Half-Life 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
álomvilában élsz kishaver <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Exkluzivitás így ha lesz is valamilyen szinten, az szerintem a PC platformon való játékot nem fogja akadályozni, max legrosszabb esetben fel kell tenni még egy OS-t a gépre.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BTW: Biztos lesznek, akik csalódni fognak, manapság már csak azért is savaznak az emberek, hogy a véleményük eltérjen a többiekétõl, de a Valve is tudja, hogy fent van a mérce, és ha nem biztosak a dolgukban, meg sem kockáztatják a széria csorbítását.
Az operációs rendszeren is túl...
Nem is biztos, hogy olyan sokat kell várni a 3-ra. Most, hogy voltak ezek a steam-es bejelentések... Egy steamOS exkluzív HL3 adna egy kisebb fajta kezdõ lökést ennek a platformnak😄
Nem tudom énsem elképzelni, hogy milyen lesz, vagy milyen újításokat hoz egyáltalán az FPS-stílusba, de az tuti, hogy legalább egy akkora mérföldkõ lesz a játéktörténelemben, mint a HL2 volt (vagy az 1. rész is anno). Nyilván nem viccbõl nem szólnak egy szót sem a játékról már annyi éve... valami nagyon készül, és kibaszottul ütni fog. 😊
Gondoljatok bele, a 2004-es Source engine lassan 10 éves, és még mindig készülnek rá elég pofás grafikával játékok. Mi lesz majd a Source2-vel? Szerintem a hajunkat letesszük... 😛
- Rendkívül kiforrott (Quake 1 engine az õse)
- Nem nyers erõvel valósít meg sok effektet, hanem vizuális trükkökkel (többet ésszel, mint erõvel ugye 😊)
- Ismert, elterjedt, jól bevált formátumokat használ, pl: BSP mapok, azt én is egykor nagyon magas szinten elsajátítottam
Az elsõ és harmadik pont miatt nagyon könnyen készülnek vele jól optimalizált játékok.
A 2 epizód, amit utána kiadtak, viszont nem jött be túlzottan.
Ja. Elég megnézni a Cinematic Modot milyen brutálisan nézz ki. Kb olyan szép mint egy mai játék. Pedig ugyan az az engine sõt egy 2 magos, 4gb-os, 1gb vram-os rendszeren röhögve elfut.
Szóval ebben az engineben van még kakaó bõven.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
How much can you take,before you snap?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Hangulat
- Képi világ (magyar szemmel fõleg, trabantok, európai stílusú régi építésû házak, panelok, stb...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
SZÓÓÓÓRSZ KETTÕ!!!!4 😄
Anno jól emlékszem a HL 2 bejelentésére E3-ról: G-man nagy fejére, amitõl mindenki összehugyozta magát, mármint a technológia miatt. Szerintem mind a mai napig ez az engine használja az egyik legjobban a Havoc-ot is. Nem beszélve arról, hogy szinte mindenben (mínusz UE2) van egy kevés szórsz (amiben meg quake 3), mert ez az egyik legfaszább, legskálázhatóbb, legsokoldalúbb engine a piacon.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[merlinw.org]
Valószínûsíthetõ, hogy ez most azért történt meg, mert oda szeretnék majd írni valahová a közeljövõben 😊
(Írtam amúgy a moderátorok figyelmébe topicba, hogy ha lehetséges ne töröljék a hivatalos bejelentés hiánya miatt)
Lehet hogy korai a topic de én már izgatottam várom a fejleményeket.
Két csapat dolgozik rajta.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0