How to Survive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teppik Amon
ha nyomod tovább hogy Story akkor megkérdezi melyik karakterrel, aztán meg hogy new game vagy continue.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

csokicsiga
Srácok, már a második szigeten vagyok, kiszálltam a játékból, ha ott akarom folytatni, mire kell mennem majd, mert csak az újbóli story küldetés lehet választani, vagy a challengert.

\"Hess innen troll.\"

Hali, a teddy mackót hogy szerezhetem meg ,ha az lezárt területen van?
Köszönöm 😊

Malakai
Ha közelharc akkor meg ha nyomva tartod a támadást erõs ütéshez azzal vagy leveri a fejükrõl a sisakot, vagy lefejezi õket úgy is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Teppik Amon
Fejlövés only. Amihez idõ kell. Esetleg gyûjtsad fel õket és fuss el 😊
(de a headshot mindig beválik)

Nemrég értem a 3. szigetre. A pánzélozott zombikat nem viszi egyik fegyverem sem, ami van. Mivel lehetne õket leverni? Alapból is elvérzek azon a szigeten 😞

Malakai
Lõni kell,két találat az alap barkács-pisztollyal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csokicsiga
Azokat a dagi zombikat, mivel intézzem el, mert ha , tegyük fel késsel leölöm, berobban, 2 olyan dagi, és game over.

\"Hess innen troll.\"

wedge31
A végét leszámitva a bumeráng a legjobb fegyó szvsz, föleg ha a háromágú kövel megerösitett verziót használod +50% sebzésmodositóval amit a majmok adnak, egy dobás egy zombi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenképp beleesik de lesz még folytatása a dolognak...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ja igen, kérdés:
A kiscsajt a fán meg lehet valahogy menteni vagy mindig beleesik a tengerbe?

A gázálarcot a katonai sisakkal lehet összerakni, én most csontokat keresek hogy csináljak megint egy bumerángot (a régit valahol elhagytam) a nagy szigeten már 3 headshot kell a zombiknak, egyszerûen nem bírom lõszerrel

grebber
Nem szopatok senkit ,nem reszortom a hazudozás.
Nem úgy nem tudok angolul mint sokan gondolják, mert érteni azért értek de nem mindent.

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Szerintem szopat titeket. 😊

Nem hinném, hogy nem tud angolul. 😊

A medve nem játék.

R4ng3r
Ahhoz képest milyen olcsó kategóriás játék a How to Survive, le a kalappal elõtte megállja a helyét még akár a Diablo mellett is. Nekem nagyon tetszett, igaz hogy hosszúnak nem hosszú meg keveslem a karaktereket, de rég volt már olyan, mint ezzel a játékkal,hogy leültem elé és nem bírtam felállni elõle mert beszippantott <#vigyor5>

grebber
"kor hogy a francba nem tanultál még" Már mondtam nem is akarok megtanulni a függöségem miatt nem fogok!

A másik meg ha hang nélküli egy játék és nincs is a karaktereknek szája meg semmi felirat egyszóval semmit nem tudunk a játékról attól még az ember érzi,hogy az adott cuccnak van-e hangulata magával ragadja az események csorgása a helyszínek grafika stb.Ezekhez nem kellenek szavak.

Az agyonistenitett GTA5-ne semmi beleélést nem éreztem de abszolút egy rakás túró volt. Egy fekete fehér LIMBO-ba több volt a hangulat mint az egész gta 5ben!

Voltan
Hát baszki, valamit meg kell kérdeznem.
Én sem vagyok mai csirke itt az SG-n,és láttalak-látlak téged a gamer topikokban. Sokszor írtad, hogy téged csak játékok érdekelnek, se a buli, se a csajok, semmi.
OK, fair enough, ezzel nincs baj.

De azt nem értem, hogy ha már x éve a pc-konzol élet körül forog az egyetlen hobbid érdeklõdési köre, akkor hogy a francba nem tanultál még meg angolul egy olyan szinten legalább, hogy megértsd a játékok nagy részét? Ide kapcsolódva pedig akkor milyen alapon fikázol játékokat, amikor még adott esetben az alap konfliktust sem érted, illetve máskor a teljes történetet (ld. GTAV).
Bocs, tényleg nem bántásból, csak érdekel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Azért ehhez hozzá tartozik, hogy csak akkor ment a játék, mikor éppen leadtál egy küldetést.
Elején ezzel nem voltam tisztában, és elég sok "felfedezés" ment kárba.
Malakai
Autómatikusan ment checkpointokon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csokicsiga
Srácok !

