1572
  • regelek5
    Értem, köszi a választ. Kár, mert ETS2-ben arra mentem, hogy minden várost megvegyek, fullos garázzsal. Nektek mi a célotok a játékban (a kamionvezetésen kívül)?
  • Bohusek
    Szia! Nem, nincs minden városban, mint ahogy szervíz sincs.
  • regelek5
    Hahó!

Az ATS-ben nem minden városban lehet garázst venni, mint az ETS2-ben? Már sokszor néztem a térképet, de vannak városok, ahol nem látom a garázs szimbólumot. Vagy csak el van rejtve?
  • Bohusek
    Üdv Truck-erek!

A mod nélküli játék 4 vontatója közül a W900 jött be egyedül, így csak azzal szállítok. Ja, a négy mindjárt feleződik, mivel csak az old-school járművek tetszenek. Viszont a W900 mellett szól az analóg óra a műszerfalba építve - és a motorhang -, míg a Petersbuilt esetében váltogathatom a műszerfal kijelzőt, ha tudni szeretném az időt - pihenés miatt érdekes számomra. Viszont a W900-nak a fülkéből hátranézés kihajolással alapból problémás, a kéménytől nem látok hátra rendesen. Viszont egészen most április 24-ig használni tudtam a "W900 exhaust camera fix" egyszerű kis mod-ot a workshop-ból, ami ezt a problémát megoldotta. Sajnos 25-én kellett realizálnom, hogy onnan eltűnt, letöltve pedig sosem volt meg nekem. Már csak a tárolt oldalt tudtam előhalászni, ami az alábbi:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IrwT7WIRJlAJ:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/%3Fid%3D711449277%26searchtext%3DCamera%2Bfix+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Tudnátok esetleg segíteni, hogyan tudnám ezt a mod-ot pótolni? Megmondom őszintén, enélkül jelenleg nem is játszom a játékot :(

Előre is kösz a segítséget!

Üdv!
  • Haulin
    Igen, én is így emlékszek rá! Szabi képe viszont csodás, de nem szeretek semmit agyon modolni... :D Így hát várok eredetire. Amúgy eredeti pótok közül melyiken lehet felemelni a kereket? Gondolom 3 tengelyeseknél lehet a belsőt, viszont már két tengelyesnél is láttam a belsőt felemelve, de két tengelyesnél nem jött eddig össze! :D
    Utoljára szerkesztette: Haulin, 2017.04.26. 20:52:42
  • Szabi #1287
  • Plata
    Érdekes hogy a régi kamionos játékaikban találkozhattál a saját kamionjaiddal,az újakban ezt miért nem lehet megcsinálni.
  • Haulin
    Tényleg? Ha ezt tudom, akkor nem fürkészem a saját flottámat. Hát marha jó, hogy legalább erre nem voltak képesek... Nem nagy cucc, de tényleg jó volna vissza látni. Arról meg már nem is beszélek, hogy nekik is beállítani mikor mit, hová vihetnek.. :D Valami életet vihetnének a Single részébe, főleg hogy 1 évben 1x jön ki egy állam, amit 10 perc(?) alatt át lehet szelni. :'D Új kamionok? Változatosabb kiegészítők? 2db tükörrel ki vagyunk ám segítve. Jó kis játék el lehet vele lenni, de tényleg piszok lassan fejlődik.
  • SimaSuna #1284
    Amit Jazzy vagy Roadhunter már évekkel ezelőtt ingyen biztosított :D
    A forgózsámolyra kíváncsi vagyok
  • Szabi #1283
    de legalább lesznek túlméretés szállítmányok.. ingyen.. :D

• SimaSuna #1282
    csak papíron.
  • regelek5
    Hali!

Az ETS 2-ben nem volt megoldva, hogy a saját kamionjaim járjanak az utakon. Az ATS-ben ez már működik? Jó lenne saját festésű kamionokkal találkozni a forgalomban. Vagy itt is csak papíron dolg oznak a sofőrjeim?
  • joceruza
    HELLÓ! VIRÁGBOLTBAN VETT JÁTÉKNÁL MEGESIK!
  • frici16
    HELLÓ !!!MIÉRT VAN AZ HOGY MENET KÖZBEN ELVESZLŐDIK A PÓTKOCSIM EGYSZERŰEN ELTÜNIK S.O.S KÖSSZI MINDENKINEK!!!
  • cxaxoxc
    Épp egy hónapja hoztam utoljára képet, úgyhogy gondoltam megosztom veletek hol tart jelenleg a flotta.

A W900 kapott egy kis frissítést, és 2 új taggal is gyarapodott a (3 helyesre bővített) garázs, melyek közül a Peterbilt 389-ről hozok képet (a Kenworth T680 engem különösebben nem hozott lázba, így arról nem is készült fotó).

• yossarianHUN
  • Puhos
    Las Vegas előtt:

Az új traktor:
  • Kenworth
    Hello

Hogyan lehet pályát csinálni az ATS-be, Win 10-op. rendszerrel? Régen a haulinba csináltam, de az Win 7 volt......
  • mardal
    Egyszer majd valamikor a távoli jövőben
  • yossarianHUN
    Új-Mexikó lesz a következő új terület
  • Haulin
    Ezek szerint nem...
  • Plata
    Steam mindig automatikusan frissíti.
  • Haulin
    Nekem nem akarja felfrissíteni se automatikusan se manuálisan. Neten meg sehol nem találom a frissítést. :(
  • Kenworth
    Hello

Hogyan lehet pályát csinálni az ATS-be, Win 10 op. rendszerrel? Régen a haulinba csináltam, de az Win 7 volt......
    Köszönöm a válaszokat!
    Utoljára szerkesztette: Kenworth, 2017.03.11. 08:09:20
  • DIESEL DOG #1268

• cxaxoxc
    A mai rövid fuvar képei:

Sajnos a következő komolyabb vizuális fejlesztésig még sok szintet kell előrehaladnom, de azért egy kis bővítés összejött a motorháztető alatt. Lassan, de biztosan: alakul a gépezet.
  • Puhos
    Köszi, közben rájöttem. Ugyanis ha lehajtok az aszfaltról és a murván vagy más nem szilárd burkolaton haladok tovább és nem megfelelő a sebesség akkor jelez.
  • ikarus44
    "Annyit kérdeznék, hogy mi az a vészjelző hang, amikor leérek az aszfaltról és murván megyek tovább? "

Gyanítom, az a biztonsági berendezés ami pl. sávelhagyáskor is figyelmeztet. (Én csak az ETS 2-vel játszom, ott az van beépítve. Gondolom itt továbbfejlesztették)
  • Puhos
    Igen, van belőle elég sok, városok előtt és a városok végén is található. Annyit kérdeznék, hogy mi az a vészjelző hang, amikor leérek az aszfaltról és murván megyek tovább?
  • Bal0924
    Kedves...
  • ocskoszilard
    így
  • Bal0924
    Nagyon köszönöm a sok választ hogy hogyan tudok multizni a játékkal.....
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.01. 23:12:44
  • SimaSuna #1260
    "rázókő" hogy ha esetleg elaludnál, vagy elbóbiskolnál, akkor felriasszon, hogy vezetni kellene, nem aludni :)
  • Puhos
    Egy pár kép Mexikóból:

Annyit kérdeznék, hogy mi az a vészjelző hang, amikor leérek az aszfaltról és murván megyek tovább?
  • Bal0924
    Hol van benne a Multi funkció?
  • SimaSuna #1257
    ha beállítod a bétát nem fogsz tudni multizni.
    Felesleges.
  • Bal0924
    Sziasztok

A Steam-ben a béta fülnél, mire kell állítani hogy mindig a legfrissebb bétát szedje le?
    Ugyan ez a kérdés az ETS2-nél is. (mármint ott is, mire kell állítani?)
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.02.28. 20:46:13
  • cxaxoxc
    Gyönyörű helyek vannak az ATS-ben, nagyon elkapott a hangulata. Amióta megvettem az ETS2-be nem is toltam több játékidőt, pedig van már benne 1240 órám a Steam szerint, és még több száz azelőttről, hogy "hivatalosan" meg lett volna. De az ATS teljesen beszippantott. Abszolút nem bántam meg, hogy beruháztam rá, és buzdítanék is mindenkit aki még nem szánta rá magát a vásárlásra, hogy ne habozzon, mert megéri! Hoztam is pár képet ismét a mai útról:

És végre összejött egy kis pénz a fejlesztésre, így most itt tartunk:

• Puhos
    Indulás Vancouverből a 2700 mérföldre lévő Kingstonba:

Napfelkelte:
  • cxaxoxc