Half-Life 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Végülis sansza volt a dolognak, mivel a legelsõ stádiumban volt, az-az még nem ellenõriztek semmit, mikor a siteok felkapták a dolgot, azért sajnálatos, hogy ez lett.
Gondolom publikus adatokkal megadta a Valverõl amit tudott aztán mikor jelentkezni próbáltak nála igazoló dokumentumokért ott bukott a dolog.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
elõtte szerintem az 1-et is az utalások miatt. Nem olyan hosszú, hogy megérje kihagyni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Azért azt nehezen képzelem el, hogy ez az OHIM ilyekkel trollkodna vagy engedne trollkodni valakiket az oldalán...

Vagy netán úgy mûködik, hogy én is egy szimpla user regisztráció után felvihetek oda mindenféle kamu adatokat?

Plusz ott a Jira is... Meg jön a Steam platform.

Úgyhogy én azt mondom reális még mindig fél éven belül hallani róla.
nyirog
Ó basszák meg pedig már tényleg reményt ültettem magamba h majd fél éven belül már hallani fogok róla

kb annyira lehet igazi, mint a hl3 védjegy

http://www.valvetime.net/threads/fake-european-half-life-3-portal-3-trademarks-filed.243962/

Közben kiderült, hogy volt egy logo levédetés is:
Számomra nem hogy fps, de más játék sem volt nagyon, ami ennyire megfogott volna. ME, DA, DS, Skyrim kiemelkedõk voltak, de még így sem érnek fel hozzá.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

coolpet
A stalker sorozat minden tagja megvan, a Stalker: CS magyarul dobozosan raadasul, gyemant kiadas.

Nem veletlenul :)

A portalert nem vagyok nagyon oda, az elegge ugyessegi nekem :)

Battletag: coolpet#2467

Ryder62
Stalker shoc

Ez mekkora gém. Csak úgy áradt a kommunizmus hangulat a játékból. Kamazok mindenfele, Laz buszok (ami a ZIU-9-es trolira emlékeztetett ami szintén szovjet). Persze a HL2 is ott volt a szeren, lepukkadt panelházak, trabantok, Zil teherkocsik, macskaköves utcák...

Hangulatbomba <#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Portal 2-õt mindenképpen pótold, zseniális anyag.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Amúgy nekem sem jut eszembe most egy sem...
Sok FPS-t kipróbáltam de mindegyik ásítós volt, grafika nem minden.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Bence94
Én is várom mint a messiást, de azért az nem igaz, hogy hl 2 óta nem született jó fps!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

coolpet
En amiota vegigvittem a HL2 ep1,2-t azota sovargok ra.

Most kijott a BMS(Black Mesa Source), ingyenes, vegigtoltam a HL1-et csinaltak meg ujra a source motorral, annyi hog a Xen mar nincs benne, ott van vege amikor aterunk. Igy is eleg hosszu.

Nem vagyok HC gamer, de annyit elmond a jatekrol, hogy a vegigjatszasok szama a kovetkezo volt:
HL1: 9
HL1-OF: 4
HL1-BS: 3
HL2: 3
HL2-EP1: 4
HL2-EP2: 3
HL2-EP3: Never ever :(

Portal 1,2-vel nem jatszottam, valamint a team fortress es CS-vel sem.

Nalam egy jatek 1 vegigjatszast erdemel, es annyi, de ez... Szoval akinek bejon az nem 1x vegigrohan, hanem ujra vegigjatsza, persze nem kovetkezo nap.

kastil
nem, de akarni fogod, mert nem zárják le a storyt :D

Molnibalage
Az végül megjelent?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

coolpet
"Ha meg bejött a HL2 akkor ugyis akarni fogod ep1 és ep2-õt"

Es meg Ep3-at is :)

kastil
Simán, mindenképpen megéri. Nálam is nagy kedvenc a 2. vh, szomoru is vagyok, hogy mostanában semmi. Most kezdtem újra a BiA részeket. De azért van ám 1-2 lövölde, ami kifejezetten jó attól függetlenül, hogy nem 2. vh. Crysis meg társai nem lövöldék, hanem techdemok. Bioshock 1 és az infinite pl, Stalker shoc és call of pripyat modolva, valamint nekem rohadtul bejött a Battlefield 3 és MOH warfighter is. Minap jutott eszembe a HL2 is, simán megéri végigtolni (akár többször is) de nehogy rátedd azt a retek cinematic modot, ha esetleg rávennéd magad. Ha meg bejött a HL2 akkor ugyis akarni fogod ep1 és ep2-õt

Molnibalage
Egy szót sem értek. Viszont komolyan kérdeztem, hogy van -e értelme annak kipróbálni, aki FPS-bõl csak a II. Vh-sat élvezte, de már olyannal sem játszik 9 éve. A BiA elsõ része a és MoHPA val toltam még 2004 végén 2005 elején, azóta egyetlen FPS-sel sem játszottam. A Crysis Demót megnéztem és annyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ezért játszok roguelike-okkal. se gépigény, se monoton gameplay. újrajátszhatósági faktor az egekben :D

a zene szerintem meg nem igaz, azért mert pop kategória egy rakás fos, attól még más mûfajokban semmi gond sincs. és a CD halála pedig =/= a zeneipar halálával

How much can you take,before you snap?

Vadnokedli
"A HL 2 mitõl volt olyan fergeteges? Azért kérdem, mert engem még annyira sem érdekelt, hogy kipróbáljam."
-
"Nagyon mellé. Azért kérdem, mert semmilyen FPS-sel nem játszom. A kérdésem az, hogy miért kellene ezt? Olyan jó a sztori?"

kk guise im out <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A Portal 2, (ami a legújabb Source Engine-es Valve FPS) is teljesen jól futott középmagas beállításokon a régi gépemen: P4 640 [email protected], 2GB DDR2, GeForce 7950GT. Ellenben 1-2 kivétellel az akkori játékok már alig akartak megmozdulni rajta.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 2 éve is még simán hozták (igaz a jó öreg engine-el) ezt a színvonalat optimalizálás terén, úgyhogy annyira én nem aggódom. Igaz most azért viszonylag friss vas is van alattam :)
ami most történik zene játék és film területén(évente új rész, lehúzós dlc stb) az hadiján... a gond x meg x évvel ez elõtt kezdõdött mikor iparnak kezdték el nevezni ezeket nem pedig alkotásnak vagy (suss) mûvészetnek.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

MerlinW
Ahogy a zeneipar is botrány, a filmiparról meg inkább ne is beszéljünk..:) Ez van sajnos, ilyen idõket élünk.

[merlinw.org]

When is done!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ryder62
"mert vagy szarnak az optimalizálásra vagy HW gyártókkal megegyezve úgy írják meg a játékokat hogy legyen igény a high-end cuccokra is a gépigényük miatt"

Inkább mindkettõ. Mindenki jól jár, a fejlesztõknek nem kell optimalizálni, a HW gyártók meg egy kis pénzmagért cserébe garantálják maguknak az eladásokat. Ki van ez találva csak mi játékosok szívunk.

Emlékszetek még a HL2-re? Hogy még egy mx440-en is elfutott, igaz dx7-ben meg alacsonyabb felbontású textúrákkal, effektek nélkül.

Anno még törõdtek a PC-vel, a fejlesztõk úgy írták játékaikat hogy egy több éves átlag vason is lehetett játszani. Ma meg mi van? Most jött ki a Watch Dogs meg az új AC gépigénye azt hittem leesek a székrõl.

"Szerencsére" már alig érdekelnek a játékok - 3,4 játékon kívül nem várok semmi mást - de ha egy HL3 jönne ki brutális gépigénnyel szemem sem rebbenne. Mert azért megérné fejleszteni, mert maradandót nyújtana, egy igazi élményt, amit végigvisz az ember 10-szer is és újrajátssza akár 10 év múlva is.

Ezeket a mai tucat gémeket 1-szer 2-szer végigviszi az ember 4-5 év múlva meg már nem is igen emlékszik majd rájuk, nemhogy játszani velük.

Sajnos igencsak döglõdik (korcsosodik?) a játékipar.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Igen az a baj :(
Ezt eddig is tudta aki picit és ért a géphez hogy sok játéknak indokolatlanul magas a gépigénye, mert vagy szarnak az optimalizálásra vagy HW gyártókkal megegyezve úgy írják meg a játékokat hogy legyen igény a high-end cuccokra is a gépigényük miatt
_Atti_
Én kicsit másképp fogalmaznám mint a fentebb leirt.

Szerintem azért volt nagy szám mert folytatta a half-life 1 el életrekeltett FPS-ekben addig nemigazán elõforduló narrativát amiben a játék története a háttérelemekben és a fõhõst közvetlenül is érintõ eseményeken keresztül bontakozik ki. Nincsenek Cutscenek meg pályafelvezetések.Az elejétõl végéig saját szemszögbõl éljük végig.

Ezt megspékelték a második részre a reaktiv kisérõkarakterekkel akiknek némi érzelem is próbál dinamikusan tükrözõdni az arcukon.
Továbbá a pályadesign miatt jelentõs, különféle szakaszok jó ütemû kombinálása és a változatosság folytonos fenntartása. Lövöldék,puzzlek,jármühasználat, egyéni viselkedésü ellenségek, barátságos területek stb..

Én személyszerint az episode 1/2-t már nem értékeltem tul sokra innováció szempontjából, inkább csak több volt a már meglévõ jóból.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ami most már a blizzard is

How much can you take,before you snap?

<#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Okés, akkor én értettelek félre kicsit :)
Azt nem a Blizzard csinálja, hanem az Activision Bankjeggyûjtõ Egyesület.
Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem hagyományos konzol, és nem lesznek rajta exkluzív címek, de nem is erre gondoltam, csak hogy nagyot akarnak robbantani, és egyszerre adják ki mindkettõt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Szerintem a VALVe arra várt idáig, hogy elkészüljön a konzoljuk, és hogy majd amikor az megjelenik, az elsõ játék a HL3 lehessen rajta."

