164
How to Survive - Hajótörés Zombi szigeten :)
-
#124 "Gondolkodol"? Khm :D -
#123 Én is tök így voltam, bár neke m a sniper puska jött be, amikor már megtudtam csinálni. Mást nem is nagyon használtam, csak cipelgettem magammal. Láncfűrészt szerintem ki sem próbáltam :o -
#122 A cikk tetszik, de tele van helyesírási és nyelvtani hibákkal, ezeket érdemes lenne átnézned. Pár egyeztetési hiba is van, amik - tapasztalatból tudom - akkor adódnak, ha mondat közben gondolkodol a folytatáson és a második felét később írod le. Azonkívül a szemünket nem "hajtjuk álomra", az a fejünk :D
Félre ne értsd, nem grammar náciskodni akarok, de ezeke nem árt kiegyelni.
A cikk amúgy jó, a stílus és a kivesézés is tetszik. -
#121 Kicsit érdekesen van balanszolva a játék.
Elég korán össze lehet rakni egy gyors bumerángot, 3 ággal, kicsipkézve kovakövekkel, és üt nagyon durván. Azóta összeraktam már egyéb fegyvereket is, de igazából nincs rájuk semi szükség, mert a szuperbumeráng még mindig messze a legjobb, nem volt olyan szitu, amiből ne jöttem volna ki vele könnyedén, míg a többi fegyverrel időnként szívok. Semmi motivációm nincs tehát új fegyverekért farmolni, amíg a bumeráng ilyen jól viszi a prímet, ráadásul tök egyszerű összerakni, csontok, és kovakó van ezerfelé.
Azóta van már shotgunom, láncfűrészem, de eléggé feleslegesnek érzem őket.
Később ez biztos változik még, de ez azért kicsit vicces. -
#120 Röpke How to Survive tesztem itt elolvasható:
How to Survive teszt
A cikkírást még csak kóstolgatom :) -
#119 Azért valami nagyobb kiegészítő jobb volna. Új sziget..valami.
A cselendzseket megcsinátátok? -
#118 Amíg veszik miért ne? Részükről ez nagyon ok,mert jön a zseton mivel mindig lesznek olyan hülyék akik ezeket megveszik. -
#117 A szomorú az, hogy elkezdték tolni a DLC-ket. Mindegyik karakterhez vehető külön 0.99-ért tűz elleni védőruha vagy együtt 1.99-ért. -
maross #116 Maradt még nalam 2 joarasitott peldany ha valaki most tervezne venni. -
haxoror #115 Nekem végül a golden sniper volt a kedvencem, a piercing miatt lövésenként 1-6 zombi, a végjátékban elég volt egy first aid kit és a sniper.
Ja, full fémpáncél plusz megerősített sisak gázmaszkkal ...ÉS KŐ TÜSKÉK MINDEN PÁNCÉLDARABON! :D
Kis puhány survivorból a végére Mad Max road warrior!
Szuper kis játék, kellemesen meglepődtem -
#114 ha nyomod tovább hogy Story akkor megkérdezi melyik karakterrel, aztán meg hogy new game vagy continue. -
#113 Srácok, már a második szigeten vagyok, kiszálltam a játékból, ha ott akarom folytatni, mire kell mennem majd, mert csak az újbóli story küldetés lehet választani, vagy a challengert. -
cykk #112 Hali, a teddy mackót hogy szerezhetem meg ,ha az lezárt területen van?
-
Noodlee #111 Köszönöm :)
-
#110 Ha közelharc akkor meg ha nyomva tartod a támadást erős ütéshez azzal vagy leveri a fejükről a sisakot, vagy lefejezi őket úgy is. -
#109 Fejlövés only. Amihez idő kell. Esetleg gyűjtsad fel őket és fuss el :)
(de a headshot mindig beválik) -
Noodlee #108 Nemrég értem a 3. szigetre. A pánzélozott zombikat nem viszi egyik fegyverem sem, ami van. Mivel lehetne őket leverni? Alapból is elvérzek azon a szigeten :( -
#107 Lőni kell,két találat az alap barkács-pisztollyal. -
#106 Azokat a dagi zombikat, mivel intézzem el, mert ha , tegyük fel késsel leölöm, berobban, 2 olyan dagi, és game over. -
#105 A végét leszámitva a bumeráng a legjobb fegyó szvsz, föleg ha a háromágú kövel megerösitett verziót használod +50% sebzésmodositóval amit a majmok adnak, egy dobás egy zombi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenképp beleesik de lesz még folytatása a dolognak... -
haxoror #104 Ja igen, kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kiscsajt a fán meg lehet valahogy menteni vagy mindig beleesik a tengerbe? -
haxoror #103 A gázálarcot a katonai sisakkal lehet összerakni, én most csontokat keresek hogy csináljak megint egy bumerángot (a régit valahol elhagytam) a nagy szigeten már 3 headshot kell a zombiknak, egyszerűen nem bírom lőszerrel -
#102 Nem szopatok senkit ,nem reszortom a hazudozás.
