Kiszabadították a sziklák közül a Costa Concordiát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami pedig a felállítását, kiemelését, elszállítását illeti, ekkora tömeget nem lehet úgy kezelni, mint egy kis csónakot. Nagyon óvatosan kell megtervezni a mozgatását, mert a képeken is jól láthatóan, már roncsolódott a hajótest, és meggyengült.
Ha kiszedték amit csak lehet a hajótestbõl(üzemanyag, légkondi töltete, mûszerek, berendezések, mûkincsek, étkészletek, stb.) már kisebb tömeget kell elvontatni és aztán lebontani.
Nem is értem, hogy miért nem ilyen "szakemberek" állítgatnak fel felborult hajókat...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vegul is a biztosito meg a hajotulajdonos tarsasag fizeti. Viszont mivel mindekeppen el kell onnan vinni a hajot, ezert nem tudnak sporolni, annyit fizetnek mint amennyit az egyetlen jelentkezo ceg ker. Mondjuk azt az egyet nem ertem, hogy miert nem vettek korbe egy gattal, szivattyuztak ki a vizet a hajo korul es daraboltak fel a helyszinen. Lehet, hogy a szallitasi koltsegek mellett is olcsobb lett volna es szerintem sokkal kornyezetbaratabb megoldas mint a talpraallitas es elvontatas.
A benne levõ anyag értéke kevés. A hajó árának túlnyomó része a ráfordított munkaórában van benne. Nem véletlenül Indiában és Afrikában bontanak hajót, mert európai bérek mellett egyszerûen meg sem éri.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Különben a cég pénze és mindenkinek el kéne takarítani maga után ha szemetel!
SZÁZNYOLCVANMILLIÁRD?
És még további JELENTÕS költségek?
WTF???
Hagyják ott rohadni a fenébe azt a szart, ennyibõl légmentesen körbe is betonozhatták volna és akkor semmire nem jelent veszélyt!
Ennyibõl komplett afrikai államokat lehet megvásárolni ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk