233
Half-life 3 egy olyan játékkal, amire hosszú évek óta várunk!
  • MerlinW
    Anyagilag? Nincs:)
  • grebber
    Ráadásul ha igaz a hír akkor a valve-emberek agyát elvitte valami.

Még hogy a single játékoknak nincs jövője? LOL ennél nagyobb baromságot kevés fejlesztő/kiadó mondott valaha!

• Pares
    Legalább tudjuk mire számítsunk: semmire.
  • akyyy
    egy semmitmondó cikk hogymiért késik .

csak kb x évvel ezelőttre is lehetne tenni ezt.
  • akyyy
  • kissssss

jahhh így most már érthető hogy miért csesződött el a kísérlet.
  • JaSoN HuNTeR #107
    Igaz de ne mond már hogy egyszerre több mindenre nem tudnak koncentrálni???

Amúgy steam machine az nekem is tetszetős, de nem tudom h megéri-e.
  • MerlinW
    Naa, azért a DOTA2-vel és a CS:GO-val is milliók játszanak:)
    A másik, hogy ha cég fejjel gondolkodsz és nem játékossal, akkor beláthatod, hogy ha összejön nekik a SBox+WR akkor milliárdokat szakíthatnak a HL3-ból bejövő ~százmillió helyett.

S akármennyire is fáj az igazság, de a vállalatok elsődleges célja a pénztermelés. Ha esik a részvény, nincs pénz, nincs játékfejlesztés sem. A másik, hogy mint az ember, a piac és a cégek is fejlődnek. Ahogy a világ is változik. Én a cég jelenlegi profilját tekintve már azon sem lepődnék meg, ha a Valve teljesen felhagyna a játékfejlesztéssel. Nagyon ért hozzá, viszont mint látjuk ért máshoz is (pl. Steam), amivel 10x annyit tud profitálni, mint az esetek 90%-ban veszteséges játékfejlesztéssel.
  • MerlinW
    Naa, azért a DOTA2-vel és a CS:GO-val is milliók játszanak:)
  • JaSoN HuNTeR #104
    Elég szomorú :( Egyetlen értékelhető dolgot adtak ki miután megjelent a EP2 és az a Portal 2 volt és ennyi. :(
  • kissssss
    valve most a steamboxával meg a WR sisakjával van elfoglalva, ha folyik is valamilyenféle játékhegesztés a háttérben akkor az csak félgőzzel mehet.

azért abban ne reménykedjetek hogy 2015 előtt lesz-e bármiféle konkrétum HL téren.
  • JaSoN HuNTeR #102
    Miért van az hogy a sok béna unalmas játékot fossák a kiadók és ezt a remekművel pedig senki sem foglalkozik?
  • akyyy
    eztet ma olvastam

és még egy extra hír a végére: a Valve ma sem jelentette be a Half-Life 3-at
  • akyyy
  • kissssss
    oké rendben.
  • jackoneill90
    98.
  • RelakS
    szerintem térjünk vissza a számokra, ha dollárban lesz ennyi
  • Daffit
    Köszi a tippet, meg is vettem volna, ha nem vagyok külföldön. Remélem a Steam support segít, van cirka 24 órájuk.
  • ProGabe #95
    Nem olyan, hanem az :)

Az egy techdemo, a Source újításait mutatták be. HDR, kommentár, stbstb.
  • JaSoN HuNTeR #94
    HL2: lost coast az olyan mint egy demo.
  • kissssss
    legalább a 100 kommentet érjük már el. :-F
  • Jaka923
    A topik zárható :D
  • RAMyMamy
    én is, meg is vettem a hl1 anthology-t, az még nem volt meg
    nincs mit amúgy
  • zeli
    Köszi a tippet, már vártam, hogy akciósak legyenek!
  • Anonymusx
    google első találat
  • coolpet
    En megvettem most steamen a HL2-t, es kaptam melle valami HL2: lost coast-ot is.

Az mi? meg nem hallottam rola
  • Dodo55
    Lol:
    - A HL1 ára 2€, 2 fő rész jött eddig ki, 2+1=3
    - A HL2 ára 1,74€ aminek a négyzete 3,0276
    - Az Ep1 és Ep2 ára is 1,5€, ami együtt 3

:DDDD
  • RAMyMamy
    az összes HL rész akciós most
  • Gyuszopapa
    A HL2 pont akciós a steam-en.
  • kamionosjoe
    Szerintem a Half Life első részének ülj neki ha még azt se próbáltad. Már elég régi, de nem fogod megbánni. :)
  • Malakai
    Végülis sansza volt a dolognak, mivel a legelső stádiumban volt, az-az még nem ellenőriztek semmit, mikor a siteok felkapták a dolgot, azért sajnálatos, hogy ez lett.
    Gondolom publikus adatokkal megadta a Valveről amit tudott aztán mikor jelentkezni próbáltak nála igazoló dokumentumokért ott bukott a dolog.
  • RelakS
    előtte szerintem az 1-et is az utalások miatt. Nem olyan hosszú, hogy megérje kihagyni
  • Dodo55
    Azért azt nehezen képzelem el, hogy ez az OHIM ilyekkel trollkodna vagy engedne trollkodni valakiket az oldalán...

Vagy netán úgy működik, hogy én is egy szimpla user regisztráció után felvihetek oda mindenféle kamu adatokat?

Plusz ott a Jira is... Meg jön a Steam platform.

Úgyhogy én azt mondom reális még mindig fél éven belül hallani róla.
  • nyirog
    Ó basszák meg pedig már tényleg reményt ültettem magamba h majd fél éven belül már hallani fogok róla
  • Anonymusx
    kb annyira lehet igazi, mint a hl3 védjegy

http://www.valvetime.net/threads/fake-european-half-life-3-portal-3-trademarks-filed.243962/
  • Dodo55
    Közben kiderült, hogy volt egy logo levédetés is:
  • Pares
    Számomra nem hogy fps, de más játék sem volt nagyon, ami ennyire megfogott volna. ME, DA, DS, Skyrim kiemelkedők voltak, de még így sem érnek fel hozzá.
  • coolpet
    A stalker sorozat minden tagja megvan, a Stalker: CS magyarul dobozosan raadasul, gyemant kiadas.

Nem veletlenul :)

A portalert nem vagyok nagyon oda, az elegge ugyessegi nekem :)
  • Ryder62
    Stalker shoc

Ez mekkora gém. Csak úgy áradt a kommunizmus hangulat a játékból. Kamazok mindenfele, Laz buszok (ami a ZIU-9-es trolira emlékeztetett ami szintén szovjet). Persze a HL2 is ott volt a szeren, lepukkadt panelházak, trabantok, Zil teherkocsik, macskaköves utcák...

Hangulatbomba
  • MerlinW
    Portal 2-őt mindenképpen pótold, zseniális anyag.