
    Aki még akarja ki tudja maxolni karakterét a kapott ajándékból.
  • JonasSandor
    Most láttam meg hogy a facebookon kezdődött kings bounty legion is 8.-án lehúzza a rólót
  • JonasSandor
    Mennyi idő összeszedni 10 millió xp-t?
  • JonasSandor
    Töröltem véletlen a fiókom és megléptem a szintet és majd kiestem a székemből mikor megláttam hogy 200 ezer után 10 millió kell a szintre ráadásul elég szar embert adott és semmi lidskipet mondom ez meg mi a faszom.
  • JonasSandor
    Egy kicsit nyomtam kb 2 órát. 8-as szinten vagyok.
  • JonasSandor
    Láss csodát újra lehet játszani a legionsal, kíváncsiságból ránéztem működik e még. Démonos sereget raktak be más minden ugyanaz.
  • JonasSandor
    Hát nem tudom kijött egy videó a 2-ből és tiszta wicher 3 beütése van.
  • JonasSandor
    Én 38-nál hagytam abba, most hogy a facen nem lehet tolni hol tolod?
  • steweee
    17-es ? 41-es szintű vagyok, és kb. a játék felénél.
  • JonasSandor
    Kiakasztottam végül.
  • JonasSandor
    Ti kiakasztottátok lehetetlen szinten a warrior of the northot?, egyáltalán lehetséges vagy ne erőlködjek vele?, mert lehetetlen majdnem az összes ellenség 17-es szinten járok.
  • JonasSandor
    Na most néztem rá újra, és meglepően veszem észre, hogy nem veszi el a 3 teljes sereges lehetőséget, így lehet szabadon csatázni egész nap. Lehet, hogy ez csak átmeneti a karácsonyra tekintettel ki tudja, de jó kihasználni a lehetőséget.
  • Kings Bounty
    Én már nem szoktam ránézni mert nincsenek szigetek a játékban és így unalmas, valaki tudja hogy mikor lesz végre belerakva valami felfedezhető dolog?
  • Nuki
    Én nem facebookon keresztül játszom. Ha keresel, a nevem HunNuke
  • bzzotya
    Kings Bounty legionba társakat keresek. [email protected] címre irjatok utána Faceen bejelőljük egymást.
  • bzzotya
    szia, én még játszok üdv Zoli [email protected]
  • Agaba72
    Ennél szánalmasabb lehúzós szarkupacot még nem láttam, pedig az eredeti c64-s kb és a felújítás is a kedvencem volt.
  • AvPPrimo
    Steam-en játszom 1-2 naponta 3-4órát és keresek embereket akikkel tudnék együtt játszani. a steam profil-nevem: heydayprimo
  • Nuki
    Van itt még valaki aki játszik?
  • Carmageddon
    steamen a legjobb nincsen korlátozásos baromság.
  • Carmageddon
    Mikor lesz benne új sziget?
  • Carmageddon
    Én már a kezdetek kezdete óta nyűstöltem nálam addig volt jó míg tudtam éleszteni a monkkal, így majdnem minden csatát veszteség nélkül csináltam meg, mióta nincs ez abbahagytam meg küldetések sincsenek se szigetek, így az egész átmegy unalomba miután felfedezted azt a nyulfarknyi részt. 34-es szinten hagytam rá végleg.
  • Tinman #24
    Szerintem te nem játszottál a King's Bounty korábbi részeivel :-(
  • Viharlovag
    Szia,

Próbálok érdemben válaszolni.

0. Tényleg érdemes akár valami kamu facebook accounthoz kötni magad, mert a barátok kézzelfogható segítséget is jelentenek. Napi ajándék, klántagság, a bari meccsekért kapott napi rúnapack. Ezek együtt már elég sokat érnek, ráadásul vannak küldik, amik akkor nyílnak meg, ha a barátaid segítenek. Illetve közösen izgalmasabb is lehet a játék.

1. A halomban álló egységek problémája kétféle módon is megoldható:
    a.) A csaták után nem kell gyógyítanod, a tartalékból előveszed a sereget, így gyorsabban küldizhetsz
    b.) A leadership szintenként növekszik, illetve a tárgyak is növelik. Ha nem fejlődsz, azért van, mert túl könnyű ellenfeleket versz meg. A lila küldik elég durvák tudnak lenni. A szürke jelzésű küldiket ne csináld, mert azokért nem kapsz pontot.

2. 3 féle egységed lehet. Legendás, speciális és sima. A színek is jelzik ezt. Középre tudsz 1 db legendásat, a a közép mellé 1-1 speciálisat, és a szélére simákat. Azaz, valószínűleg rossz helyre akarod pakolni őket, vagy túl sk speciálisat akarsz. A legendás helyére is tudsz simát, stb. Szerintem rájössz erre. :)

3. A mozgás pont kevés lehet, de talán pont az a jó, hogy időnként abba kell hagyni. DEEEEE. játék pénzért is lehet venni mozgási pontot.. 40 pont 5000 játékpénz. Nem kell valódi pénzt ráköltened. Varázslötyit is tudsz gyártani a laboratóriumban.

