164
How to Survive - Hajótörés Zombi szigeten :)
-
#164 Steam: NN47Q-M82I5-A32WQ
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.11.09. 17:22:14 -
tomy88trance #163 Valakinél nem bugzik a kovacos videó mint amikor egy játéknál magas a felbontás? Valakinek ötlete rá? A Third Person Standalone-t tolom -
#162 -
Ironman2 #161 Nocsak,újra kiadták! Third person nézetből élvezhetjük a játékot ezentúl!
http://store.steampowered.com/app/360150/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.07.02. 19:58:10 -
#160 Steam-en most 1 euro dlc-kkel együtt :D -
#159 Ezt ismeritek?
The Long Dark -
#158 Időközben meg is lett! :) -
#157 Utána olvastam nem is gumi kell hanem biztosíték (Fuse). Nem tudjátok olyat honnan? -
#156 -
#155 Kevés van szerintem keress rá youtube-on. -
Nem tudjátok hol tudok szerezni gumit? (nem olyat! )
Az árammellény-hez kellene, de nem találok sehol. Bejártam már az összes szigetet, de nincs :( Az ideg szétvet már... -
#153 THX! -
#152 Köszönjük szépen, tökéletesen működik! -
#151 Hatalmas köszönet érte. -
#150 Sziasztok!
Elkészültem a magyarítás legújabb verzióhoz való hozzáigazításával, így elvileg most már menni fog a játék a honosítással is (DLC-kkel és nélkülük is).
Az alábbi linken tölthető, de hamarosan felkerül a Magyarítások Portálra is.
http://www.mediafire.com/download/jm318exr3i2rez5/hts_hun_1.4_teomus.zip
Üdv,
Teomus -
#149 Bumerángból van háromnál több ágú is? A legerősebb változatot akarom bearanyozni. -
#148 Ja, azt nem is figyeltem, hogy a múlthéten jelent meg új DLC. A Barricade és a One Shot Escape - akkor ez lehet a baj. Köszi! -
#147 Szeritnem az, hogy a múlt héten megjelent DLC-hez nincs hozzáigazítva a magyarítás. -
#146 Sziasztok!
Problémám van az 1.3-as magyarítással. Tegnap megvettem pár DLC-t, és most próbáltam rátenni a magyarítást. Ahogy elkezdeném az egyéni játékot visszadob az asztalra, kilép a játékból és befagy a hang; újra kell indítanom a gépet. Steamen elindítottam a játékjavítást, egy fájlt kijavít, ezzel eltűnik a magyar nyelv.
Régebben az 1.1-essel már végigvittem, hibátlan volt.
Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2014.10.31. 14:16:04 -
#145 Köszönöm. :) Már a harmadik szigeten járok, már féltem, hogy kihagytam valamit. -
#144 igen, ahogy halad a történet, majd be tudsz jutni. Bódékat is ki tudod majd nyitni. -
#143 Be lehet jutni az erősen elzárt területekre?
A megerősített bódékat fel lehet törni? -
#142 How to Survive - unlock Express cleaner - £0.30 megszerzésében tud valaki valami segítséget adni?
Express cleaner
Kill 20 zombies in less than 5 seconds.
Ezt hogyan? 20 zombit egyszerre sem láttam még soha nem hogy 5 sec alatt leölni ennyit :(
Sajnos youtubon nincs fent ennek a végrehajtása. -
ricsa008 #141 nem tudok átmenni a 2. szigetre... fekete kép sárga kurzorrAL de 5 perc várakozás után dobtam neki egy ALT+F4-et.... ötlet? volt másnak is ilyen? -
#140 Steames mert azok mondták akik megvették! -
#139 annyiért jó ár, de hol írja, hogy steam-es? -
#138 Ubishopban most 3.5 euro steam kulcsot ad! -
#137 Le van árazva a játék steam-en, a következő 6 órában még! 7 euró. -
Gary #136 Én is az ilyen hülyeségek miatt áldoztam be egy usb-s xbox360-as kontrollerre. (A windóz simán kezeli, mert a saját kölyke)
Másfajtákat macerás volt konfigolgatni, bár az Xpadder és a Pinnacle game profiler elég jó gamepad emulátorok még billentyűket is rendelhetsz mindenhez a kontrolleren, így olyan játékot is tolhatsz, ami csak bill+egér vezérlésű alapból. -
#135 Akkor itt se vagyok egyedül. :)
Egyébként tudtok hasonló játékokat amivel lehet "ugyanígy" 2-en játtszani? -
#134 hja en is kiprobaltam mindent ami lehetseges volt de nem akarja az igazsagot. nem reg vettunk teljesen mas gamepad -et gondolvan miert pont xbox360 pc gamepad -et vegyek (nekem valahogy nem tetszot). erre jott ez a qqqquuuuvva HtS amivel tok jol el tudnank okorkodni parommal, de neeeeem mert ennek pont az a fos kell. hat nem -.- :D -
#133 Nem érdekes már a dolog. Mindenhol azt olvasom hogy csak x360 kontrollerel megy, és emulátorral sem megoldható a dolog. :/ -
#132 Sziasztok! 2-en szeretnénk játtszani a játékkal van, ma vettünk is egy gamepad-ot hozzá. Sajnos akármit csinálok a jobb oldali karral nem céloz így csak egy irányba tudok ütni/lőni. Gyakorlatilag így játtszhatatlan az egész, próbálkoztam x360 emulator-al de nem segített, persze lehet én rontottam el vmit. Vki tud erre megoldást? -
#131 Ez mind ok, de épp az ilyen harácsolós-építős hack and slash cuccnál kéne, hogy folyamatos "achievement-érzésed" legyen, hogy mindig egy kicsivel jobb, kicsivel erősebb vagy.
Nem baj, ettől függetlenül nagyon élvezetes a játék. -
#130 Hát, "Google is your friend" I guess :D
Nem tudom, az a távollövő puska még nincs meg. Mindenesetre valószínű, hogy minden karakternek van valami fegyvere-fegyverneme, amit a többi nem tud használni.
Én az alap faszit választottam, ami először feljött a menüben, aztán ottragadtam. Mondjuk az alábbiak alapján ez nem biztos, hogy sokat nyom a latba, hiszen a bumeráng elég mindenre a végjátékig.
Én most csak azt tudom, hogy kb a játék felénél örültem, hogy megcsináltam a shotit, de nem ér semmit, mert a katona zombikat nem tudod critical-olni, és a dagadékok meg túl közel érnek, te is sérülsz, ha elkapod. Ha pedig valami nagyobb zombi mass támad, arra a bumeráng megint csak jobb, hiszen egyszerre többet is leteríthetsz vele. -
#129 Jahtényleg! Csak az izomsrácnál van oylan. Nem arra gondoltam, hanem az a pufffka ami 1eket lő, de azt jó messzire,pontosan, és sokmindenkit sebez ha egyvonalban állnak.
"igazi" snipert én sem tudtam csinálni, hiába volt meg az alkatrész a távcsőhöz. LEhet kéne egy másik karaktert indítani, hátha drasztikusan más a játék élmény?
A nő például miben jó? (menjek és nézzem meg, mi? :) -
#128 A láncfűrész egy rakás szar, egyrészt üzemanyag kell hozzá, másrészt csak kitartod magad elé, és aki az útjába kerül, azt bedarálja, de ha többen jönnek, akkor gyakorlatilag használhatatlan.
A sniper meg nekem úgy tűnik, hogy csak az egyik karakternél elérhető. Az enyémmel legalábbis az alap sniper nem lehet építeni. -
#127 Now who is the grammar Nazi, huh? :D
A gondolkodol az lehet simán kollokvializmus is! :P
-
#126 Ez nem igazán fog változni. A bumeráng ilyen jó lesz végig, egészen a végjátékig akkor majd fog kelleni a tüzerő. -
#125 "Gondolkodol"? Khm :D
Egyébként most átolvastam a cikket, de összesen egy darab helyesírási hibát találtam (teszkonfig). Ez azért közel sem "tele van helyesírási és nyelvtani hibákkal".
A szemünk-fejünk hibát most javítottam, dánke :D
Basszus, szerkesztettem a hozzászólásomat, erre új hozzászólásként rakja be? SG webprogramozói nyaljanak sót.