Panzer General Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elejére jó tanács: elõször vedd meg az amcsi páncélos egységet, második blikkre meg a Német kezdõ csomagot, utána már habzsidözsi, airstrike, powa 😊

mi a nicked? felveszünk jól, meg segítünk

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Aham! Most vettem ilyen booster packokat.Azokat nyitogatva jött pár Német egység is.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Elkezdtem én is szórakozgatni ezzel a játékkal.Kicsit fura.Nem sok köze van a klasszikus PG-hoz.
Csinálgattam ezeket a küldiket az elején,nem is volt gond,gondoltam tutoriál és ok.
Na de amikor már kicsit komolyabbra akartam venni a dolgot,akkor szembesültem azzal,hogy van pár Amcsi egységem és keksz.
A Németekkel akartam játszani,de ott meg nem tudok egységeket se venni.
Most akkor hogy is van ez?<#szomoru1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ja, ha az ellenek van légiereje, akkor az egyik marder helyére megy egy wirbelwind

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

behúztam egy Német officert, és volt egy zsák légierõm, perverz módon összeraktam egy 30 supplys passziv decket, kíváncsi vagyok mit tud:

officer: order
pzIV: levelb1, spec force, order
sdkfz222: pincer, order, order hq
2* Marder: order,resupply
infantry: level b1+2, strafing

tudom, hogy ez messze van az optimálistól, de hát erre való a closed beta, lehet próbálkozni 😊

hétvégén nagy izgalmamban bejelöltem Mocsyt (mocsy), a gamestar ismertetõ íróját, erre visszajelölt, rendes ember. 😊
Jelöljétek bi ti is, biztos jól jön még egy fanatikus challenge futó. 😊

kis érdekesség: hétvégén valaki kétségbe volt esve, hogy rákattintott egy bitang erõs tábornokra, beírt közösbe, 1 óra alatt leütötte a nép a 800 HP-s ellent 😊

Pluskast
Nekem a német oldal a következõ:

2 rifle
1 mortar
1 mg-s
1 Mörser
1 pzIV 1 Panther 1 Tigris egy
1 officier

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Volt akinek nem jött meg az email, meg a beta kulcs. Yahoo-s mail cimre nekem se jött semmi, de miután gmailrõl is regisztráltom, oda 2 perc alatt megjött az üdvözlõ levél és a kulcs is.
Csak tapasztalatlanabb. 😊
viszont én, mint kiderült, lényegesen ügyetlenebb 😊

Jó van, kisebb vagyok mint te. 😛
de örülnék egy ilyen paklinak, na majd összekattintgatom valahogy, mondjuk még egy breakthrought jó lenne bele 😊

a pzII az pzIII
Amivel én most nyomulok alapvetõen német oldalon:
1 pzIV, 1 felderito pancelos, 1pzII, 1 rifle infantry, 2mortar
A pziv-et vettem a piacon, van rajta 2 dive és 1 level bomber.
Le szokták fikázni azt aki légierõt használ, de rettentõ hasznos.
Van még 2 hq, 1pincer, 2charge, 3supply, 3operation, 5order.
jaja, rá kellett jönnöm, hogy a kártyák fontosabbak mint az egységek, hiába van jó tank hadosztályom, pl Németekkel, nem sokat érek velük support csapatok/kártyák nélkül. Teljesen át kell gondolnom jó pár taktikát, de nekem még csak 5 nap a "rutinom", majd belerázódok, de tuti, hogy az open betat már más taktikával fogom kezdeni. 😊

kemotox
Szerintem ne alapozz ilyenekre, hogy a tank jobb, mint a gyalogság, itt nincs ilyen. Sõt, szerintem az alap egységek közül a gyalogság jobb sokszor. Pl az, hogy több élete van, több szempontból is jó. Nagyobbat sebez CP-re, lassabban hal. Tank féleségek azok meg ilyen vegyesfelvágottak. Legalábbis amcsiknál a sima szürke egységeknél eddig ezt tapasztaltam. 2-3 élet, viszont tud mindenre lõni, és visszalõni. Persze helyzetfüggõ minden.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Gondolom majd jobban optimalizálva lesz a multi és ha többen leszünk, akkor jobban kijön a leaderboard.

