Panzer General Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
DE.
Ez a jatek igenis hogy kivalo lett, es akkor meg nincs kesz. Utoljara ilyen csunyan jatek ami foglalkoztatott, tizenvalahany evvel ezelött volt.
NEM kell fizetned ahhoz, hogy nyerj... A lehetösegek szinte vegtelenek, DE hasznalni kell vmit, ami nem mindenkinek adatott meg. Ja, az az, az AGYAD. Most nehogy mindenki azon sirjon, hogy mi volt valaha, mert arra csrillio pelda akad. Most ez van, nem kell ezt szeretni, de egy biztos: ezt a nevet igy tovabbvinni nem baj, söt lehet hogy ez a legjobb, ami törtenhetett volna vele. Es ha törtenetesen nem ez lenne a neve, akkor persze többen jatszanatok, mi? Mer a PG, igy-ugy, hogy be ne szarjak.
Pontosabban a play áruházban van egy flash-al összeeszkábált böngésző amit le lehet tölteni és ebben el is indul a játék.
Ebben eszméletlenül lassú a játék, másrészt viszont állandóan reklámokat dobál fel 10-20 másodpercenként a böngésző "free" verziója, így használhatatlan.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Az nem lehet, hogy egyedul irtom az ellent.
7 szinten kaptam 3500 prestiget.
Tippeket-tanácsokat szívesen fogadok. 😊
Level 21-esen kaptam 20k prestiget.
De azt igérik, hogy prestiget fogunk kapni fájdalomdíjként.
Tegnap second frontos campaignben 2 volt teljesen teljesitett kuldim, most meg semmi nyert csata nincs abban a campaignban...
+ha van friended, a challengekkel is lehet üzemanyagot kapni.
-Amin 2 skill van azt nem tudod rárakni semmire,mert már 2 skill van rajta.
Csak olyat tudsz másra rakni amin csak 1 skill van.
-3 sima skilles egységre ráraksz még 1 sima skillest és kapsz 1 egy csillagos skilles kártyát.
-Úgyvan!
-Nemtudom..<#smile>#smile>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Van egy sima egységem egy alap skillel. Ha rárakok több egységet, akkor addig azt a skillt kapja meg, ami a többin is volt, ha csillagos akkor azt, ha sima akkor azt. Eddig világos.
De mi van, ha a másikon két skill van? Megkapja mindkettõt, vagy csak az egyiket?
Eléri az egység a három sima képességet, rárakok még egy simát, akkor lesz belõle egy darab egy csillagos, vagy egy egycsillagos és két sima?
Ha eléri az egység az egy darab egycsillagos és két sima képességet, akkor ha még egy sima képességût ráteszek, akkor lesz rajta két darab egycsillagos?
Ha három egycsillagos képességem van, akkor egy egycsillagos lapot kell rárakni, hogy legyen egy kétcsillagos, vagy elég egy sima képességes lapot is?
Eleinte persze az a legjobb,de ha hosszútávon gondolkodom,akkor elõbb utóbb úgyis le akarom cserélni a gyengécske riflemant mondjuk mechanized-re vagy grenader-ra.Akkor pedig elvész a rifleman lapba beleölt skill.
Arról nem is beszélve,hogy a komolyabb skillekhez már tábornoki csillagok is kellenek,amikhez meg order the HQ skillek kellenek,amik szintén foglalják a helyet.
Namost vagy meghagyod a gyenge rifleman lapot a skillek miatt és beszerzel 2-3 order the HQ skillt is mellé,vagy van egy másik lehetõség is.
Nevezetesen az officer lap.Igaz hogy az sem erõs,viszont alapból ad 2 csillagot,amivel máris megspórolom az Order the HQ skilleket,vagy kevesebb kell belõle.
Úgyhogy szerintem érdemesebb a top csillagos skilleket egy officer kártyára felturbózni.Nyilván drágább megoldás lesz,de szerintem hosszú távon kifizetõdõbb.
Még csak most tesztelem ezt a módszert.Ha beválik szólok.Ha nem,akkor is!<#vigyor3>#vigyor3>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Tehát konkrétan a kérdésedre.: Az egycsillagos skill megmarad és rákerül a második is.
Illetve a 2 csillagos egységre is rákerül az 1 csillagos.
Ha egy kártyán már 3 skill van,akkor kell meggondolni,hogy rárakod-e a 4-iket mert akkor egy új skill lesz belõlük ami nagyobb csillag fokozatú lesz mint az addig rajta lévõk átlaga.
Nem tudom,hogy mennyire volt érthetõ?<#miaz>#miaz>
HA van egy egy csillagos képességgel bíró egységem, és ráteszek egy másik egy csillagos képességgel bíró egységet, akkor lesz rajta kettõ. Ezt értem. De mi történik, ha csak sima képességgel bíró egységet teszek rá? Lecserél róla egy sima képességet, vagy elveszítheti az egy csillagos képességét is?
Illetve mi történik, ha egy két csillagos egységre csak egy egy csillagos egységet próbálok rátenni?
Amúgy nem rossz a játék, bár szerintem nagyon sok lehetõséget kihagyott a játék.
