How to Survive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"Hess innen troll.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(de a headshot mindig beválik)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"Hess innen troll.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem úgy nem tudok angolul mint sokan gondolják, mert érteni azért értek de nem mindent.
Next PC upgrade: 2022
A másik meg ha hang nélküli egy játék és nincs is a karaktereknek szája meg semmi felirat egyszóval semmit nem tudunk a játékról attól még az ember érzi,hogy az adott cuccnak van-e hangulata magával ragadja az események csorgása a helyszínek grafika stb.Ezekhez nem kellenek szavak.
Az agyonistenitett GTA5-ne semmi beleélést nem éreztem de abszolút egy rakás túró volt. Egy fekete fehér LIMBO-ba több volt a hangulat mint az egész gta 5ben!
Én sem vagyok mai csirke itt az SG-n,és láttalak-látlak téged a gamer topikokban. Sokszor írtad, hogy téged csak játékok érdekelnek, se a buli, se a csajok, semmi.
OK, fair enough, ezzel nincs baj.
De azt nem értem, hogy ha már x éve a pc-konzol élet körül forog az egyetlen hobbid érdeklõdési köre, akkor hogy a francba nem tanultál még meg angolul egy olyan szinten legalább, hogy megértsd a játékok nagy részét? Ide kapcsolódva pedig akkor milyen alapon fikázol játékokat, amikor még adott esetben az alap konfliktust sem érted, illetve máskor a teljes történetet (ld. GTAV).
Bocs, tényleg nem bántásból, csak érdekel.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elején ezzel nem voltam tisztában, és elég sok "felfedezés" ment kárba.
Hogy lehet menteni a játékba?
Mert, a menüben, nem találok olyan opciót ! /elnézést, a tudatlanságomért ! /
\"Hess innen troll.\"
A grebber meg anno a könyvtári netezõs korszakomból viccbõl lett!
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
A végén találtam gázálarcot is de nem tudtam craftolni...
Az utolsó zombi hullámnál viszont nagyon keletek a molotovok és a géppityu is.
Összeségében bõven megérte ezért a pénzért és még a challenget ki se probáltam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Iskolában kényszerbõl kellett de ott se érdekelt.
Ha kellene munkához még tanulnám is de nem kell.
Tyu de jol lettem, asszony abba sem akarta hagyni, pedig nem birja a zombis temat, ahogy en sem, de nagyon jol ossze lehet dolgozni benne, reg nem szorakoztatott igy coop gameplay, maga a jatek mechanikaja ami nagyon jo. Zombis jatekozon ellenere, magasan ez szorakoztatott a legjobban. (par oraig.)
szerintem
Bal kezes vagyok, így baromira játszhatatlanok számomra az ilyen bill. kiosztással megáldott játékok 😞
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
"Lényegtelen mi vagy ki" - hát azért nem mindegy hogy a unity enginet utálod vagy egy programot akinek afejlesztõje nemgondolt a lokalizációra.
Kb olyan, mintha elüt egy toyotát vezetõ csávó, és innentõl kezdve kereszteshadjáratot folytatsz a toyota ellen...
Lényegtelen mi vagy ki ,de rohadjon meg az összes aki így csinálta meg!
Öööö... csak gyorsan gugliztam a témában, mert úgy gondolom hogy a localizáció témaköre nem azon múlik hogy milyen enginet/programnyelvet használnak, hanem azonhogy a fejlesztõnek van e annyi esze hogy a sztringeket/szövegeket külön kiteszi e egy szerkeszthetõ fájlba...
És bizony erre a unitynál is van lehetõség. csak egy hirtelen találat
Szóval ha legközelebb olyan programmal találkozol ahol nem lehet kivülrõl szerkeszteni a szöveget, akkor ne az enginet vagy a programnyelvet szidd, hanem a fejlesztõt aki bedrótozta a szöveget a játékába.