Sokan félreértettétek ezek szerint, ezért ismét elmondom (bár ez a Steam Machines oldalán is le van írva egyértelmûen):
Nem klasszikus értelemben vett konzol lesz, hanem egy nagyon valószínûsíthetõen mezei x86 architektúrára épülõ nappaliban nagyképernyõn való játékra tervezett referenciahardware széria (különbözõ igények kielégítését célzó eltérõ típusok) a SteamOS-hez.

Ettõl függetlenül amit mondasz természetesen nem hülyeség, az simán elképzelhetõ, hogy az elmúlt 1-2 évben ezért ráhúztak még egy kis idõt, hogy a HL3 majd megtolhassa a saját platformjukat.
Lehet, de szerintem nem véletlen, hogy a hármas (3!) bejelentés után (OS, Konzol, Kontroller) még a Half-Life 3 címet is levédetik, plusz "véletlenül" a Valve User Picker is rövid idõre mindenki számára elérhetõvé vált, amiben az állt, hogy két csapat is dolgozik a játékon...
Most akkor vagy egy nagy átbaszás van folyamatban, vagy tényleg hamarosan látunk belõle valamit...

Ez szerintem fõként azért van, mert nincsenek átvezetõ videók, az egész történet folyamatos és csak a te szemszögedbõl látod az eseményeket, és sosem veszted el az irányítást, így olyan az érzése az embernek, mintha tényleg ott lennél Gordon bõrében. A mai FPS-sek teli vannak nyomva átvezetõ videókkal, amik közt van pár perc action.

pedobear
Radeon 9550 az szuper kis kari volt (fõleg XT órajelen)

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

WhiteStar
vagy csak simán basznak rá hogy mikor adják ki, mint a blizzard csinálja a sikercímeivel

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Egyrészt nagyon jó sci-fi története és érdekes világa van, másrészt remek történetmesélés, nincs egyetlen egy átvezetõ videó vagy hasonló játékmenetet megszakító dolog, folyamatos a cselekmény, és ez remek hangulatot teremt. A történet nem csak olyan mellékes, kidolgozatlan elem, mint egy olyan mai FPS-ben, mint a CoD. A játék fizikája és az ezt kihasználó Gravity gun is színesíti a játékmenetet. Persze az elõzmények megértéséhez játszani kell az elsõ résszel is, vagy elolvasni a wiki-n... A 3. részt pedig azért várja mindenki annyira, mert az Episode Two egy iszonyatos cliffhangerrel és rengeteg megválaszolatlan kérdéssel fejezték be. És ennek már 6 éve...
Egyszóval nem hiába kapott annyi díjat. Egyértelmûen a legjobb FPS, amivel valaha játszottam. A mai fps-ek sajnos fényévekre vannak tõle...
Szerintem a VALVe arra várt idáig, hogy elkészüljön a konzoljuk, és hogy majd amikor az megjelenik, az elsõ játék a HL3 lehessen rajta.

cikasz

http://www.akciofigura.hu

broman191
Tehát minden játék manapság, amely nem fut el egy Radeon 9550-en nagyszerû futásteljesítménnyel, az egy "mesterségesen gépigényesített" szemét...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Malakai
Kiveszik belõle az epizódot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

episode 3 -al mi lesz?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

WhiteStar

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

mucsácsó
Sima Source, csak az utolsó cseppig is kisajtolva belõle majdnem minden, nyilván a Valve tudja, hogy hogyan nyúljon a saját motorjához. :) Na ezt mondtam, hogy még mai szemmel se randa, pedig már mikori (2004) engine szegény, de még mindig megállja a helyét. A TitanFall nevû játék is ezzel készül, és szerintem elég durván néz ki. Úgyhogy szerintem a Source2 is hasonlóképp egy ~10 éves idõtartamra megalapozza majd a dolgokat :)
Desiderata
kb. annyira volt izgalmas mint ez a klip, de sokaknak bejött
kastil
Emlékszem mikor megjelenés után képes voltam több kilometert tekerni szakado esoben, csak hogy lathassam :D

Mellesleg nemtom a portal2 melyik enginel fut, de ha most 10 evig azt a grafot tennek elem, mar boldog lennek

akyyy
jaja arra emlékszek:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kill3r21
Durva hogy jöttek ezek a hírek, én meg tegnap láttam Gmant a GTA V-be....öltöny, táska...
atyaég a sok gaming :D
xD
Nekem csak annyi az elvárásom, hogy folytassa a sztorit, remélem csak nem lesz prequel, amiben Gordon Freeman MIT PhD-jét kell megszerezni, miközben a keretszámcsökkentés ellen tüntetõ hallgatók ostromolják az épületet és küzdenünk kell az életünkért. :D

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni