1572
  • kekeN7
    Nem hülyék, és tényleg lehet pirosnál kis ívben jobbra fordulni, kivéve ha azt tábla tiltja. (megállás után, és ha nem jön senki. Csak ugye az AI...)
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.11.15. 19:33:22
  • Bal0924
    Sziasztok

A valóságban is így meg? (ennyire hülyék az amerikaiak?!?)
    Piros a lámpa nekik és fogják magukat és kifordulnak jobbra.
    Éppen mennék egy kereszteződésbe, zöld nekem és jobbról egyszer csak elém fordul egy hülye kamion. (Mivel még nincs a kamionomba jó motor így eleve lassan tudok még indulni...) Teljesen meg kell állnom a kereszteződés közepén.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.11.15. 18:46:47
  • gigamen
  • holecsko10
    Tárgytalan a kérdésem megtaláltam Egyik sem-re kell állítanom.

Elnézést a zavarásért.
  • holecsko10
    Üdv mindenkinek.
    Nem olyan rég jött ATS-hez egy MULTI-TRAILER LOGISTIC Event.
    Eddig COMPLETED: 191,991/300,000 sikerült teljesíteni ezután megállt és nem számolja el tovább, legalább is a worldoftrucks.com-ra már nem számolja, hanem helyette az openbeta.worldoftrucks.com-ra de ott meg nincs Event ott csak a lészállítót fuvar leveleket tudom megnézni. Így az Eventet nem tudom megcsinálni hiába adtak rá december 3.-ig időt rá.

Valaki meg tudja mondani nekem hogyan lehet ki kapcsolni hogy ne open beta oldalra számolja?
    Próbáltam vissza frissítést de csak 1.6 verzió van és ott nincs külső megbízás és nem is tudok fel csatlakozni külső fuvar levelekre mert azt írja túl régi a verzióm.
    1.28 as verzióra pedig nem tudok frissíteni mert nincs ilyen opció steam-ben.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Skypack
  • Haulin
    Áh tényleg, csak most figyeltem meg jobban. :) Hát, kitudja. :) Csípném, ha adnának mellé + 1 államot, vagy valami hasonlócskát. :) Viszont mai napig is játszom a játékot, kisebb nagyobb szünetekkel. :) :) :)
  • endy papp
    Az adatlap szerint okt. 30. a megjelenés napja,de majd kiderül...
  • Haulin
    Biztos megjelent?
  • endy papp
    Ha valakit érdekel esetleg....
    American Truck Simulator: New Mexico DLC
  • Kenworth
    Sziasztok
    Ha beteszek a double vagy triple pótot a mod mappába, miért nem jelenik meg a játékban fuvarként?
    Pályát is szeretnék bővíteni, azt hogy tudom Win8.1 és Win10 esetében?
    Köszönöm a válaszokat.
  • gigamen
  • Haulin
    Ebben viszont egyet értünk.
  • SimaSuna #1319
    Nem akartam sem személyeskedni sem más pénztárcájában turkálni.
    Nekem is van jobb helye ahova menjen a pénz.

Csupán erre a mondatodra reagáltam. "..modderek nagy része úgy is silányabb minőségű kiegészítőket csinálnak..."
    Mindenki számára elérhető modokat valóban silány minőség közé rakhatod. Ellenben ha normális, kidolgozott egyéb esetben spec kérésed van, azt bizony ingyen ne várd. :)
  • Haulin
    Mi ezen olyan meglepő? Megvesz az ember egy játékot, elvárja hogy ne csak kiegészítőt kapjon. Mi az, hogy külön kamiont stb vegyek meg külön pénzért? Nem szeretnék személyeskedésbe átmenni, légyszíves te se nézz le. Dolgozom, van pénzem de nem játékbeli kis kamionocskákra. Tőlem extra funkciókat is belevihetnek, akkor sem fogom megvenni pénzért a kamionokat.. Komplett játékokért kiadom a pénzt, mint ezért, de már kezdem megbánni, külön kamionokra meg 15 eurót (4500huf) nem fogok kiadni. Az olyan készítők munkáját becsülöm, de ne haragudj meg, nem fogom kiszórni a pénzem ilyen apróságokra. Majd ha az SCS kiad olyan dlc-t , ami fizetős (és persze nem csak 1 dologról szól), akkor azon elgondolkodom, hogy kiadjam rá a pénzt. Megértésed köszönöm és kevesebb meglepettséget, mert ebben a melegben a hirtelen izgalom is veszélyes lehet. További szép napot neked.
  • SimaSuna #1317
    UI: ATS-be a Coast to Coast map-ot ajánlom, egész kellemes. De az új prefab-ok miatt nehézkes a pálya szerkesztése, illetve az ETS2-t egyelőre többet játszák.