Kicsit olyan mint a magic, többféle paklit összerakhatsz és onnantól intuíció: úy gondolod most épp a légicsapás a menõ? tegyél be 2 AA-t pár specforce-ot, counter airt, meg puha célpont elleni egységet 😊

Kiváncsi vagyok, hogy fogják beállítani a multit, mert egy régi motoros 9 "tenyésztett" gyalogsággal (9-es supply, lol) hülyére ver egy rutintalan, vegyes csapattal bevonuló játékost. Meg gondolom pont ilyen csapattal kell AI-t darálni, aki idõmilliomos, az gyakorlatilag 24-ben tud így farmolni.

kemotox
Természetes, hogy aki régebb óta tolja, és erõsebb/fejlettebb/jobb cuccai vannak, az legyakja a pórnépet, viszont valami szintkorlát vagy ilyesmi tényleg lehetne. Szóval a gyenge kispistikéket a többi gyenge kispistikével rakja össze, a powercsávókat meg a többi powercsávóval.

(WoT-ban is így volt anno, amíg nem tolták olyan sokan, mert még új dolog volt, addig nagyon kis szintû tankokkal is berakott a nagyok közé.. Aztán hogy híre ment a játéknak és elég sokan tolták, már meg lehetett oldani a balance-t jobban.)

akkor sikerült a legfontosabb részt figyelmetlenül elolvasnom, így viszont igen csak felértékelõdött a szemembe az egyszerû infantry 😊

idáig szinte csak alap kártyákkal mentem, de rohadt pepecs lesz gyüjtögetni a szürke gyalogságot és reménykedni, hogy dobni fogja a szükséges dolgokat. 😊

tegnap valaki chaten arra panaszkodott, hogy multiban 1 perc alatt kenték el a száját, az ellenfél szépen bement pár infantryval + pár command carral, még el sem kezdõdött a csata már rajta is volt egy szönyegbombázás+ pár zuhanóbombázó, jól ki van ez találva 😊

Nekem az eddigi 3db lvl 5-ös box ilyeneket adott (már ami emítésre méltó)

Wirbelwind
M16MGMC
M-36 TD
SDKFZ-9

Doboz téma:
Azt olvastam, hogy 4. szint 60common, 5. szint 100common, a zold 2-t er, a rare 3-at.
Az 5os doboz meg ezt adja:
Level 5:
 Coins
 Prestige
 Uncommon with a minor chance for Rare
 Rare with a small chance for Mythic Rare
Ez benne van a tutorialba. 😛
ja rájöttem, ez de beteg: ha már 3 command cards van egy egységen és ráraksz még egyet, akkor alakul át egy darab elsõ szintû csillagosra o0

ja, mindegyik command card bóvli volt, nem is tudom, hogy lehet egyeseknek csomó tápos lapjuk (airstrike, breakthrougth, stb).

Na, akkor teszek én egy próbát:

2K credit, nyitok 20 commont, a szarokat meg belerakom a dobozba, na nézzük:

elsõ 5: 2 zöld

majdnem mind kidobtam, az elsõ szintû a doboz +50%

második 5: 2 zöld, mindjárt megtelik a kettes szint

harmadik 5: 4 zöld, a doboz 3.5-ön

utsó: 3 zöld, 1 kék, doboz: 4

4. szinten már fele olyan gyorsan nõ a doboz szintje

a zöldek, kékek többért vannak kint a piacon mint amennyiért bontottam, na majd kiderül, mit dob az 5-ös szintû doboz 😊

kimaxolta már valaki a dobozt?

akkor jól emlékeztem, hogy õ a tankos 😊

folyamatban van 😊
Az enyémnek 3X PZ-III + 1X PZ-II a többi csak aprólék

Na megvan Peti is, mit érdemes vinni ellene? mije van?