4. Nem gyengék, csak a kő papír olló elv érvényesül. Illetve az egyénileg fejlesztett egységet erősebbek. Az egyik srác pl. 4 távolsági és egy védő egységgel nyomja. Szerinte jó az. Én általában leverem, de néha csak a szerencse dönt. :)

5. "Rejtett cuccok" vannak.
    a.) A küldikért csomó random motyót kapsz.
    b.) Vannak a kincsesláda időszakok, akkor lehet mindenféle tápot szerezni
    c.) Minden megölt ellenség elpottyant ezt-azt, amikből a laboratóriumban lehet mindenfélét kotyvasztani.
    Rage-ről nem tudok nyilatkozni, de vannak spéci képességek, amik Rage-gel kompatibilisek szerintem.
    6. Ez hexás stratégiai játék, nem Roxfort varázsló iskola, szerintem. :)
    A meglévő varázslatokból elég szép kombókat lehet összeállítani, párbajban pedig ott vannak a rúnák is. Egy jól megválasztott és jókor ellőtt vari pl. egy párbajt is eldönthet.
    7. Én sosem láttam pay to win-t. Persze, az elején mindig feldbja a reklámot, de szerintem egy ingyenes játéknál ez elfogadható.

Végezetül is megemlítem, az egész játéknak szerintem a duel, azaz a párviadal adja az értelmét, az a legszórakoztatóbb része. Főként, ha az ismerősökkel tudsz párbajozni. Az pedig korlátlanul és ingyenesen elérhető.

PS. A 6 éves fiam is nagy rajongója lett, pici segítséggel már egyedül is egészen jól elboldogul. :) Lehet jönni és kihívni őt párbajra. :)
  • Tinman #22
    Toltam vele nem keveset...

Nagyon szeretem a klasszikus régi KB-t, meg az "új" sorozatot is. Végig is toltam a Wotn kivételével már mind.

Ellenben ez a játék nem szimpi.

1. 10+ órám benne, halomba állnak az egységek a "raktárba", mert egyszerűen nem fejlődik eléggé a leadership. Nem vagyok rá hatással sem. Questelek ezerrel, aztán vagy szintet lépek vagy nem.

2. Nem tudom a távolsági egységeim betenni. Van mondjuk 2 íjász csapatom. Egyiket betudom tenni, másikat akkor sem, ha mindenki más kiszórok a csapatból a másik íjász team kivételével.

3. Nagyon kevés a mozgási pont, persze pénzért vehetek. :-/

4. A távolsági egységek mintha gyengébbek lennének, mint eddig bármelyik kb. részben.

5. Hiányzik a rage no meg a rejtett cuccok a pályákon amikért érdemes volt küzdeni. Később, ha van ilyen, akkor nem szóltam.

6. A varázslatok száma fix. Nem tanulható. Argh.

7. Túl gyakran nyomja az arcunkba a pay to win megoldást.

Egyelőre ennyi... nekem még úgy is picit csalódás, hogy nagyjából erre számítottam. :-/
  • Count Adyn
    +1 :D
    Vass, te vagy az?
  • Viharlovag
    Várjál, te valami másról beszélsz.

Itt 15-ik szintig lehet fejleszteni az egységeket. Van több küldi is, ahol lehet swordsment kapni, de aki azt használja az meg is érdemli.
    Az egységek többségét lehet venni, vagy valóban, farmolós küldikben megszerezni. Ezenkívül vannak az olyan küldik, ahol az ismerőseidet kell betoborozni, itt pár prémium egységet is be lehet szerezni. Azonkívül a PVP-ben lehet rabolni az ellenféltől (de közben ez csak álrablás, mert az egység nem tűnik el tőle) és igen, vannak a toptop egységek, mint pl. a green dragon, amit valszeg csak gyémántért lehet beszerezni. Nekem 2 hónap játék után van 93 gyémántom, mert még egyet sem költöttem el és van 4 db green dragonom. Meg lehet csinálni.

Az is tény, hogy a szétgemezett seregek ellen sokra nem mész, főleg, ha rúnáznak is. Ez benne van. Viszont rabolni lehet nálad erősebbeket is és mint írtam, az igazán izgalmas játék a barátok egymás elleni csatáiban van. Pont ez a topik célja: fanokat toborozni, akikkel egymás ellen tudunk játszani. Engem személy szerint nem érdekel, ki van a toplista élén, viszont szeretem élvezni a jó harcokat.
  • Botond #18
    30-on valahanyas vagyok. Az volt a gond, hogy mondjuk swordmanből lehetne a seregemben x, de csak x-10 jött össze a küldikből, az ismétlődök nem adtak swordman-t, szóval eleve hátrányból indultam pvpben, vagy használhattam volna gyengébb lényeket max létszámmal. Ha csak haverokkal tolod az persze más, de ha kimész igazi pvpre, akkor ott bizony a prémium tagok ilyen apróságok miatt is elkenik a szád keményen.