Hogy lehet menteni a játékba?
Mert, a menüben, nem találok olyan opciót ! /elnézést, a tudatlanságomért ! /

\"Hess innen troll.\"

plu604
vagy akkor már Sír Rajtaütõ 😄DD

Magyarítással kéne akkor tenni a logót... Sírrabló 😊

grebber
Én ne szóként én az év egyik legjobb játékaként tekintek a logomra!
A grebber meg anno a könyvtári netezõs korszakomból viccbõl lett!

hopp, sztornó, grabbernek kéne lenned, de biztos elütötted 😄

Csak azt nem értem, hogyha ennyire irtózol az angoltól, a nickneved miért egy angol szó és a logód miért egy angol kifejezés? 😊

grebber
Mondhatni jó állásom van 220-290 k közötti fizetéssel és az angollal nem érintkezek.

Vécésnéninek kell, ha mondjuk az igényesebb wckben ahol frekventáltak a túristák dolgozna...

kemotox
Már nem azért, de ma már kb csak a kukásnak nem kell tudnia nyelveket, meg a wécésnéninek... 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

wedge31
Bõ 10 óra alatt értem a végére, gyak 80% bumerángot használva.
A végén találtam gázálarcot is de nem tudtam craftolni...
Az utolsó zombi hullámnál viszont nagyon keletek a molotovok és a géppityu is.
Összeségében bõven megérte ezért a pénzért és még a challenget ki se probáltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lostprophet
Most a Unity hogy jött ide? A How to Survive? nem Unity-t használ.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Ignorance is bliss, you know.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ROFL 😄

Myselor
te nagyon buta vagy sajnos,saját magadért kéne hogyha már annnyira imádsz játszani akkor értsed is hogy mi a faszt játszol.hát nem volna jobb?
grebber
Aki meg akarja tanulni igen ,én pedig nem , mivel sehova máshova nem kell szaros játékokért meg nem fogok.
Iskolában kényszerbõl kellett de ott se érdekelt.
Ha kellene munkához még tanulnám is de nem kell.

alma2
ma adtam neki eselyt, mivel lehet coopban jatszani, lokalisan egy kepernyon.
Tyu de jol lettem, asszony abba sem akarta hagyni, pedig nem birja a zombis temat, ahogy en sem, de nagyon jol ossze lehet dolgozni benne, reg nem szorakoztatott igy coop gameplay, maga a jatek mechanikaja ami nagyon jo. Zombis jatekozon ellenere, magasan ez szorakoztatott a legjobban. (par oraig.)

szerintem

Myselor
úgy hogy csak végig rohan mindenen,nem nagyon tanul meg sose mert nem érdeklik ezek a dolgok 😊
Lunki88
Egyrészt ez, a másik dolog hogy amennyi játékot õ végigvitt eddig már legalább alapszinten kéne tudnia angolul. 😊
Aha, az õ kurva anyjukat hogy TE nem vagy hajlandó megtanulni egy idegen nyelvet hanem évek óta itt sírsz meg kuncsorogsz magyarításokért...

Furcsa, én magam is balkezes lennék, de vhogy a WSAD és a jobbkezes egérhasználat sohasem okozott gondot...

WASD-t nem is lehet átállítani?
Bal kezes vagyok, így baromira játszhatatlanok számomra az ilyen bill. kiosztással megáldott játékok 😞

R4ng3r
Igen leesik de késõbb kiderül a sorsa.

Teppik Amon
Nekem bejött a játék idáig, igaz csak másfél órát nyomtam.

2. sziget
Fán leledzõ kis csajt meg lehet menteni vagy mindenképpen belepottyan a vízbe?
Lunki88
Hoppá mégis csak lesz, kb. 1 hónap múlva.
Lunki88
Na ennyit arról hogy lehet majd story módot vinni online...
Nekem eddig csõjáték fos. Csalódás a köbön.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

"Lényegtelen mi vagy ki" - hát azért nem mindegy hogy a unity enginet utálod vagy egy programot akinek afejlesztõje nemgondolt a lokalizációra.

Kb olyan, mintha elüt egy toyotát vezetõ csávó, és innentõl kezdve kereszteshadjáratot folytatsz a toyota ellen...

grebber
Nem lehet õket magyarítani MÉG (remélem késõbb megoldódik) már leírták a magyarítások topikban is 😞

Lényegtelen mi vagy ki ,de rohadjon meg az összes aki így csinálta meg!

Öööö... csak gyorsan gugliztam a témában, mert úgy gondolom hogy a localizáció témaköre nem azon múlik hogy milyen enginet/programnyelvet használnak, hanem azonhogy a fejlesztõnek van e annyi esze hogy a sztringeket/szövegeket külön kiteszi e egy szerkeszthetõ fájlba...
És bizony erre a unitynál is van lehetõség. csak egy hirtelen találat
Szóval ha legközelebb olyan programmal találkozol ahol nem lehet kivülrõl szerkeszteni a szöveget, akkor ne az enginet vagy a programnyelvet szidd, hanem a fejlesztõt aki bedrótozta a szöveget a játékába.

grebber
Nem szerkeszthetõ --> No magyarítás!