155
Panzer General Online
-
#114 Nah emberek, elég jól összegyűltünk, így kicsit fel lett rázva a topik:P
A linkeknél a végén ott van, hogy "Magyar játékosok", az egy lista, ahol reményeim szerint össze lesz szedve a sok itteni SG fórumos arc, így könnyebben megtaláljuk egymást, és fel tudjuk egymást venni friend listbe, hogy segítsünk egymásnak a küldetéseknél.
A hátteret én magam kraftoltam, remélem tetszik. Habár a játékban nem szerepel a csendes óceáni hadszíntér (remélem minél hamarabb bekerül a játékba a japán frakció, meg az orosz, meg az angol, meg a... stb stb), azért beraktam egy japán kamikaze emberkét, mert megtetszett az a kép. -
Renegade #113 sima rifle mant-t használj keltetésre: ráraksz 3 kártyát, majd még egyet és lesz belőle csillagos, majd egy másikkal ugyanezt megcsinálod, az előző csillagosra ráteszed az új csillagos kártyát, stb. Így lesz pár tápos kártyád 1-2 supplyért (beviszel 1-2 "hizlalt" gyalogost + fasza egységek)
Azzal, hogy ide beírtad a nicked, hamarosan sokan lesznek a friendlisteden, de ha visszaolvasol, akkor látod, hogy többen beírták az ingame nevüket, vedd fel őket. -
Ohyner #112 Értem, akkor szereznem kell pár barátot, bár az ismerőseim nem igazán játszanak. :( MAjd kitalálom hogy legyen, hátha jön valaki segíteni, ha én is segítek neki. Hál isten most találtam még egy pz4-et 300ért. Sima order van rajta, de ha jól tudom, majd tudom fejleszteni. -
Renegade #111 400-ért pzIV, az ajándék :)
Ami megdobja az egységek árát az a rajta lévő command card. Csillagos kártyás egységek mindig drágábbak lesznek. Egy tábornokba (boss fight) egy csata alatt 15+ HP-t ütsz, sok-sok supplyval akár egyedül is leversz egy 4órás, 400 HP-s ellent, de a felvett barátok is besegítenek, challenge címen.
-
Ohyner #110 Üdv, Ohyner vagyok!
Szeretnék pár kérdést feltenni, hátha tudtok válaszolni. Van pár kemény küldetésem, amiben óra alatt kellene 300+ HP-t levernem, ezeket hogy tudom megcsinálni? Mert az első még ment is (100HP), de ezek már nagynak tűnnek.
Szerintetek megéri csomagokat venni, vagy inkább a piacon vásároljak. Vettem már a piacon egy wirbelwindet és egy pz 4et, de még kellene a német seregembe egy pz4 és egy hevy infantry. Mondjuk sajnos nem találok normális árú pz4-et a piacon, az előzőt 400-ért vettem, de most csak egy ezresért van fenn, aminek bár több a képessége, de ennyiből már panthert vennék. -
Adjunktus #109 Infuzio a nevem.:) -
Renegade #108 btw, ha valaki figyeli a chatetet és visszaír egy "ok"-ot akármilyen/bármilyen felkérésre...nos, hirtelen indokolatlan mennyiségű "barátja" lesz. -
Renegade #107 ha csak Német, akkor persze nem kell, én vegyes játékra gondoltam :) -
Shissr #106 M36 TD-hez mit szoltok? Nagyon szemezek most eggyel. -
Shissr #105 Vitatkoznék, ha germánozni akar, akkor tök fölösleges az amcsi alap. :) -
Renegade #104 elejére jó tanács: először vedd meg az amcsi páncélos egységet, második blikkre meg a Német kezdő csomagot, utána már habzsidözsi, airstrike, powa :)
mi a nicked? felveszünk jól, meg segítünk -
Adjunktus #103 Aham! Most vettem ilyen booster packokat.Azokat nyitogatva jött pár Német egység is.:) -
Adjunktus #102 Elkezdtem én is szórakozgatni ezzel a játékkal.Kicsit fura.Nem sok köze van a klasszikus PG-hoz.
Csinálgattam ezeket a küldiket az elején,nem is volt gond,gondoltam tutoriál és ok.
Na de amikor már kicsit komolyabbra akartam venni a dolgot,akkor szembesültem azzal,hogy van pár Amcsi egységem és keksz.
A Németekkel akartam játszani,de ott meg nem tudok egységeket se venni.
Most akkor hogy is van ez? -
Renegade #101 ja, ha az ellenek van légiereje, akkor az egyik marder helyére megy egy wirbelwind -
Renegade #100 behúztam egy Német officert, és volt egy zsák légierőm, perverz módon összeraktam egy 30 supplys passziv decket, kíváncsi vagyok mit tud:
officer: order
pzIV: levelb1, spec force, order
sdkfz222: pincer, order, order hq
2* Marder: order,resupply
infantry: level b1+2, strafing
tudom, hogy ez messze van az optimálistól, de hát erre való a closed beta, lehet próbálkozni :) -
Renegade #99 hétvégén nagy izgalmamban bejelöltem Mocsyt (mocsy), a gamestar ismertető íróját, erre visszajelölt, rendes ember. :)
Jelöljétek bi ti is, biztos jól jön még egy fanatikus challenge futó. :)
kis érdekesség: hétvégén valaki kétségbe volt esve, hogy rákattintott egy bitang erős tábornokra, beírt közösbe, 1 óra alatt leütötte a nép a 800 HP-s ellent :) -
#98 Nekem a német oldal a következő:
2 rifle
1 mortar
1 mg-s
1 Mörser
1 pzIV 1 Panther 1 Tigris egy
1 officier -
Shissr #97 Volt akinek nem jött meg az email, meg a beta kulcs. Yahoo-s mail cimre nekem se jött semmi, de miután gmailről is regisztráltom, oda 2 perc alatt megjött az üdvözlő levél és a kulcs is. -
Shissr #96 Csak tapasztalatlanabb. :) -
Renegade #95 viszont én, mint kiderült, lényegesen ügyetlenebb :)
-
Shissr #94 Jó van, kisebb vagyok mint te. :P -
Renegade #93 de örülnék egy ilyen paklinak, na majd összekattintgatom valahogy, mondjuk még egy breakthrought jó lenne bele :) -
Shissr #92 a pzII az pzIII -
Shissr #91 Amivel én most nyomulok alapvetően német oldalon:
1 pzIV, 1 felderito pancelos, 1pzII, 1 rifle infantry, 2mortar
A pziv-et vettem a piacon, van rajta 2 dive és 1 level bomber.
Le szokták fikázni azt aki légierőt használ, de rettentő hasznos.
Van még 2 hq, 1pincer, 2charge, 3supply, 3operation, 5order. -
Renegade #90 jaja, rá kellett jönnöm, hogy a kártyák fontosabbak mint az egységek, hiába van jó tank hadosztályom, pl Németekkel, nem sokat érek velük support csapatok/kártyák nélkül. Teljesen át kell gondolnom jó pár taktikát, de nekem még csak 5 nap a "rutinom", majd belerázódok, de tuti, hogy az open betat már más taktikával fogom kezdeni. :) -
#89 Szerintem ne alapozz ilyenekre, hogy a tank jobb, mint a gyalogság, itt nincs ilyen. Sőt, szerintem az alap egységek közül a gyalogság jobb sokszor. Pl az, hogy több élete van, több szempontból is jó. Nagyobbat sebez CP-re, lassabban hal. Tank féleségek azok meg ilyen vegyesfelvágottak. Legalábbis amcsiknál a sima szürke egységeknél eddig ezt tapasztaltam. 2-3 élet, viszont tud mindenre lőni, és visszalőni. Persze helyzetfüggő minden. -
Renegade #88 Gondolom majd jobban optimalizálva lesz a multi és ha többen leszünk, akkor jobban kijön a leaderboard.
