5
  • placido
    sziasztok megvettem a fifa 14-et fel is telepitettem de valami oknál fogva ha indítom a játékot a windos megszakitja a működést és nem értem miért ha valaki segíteni tudna megköszönném
  • biz11
    *ebbe a tényfeltáró
  • biz11
    hát ezt a tényfeltáró "cikkbe" nagyon komoly energiákat fektethetett a kedves cikkíró úr. gondolom este a wc-n hozta össze kábelfektetés közben, nagyjából annyinak tűnik a ráfordított idő :D
  • fergusonpapa
    Fifa meg játszhatatlan. Tavalyi is olyan fizikával és Meccsmotorral volt elátva hogy kézilabda eredményeket értünk el. (max ennyiben előny is mert izgalmas) De egy foci meccs ne legyen már 8-6 meg hasonló eredményű :) Hozzáteszem az AI meg egy kalap kaki volt, olyan szinten lehetett alázni őket hogy az röhej.

Pesnél érdekes ezekre figyeltek, és nem potyognak a gólok, normális a taktika rendszer ,meccsmotor messze jobb, és az AI is tud focizni ha esetleg nincs haver akivel játsz legyen némi izgalom.

Fifás voltam egyébbként sokáig de minden évben elulmulta a Pes-t ezért válotam. Fifa minden évben le van töltve mert nem éri meg hogy megvegyem, Pes legutolsó 5 része meg eredetiben hever a polcokon. Előbbi már ilyenkor uborka szezonban kerül elő. Meg mikor jönnek a nagy fifások hogy ö pro csak azzal játszik aztán néz mint boci a kapura hogy szétverik. :D
  • sabee89
    Szerintem a Pes-nek ritka ronda a grafikája.