A házasság növeli a rák túlélési esélyeit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rákmeghódiccsa
A fogyasztói társadalom inkább azt erõsiti legyen több független háztartás és kevesebb házasság, mert több ember kevesebb fogkrémvásárlásból is kijön. Amógy meg a nõk többsége a legkisebb probléma esetén is beadja a válópert, mert megéri nekik. Ha kiskutyaként pitizel a mai nõknek akkor viszont fõznek rád.
A Stresszes házasság is a Rák kialakulásáért felelõs, de a cikk azon házasságokról / kapcsolatokról szól, ahol mûködik ezen kapcsolat.

Axon
Azért kitérhetnének a házasság veszélyeire is. Például hamar a híd alatt találhatja magát a férj egy kikapós asszonyka miatt. Sajnos nálunk elõszeretettel tesznek a bírók férjeket hajléktalanná.

Annyira nem lehetett jó az a házasság, mert a mami nem alkalmazott prosztatamasszázst, ami viszont csökkentette volna a kialakulási esélyeket. De az is sokat nyomott volna a latban, ha könnyít napjában a fateron.. :-D Ezt csak azért mondom, mert látom, hogy nem érted a szöveget.
És vajon mennyiben segíti elõ a rák kialakulását egy stresszes házasság? Ezt is meg lehetne vizsgálni ha már a java részük válással végzõdik -talán nem véletlenül. Ezért feltételezem, hogy a cikk állításával ellentétben nem a házasság, hanem a boldog, vagy mondjuk legalább a "normális" házasság növeli a rák túlélésének az esélyét.
Brit tudósok effekt...

iSS!

Pfff,... nem azt mondták, hogy a házasság tuti védelem a rák ellen, hanem, hogy jobbak a gyógyulási esélyek. Tetszik érteni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pluskast
Baromság! Az anyai nagyapám prosztata rákban halt meg 68 évesen és a nagyanyámmal nagyon boldog házasságban, hihetetlenül nagy szeretetben éltek még sok évtized elteltével is. Persze lelki erõt adhat a másiknak de sajnos a dolog nem ezen múlik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nnnna mégis csak lelki eredetû lesz a rák is...? 😄
Jóreggelt. XD
immovable
De növeli a gyomorfekély és az agyvérzés elõfordulásának kockázatát! 😊
Narxis
Itt nem a házasság a lényeg hanem a közösség, a kapcsolat ahonnan a lelki erõt kapja az ember. Megint egy félremagyarázott kutatás...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A házasság csak egy darab papír és gyûrû (a gyakorlatban), anélkül is lehet teljes életet élni a párunkkal akire ugyanúgy lehet "támaszkodni", a rák nem ezen fog múlni.
Egyébként meg:
Breaking Bad!
éljen a többnejûség ...😊

Nem kell feltétlen házasság, elég ha van egy gondoskodó család. Tapasztalatból tudom, leukémiás voltam, és sokat számít, ha valaki elhagyja magát és feladja, vagy tartják benne a lelket...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB