Half-Life 3

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Éljen!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

jackoneill90
elfelejtettem hozzátenni: akkora kamu mint a half life source semmit nem csináltak vele.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
tuti kamu

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

WhiteStar
"Szerintem azért is nem csinálnak HL3-at, nehogy rájöjjenek az emberek , hogy eddig mesterségesen gerjesztették a gépigényeket."

álomvilában élsz kishaver <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Episode 1-2 simán elment a Radeon 9550-esen 😄 Azóta is röhögök a sok optimazilálatlan Cryfoson amit próbálnak az emberek torkán lenyomni. Szerintem azért is nem csinálnak HL3-at, nehogy rájöjjenek az emberek , hogy eddig mesterségesen gerjesztették a gépigényeket.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

soo277
2év múlva ugyan itt talii<#banplz>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

bakkerman
na az nagyobb dobás lenne mint a holdraszállás ! 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A SteamOS egy Linux alapú rendszer lesz, persze nem egy szimpla disztribúció, hanem olyan szinten egyedi, mint pl. a mobilokon az Android.

Exkluzivitás így ha lesz is valamilyen szinten, az szerintem a PC platformon való játékot nem fogja akadályozni, max legrosszabb esetben fel kell tenni még egy OS-t a gépre.
ProGabe
Nézd meg szegény Gaben milyen depressziózabálásba kezdett miatta 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blacksheep333
Fogadni mernék rá, hogy az Steam Platform és az új engine húzóneve lesz, és együtt fognak debütálni.

BTW: Biztos lesznek, akik csalódni fognak, manapság már csak azért is savaznak az emberek, hogy a véleményük eltérjen a többiekétõl, de a Valve is tudja, hogy fent van a mérce, és ha nem biztosak a dolgukban, meg sem kockáztatják a széria csorbítását.

Az operációs rendszeren is túl...

tigeroo
a játékvilág legpofátlanabb cliffhangere, évekig vártuk az episode 3-at..
Szép emlékek mikor még a gimiben elképedve sasoltuk a HL2 e3-as vidiket😊
Nem is biztos, hogy olyan sokat kell várni a 3-ra. Most, hogy voltak ezek a steam-es bejelentések... Egy steamOS exkluzív HL3 adna egy kisebb fajta kezdõ lökést ennek a platformnak😄

mucsácsó
Szerintem ilyentõl nem kell félni, hogy csalódna bárki is majd a HL3-ban.. 😊 Igen, a hosszan készülõ játékoknak eddig így általában véve pofáraesés/csalódás volt a vége, viszont a Valve név úgy vélem garancia arra, hogy ez náluk biztosan nem fog bekövetkezni...
Nem tudom énsem elképzelni, hogy milyen lesz, vagy milyen újításokat hoz egyáltalán az FPS-stílusba, de az tuti, hogy legalább egy akkora mérföldkõ lesz a játéktörténelemben, mint a HL2 volt (vagy az 1. rész is anno). Nyilván nem viccbõl nem szólnak egy szót sem a játékról már annyi éve... valami nagyon készül, és kibaszottul ütni fog. 😊
Gondoljatok bele, a 2004-es Source engine lassan 10 éves, és még mindig készülnek rá elég pofás grafikával játékok. Mi lesz majd a Source2-vel? Szerintem a hajunkat letesszük... 😛
Szerintem ennek az oka fõleg:
- Rendkívül kiforrott (Quake 1 engine az õse)
- Nem nyers erõvel valósít meg sok effektet, hanem vizuális trükkökkel (többet ésszel, mint erõvel ugye 😊)
- Ismert, elterjedt, jól bevált formátumokat használ, pl: BSP mapok, azt én is egykor nagyon magas szinten elsajátítottam

Az elsõ és harmadik pont miatt nagyon könnyen készülnek vele jól optimalizált játékok.
Valóban nagyon jó motor volt, ami a játék alatt futott. Emlékszem elõször még anno geforce 4-es kártyán játszottam vele, s csak néztem hogy directx 8-ban is milyen gyönyörûen nézett ki, s a fizika is eléggé rendben volt.