Kicsit olyan mint a magic, többféle paklit összerakhatsz és onnantól intuíció: úy gondolod most épp a légicsapás a menő? tegyél be 2 AA-t pár specforce-ot, counter airt, meg puha célpont elleni egységet :)
Kiváncsi vagyok, hogy fogják beállítani a multit, mert egy régi motoros 9 "tenyésztett" gyalogsággal (9-es supply, lol) hülyére ver egy rutintalan, vegyes csapattal bevonuló játékost. Meg gondolom pont ilyen csapattal kell AI-t darálni, aki időmilliomos, az gyakorlatilag 24-ben tud így farmolni. -
#87 Természetes, hogy aki régebb óta tolja, és erősebb/fejlettebb/jobb cuccai vannak, az legyakja a pórnépet, viszont valami szintkorlát vagy ilyesmi tényleg lehetne. Szóval a gyenge kispistikéket a többi gyenge kispistikével rakja össze, a powercsávókat meg a többi powercsávóval.
(WoT-ban is így volt anno, amíg nem tolták olyan sokan, mert még új dolog volt, addig nagyon kis szintű tankokkal is berakott a nagyok közé.. Aztán hogy híre ment a játéknak és elég sokan tolták, már meg lehetett oldani a balance-t jobban.) -
Renegade #86 akkor sikerült a legfontosabb részt figyelmetlenül elolvasnom, így viszont igen csak felértékelődött a szemembe az egyszerű infantry :)
idáig szinte csak alap kártyákkal mentem, de rohadt pepecs lesz gyüjtögetni a szürke gyalogságot és reménykedni, hogy dobni fogja a szükséges dolgokat. :)
tegnap valaki chaten arra panaszkodott, hogy multiban 1 perc alatt kenték el a száját, az ellenfél szépen bement pár infantryval + pár command carral, még el sem kezdődött a csata már rajta is volt egy szönyegbombázás+ pár zuhanóbombázó, jól ki van ez találva :)
-
kravte #85 Nekem az eddigi 3db lvl 5-ös box ilyeneket adott (már ami emítésre méltó)
Wirbelwind
M16MGMC
M-36 TD
SDKFZ-9
-
Shissr #84 Doboz téma:
Azt olvastam, hogy 4. szint 60common, 5. szint 100common, a zold 2-t er, a rare 3-at.
Az 5os doboz meg ezt adja:
Level 5:
Coins
Prestige
Uncommon with a minor chance for Rare
Rare with a small chance for Mythic Rare -
Shissr #83 Ez benne van a tutorialba. :P -
Renegade #82 ja rájöttem, ez de beteg: ha már 3 command cards van egy egységen és ráraksz még egyet, akkor alakul át egy darab első szintű csillagosra o0 -
Renegade #81 ja, mindegyik command card bóvli volt, nem is tudom, hogy lehet egyeseknek csomó tápos lapjuk (airstrike, breakthrougth, stb). -
Renegade #80 Na, akkor teszek én egy próbát:
2K credit, nyitok 20 commont, a szarokat meg belerakom a dobozba, na nézzük:
első 5: 2 zöld
majdnem mind kidobtam, az első szintű a doboz +50%
második 5: 2 zöld, mindjárt megtelik a kettes szint
harmadik 5: 4 zöld, a doboz 3.5-ön
utsó: 3 zöld, 1 kék, doboz: 4
4. szinten már fele olyan gyorsan nő a doboz szintje
a zöldek, kékek többért vannak kint a piacon mint amennyiért bontottam, na majd kiderül, mit dob az 5-ös szintű doboz :)
-
Renegade #79 kimaxolta már valaki a dobozt? -
Renegade #78 akkor jól emlékeztem, hogy ő a tankos :) -
kravte #77 folyamatban van :)
Az enyémnek 3X PZ-III + 1X PZ-II a többi csak aprólék -
Renegade #76 Na megvan Peti is, mit érdemes vinni ellene? mije van? -
Renegade #75 ááááh, értem, na majd akkor majd kravte is beszáll, remélem :)