6
-
SanMaster #6 ez egy nagyon király játék! Imádtam Xbox-on! Egy kicsit rövid, a grafika hibátlan, nekem a sztori is nagyon bejött. Én egyfolytában cipeltem a csajt, ha kellett, ha nem. Aki játszott vele, tudja miről beszélek -
#5 Hülyén van a cím megfogalmazva. Úgy szerette volna értetni, hogy a legjobb játék, azok közül melyekkel alig játszanak. -
Sajátvéleményem #4 "A legjobb játék" Az angol tudósok állapították meg? Már a külseje sem néz ki jól (Super Mários).
20 éve lehet jobban fogyott volna. Hát, nem egy MOHA, vagy San Andreas... -
lammaer #3 PCn nem a warez miatt lesz leginkább bukta.. egyszerűen ez az ugribigri third person tipikus konzol cucc.
Nem leszólásként írom, mert én szeretem ezt a stílust (legalábbis a DArksiders az pl bejött), de a PCs táborban ezek nem szokak amúgy sem ütni. Míg néz meg egy komolyabb PC játékot (Civ5), azt is warezolják mégis siker. -
#2 "a legjobb játék, amivel alig játszanak"
Egy korrekt, kellemes cím, de a legjobb? Kizárt.
A PC-s tábor pedig lewarezolja majd meglásd és PC-n is durva bukta lesz a cím.
Szerintem:
[Normal fokozat, XBOX360.]
+ Eleinte kisebb BGE feelingem volt, ami chapter 10-től teljesen eltűnik, tesznek róla... vagy így vagy úgy, de ez jó ajánló, akárhogy is veszem.
+ Nekem ez egy nagyon kellemes és maradandó "utazás volt" az Enslaved világában, reméljük tényleg lesz folytatás... én nagyon örülnék neki. Őszintén sajnálom, hogy bukás a kasszáknál, pedig kellően eredeti és egyedi volt... persze kisebb lopás innen&onnan, de jól ötvözték.
+ VÉGE WTF
+ Sztori, érzelmi szál
+ Puzzleplatfrom elemek kellemesek
+ Boss harcokat szerettem
+ Hiába egy gombos az ugrabugra, az utolsó 4 fejezetben azért lehet figyelni és izzadni eleget
+ Színvilág
+ Arcmimika/érzelmek kifejezése.
+ Zenék ahol voltak, tetszettek... semmi legenda, de szépek voltak, orchestra téma átjött.
+ Hangokat nem szoktam kiemelni, de normális cuccal hallgatom és eléggé életszerűek voltak, kiválóan segítettek átélni a sztorit.
+ Harcok nehézsége kellően jól belőtt és néha élveztem is a kevés, de könnyen kezelhető kombóval megfűszerezett aprítást.
+ Volt benne epikus harc :-) Sőt epikus platform rész is (szélmalom).
- 800 MS pont hozzá az 1 db. DLC, ami egész érdekes lehet... rohadj meg MS! Költöm majd másra!
- Helyenként "szarakameranézet"
- Helyenként "szarafrém"
- Pár helyen az átvezetők az enginnel voltak megkreálva, ami nem is lett volna baj, egészen addig, amíg nagytotálba nem mutattak valamit... az PS1 szintre sikeredett, inkább tudni sem akarok róla.
- Egygombos Prince of Persia. Ezen azért lett volna még mit csiszolni, de végére elfogadtam, hogy nem ez volt a játék lényege.
- Félelmetesen kevés karakter, sehol egy kisváros, egy falu, ahol lélegző/élő NPC lenne. Ok, posztapok világ, de ennyire azért ne...
Nálam: 8.2/10 -
menpe #1 Egy Steam-es karácsonyi akcióban el tudnám képzelni.