Half-Life 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom publikus adatokkal megadta a Valverõl amit tudott aztán mikor jelentkezni próbáltak nála igazoló dokumentumokért ott bukott a dolog.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagy netán úgy mûködik, hogy én is egy szimpla user regisztráció után felvihetek oda mindenféle kamu adatokat?
Plusz ott a Jira is... Meg jön a Steam platform.
Úgyhogy én azt mondom reális még mindig fél éven belül hallani róla.
http://www.valvetime.net/threads/fake-european-half-life-3-portal-3-trademarks-filed.243962/

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem veletlenul :)
A portalert nem vagyok nagyon oda, az elegge ugyessegi nekem :)
Battletag: coolpet#2467
Ez mekkora gém. Csak úgy áradt a kommunizmus hangulat a játékból. Kamazok mindenfele, Laz buszok (ami a ZIU-9-es trolira emlékeztetett ami szintén szovjet). Persze a HL2 is ott volt a szeren, lepukkadt panelházak, trabantok, Zil teherkocsik, macskaköves utcák...
Hangulatbomba <#vigyor2>#vigyor2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Sok FPS-t kipróbáltam de mindegyik ásítós volt, grafika nem minden.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Most kijott a BMS(Black Mesa Source), ingyenes, vegigtoltam a HL1-et csinaltak meg ujra a source motorral, annyi hog a Xen mar nincs benne, ott van vege amikor aterunk. Igy is eleg hosszu.
Nem vagyok HC gamer, de annyit elmond a jatekrol, hogy a vegigjatszasok szama a kovetkezo volt:
HL1: 9
HL1-OF: 4
HL1-BS: 3
HL2: 3
HL2-EP1: 4
HL2-EP2: 3
HL2-EP3: Never ever :(
Portal 1,2-vel nem jatszottam, valamint a team fortress es CS-vel sem.
Nalam egy jatek 1 vegigjatszast erdemel, es annyi, de ez... Szoval akinek bejon az nem 1x vegigrohan, hanem ujra vegigjatsza, persze nem kovetkezo nap.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Es meg Ep3-at is :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a zene szerintem meg nem igaz, azért mert pop kategória egy rakás fos, attól még más mûfajokban semmi gond sincs. és a CD halála pedig =/= a zeneipar halálával
How much can you take,before you snap?
-
"Nagyon mellé. Azért kérdem, mert semmilyen FPS-sel nem játszom. A kérdésem az, hogy miért kellene ezt? Olyan jó a sztori?"
kk guise im out <#banplz>#banplz>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 2 éve is még simán hozták (igaz a jó öreg engine-el) ezt a színvonalat optimalizálás terén, úgyhogy annyira én nem aggódom. Igaz most azért viszonylag friss vas is van alattam :)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Inkább mindkettõ. Mindenki jól jár, a fejlesztõknek nem kell optimalizálni, a HW gyártók meg egy kis pénzmagért cserébe garantálják maguknak az eladásokat. Ki van ez találva csak mi játékosok szívunk.
Emlékszetek még a HL2-re? Hogy még egy mx440-en is elfutott, igaz dx7-ben meg alacsonyabb felbontású textúrákkal, effektek nélkül.
Anno még törõdtek a PC-vel, a fejlesztõk úgy írták játékaikat hogy egy több éves átlag vason is lehetett játszani. Ma meg mi van? Most jött ki a Watch Dogs meg az új AC gépigénye azt hittem leesek a székrõl.
"Szerencsére" már alig érdekelnek a játékok - 3,4 játékon kívül nem várok semmi mást - de ha egy HL3 jönne ki brutális gépigénnyel szemem sem rebbenne. Mert azért megérné fejleszteni, mert maradandót nyújtana, egy igazi élményt, amit végigvisz az ember 10-szer is és újrajátssza akár 10 év múlva is.
Ezeket a mai tucat gémeket 1-szer 2-szer végigviszi az ember 4-5 év múlva meg már nem is igen emlékszik majd rájuk, nemhogy játszani velük.
Sajnos igencsak döglõdik (korcsosodik?) a játékipar.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szerintem azért volt nagy szám mert folytatta a half-life 1 el életrekeltett FPS-ekben addig nemigazán elõforduló narrativát amiben a játék története a háttérelemekben és a fõhõst közvetlenül is érintõ eseményeken keresztül bontakozik ki. Nincsenek Cutscenek meg pályafelvezetések.Az elejétõl végéig saját szemszögbõl éljük végig.
Ezt megspékelték a második részre a reaktiv kisérõkarakterekkel akiknek némi érzelem is próbál dinamikusan tükrözõdni az arcukon.
Továbbá a pályadesign miatt jelentõs, különféle szakaszok jó ütemû kombinálása és a változatosság folytonos fenntartása. Lövöldék,puzzlek,jármühasználat, egyéni viselkedésü ellenségek, barátságos területek stb..
Én személyszerint az episode 1/2-t már nem értékeltem tul sokra innováció szempontjából, inkább csak több volt a már meglévõ jóból.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
How much can you take,before you snap?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sokan félreértettétek ezek szerint, ezért ismét elmondom (bár ez a Steam Machines oldalán is le van írva egyértelmûen):
Nem klasszikus értelemben vett konzol lesz, hanem egy nagyon valószínûsíthetõen mezei x86 architektúrára épülõ nappaliban nagyképernyõn való játékra tervezett referenciahardware széria (különbözõ igények kielégítését célzó eltérõ típusok) a SteamOS-hez.
Ettõl függetlenül amit mondasz természetesen nem hülyeség, az simán elképzelhetõ, hogy az elmúlt 1-2 évben ezért ráhúztak még egy kis idõt, hogy a HL3 majd megtolhassa a saját platformjukat.
Most akkor vagy egy nagy átbaszás van folyamatban, vagy tényleg hamarosan látunk belõle valamit...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Egyszóval nem hiába kapott annyi díjat. Egyértelmûen a legjobb FPS, amivel valaha játszottam. A mai fps-ek sajnos fényévekre vannak tõle...
Szerintem a VALVe arra várt idáig, hogy elkészüljön a konzoljuk, és hogy majd amikor az megjelenik, az elsõ játék a HL3 lehessen rajta.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Mellesleg nemtom a portal2 melyik enginel fut, de ha most 10 evig azt a grafot tennek elem, mar boldog lennek
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
atyaég a sok gaming :D
xD
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni