221
Half-life 3 egy olyan játékkal, amire hosszú évek óta várunk!
  • akyyy
    eztet ma olvastam

és még egy extra hír a végére: a Valve ma sem jelentette be a Half-Life 3-at
  • akyyy
  • kissssss
    oké rendben.
  • jackoneill90
    98.
  • RelakS
    szerintem térjünk vissza a számokra, ha dollárban lesz ennyi
  • Daffit
    Köszi a tippet, meg is vettem volna, ha nem vagyok külföldön. Remélem a Steam support segít, van cirka 24 órájuk.
  • ProGabe #95
    Nem olyan, hanem az :)

Az egy techdemo, a Source újításait mutatták be. HDR, kommentár, stbstb.
  • JaSoN HuNTeR #94
    HL2: lost coast az olyan mint egy demo.
  • kissssss
    legalább a 100 kommentet érjük már el. :-F
  • Jaka923
    A topik zárható :D
  • RAMyMamy
    én is, meg is vettem a hl1 anthology-t, az még nem volt meg
    nincs mit amúgy
  • zeli
    Köszi a tippet, már vártam, hogy akciósak legyenek!
  • Anonymusx
    google első találat
  • coolpet
    En megvettem most steamen a HL2-t, es kaptam melle valami HL2: lost coast-ot is.

Az mi? meg nem hallottam rola
  • Dodo55
    Lol:
    - A HL1 ára 2€, 2 fő rész jött eddig ki, 2+1=3
    - A HL2 ára 1,74€ aminek a négyzete 3,0276
    - Az Ep1 és Ep2 ára is 1,5€, ami együtt 3

:DDDD
  • RAMyMamy
    az összes HL rész akciós most
  • Gyuszopapa
    A HL2 pont akciós a steam-en.
  • kamionosjoe
    Szerintem a Half Life első részének ülj neki ha még azt se próbáltad. Már elég régi, de nem fogod megbánni. :)
  • Malakai
    Végülis sansza volt a dolognak, mivel a legelső stádiumban volt, az-az még nem ellenőriztek semmit, mikor a siteok felkapták a dolgot, azért sajnálatos, hogy ez lett.
    Gondolom publikus adatokkal megadta a Valveről amit tudott aztán mikor jelentkezni próbáltak nála igazoló dokumentumokért ott bukott a dolog.
  • RelakS
    előtte szerintem az 1-et is az utalások miatt. Nem olyan hosszú, hogy megérje kihagyni
  • Dodo55
    Azért azt nehezen képzelem el, hogy ez az OHIM ilyekkel trollkodna vagy engedne trollkodni valakiket az oldalán...

Vagy netán úgy működik, hogy én is egy szimpla user regisztráció után felvihetek oda mindenféle kamu adatokat?

Plusz ott a Jira is... Meg jön a Steam platform.

Úgyhogy én azt mondom reális még mindig fél éven belül hallani róla.
  • nyirog
    Ó basszák meg pedig már tényleg reményt ültettem magamba h majd fél éven belül már hallani fogok róla
  • Anonymusx
    kb annyira lehet igazi, mint a hl3 védjegy

http://www.valvetime.net/threads/fake-european-half-life-3-portal-3-trademarks-filed.243962/
  • Dodo55
    Közben kiderült, hogy volt egy logo levédetés is:
  • Pares
    Számomra nem hogy fps, de más játék sem volt nagyon, ami ennyire megfogott volna. ME, DA, DS, Skyrim kiemelkedők voltak, de még így sem érnek fel hozzá.
  • coolpet
    A stalker sorozat minden tagja megvan, a Stalker: CS magyarul dobozosan raadasul, gyemant kiadas.

Nem veletlenul :)

A portalert nem vagyok nagyon oda, az elegge ugyessegi nekem :)
  • Ryder62
    Stalker shoc

Ez mekkora gém. Csak úgy áradt a kommunizmus hangulat a játékból. Kamazok mindenfele, Laz buszok (ami a ZIU-9-es trolira emlékeztetett ami szintén szovjet). Persze a HL2 is ott volt a szeren, lepukkadt panelházak, trabantok, Zil teherkocsik, macskaköves utcák...

Hangulatbomba
  • MerlinW
    Portal 2-őt mindenképpen pótold, zseniális anyag.
  • JaSoN HuNTeR #73
    Amúgy nekem sem jut eszembe most egy sem...
    Sok FPS-t kipróbáltam de mindegyik ásítós volt, grafika nem minden.
  • Bence94
    Én is várom mint a messiást, de azért az nem igaz, hogy hl 2 óta nem született jó fps!
  • coolpet
    En amiota vegigvittem a HL2 ep1,2-t azota sovargok ra.

Most kijott a BMS(Black Mesa Source), ingyenes, vegigtoltam a HL1-et csinaltak meg ujra a source motorral, annyi hog a Xen mar nincs benne, ott van vege amikor aterunk. Igy is eleg hosszu.

Nem vagyok HC gamer, de annyit elmond a jatekrol, hogy a vegigjatszasok szama a kovetkezo volt:
    HL1: 9
    HL1-OF: 4
    HL1-BS: 3
    HL2: 3
    HL2-EP1: 4
    HL2-EP2: 3
    HL2-EP3: Never ever :(

Portal 1,2-vel nem jatszottam, valamint a team fortress es CS-vel sem.

Nalam egy jatek 1 vegigjatszast erdemel, es annyi, de ez... Szoval akinek bejon az nem 1x vegigrohan, hanem ujra vegigjatsza, persze nem kovetkezo nap.
  • kastil
    nem, de akarni fogod, mert nem zárják le a storyt :D
  • Molnibalage
    Az végül megjelent?
  • coolpet
    "Ha meg bejött a HL2 akkor ugyis akarni fogod ep1 és ep2-őt"

Es meg Ep3-at is :)
  • kastil
    Simán, mindenképpen megéri. Nálam is nagy kedvenc a 2. vh, szomoru is vagyok, hogy mostanában semmi. Most kezdtem újra a BiA részeket. De azért van ám 1-2 lövölde, ami kifejezetten jó attól függetlenül, hogy nem 2. vh. Crysis meg társai nem lövöldék, hanem techdemok. Bioshock 1 és az infinite pl, Stalker shoc és call of pripyat modolva, valamint nekem rohadtul bejött a Battlefield 3 és MOH warfighter is. Minap jutott eszembe a HL2 is, simán megéri végigtolni (akár többször is) de nehogy rátedd azt a retek cinematic modot, ha esetleg rávennéd magad. Ha meg bejött a HL2 akkor ugyis akarni fogod ep1 és ep2-őt
  • Molnibalage
    Egy szót sem értek. Viszont komolyan kérdeztem, hogy van -e értelme annak kipróbálni, aki FPS-ből csak a II. Vh-sat élvezte, de már olyannal sem játszik 9 éve. A BiA első része a és MoHPA val toltam még 2004 végén 2005 elején, azóta egyetlen FPS-sel sem játszottam. A Crysis Demót megnéztem és annyi.
  • sirdond
    ezért játszok roguelike-okkal. se gépigény, se monoton gameplay. újrajátszhatósági faktor az egekben :D

a zene szerintem meg nem igaz, azért mert pop kategória egy rakás fos, attól még más műfajokban semmi gond sincs. és a CD halála pedig =/= a zeneipar halálával
  • Vadnokedli
    "A HL 2 mitől volt olyan fergeteges? Azért kérdem, mert engem még annyira sem érdekelt, hogy kipróbáljam."
    -
    "Nagyon mellé. Azért kérdem, mert semmilyen FPS-sel nem játszom. A kérdésem az, hogy miért kellene ezt? Olyan jó a sztori?"

kk guise im out
  • Dodo55
    A Portal 2, (ami a legújabb Source Engine-es Valve FPS) is teljesen jól futott középmagas beállításokon a régi gépemen: P4 640 [email protected], 2GB DDR2, GeForce 7950GT. Ellenben 1-2 kivétellel az akkori játékok már alig akartak megmozdulni rajta.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 2 éve is még simán hozták (igaz a jó öreg engine-el) ezt a színvonalat optimalizálás terén, úgyhogy annyira én nem aggódom. Igaz most azért viszonylag friss vas is van alattam :)
  • kissssss
    ami most történik zene játék és film területén(évente új rész, lehúzós dlc stb) az hadiján... a gond x meg x évvel ez előtt kezdődött mikor iparnak kezdték el nevezni ezeket nem pedig alkotásnak vagy (suss) művészetnek.