229
-
M2 #229 Get a life! -
#228 Latod levente ilyenek ezek a retard apple fanok, sufnifelhasznalok es kozben azt se tudjak hogy mukodik a gep es hazigazdakent olyan kerdeseket tesznek fel, amiket a sok tapasztalat alapjan kisujjbol kene kirazni. De nem ok meg ehhez is hulyek, de azt mar tudjak, hogy mindenki "hater", mert a "teruletukre" tevedt es megmondja a valosagot. :P
Pont az ilyen kreteneket tudja lehuzni az Apple, mert agyuk egy szal sincsen, mint amikor a PPC-t felvaltotta a "Mac PC", mindjart forditottak egyet koponyegen. -
#227 Toled gondolatot ? Hat neked olyan sose volt.
Egy rozsaszin apple alomvilagban elsz, amit mas nightmare-nak hivnak.
Konktretumokrol mantrazol, de neked egy konkret megjegyzesed nem volt, csak probalsz kerdezgetni, mint egy hulyegyerek, aki meg egy felhot se latott ,mert bevolt zarva evekig egy retard intezetbe es allandoan szedaltak. -
#226 Szerintem te nagy tudor inkabb tegyel fel meg par kerdest az apple hardware topicban, mert meg erteni se ertesz a gephez. :P
"pdf-bol es rtf-bol lehet ertelmes formatumot csinalni, amit nagyitani is tud a Kindle? koszi :)"
"OSX-re van-e megoldas, hogy a menu bar-ban lassam es valthassak a Space-ek kozott?"
"keychain access teljesen meghulyult, mit lehet ezzel csinalni?
passwordoket ker es nem fogad el"
"Van egy C2D MBP-m, late 2009. Ebbe tudok SSD-t rakatni es ha igen, akkor a HDD helyett vagy a ComboDrive helyett?"
"Akkor korbeertunk es johet egy Apple-related kerdes:
Melyik a legjobb konverter OSX-re?:)"
Az elmult egy honap szemezgetese :P
Na huzz szerintem egy faroknyi bort a fogadra.
Jol enzze meg minden "Apple hater" az Apple topic hazigazdijat. :PPP -
G_ArchAngel #225 Most mar onallo gondolatod sincs? Nyugodtal lopjal meg mondatokat tolem.
Szoval semmi konkretumot nem tudtal hazugsagaidon kivul felmutatni. Nyomdat akkor hiszem el, hogy lattal, ha kepet mutatsz a munkahelyedrol, addig zero, hiteltelen vagy, aki csak karomkodni tud es verbalisan hisztizni.
Legalabb innen latszik, hogy az osszes megallapitasod az IT-temakorben sulytalan.
Szep almokat, holnap szerintem jatszal el egy programozot vagy 3D designert. Valami kreativabb meset epits fel, az legalabb szorakoztato lesz. Mondjuk dolgoztal a Hobbit 3-on. De lehetnel egybol a Google CEO-ja vagy az epitesz, aki az uj Apple HQ-t tervezte.
Sok sikert, von Münchhausen! -
#224 En ideges egy olyan degeneralt kretenen mint te, aki csak terel es probal kerdezoskodni, mikozben olyan nagyon kiakarja kerulni a felveteseket, amiket leirtam ? :P
A pulikutya hozzad kepest egy kezdo terelo juhasz.
Te egy kis applefan gyoker vagy es ep eszerved nem volt, es olyan nagyon kibujtal a PPC vagy a cvagolap kerdese alol, mint ha le se irtak volna. :P
Matrazod a szektatagok hulyeseget, mert egy szanalmas idiota vagy es aki nem lat ki a szemfestek modul. -
G_ArchAngel #223 En tovabbra sem szeretnek a szintedre lesullyedni, igy nem fogok ilyen jelzoket aggatni rad - ez ugye a full amator trollok hadonaszasa, amikor kifogytak az ervekbol es a tereles is faraszto - de te irtad, hogy elmult ejfel, en erre irtam, hogy itt nem.
Senki nem irta, hogy nincs egynel tobb idozona. Kepzelodsz. Egyre idegsebb vagy, nincs erved, nincs tapasztalatod, ingo hazugsagokra, kitalalt munkahelyre hivatkozol. Sajnalak, teljesen hiteltelenne valtal, raadasul nekem csak asszisztalnom kellett, magad alol rugtad ki a szeket :)
"Azok szamara tekinthetok meg, akik ilyen iranyu megrendelest ohajtanak, nem pedig par idiotanak, mint te."
