Esélytelen a YouTube a televízióadókkal szemben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Én szoktam tévét nézni, bár tudom, hogy divat szapulni. De ez sem különbözik az internettõl szerintem. Minden megy rajta egyaránt, megtalálhatod, hogy téged mi érdekel. Tudni kell keresni. A neten ugyanúgy több van a hülyeségbõl is, mint a minõségi tartalomból.
Le vagyok maradva, pc-m van csak. Hifi hangfalak rákötve. A tévé tényleg sokkal kényelmesebb bizonyos esetekben, minden egy gombnyomásra megy, ha mondjuk már elalvás elõtt vagyok, magától kikapcsol, nincs alapzaja, net sebességet nem foglalja le stb. Ezt az egyszerûséget nem is a youtube mûködése miatt nem lehet utánozni, hanem a hardver, a tévé ennyivel egyszerûbb. (De másnak biztos kényelmesebb hardver/szoftver megoldása van youtube stb netes tartalmak nézésére, mint nekem.)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mert szerintem a fiatalok sokkal inkább nélkülözni tudják a tv adásokat.
Én sokkal jobban elvagyok a youtube videokkal,mint a szar tv mûsorokkal...
Heti 1-2!!! óra tv nézés az átlagom.
Bérbe vehet? reklámfelület...
LZ forever
LZ forever
en speciel nem nezek TVt, sportmusort online streamen
az elottem szolokhoz csatlakozok az erosen szelektalt musorokrol ugyanis a gyormom kifordul ha X bullshiteket kell nezni es hasonlo nyalanksagokat, esetleg valami szappanoperat vagy valosagshowt... nem nagyon kot le a TV ilyen kinalattal, lehet ezert nem megy a YT tv?
Ha nagyobb lenne a választék, és teljesen legális, még fizetnék is érte.
A youtube keresõjét pedig sajnos nem igazán lehet értelmesen használni a guglin megszokott keresõszavas módszerrel, ugyan is a yt keresõje nem ugyan az mint a "nagy", hanem egy SZAR. Úgy látom hogy úgy keres, hogy a beírt szavak bármelyike benne legyen a találatban, ellentétben a gugli keresõvel ahol alapon úgy keres hogy a teljes kifejezés benne legyen de lehet állítani is.
Minõség HD videoknál nem valami nagy szám, a bud spencer terence hill filmek 1080p változatai siralmasak, olyan mintha 480p lenne. De van pár értékelhetõ minõségû HD film is, de igazán jó minõségû HD-t eddig még csak a vimeo-n láttam.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az emberek 90%-ánál. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Megy ha böngészik az ember, ha kajál, ha fõz vagy akármi.
Az Olaszoknál a torrent kevésbé megy mint MO on, E-mule meg streaming megy, csak a streaming is körülményes, külön progrem letöltést igényel ami virusos, meg mindenféle szemetet rak a gépre, gondolom sokan beleuntak, meg pár oldalt le is kapcsoltag gondolom.
HA a youtube is a TV egyszerûségét és kényelmét adná akkor sokkal nagyobb lenne a felhasználói bázis és több idõt menne a tV helyett is.
Én a NG, discoveri mûsorokról rendszerint lemaradok ezért inkább Zoutube on nézem õket.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hollywoodnewsagancy
ThePianoguys
Egy Outerra fejlesztõ accountjára
A DCS MiG-2bisz moduljának készítõjének accountjára.
Ez alapján 100%, hogy semmi hasonlót nem tud belõni. Még, ha feliratkoznék pár haditechnikai videókat tartalmazó accountra még akkor is lefogadnám egy sörbe, hogy szar filmeket tolna be...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
ezt sokan nem ismerik. youtube tv. a feliratkozásaid alapján állítja össze a mûsort és folyamatosan játssza. 😊
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...