Plusz a végtelenített pénzfarmolás, mert a kezdeti három szintet felvitték a végtelenbe, amíg fejlesztheted az adott unitod. Tehát mondjuk nekem a max létszámhoz hiányzik 10 swordman, amik amúgy már lvl5ösek, akkor vagy veszek prémiumért, vagy kezdek vmi mással lvl0ról.
  • Viharlovag
    Nem értek veled egyet. Lehet, akkor még nem volt PVP, nekem a PVP része tetszik. És főleg a baráti csaták, mert ott valóban egyenlőek a feltételek, a jobb taktikus nyer. Olyan mint a sakk. Azt sem unja meg az ember, ha jó ellenfelekkel játszik.. :)

Persze, ha változatos sereget akarsz, esetleg tápolni akarsz, akkor kell a monoton farmolás is, ha nem akarsz RL pénzt költeni. A küldiknél is csináltak pár kacifántot, az utolsó küldis csata pl. eszméletlenül copatós lett, tényleg nagyon nehezen tudtam megnyerni.. Szóval, gyere és PVP-zz velem. nem kell megvárni, míg 29-es leszel, mert a te seregméreted dönti el, mennyi ember lehet és nyillván valóan nem az eltápolt seregemet fogom vinni egy "kicsi" ellen, hanem a nem felfejlesztett maradékból válogatok. Hidd el, elég izgis tud lenni.
  • Botond #16
    Na de hogy érdemben írjak a játékról. Én még az 1.0 verzióval kezdtem, nem böngészőben, hanem iPaden, akkor még nem volt raid, lopás, stb, csak simán single fejlődgetés, menni városról városra, nyomni a küldiget, nézni ahogy ég a stamina, stb. Egy ideig poén volt, de aztán nagyon szűk lett a staminakeret, lelassult a fejlődés, nem adott elég újat a játék, iszonyat repetatív lett. Pont mint egy mmo (mondjuk wow), ahol belépsz, lenyomod a napi küldiket reputációért, pénzért, kiskutyafüléért, na itt is beütött ez a feeling 2-3 hét után. Aztán mikor jött a raides patch, akkor visszaraktam, ment a rablás, stb, az új tartalom kiélvezése, de 1 hét után megint repetatívba fordult a játék, megint ment a delete. Azóta nem néztem.

Szóval bárki aki kipróbálja csak ennyit várjon tőle. Egy eleinte sok újdonságot nyújtó, aztán repetatív farmolásba forduló cuccot, ami már ízlés kérdése, hogy ki meddig bírja idegekkel az elnyújtott farmolásokat 1 milliomodnyi % erősödésért, karakter, hadsereg fejlődésért. Ez egy klasszikus mmo, annak minden trükkjével, ami mint közismert timesink néven is ismert kategória. :)

Azért azt a 2-3 hetet megéri simán, szóval jó játékot mindenkinek!
  • wantonly
    Előtte be kell lépni.
  • Sunsetjoy
    Cseszi betölteni az FB-oldalt...
  • Viharlovag
    Miket nem tud meg az ember.. :)

Mindenesetre kiváló koncepció volt mindkettő és szerintem még nem rágtak le minden csontot róla. Nekem a heroes picit monoton volt, szinte kényszerített a tápolásra. Persze, ha valaki jó pvvp sereget akar, akkor kénytelen néha a monoton gyűjtögetésre, de mivel lehet több sereg is, akár a tápnélküliek is elszórakozhatnak, ha megfelelő társaságba kerülnek. Ez is lenne a topik fő célja. Játszótársakat szerezni. :)

Ha van rá érdeklődés, rengeteg tippet és trükköt tudok megosztani és tényleg szívesen látom az újoncokat, ahol tudunk, segítünk.
  • Botond #12
    Nem koppintás, ugyanannak a fejlesztő csapatnak volt a játéka mindkettő.
  • Viharlovag
    Hát, nekem az eredeti kimaradt, nekem a heroes lett etalon, de ezek szerint az csak egy koppintás. :)

Nekem a duelek jönnek be legjobban, főleg a baráti meccsek. Egészen más egy gondolkodó ellenfél ellen játszani, főleg aki kiismerhetetlen, mint egy akármilyen jól programozott ép ellen. Már azzal meg lehet lepni az ellenfelet, hogy milyen sereget hozol. És nagyon tetszik, hogy a kisebb játékoshoz igazodik a seregméret, ilyet én más játékban nem láttam, emiatt vagyok érte oda. :) Már várom, a nagy csatákat a fiammal. :)
  • Lammer
    koszi, megeloztel :P minden ilyen jatek alapja a jo oreg classic KB... :)