-
#222 Jah es van air, pro es meg regi imac is a munkahelyen.
Jah ezek nem szamitanak biztos, mert neked van mar ipadod is. :P -
#221 Azok szamara tekinthetok meg, akik ilyen iranyu megrendelest ohajtanak, nem pedig par idiotanak, mint te.
Remelem kielegitett a valasz. -
G_ArchAngel #220 Gondoltam, hogy valami ilyen szakmad van. Porfoliod megtekintheto valahol?
Pontosan milyen Apple hardvert hasznalnak a munkahelyeden? -
#219 Oh my god... szerencsetlen hulyegyerek szerinted csak egy idozona letezik ? -
#218 Sirhatsz is hulyegyerek, talan inkabb elkellene olvasni az apple megkozeliteset, ami igy kezdodik:
Every fingerprint is unique, so it is rare that even a small section of two separate fingerprints are alike enough to register as a match for Touch ID. The probability of this happening is 1 in 50,000 for one enrolled finger. This is much better than the 1 in 10,000 odds of guessing a typical 4-digit passcode.
Touch ID does not store any images of your fingerprint. It stores only a mathematical representation of your fingerprint.
-
G_ArchAngel #217 Tegnap...?
GMT zero szerint itt meg szombat van :) -
#216 Jah trollnak valoban meg kezdo se vagy,aztan az is szep hogy elkezdesz szemelyeskedni, hogy kinek mennyit er az erve, de aztan meg is a masik kezdi. :DDD
Hat ez nagyon keves.Mondhatnam az is ugy utsz mint egy lany, amiben azert lehet valami, mert gondolom sokat voltal alul.
-
#215 No, én meg ezen a kommenten sírok. Mielőtt szidsz valamit, legalább annyit tegyél meg, hogy utánanézel, mi is az, és hogy működik. De most nézem, összekevertelek valakivel, azt hittem egy régi SG-s tag vagy, nem valami újreg troll. Mea culpa, további jó pocskondiázást, valamint tévképzetet, ahol rajtatok kívül mindenki agymosott zombi. Csak nehogy egyszer felébredj. -
#214 Es tovabb fujja a gyoker a hulyeseget. Csak halkan megjegyzem te kreten, hogy mint webfejleszto napi szinte hasznalok a munkahelyen applet.
Jah es veled ellentetben mar 25 eve is hasznaltam mar applet, amitrol te meg azt se tudtad, hogy mi az.
Jah szifon se volt mostanaban a kezemben csak ugy tegnap mivel 0 ora mar elmult. -
G_ArchAngel #213 Erveid nincsenek, elkezdesz szemelyeskedni. Trollnak is nagyon kezdo vagy.
Szoval tegnap mennyit ultel OSX elott? Mi a velemenyed az iPhone 5S-rol? Pentektol mar a birtokodban lehet, gondolom folyamatosan probalgatod. De ha regi keszuleked van, akkor hogy latod az iOS 7 valtozasait?
Vagy esetleg semmi tapasztalatod nincs, csak jottel minket Apple-birkakat es egyenes valaszokat terelni? :D -
G_ArchAngel #212 "a 25 eves tapasztalat az nem is elegseges"
vs
"mac-et eloszor vagy 25 evvel ezelott hasznaltam es osxet ugy tizenx eve egy nyomdaban"
Ez a folyamat azota is legalabb havi szinten megismetlodik vagy egyszeri tapasztalat volt?
Szerinted az az autoszerelo, aki 25 eve meg szerelt autokat, de azota nem fogalalkozott veluk, az utobbi evekben gyartottakat is tudva javitani?
Kivancsian varom az ujabb terelo valaszodat :) -
#211 Hogy mondod kecskepasztor ? Meg mindig nem latom az erveidet, arra mit prezentaltam neked a #189 -ben.
Ellenben azt mar tudom, hogy aki mar 25 eve mac-et hasznalt az nem ert hozza, mert valtoztak a viszonyok. :P -
#210 Nem ujjlenyomat olvaso ? :P
Ezen is besirok. Hat pont az, sot az Apple errol meg nyilatkozott is. :P
Csak hallkan megsugom brainwashed applezombie, hogy az apple azt nyilatkozta, hogy ok nem fogjak tarolni az ujjlenyomatokat, amiket a keszulekkel beazonositanak, hanem a "mathematical representation"-t.
