1572
-
Gabhess #651 most még csak 2 amcsi kamion, a menü ugyan az mint az ets2, rendőrautókban vannak a sebességkamerák, és hát az alap amerikai utak érzése, vannak hosszú dombokkal tűzdelt egyenesek, ha jó hangtechnikád van akkor, kellemes motorhang...a többi meg jön majd a frissítésekkor, több kamion, több állam stb.. -
egyébként nem követtem a fórumot,valaki össze tudná foglalni,hogy miben más ez mint az ETS2?Okés amcsi az meg európai,de mi mást kapunk?Azt láttam,hogy van kötelező sulymérés és más xp-t kapsz ha a teher leadásában más beállót választasz.Ezen kívül más?
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2016.02.02. 14:52:34 -
576 -
Gabhess #648 melyik bolt adta ki hamarabb? -
nekem már itt van a kezemben...delassan telik az idő ilyenkor...:) -
Gabhess #646 sokan már most meghekkelték, a twitch en láttam kezdő csókát 410 millio dollárral ... -
ja hogy előrébb hozták a megjelenést.. :D -
passz, jobban megnézve az árakat végül szerintem csak kulcsot veszek :D -
Te megrendelted, vagy csak bemész, hogy ezt szeretnéd ? -
smog15 #642 Persze mindenképp :) -
Gabhess #641 Engem is hívtak , de szerintem csak holnap vehető át.. Mielőtt mész szerintem kérdezz rá telón, hogy ma is átvehető -e -
smog15 #640 Ja jól van akkor meló után megyek is érte :D -
már 2 hete is beregisztrálták a kódot a tesztelők.. :D -
smog15 #638 Most kaptam az sms-t hogy megérkezett az 576-ba az ATS gondolom akkor már ma át lehet venni de csak holnaptól lehet játszani... -
én is megvárom, majd holnap délután elballagok cdg-be :D -
Gabhess #636 Hát..igen..:) -
smog15 #635 
-
smog15 #634 Annyira azért nem nagy durranás a 2276 mérföld, jól hangzik a 3641 km csak az ETS2 1:19 méretarányba készült az ATS 1:35-be vagyis nagyjából ugyan annyi idő lesz mint ETS2-ben 1900 km-t levezetni, ennyit tud most az ETS2 is :) -
Névtábla van -
hangacsi #632 Ez az ETS2-ben is nagyon sokáig így volt. Gondolom ezt itt is egy későbbi dlc-hez tartogatják. De ez csak tipp. -
Btw a névtábla és az egyéb cabin accessories elérhető ebben a csúnya verzióban, vagy kell hozzá az ETS2 dlc, vagy mi az ábra? :D Mert jelenleg a kabin módban semmit nem lehet venni nálam -
Én abban bízok még, hogy inkább 3 állam / DLC lesz... az a 2 picit karcsú.
(Bár... ha cserébe normális időközönként jön, vállalható áron, az sem hátrány) -
Kérdés, hogy mikor. 1 DLC mindenképp jön idén.
Azt is írták, hogy akkor a legnagyobb távolság Eureka(CA)tól Beaumont(TX)ig lesz, 2276 mérföld(irl)
Az már elég durva cucc, bár Cali-Nevada-Arizona-Új-Mexikó végig sivatagos szinte
Igazából kitudja mi lesz belőle, bár ha ők megígérnek valamit, akkor abból csak lesz valami. Tervnek szép
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.02.01. 16:26:49 -
Lacika1992 #628 Lesz még.. de mikor? megjelenéskor eredetiseknek? :D
Vagy majd hónapok múlva? -
Akkor van Peterbilt és Kenworth. Lesz még Frieghtliner, Volvo, International (+2 Peterbilt, Kenworth). Remélem a MACK és a Western Star nem marad ki.(kihagytam valamit?) -
Next States coming are New Mexico and Texas... Plus the DLC after that will be Oregon and Washington -
Kenworth W900 és Peterbilt 389 -
Diceboy1982 #624 Hello.
Köszi a választ. Nem értem mert a steam mappában ilyet: ATS -> Properties -> General -> Set Launch Options nem találok. a játék nem a steambe van telepítve hanem csak naturan az "E" meghajtóra ahová a többi játékot szoktam. Amúgy a steam is oda van telepítve. Üdv.: -
yossarianHUN #623 Egyébként mi lesz az első két új official kamion? -
Köszi szépen!
-
parancsikonra jobbklikk, majd pl. "C:\Program Files\SCS\ATS" -homedir "D:\ATS" -
Legyél kedves fejtsd ki nekem bővebben,mert nem értek hozzá.....
A játék a D-n van,oda szeretném rakni a hozzzátartozó dolgokat. (mod,music,stb.) -
parancsikonhoz is hozzáírhatod -
Köszi! (bár az ATS egyenlőre nem steam-es....) Ott mi a teendő? -
DIESEL DOG #617 Khmm... azért már most is akad ez meg az... :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.01. 15:14:47 -
sok értelme nincs, hétvégére már úgyis beindulnak a modderek és lesz "minden" ATS-re.. :D -
Az ets2-höz való kamion modokat nem lehet használni valahogy?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!krekkeld+ -
hali, de
Steam-ben ATS -> Properties -> General -> Set Launch Options és beírod oda pl. hogy
-homedir "D:\ATS"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.01. 14:49:13 -
Sziasztok!
Nem lehet valahogyan megváltoztatni hogy ne a C-Dokumentumokból használja a dolgokat?