A NASA szerint is elhagyták a Naprendszert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem érdekelnek a hülyeségei. Üde színfolt az idióták között 😊
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
A fene se gondolta, hogy nem bírsz utánam nézni, ha már kíváncsi vagy.
Ellenõrzésként magam után kerestem a neten, és cirka 5 perc után megtaláltam a nevem, telefonszámom, meg a legtöbb adatomat. Érdekes.
Monibalage meg megkaphatja az adataimat, ha kéri PM-ben.
Ellenõrzésként magam után kerestem a neten, és cirka 5 perc után megtaláltam a nevem, telefonszámom, meg a legtöbb adatomat. Érdekes.
Monibalage meg megkaphatja az adataimat, ha kéri PM-ben.
Ami azt illeti nem Teddybear a valódi nevem, de minden munkatársam így szólít, már évtizedek óta. Van aki nem is ismeri a valódi nevem, pedig már több éve együtt dolgozunk. Úgyhogy nem bujkálok.
Nekem fogalmam sincs, hogy kicsoda vagy, ráadásul még csak nem is érdekel. Ellenben Gombabácsit az aláírása alapján fél perc megtalálni, tehát rohadtul nem igaz, hogy anonim, szemben teddybearrel.
Fogalmam sincs, hogy õ kicsoda. Ellenben az én adatapommal és nicnevemmel tényleg kb. fél perc megtalálni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem akarok parasztnak tûnni, de én szóltam elõre hogy ez lesz.
"De hát amíg névtelenül bujkál az interneten,"
Gondolom neked a személyidben az áll, hogy "teddybear". Gombabácsit meg csak az nem tudja, hogy kicsoda, aki nem akarja.
Gondolom neked a személyidben az áll, hogy "teddybear". Gombabácsit meg csak az nem tudja, hogy kicsoda, aki nem akarja.
Õ egy kiábrándult, megkeseredett lélek, kíváncsi lennék, hogy mitõl sérült, mitõl lett ilyen. Valahol még sajnálom is, de az biztos, hogy zavaró tud lenni az állandó rosszindulat amit áraszt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
TV2 tények 3245.02.19: A voyager 1 végre végleg és valóban elhagyta a naprendszert. Már közelebb van egy másik csillaghoz mint a naphoz. Ennek az örömére a nemzeti XXXIII Orbán utasítást adott a nemzeti együttmûködés rendszerének hogy egy kis teljesítményû bolygóközi cirkálóval gyûjtsék be a szondát és állítsák ki a felcsúti stadionban.
(sorry)
(sorry)
ûrmeghódiccsa gagyi ócskavas
afrikábA meg éheznek
csak nehogy terroristák kezébe kerüljön
afrikábA meg éheznek
csak nehogy terroristák kezébe kerüljön
A szadizmus hajtja az internetes trollokat, illetve tapasztalat alapján az önigazolás is, hogy õk jobban, okosabbak, és mindent jobban tudnak bárkinél.
Nekem nem. De hát amíg névtelenül bujkál az interneten, addig kiélheti a szadizmusát így, rajtunk.
A beköpései még az elsõ párszáz esetben elmentek, ilyen is van. De most már épp olyan bosszantó, mint azoké, akik a többi trollkodást dobálják. Van még sajnos rajta kívül is egypár saját hülye trollunk...
A beköpései még az elsõ párszáz esetben elmentek, ilyen is van. De most már épp olyan bosszantó, mint azoké, akik a többi trollkodást dobálják. Van még sajnos rajta kívül is egypár saját hülye trollunk...
Gombabá ha nem volna, már hiányozna.
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Gombabát meg kell szokni.
Õ rettenetesen csalódott, hogy még nem röpködünk meg teleportálgatunk mint a Sci-fi filmekben ezért gúnyosan csak ûrmeghódiccsa a szavajárása.
Meg néha, amikor elgurul a gyógyszer, akkor egy kis blablabla. 😊
Õ rettenetesen csalódott, hogy még nem röpködünk meg teleportálgatunk mint a Sci-fi filmekben ezért gúnyosan csak ûrmeghódiccsa a szavajárása.
Meg néha, amikor elgurul a gyógyszer, akkor egy kis blablabla. 😊
Idén is már legalább 2x elhagyta, zseniális szerkezet! Ja és Elvis él!
😉
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Megfogalmazni nem tudom, hányszor pofoználak le egymás után. A semmitmondó ökörségeit senkit sem érdekelnek, legjobb lenne, ha eltakarodnál.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ennyire nyíltan hirdeted, hogy nincs mondanivalód, hogy te tulajdonképpen csak troll vagy? Blabla, és értelmetlen összefüggéstelen szöveg egymás után, csak így? Bravó!
kigúnyolód a fejlõdést? az ilyen gúnyolódók miatt blablabla
ürmeghodiccsa
az ember elhagyta a naprendszertblabla 😄
ürmeghodiccsa
az ember elhagyta a naprendszertblabla 😄