Ezt meg hiszi aki piszi, vagy hogy titeket jellemezunk a hakapeszi-maki. :P -
G_ArchAngel #209 A juhaszkutya hozzad kepest lofasz, ennyit meg Bodri sem terel :D
Legalbb hazudj akkor valamit, de valaszolj :D -
#208 En terelek ? Hat ez nagy. :PPPP
A fo Applefan mondja a terelest, aki itt eloadja, hogy o aztan nem is elfogult es mindenki csak apple hater, aztan amikor tenyeket irnak le, akkor jon a kamu szoveggel hogy a 25 eves tapasztalat az nem is elegseges, mert valtozott azota az altala favorizalt keszulek es szoftver. :P
Hat besirok az ilyen hozzaszolasokon. -
G_ArchAngel #207 Terelsz folyamatosan, meg mindig nem kaptam egyenes valaszt arra, hogy pontosan napi szinten mennyit hasznalsz OSX-et es iOS-t vagy akarmilyen Apple hardvert?
Nekem itt van egy oreg Win laptop Vista-val, egy 3 es fel eves iMac, egy 3 es fel eves MacBook Pro. iPod Touch es iPhone.
Semmit nem tudok az iPad-rol, Mac Pro-rol, Windows 8-rol, Surface-rol, Android-rol.
Nem is fogom neked megmagyarazni, hogy ezek jobbak vagy rosszabbak, mert hiteltelen lenne. A fenti eszkozoket napi szinten hasznalom, azokrol tudok sajat velemenyt mondani, nem kell masok torteneteire, kitalalt meseire vagy megfizetett bertolnokok agymeneseire hivatkoznom. -
#206 Még egyszer: TouchID nem ujjlenyomat olvasó. Ez nem a barázdák, hanem a belső szerkezete alapján azonosít, és emiatt csak élő szervnél működik (igen, szervnél, youtube-on mellbimbós videót is látni macskán kívül). Ergo, ebből te sosem fogsz tudni ujjlenyomatot rekonstruálni. -
#205 wow es megmagyarazza,. :P
Kesz vagyok az ilyen kreteneken, akik megprobaljak bemagyarazni egy egyszeru mondat utan, ahol megjegyzik, hogy az "elso" kapcsolat mikor tortent, hogy azota rengeteg valtozas tortent.
Oreg es szerinted en hol irtam, hogy azota nem is volt kapcsolatom ezekkel a harwarekkel es szoftverekkel ? :P -
#204 "Miert mindig az Apple cikkek alatt bukkantok fel?"
Mindig voltak ilyenek. 5-6 éve MS cikkek alatt tört felszínre a zsigeri gyűlölet, úgy látszik mostanában az Apple számít vörös posztónak. -
#203 Igen mint tulajdonos te eppen nem olyan vagy. :P
Varj te mindenkit ovodasnak nezel amugy, vagy csak azert maradt benned ez a kepzelges, mert nalatok ez a szokas, hogy ket eveskent kezelnek ?
Mi a fittyfenet lehet kezdeni vele ? :P Ne zavarjon azert teged, hogy manapsag mar rengeteg helyen alkalmaznak ujjlenyomatos azonositast.
-
G_ArchAngel #202 Ertem, tehat szerinted a jelenlegi OSX es Apple hardverek a 25 evvel ezelotti tapasztalatodra epitve kifogastalanul merlegelhetoek es kritizalhatoak, hiszen ezido alatt semmilyen vagy minimalis valtozas tortent esetukben. -
#201 Apple társalgós legutolsó kommentem: "Én már várom, több képernyő kezelése most enyhén szólva vicces úgy, hogy mindig az elsődleges képernyőn van a menüsáv, valamint hogy alkalmazás full screen-re váltása után egyik képernyő csak a rusnya szövet-textúrát mutatja." Read: mostani megoldást rossznak tartom. Ezt megelőző kommentemnél (már ha abban a topikban volt) G_ArchAngel MS fansággal vádolt (logómra is utalva), mert akkor is OS X-szel kapcsolatos problémáimat fejtettem ki.
iPad topik-ban pedig pont a termékpolitikával kapcsolatos ellenérzéseimet fejeztem ki. Tehát, jön a kérdés: miért is vagyok Apple-fan? Mert mondok róla pozitívat is?