ETS2-ben a Promods+RusMap+Balkan kombó verhetetlen. Az ingerszegény, unalmas alap térképet akár ki is cserélhetnék az alap Promods-ra.
  • SimaSuna #1316
    Ez most komoly? Vagy valami vicc?
    " silányabb minőségű kiegészítőket csinálnak "

Az, hogy a moddal kapcsolatos oldalakon miket találsz az egy dolog.
    Az igényesen elkészített modokat biztos, hogy nem publikálják.
    Azokat jó pénzért megveheted.
    Az SCS "megvásárolta" 50k-t, Kelsa-t, Savoyard-ot...tehát már olyan modderek dolgoznak nekik, akik valamit letettek az asztalra.

Scania S széirából most 15Euróért olyan kamiont kapsz, amit az SCS még csak el se készített, pedig már az 1.27-es Patchbe beígérték. Aztán sehol semmi még az 1.28ban sem..

A jelenlegi kamionom is jónéhány euróba benne van, a most készülő S szériás is benne lesz.

Ha van pénzed és minőségi tartalmat akarsz, akkor érdemes néhány moddert felkeresni...
  • Haulin
    Igen ám, de a modderek nagy része úgy is silányabb minőségű kiegészítőket csinálnak. Nem a moddereket szólom le, csak nincs meg nekik az a háttér, mint a cégnek. Ha jó is a modell, akkor az fps-t ugráltatja, vagy alapból bugos, legyen az pálya, vagy kamion. Próbáltam párat, egyik sem nyerte el a tetszésemet, le is töröltem őket. Játszható pályát még nem találtam.
  • Szabi #1314
    cho-cho
  • Czobi
    "Nagy kár, hogy ez a stúdió is hamar ráharapott arra, hogy hogyan lehet nulla munkával nagy pénzeket kivenni a játékosok zsebéből."
    Ezzel azért nem értek egyet, mert olyan lassan haladnak, hogy egyszerűen nincs miért pénzt kérni. Elvileg folyamatosan bővülnek, így munkabérként egyre többet kell kifizetniük, mégse jelennek meg olyan gyorsan a dlc-k, amikért pénzt lehetne kérni. Ha negyedévente jönne ki új állam, azzal kaszálnák ők is a legnagyobbat, nekünk meg lennének új területeink, ahol vezethetnénk. Szóval ez szerintem nekik sem és nekünk sem ideális.
    A másik, hogy örülök, hogy jönnek még új területek az ets2-höz, csak szerintem jobb lenne, ha a mapperek egy játékkal foglalkoznának, és miután befejezték európát (vagy amit abból akarnak), akkor állnának neki teljes gőzzel az usa-nak.
    Utoljára szerkesztette: Czobi, 2017.07.07. 08:47:10
  • Plata
    Francba,mért mindig ezek a sivár kihalt államok?Mehetnének felfelé is.
  • yossarianHUN
    A csúf igazság az, hogy az SCS gyakorlatilag szarik a játék fejlesztésébe, mivel tudják, hogy a modderek úgyis elvégzik helyettük a munkát. Szerintem csak azért csinálnak valamit, hogy legyen pár kép, amit mutogatni lehet, egyébként meg a kisujjukat se mozdítják. Teljesen egyértelmű, hogy sosem lesz teljesen lemodellezve már az USA, kamionból sem hiszem, hogy maximum egy-kettőnél többet kapnánk a következő rész megjelenéséig. De nem is kell, mert ott vannak a modderek, akiktől már megkaptuk teljes Kanadát, Alaszkát, Mexikót, sőt, teljes east to west utakat is, mindezt az alatt az egy év alatt, ami alatt az SCS-es alja bagázs kiszenvedett magából egy Arizonát. Nagy kár, hogy ez a stúdió is hamar ráharapott arra, hogy hogyan lehet nulla munkával nagy pénzeket kivenni a játékosok zsebéből. Pedig nagyon lentről jöttek, azt hittem, nem fogják átvenni az EA-féle mammutcégek gerinctelenségét, de hát naiv voltam.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.07.06. 19:04:28
  • Haulin
    Azt én értem, hogy nagy állam, de még sem akkora cécó hogy 1 évig csinálnák. Főleg úgy, hogy biztosan vannak olyan tárgyak amik "ismétlődnek" vagy csak a külső borítást változtatják meg. Azért a helyükben kicsit szorongnék, mert nem egy embertől hallottam azt, hogy azért nem szereti az ATS-t mert kicsi és lassan bővítik. Kamion mennyisége is édeskevés. Maszek kamionokat meg nem jó belerakni, mert vagy így vagy úgy defektesek. (ezzel nem a civil modellezőket akarom leszólni, de nagyon ritka volt anno az ETS-ben is az a kamion, amit szívesen használtam maszek modellezőtől, mert olyan nem is tudom. Mint ha volna egy farmod teli állattal, de te még is a Tesco-ba mész húsért.) Az meg még csak tetézi a játék helyzetét, hogy nem több rétegű szimulátor. Vehetsz fel sofőröket, de csak "papíron". Hamar összejön minden államban legalább 2- garázs és x mennyiségű kamion. Már már nem is kéne fuvaroznod ahhoz, hogy több száz ezer dollárt össze szedj egy nap. Valami + vonzó erő kéne. Jó, ez egy szimulátor, élvezem is de a terület még sem olyan nagy, hogy hónapokig el tudjon az ember szöszmötölni 3 állammal úgy, hogy megmaradjon a lendület benne. Néha-néha előszedem, de azt is akkor mikor kevés időm van a gépre. Remélem valahogy begyorsul a folyamat és nem csak odavágnak egy államot nagy cammogva és ezzel kifújt az idei eresztés.
  • jindesign0100
    Hivatalosan Új Mexikó van bejelentve egyre több képet, cikket közölnek belőle a blogjukon. Szerintem szeptember körül talán meg is jelenik (ha korábban akkor örülünk). Ha emlékeim nem csalnak akkor ezután Texas jön (ha nem változtatnak a munkatempón talán jövő nyár végére meg is jelenik mert az egy baromi nagy állam). Utána pedig Oregon és Washington államok jönnek (ki tudja mikor). Elvileg azt mondták a fejlesztők, hogy létszám bővítés volt és így talán egyszer begyorsul a mapok készítése, majd meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: jindesign0100, 2017.07.06. 08:30:34
  • Haulin
    Első lehetőség.: Több államot is kiadnak egyszerre.
    Második lehetőség.: Piszok lassan haladnak, amivel csak elfogják riasztani a maradék játékost, aki játszik vele. Kb év elején én is napi szinten nyomtam, de ma már jó ha 2 hétben 1x előveszem, mert előre haladtam tele vagyok sofőrrel stb. :D Majd előveszem az új dlc-nél.
  • Zanetti
    Mi a helyzet az új államokkal? Ideje lenne már bővíteni a térképet.
  • gigamen
  • ocskoszilard
  • gigamen
  • mustangdc3
    Sziasztok!
    olyan gondom van hogy belső nézetben nem mozog egérrel a sem más gombbal a kameranézet csak ha be kapcsolom az indexel vagy a kormánymozdulattal együtt való mozgást.
    Olvastam itt ott hogy ha van freetrack vagy ahhoz hasonló program akkor vagy azzal kell használni vagy le kell törölni.
    számomra egyik sem opció.
    Van esetleg valamilyen más megoldás?
  • Bohusek
    Üdv Truck-erek!
    Mivel korábban segítséget kértem itt, gondoltam visszacsatolok, hogy a steam témák közé is feltett kérésemet (W900 exhaust camera fix) azon a platformon keresztül megoldották, úgyhogy immáron ismét boldogan nyargalok a horizont felé a végtelennek tűnő flasztercsíkon.
    :)
  • Haulin
    Na ez már valami. Nem annyira tetszik a kinézete, de ez már haladás! :D
  • regelek5
    Wow, jól néz ki. Ezekkel élvezetes lesz tolatva parkolni... :o)
  • Szabi #1299
    nyár elejére várhatóak a dupla pótok ide is, ingyenes frissitésbe lesznek :)
  • gumikacsa
    JA, konnektorosak.... :D (Tesla)
  • regelek5
    Úgy tudom, csak a Kenworth és Peterbilt kamionok pár fajtája van a játékban jelenleg. Azonban van rá esély, hogy később jönnek újabb modellek is.
  • Haulin
    Nálam már 1 alvásnál 50 ropi összejön, de ezek után nem igazán fogok embereket felvenni... :D Felfejlesztem őket, garázst/gépet veszek és majd cserélgetem magamnak. A játékba mikor kerülnek be újabb kamionok? Ez a két márka marad csak? Elnézést a "láma" kérdésért, de az őszintét megvallva kicsit ellustulok addigra, mire a nethez jutok! :D
  • regelek5
    Jó ötletet adtál, kipróbálom én is, hogy csak garázsokat és minden fajta vontatókat veszek, de embereket nem rájuk, így megmarad a kihívás is, hogy ne jöjjön túl hamar a pénz, lesz miért hajtani. Köszi a tippet!
  • Bohusek
    W900 camera mod-al kapcsolatban valaki?
  • Bohusek
    Nos, pont az ETS2-ben, mikor már volt 29 vontatóm sofőrökkel, vesztette el a játék az értelmét - legalábbis számomra - mivel egy pihenés alatt megkerestek egy új fullos vontatóra vagy garázsra valót. Éppen ezért újra kezdtem és mindkét sim esetében maradok egyedül, max 1-2 sofőrrel, hogy a számomra kedves járművekre bármikor rápattanhassak. De lényegében szólóban fuvarozok és igyekszem minél több ismeretlen útszakaszt bejárni, lehetőség szerint a legnehezebb world of truck vontatmányok szállítását bevállalni - ez esetben annyiszor állok meg pihenni, ahányszor csak akarok vagy szükséges, saját ütemben haladhatok és nem utolsó sorban az általam kialakított útvonalon, ami akármennyi kerülőt is magába foglalhat. És ha összejön egy kis fölös pénz, akkor az egy szem járgányom tuningjára költöm. És ott van még a szintlépéssel elérhető újabb tuningcuccok feloldása. Aztán remélem, mire mindezeket megunnám, jön az újabb bejárható állam. ETS2-ben ez nem gond, ott hatalmas az úthálózat, van merre szaladgálni. Nálam ez a helyzet.