Az Apple vásárlók a legelégedettebbek termékeikkel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg amit ebbõl ki akartam hozni: Hogyha végre vége a melónak, és hazaérek, szeretnék valamit a gépemen megcsinálni, akkor nekem ne kelljen foglalkozni azzal hogy most megy-e az update, lefrissült-e a víruskergetõ, legfrissebb-e az adobe reader, vagy bármi egyéb random dolog. Használni akarom, és erre viszont nagyon jó az alma. Nem olcsó, de nekem simán megér a felár annyit, hogy megspóroljam az x évente újratelepítést, és nyugodtan tudjam csinálni a dolgomat a gépemen anélkül, hogy "szakérteni" kéne hozzá. Látva hogy az MS milyen irányba indult a win8-al, egyre inkább úgy érzem hogy nagyon jó döntés volt minél távolabb kerülni redmondtól...
Lehet fikázni, lehet anyázni hogy drága, de nekem spec az otthoni c2d macbook pro-m köröket ver a céges i5-ös gépre tempóban, használhatóságban, és megspórolt idegsejtekben. Lehet mérlegelni, kinek mi számít, és az alapján dönteni.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
a, ugyanaz a szolgaltato
b, ugyanarra a halozatra ment a regisztracio (pl angliaban van o2 es o2 3g)
Illetve azert van igazsag valamennyire az 1. kommentben is, bar ez -ertelemszeruen- minden ceg fanjaira igaz.
Agentkis: Pedig ugy hallottam az iOs 7 pont ilyen😄 Az atallas meg minden volt csak nem zokkenomentes. De mivel nem igazan neztem utana (csak futolag beleolvastam 1 ezzel foglalkozo hirbe) lehet, hogy kamu.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN