1572
  • Diceboy1982
    Hali. Én is letöltöttem a játékot hogy ki próbáljam. A gondom az lenne hogy indítom a játékot és mikor meg jelenik a profil beállítás ahol a cég, játékos név, kamion választás ezeket kell meg adni azonnal eltűnik , tehát felugrik és el is tűnik az ablak aztán semmit nem tudok csinálni mintha le fagyott volna de nem csak a garázst látom. Tudja valaki mi a gond????? Köszönöm
  • Fantasy18
    Aki tegnap lemaradt az american truck simulator élő adásról az itt most pótolhatja ;-) szó esik benne az első DLC ről valamint a játék újdonságairól, például a grafika és a rendőrökről! Közben be járjuk san fransisco t híres golden gate hidat majd hegyre fel egy kacskaringós útszakaszon szakadék mellet. Valamint a tenger partot!

Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.02.01. 12:22:55
  • hangacsi
    Érdekes a tábla......
  • LeWyTy
    Nem értem a koncepciót. (keresd a hibát)
  • Carlos
    Számomra is olyan a játék, mintha egy "demo" lenne. Kicsi terület, kevés kamion.
  • LeWyTy
    No No te félreérteni! Én pl a map hanyagságára gondoltam mint pl autópályán stop mert elsőbbségadás van de gyorsítósáv nincs, vagy hogy az AI nem tud közlekedni (az előbb áltam 10 percet egy kereszteződésben várva hogy történik-e majd valami),
    meg satufék és paff...stb.
    Attól függetlenül tetszik a játék csak jelenleg !!!ÜRES!!! 'murica!!!!!
    Már van saját kamcsim is:

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.31. 17:48:13
  • Gabhess
    neked is igazad van, nem is értem mit keresnek kamionok egy ilyen játékban...
  • LeWyTy
    Nagyon reménykedtem a játékkal kapcsolatban, de én már csak azért sem veszem meg mert tele van olyan hibával amin nem igaz hogy nem tudtak túllépni az ets2 óta.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.31. 17:02:42
  • Gabhess
    köszönjük a kamionos nép nevében
  • joceruza
    Valaki tudna csinálni nekem egy "economy" modot ha szépen megkérem?
    Meg szeretném duplázni a parkolásért járó xp-t.
  • yossarianHUN
    És ha már fárasztó a sztrádázás, vannak ilyen utacskák is.

• joceruza
    Akkó megveszem ezt is.....
  • Gabhess
    ez igaz mindenki vegye meg!!!!, ez az egyetlen módja, hogy eljussunk partól partig, és még több gép legyen a játékban!!
  • Szabi #598
    Lehetőleg ne adjatok virágboltos tanácsokat egymásnak, én elhiszem, hogy sokan megfogjátok venni és csak teszteltek, de azért na..
  • Mike333 #597
    Nem csak ncore létezik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://kat.cr/usearch/american%20truck%20simulator/
  • Gabhess
    igen ezt én is észrevettem ... irány a bank 100 e dolcsi tartalék + 2 sofőr kompenzálja..
  • yossarianHUN
    Azért a sebességkorlátozásokon finomíthatnának kicsit, egy tök váratlan, településen kívüli autóútszakaszon hirtelen 65-re nyomták le az addigi 80-as limitet, már kaptam is az 1000 dolcsis büntit, két másodperccel később az előttem haladó autónál satufék, persze beleszálltam mint annak a rendje, -1800 dolcsi. Gyakorlatilag 5 másodperc alatt lenulláztam az adott fuvarom bevételét
  • Gabhess
    szépek majdnem olyan szépek mint amiket nem tudtam feltenni... basszus velem szemben is jönnek a sztrádán
  • Gabhess
    igen és a sztrádán a többi hülye mind veled szembe jön...
  • LeWyTy
    MI a durva? azt ugye tudod hogy a 48 mph az 77,25 km/h és az 53 mph = 85,3 km/h? Bocsásd meg neki hogy ezt megbünteti lakott területen
  • yossarianHUN
    Pár saját gyártmány kép:
  • Lacika1992
    Letöltöttem mert nem akartam én se zsákba macskát venni, és az kell mondjam, hogy tökéletes, pont erre vártam.
    Azért az kicsit kemény, hogy 48-al lehet városba menni és 53-ért már az előttem lévő rendőr megbüntetett. :D
    De amúgy teljesen jó, imádom hogy tele van mindennel a város és nem csak pár épület van oda rakva és kész. :D
    Parkolások is hangulatosak.
    Tuti vétel.
  • Gabhess
    á hagyom a francba nekem nem megy, a képkezelő is folyton hibát jelez.. inkább gurulok , mint ezzel szívjak.
  • LeWyTy
    Azért a kereszteződésekhez és a besoroláshoz ugyan úgy hülye az AI
  • LeWyTy
    Hehh van a forgalomban rendörautó és ha gyorsan mész körülötte levillog a kecibe meg büntit is kapsz
    #585 inkább png mint fisfos jpg :D
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.31. 14:15:19
  • kill3r21
    Akkor még növekednem kell :D
    Mind1 jobb a békesség várok még vele :)
  • Szabi #585
    nem, csak a nagyobb jútyúbber csatornások kaptak steam-es kulcsot

#584: png-t nem poszoltunk netre... konvertáld át jpg-re, aztán mehet pl. képkezelő-re
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.31. 14:09:27
  • Gabhess
    ehhez kevés vagyok, le tudnád írni , hogy mit kell tennem a gépemen lévő képpel, hogy idetehessem? png kiterjesztésben van de hiába akarom akárhogyan feltölteni folyamatosan hibát ír az sg
  • kill3r21
    Valahol megjelent már akkor? :)
  • Szabi #582
    29-éig volt embargó, azóta szabadon lehet bármiről feltölteni videót :D

bár az lehet hogy Tomáš rákérdez, hogy mégis honnan van meg neked a játék..... :DD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.31. 14:06:51
  • kill3r21
    Szerintetek a youtube mennyire torelálja a videót jelenleg a játékról? :D
  • ikarus44
    A szöveg doboz alatt vannak felsorolva (többek közt) ezek az opciók: Mosolyok, Bbcode, spoiler... Ha a "spoiler"-re rákattintasz akkor a szövegmezőbe ki fog dobni 2 két szögletes zárójelbe tett "spoiler" szót. Közé kell beírni (vagy linkelni) amit szeretnél oda tenni.

• LeWyTy
    Hagyjátok már azt a szar oldalt és töltsétek le normális helyről
  • Gabhess
  • kill3r21
    Instabuy, de nem bírtam nem rányomni most hogy fent láttam, ha a pokolban kell elsorvadnom se bírtam megállni :D
  • Gabhess
    hogyan kell használni a spoilert ? akartam képet tölteni de még sosem csináltam
  • ikarus44
    Megint levették
  • Carlos
    Semmiképp se alpha. Akkor már béta...
  • Gabhess
    oké igazad van..
  • WinStar
    A verzió száma 0.9.90-es....
    tehát: ALPHA verzió
    A teljes verzió általában 1.0.1-es vagy 1.0.2-esek mostanában.