A 2 epizód, amit utána kiadtak, viszont nem jött be túlzottan.

Ryder62
"mert ez az egyik legfaszább, legskálázhatóbb, legsokoldalúbb engine a piacon."

Ja. Elég megnézni a Cinematic Modot milyen brutálisan nézz ki. Kb olyan szép mint egy mai játék. Pedig ugyan az az engine sõt egy 2 magos, 4gb-os, 1gb vram-os rendszeren röhögve elfut.

Szóval ebben az engineben van még kakaó bõven.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hogy jó vagy sem az szubjektív (szerintem jó egyébként), de annyira valóságosnak hat az egész atmoszférája, hogy lehetetlen nem beleélned magad a játékba.
én sem sok fps-sel játszottam eddig életemben, de ez kivétel és az egyik nagy kedvencem. szerintem megéri egyszer végigvinni, a sztori is rendben van.

How much can you take,before you snap?

cikasz
Kolléga 12-ben leirta...

http://www.akciofigura.hu

pontosabban csak EU trademark bejegyzés volt.

Molnibalage
Nagyon mellé. Azért kérdem, mert semmilyen FPS-sel nem játszom. A kérdésem az, hogy miért kellene ezt? Olyan jó a sztori?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

- A maga idejében forradalmi engine (szép grafika, alacsony gépigény, durva fizika)
- Hangulat
- Képi világ (magyar szemmel fõleg, trabantok, európai stílusú régi építésû házak, panelok, stb...)
cikasz
Hát ha ilyet kérdezel akkor fölösleges is kérdezned. Mennyé kodozni...

http://www.akciofigura.hu

Molnibalage
A HL 2 mitõl volt olyan fergeteges? Azért kérdem, mert engem még annyira sem érdekelt, hogy kipróbáljam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ProGabe
Én nem csak a játék miatt várom, hanem egy olyan "apróság" miatt is, mint a

SZÓÓÓÓRSZ KETTÕ!!!!4 😄

Anno jól emlékszem a HL 2 bejelentésére E3-ról: G-man nagy fejére, amitõl mindenki összehugyozta magát, mármint a technológia miatt. Szerintem mind a mai napig ez az engine használja az egyik legjobban a Havoc-ot is. Nem beszélve arról, hogy szinte mindenben (mínusz UE2) van egy kevés szórsz (amiben meg quake 3), mert ez az egyik legfaszább, legskálázhatóbb, legsokoldalúbb engine a piacon.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TDC Geronimo
Ez a topik itt lesz 5 év múlva is játék nélkül 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MerlinW
Az a baj a HL3-al, hogy mára olyan szintû elvárások vannak irányába, hogy mindenki csalódni fog benne, mikor megjelenik, ebben 110%-ig biztos vagyok. Engem speciel nem érint, számomra a HL2-vel lezárult a HL era, de már elõre várom a csalódott hozzászólásokat😊

[merlinw.org]

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ami nagyon bíztató az a márkanév bejegyzése, ugyanis ráértek volna vele, nem nyúlhatta volna be elõlük senki.

Valószínûsíthetõ, hogy ez most azért történt meg, mert oda szeretnék majd írni valahová a közeljövõben 😊
egy-két nap alatt több hír jelent meg*

tényleg már az is,hogy egy-két több hír jelent meg, mint eddig az utóbbi években összesen, már az biztató!

Ezzel szerintem sokan így vannak 😊

(Írtam amúgy a moderátorok figyelmébe topicba, hogy ha lehetséges ne töröljék a hivatalos bejelentés hiánya miatt)
JaSoN HuNTeR
Sziasztok.
Lehet hogy korai a topic de én már izgatottam várom a fejleményeket.
Két csapat dolgozik rajta.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

← ElőzőOldal 5 / 5