Én is elkezdtem vele játszani, akinek kell segítség az egyen fel barátnak illetve aki akar segíteni az is.
játékban a nevem: Zoolesz
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Booster Packs
Unit Booster:
Common
Common
Common with a tiny chance for Uncommon
Common with a major chance for Uncommon or a minor chance for Rare
Premium Booster (Coins):
Common
Uncommon with a tiny chance for Rare
Uncommon with a high chance for Rare or a tiny chance for Mythic Rare
Premium Booster (Prestige):
Common with a medium chance for Uncommon
Uncommon with a tiny chance for Rare
Uncommon with a major chance for Rare or a minor chance for Mythic Rare
Mystery Boxes
Level 1:
Coins
Common with a major chance for Uncommon
Level 2:
Coins
Common with a high chance for Uncommon
Uncommon with a minor chance for Rare
Level 3:
Coins
Uncommon with a medium chance for Rare
Level 4:
Coins
Uncommon with a small chance for Rare
Uncommon with a small chance for Rare or a tiny chance for Mythic Rare
Level 5:
Coins
Prestige
Uncommon with a minor chance for Rare
Rare with a small chance for Mythic Rare
Egyébként nincs ezzel gond!Kemény vagyok mint a gorillaszar!Nekimegyek Montynak is egyedül.Megcsinálom a vén kriplit 24h alatt.<#zavart1>#zavart1>
Akkor jó hogy egyedül vertem le a nyomorult Haroldot.A végére már kicsit uncsi volt.😊
Akkor meg már lehetne olasz is, ha már úgyis van olasz npc. 😊
egyelõre azt sem tudjuk meddig lesz closed, reset lesz jutalommal, vagy marad minden, illetve a szovjetekrõl még semmi hír
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Most mi van: 3+1 ad egy random csillagosat (nekem eddig 2 csillagos volt a max).
amit te szeretnél: 3+1 ad egy random egy csillagosat, aztán ezt megismétled még háromszor és úgy lesz 1db random két csillagos, a 3csillagosaknál még még durvább az ugrás, szóval be ne írd 😊
Közben megnéztem, látom gm írta, akkor nyílván így van... na majd beírom neki jól, hogy így lenne logikus, ahogy én írtam. 😛
lehet rosszul értem Battlesheep bejegyzését, de csak sima kártyával buffolsz, amik adnak random csillagosokat.
topik
"the are only standard card, that you get out of boosters, and evolved cards, that you get through composing. Composing evolved cards only gives you other evolved cards, there is no higher tier. "
Ha van rajta 3skill és teszel rá még egyet, akkor lesz rajta 1 random 1 csillagos skill, ha a 3 1 csillagosra teszel még 1 csillagost, akkor lesz 1 random 2 csillagos.
Ha egy kártyára rárakok egy másikat, akkor az azt a képességet kapja meg, ami ami a másik kártyának volt, vagy egy új random lapot?
Ha a harmadik sima lap után ráteszek egy újat, akkor csak egy csillagos képessége lesz, vagy egy csillagos és két sima?
Ha már van három utasítás egy lapon, és rárakok még egy sima lapot, akkor mi történik? Újrarollolódik az egyik, vagy semmi?
Ha új képesség kerül rá, akkor én döntö9m el, hogy melyiket írja felül?
Köszönöm a válaszokat.
A linkeknél a végén ott van, hogy "Magyar játékosok", az egy lista, ahol reményeim szerint össze lesz szedve a sok itteni SG fórumos arc, így könnyebben megtaláljuk egymást, és fel tudjuk egymást venni friend listbe, hogy segítsünk egymásnak a küldetéseknél.
A hátteret én magam kraftoltam, remélem tetszik. Habár a játékban nem szerepel a csendes óceáni hadszíntér (remélem minél hamarabb bekerül a játékba a japán frakció, meg az orosz, meg az angol, meg a... stb stb), azért beraktam egy japán kamikaze emberkét, mert megtetszett az a kép.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Azzal, hogy ide beírtad a nicked, hamarosan sokan lesznek a friendlisteden, de ha visszaolvasol, akkor látod, hogy többen beírták az ingame nevüket, vedd fel õket.
Ami megdobja az egységek árát az a rajta lévõ command card. Csillagos kártyás egységek mindig drágábbak lesznek. Egy tábornokba (boss fight) egy csata alatt 15+ HP-t ütsz, sok-sok supplyval akár egyedül is leversz egy 4órás, 400 HP-s ellent, de a felvett barátok is besegítenek, challenge címen.
Szeretnék pár kérdést feltenni, hátha tudtok válaszolni. Van pár kemény küldetésem, amiben óra alatt kellene 300+ HP-t levernem, ezeket hogy tudom megcsinálni? Mert az elsõ még ment is (100HP), de ezek már nagynak tûnnek.
Szerintetek megéri csomagokat venni, vagy inkább a piacon vásároljak. Vettem már a piacon egy wirbelwindet és egy pz 4et, de még kellene a német seregembe egy pz4 és egy hevy infantry. Mondjuk sajnos nem találok normális árú pz4-et a piacon, az elõzõt 400-ért vettem, de most csak egy ezresért van fenn, aminek bár több a képessége, de ennyibõl már panthert vennék.