Nem úgy nem tudok angolul mint sokan gondolják, mert érteni azért értek de nem mindent. -
#101 Szerintem szopat titeket. :)
Nem hinném, hogy nem tud angolul. :) -
#100 Ahhoz képest milyen olcsó kategóriás játék a How to Survive, le a kalappal előtte megállja a helyét még akár a Diablo mellett is. Nekem nagyon tetszett, igaz hogy hosszúnak nem hosszú meg keveslem a karaktereket, de rég volt már olyan, mint ezzel a játékkal,hogy leültem elé és nem bírtam felállni előle mert beszippantott -
#99 "kor hogy a francba nem tanultál még" Már mondtam nem is akarok megtanulni a függöségem miatt nem fogok!
A másik meg ha hang nélküli egy játék és nincs is a karaktereknek szája meg semmi felirat egyszóval semmit nem tudunk a játékról attól még az ember érzi,hogy az adott cuccnak van-e hangulata magával ragadja az események csorgása a helyszínek grafika stb.Ezekhez nem kellenek szavak.
Az agyonistenitett GTA5-ne semmi beleélést nem éreztem de abszolút egy rakás túró volt. Egy fekete fehér LIMBO-ba több volt a hangulat mint az egész gta 5ben!
-
#98 Hát baszki, valamit meg kell kérdeznem.
Én sem vagyok mai csirke itt az SG-n,és láttalak-látlak téged a gamer topikokban. Sokszor írtad, hogy téged csak játékok érdekelnek, se a buli, se a csajok, semmi.
OK, fair enough, ezzel nincs baj.
De azt nem értem, hogy ha már x éve a pc-konzol élet körül forog az egyetlen hobbid érdeklődési köre, akkor hogy a francba nem tanultál még meg angolul egy olyan szinten legalább, hogy megértsd a játékok nagy részét? Ide kapcsolódva pedig akkor milyen alapon fikázol játékokat, amikor még adott esetben az alap konfliktust sem érted, illetve máskor a teljes történetet (ld. GTAV).
Bocs, tényleg nem bántásból, csak érdekel. -
Madi92 #97 Azért ehhez hozzá tartozik, hogy csak akkor ment a játék, mikor éppen leadtál egy küldetést.
Elején ezzel nem voltam tisztában, és elég sok "felfedezés" ment kárba. -
#95 Autómatikusan ment checkpointokon. -
#94 Srácok !
Hogy lehet menteni a játékba?
Mert, a menüben, nem találok olyan opciót ! /elnézést, a tudatlanságomért ! / -
#93 vagy akkor már Sír Rajtaütő :DDD -
lammaer #92 Magyarítással kéne akkor tenni a logót... Sírrabló :) -
#91 Én ne szóként én az év egyik legjobb játékaként tekintek a logomra!
A grebber meg anno a könyvtári netezős korszakomból viccből lett!
-
lammaer #90 hopp, sztornó, grabbernek kéne lenned, de biztos elütötted :D -
lammaer #89 Csak azt nem értem, hogyha ennyire irtózol az angoltól, a nickneved miért egy angol szó és a logód miért egy angol kifejezés? :) -
#88 Mondhatni jó állásom van 220-290 k közötti fizetéssel és az angollal nem érintkezek. -
lammaer #87 Vécésnéninek kell, ha mondjuk az igényesebb wckben ahol frekventáltak a túristák dolgozna... -
#86 Már nem azért, de ma már kb csak a kukásnak nem kell tudnia nyelveket, meg a wécésnéninek... :D -
#85 Bő 10 óra alatt értem a végére, gyak 80% bumerángot használva.
A végén találtam gázálarcot is de nem tudtam craftolni...
Az utolsó zombi hullámnál viszont nagyon keletek a molotovok és a géppityu is.
Összeségében bőven megérte ezért a pénzért és még a challenget ki se probáltam. -
#84 Most a Unity hogy jött ide? A How to Survive? nem Unity-t használ.