ááááh, értem, na majd akkor majd kravte is beszáll, remélem 😊

Igen, látom, de már ütöttem bele, és várni kell amíg a cselendzs pont (a szivecske) feltöltõdik. 😊
lehet, hogy bizonyos típusból meg kell ölni x-et (köv AT ellen már csak pénzt kaptam), szóval majd leírja valaki korrekten, hogy megy. 😊

milyen szivecskét? elméletileg látnod kell az én challengemet.

Sziasztok!

Ez egy oltári jó játék 😊
peti1492 a nickem (lvl l6) aki gondolja vegyen fel, szívesen segítek, no meg nekem is el kél néha 😊

Akkor adjál szivecsket. 😛
Ez a prestige adás teljesen random... az elõbb kaptam 1 csatában 1-et egy felderítõmotorért, meg egyet egy sima gyalogságért, mind2-ben már volt sebzés, meg egyedüli veszteség volt a körben...
valaki ráüthetne még egyet a challengemre, vagy nyithatna egy sajátot, nincs kedvem supplyt venni 😄

ami viszont biztos:

ha tankkal kikapok egy bazookást (gondolom bármilyen AT-t), akkor is prestige, bár szvsz itt azért mert sérülés nélkül szedem ki.

Illetve még a chatet érdemes olvasgatni, lelkesen beírják, hogy mit szokott dobni nekik a varázsdoboz (lvl4-5), vicces felsorolások vannak.

csak tipp:

ha egy körben legalább 2 egységet kinyír egy egységed, akkor prestiget kapsz, ha elitet ölsz akkor is. ha nem marad se katonája se életereje (jól sikerült roham), akkor is többet kapsz.
Illetve szerintem még az is befolyásolja mekkora erõfölényben maradsz, pl ha épp hogy levered, akkor alig kapsz.

de ezek csak tippek.

Arra rájött már valaki, hogy mi alapján lehet kapni harc közben a jutalmakat? Mi alapján számolja a végén a kapott aranyat, mitõl függ, hogy kapok e a kilõtt egységért prestiget?
Na, az amcsi tábornokokból 100HP-t lehet lekapni 1 óra alatt, tehát van az embernek ideje és supplyja, akkor valószínûleg nem csak a szicíliai, hanem az Olasz (400Hp) és leverhetõ egyedül 6 óra alatt.

Én a szicíliait, most ütöm a köv cuccokkal:

2 pzIV, 1 pzIII, 2 lucus, 1 Sdkfz 222

AbraD néven vagyok, level 12.
Na, számolgattam picit és neki ugrottam a 6órás, 300 HP-s amerikai tábornoknak, kényelmesen bele kell férnie.

megint van egy 48 órás challengem

na, az újak kedvéért: ha valaki elfogad egy kihívást, az ne váltson se küldit, se nemzetet, mert resetelõdik!

ja, nem, 300 HP, õõõ 😄

hmmm, Német oldalról max 6 óra o0

na ezt csak akkor, ha hétvégén mindketten csapatjátok 😊

kemotox
Okézsoké 😛

jeee 😊

van challengem, üssed bátran 😊

küldhetem én nektek a barát meghívókat 😞

kemotox
PGO-ban Tertamist a nevem.
Multit egyszer próbáltam de síróroham jött rám, annyira megaláztak 😄

Jeffjohnson
Premium booster jelenleg nem éri meg nem kapsz 8x jobbat nem beszélve, hogy 8 százasból egy csomó egységet kapsz amiket jobb kártyák reményében egyesíthetsz.
A másik járható út, hogy gyûjtesz és biztosra mész és marketplace-en (9-es v. 10-es szint) veszel jó egységeket 1-2 ezerért már Panthert kapsz.