Látom, szépen termelsz, nem akarok minden pontodra válaszolni, csak erre: TouchID nem a hagyományos értelemben vett ujjlenyomatot rögzíti, és annak is csak egy származtatott reprezentációját. De tegyük fel, hogy NSA/CIA/FBI szervereire küldi azonnal. Kérdés: mi a fityfenét tudnak vele kezdeni? Feloldják az iPhone-od? -
#200 Eloszor ha jol emlekszem ugy mac-et eloszor vagy 25 evvel ezelott hasznaltam es osxet ugy tizenx eve egy nyomdaban, amikor ott dolgoztam. Segit ez neked valamin, vagy majd ezutan is tovabb fujod ezt a Apple retardok mantrajat, hogy te nem is ismerheted ? -
G_ArchAngel #199 En nem allitom, hogy itt a nem-Apple usereknek nincs igaza es csak Apple usereknek van, mert ez naiv hazugsag lenne.
En csak azt nem ertem, hogy miert megy az allando baszogatas a nem-Apple userek reszerol az Apple-vel kapcsolatos cikkek alatt, mig a tobbi SG-n megjeleno hardver vagy mobil related poszt alatt szinte semmi kommunikacio sincs. Ott miert nem kezdesz el te es a barataid egy parbeszedet az adott temarol?
Miert mindig az Apple cikkek alatt bukkantok fel?
Tudsz erre magyarazatot adni? Szeretnek nyugodtan aludni es ugy erzem ez az informacio szukseges hozza. -
G_ArchAngel #198 Mielott tovabb romantikazunk szmbat ejjel, ahelyett, hogy dolgoznek, megkerdeznem, hogy pontosan napi szinten mennyit hasznalsz OSX-et es iOS-t vagy akarmilyen Apple hardvert?
Velemenye mindenkinek lehet, mert mint tudjuk Magyarorszag 10millio futballedzo, F1 csapatfonok es fitnessbajnok hazaja, szoval szerintem belefer, hogy olyan dologhoz is jobban ertsel, amit egyszer mar lattal egy uveglap mogott - legyen az kirakat vagy monitor.
Csak ugye a velemenyed nagyjabol annyit er, mintha en mondanek valamit az Android rendszerrol. Ergo semmit. -
#197 Elegg ha hallok mastol es amikor valaki errol leirja az ellenkezojet egybol hater. :P
Ezeken szoktam jo nagyokat kacagni.
De meg mindig az erveidre el lehet olvasni a #189 hozzaszolast.
-
G_ArchAngel #196 "nincsenek is hibak az Apple termekenel"
Tolem ilyet nem hallottal.
En azt hasznalom, ami kevesbe rossz szamomra. Ezekkel egyutt tudok elni, mint te is az altalad hasznalt rendszer hibaival, hianyossagaival. Persze lehet te tokeletes rendszert hasznalsz, ez esetben remelem egyszer majd az emberiseg ele tarod a titkodat. -
#195 Az Apple troll szektarol, aki kijelenti, hogy elfogult valaki mikozben nagyokat hallgat a sajat elfoglatlansagarol mikozben kiderul rola, hogy Apple tulajdonos es csak azert nem tetszik a szamara a leirtakban megfogalmazott igazsag, mert ugy gondolja, hogy csak az o sajat tulajdona a "zold". -
G_ArchAngel #194 Marmint most melyik szektarol beszelunk? Az Apple Szektarol, Win Szektarol, Android Szektarol, Troll Szektarol?
Minden nezopont kerdese, mert te is tartozol valahova, csak legfeljebb szamomra nem erdekes a baszogatasod ez miatt. Talan azert mert ket iq-val (ez mondjuk ertelmetlen, de talan sajat szavaidat megerted) kepes vagyok dontesre afelol, hogy mi jo es mi nem. -
#193 Ja es ertem am hogy keresed a kibuvokat amikor leirjak a masik oldal megkozeliteset. :P -
#192 Tehat akkor minden szep es jo mint tobb szektatag szamar es nincsenek is hibak az Apple termekenel, mert a kivaltsagos szektatagok keszuleke ? :P -
G_ArchAngel #191 "a Mac, ami egy PC alkatreszekbol osszeszerelt szemelyi szamitogep, az mas es csak azzal lehet elvegezni feladatokat es az a "kivaltsagos szektatagok" keszuleke"
A varazsszo: OSX -
G_ArchAngel #190 Ugyanez ismet. Utalom a Safarit, visszatettem Chrome-ot, szinten heti egy-ket szurke kepernyos fagyas.
Clean install, Safari vissza, azota nincs baj, de utalom tovabbra is a Safarit, csak nem omlik ossze a rendszer.
Neked pontosan milyen tapasztalatod is van ebben a temaban?