1572
  • Gabhess
    most még csak 2 amcsi kamion, a menü ugyan az mint az ets2, rendőrautókban vannak a sebességkamerák, és hát az alap amerikai utak érzése, vannak hosszú dombokkal tűzdelt egyenesek, ha jó hangtechnikád van akkor, kellemes motorhang...a többi meg jön majd a frissítésekkor, több kamion, több állam stb..
  • Forolto
    egyébként nem követtem a fórumot,valaki össze tudná foglalni,hogy miben más ez mint az ETS2?Okés amcsi az meg európai,de mi mást kapunk?Azt láttam,hogy van kötelező sulymérés és más xp-t kapsz ha a teher leadásában más beállót választasz.Ezen kívül más?
    Utoljára szerkesztette: Forolto, 2016.02.02. 14:52:34
  • Forolto
    576
  • Gabhess
    melyik bolt adta ki hamarabb?
  • Forolto
    nekem már itt van a kezemben...delassan telik az idő ilyenkor...:)
  • Gabhess
    sokan már most meghekkelték, a twitch en láttam kezdő csókát 410 millio dollárral ...
  • Szabi #645
    ja hogy előrébb hozták a megjelenést.. :D
  • Szabi #644
    passz, jobban megnézve az árakat végül szerintem csak kulcsot veszek :D
  • Skypack
    Te megrendelted, vagy csak bemész, hogy ezt szeretnéd ?
  • smog15
    Persze mindenképp :)
  • Gabhess
    Engem is hívtak , de szerintem csak holnap vehető át.. Mielőtt mész szerintem kérdezz rá telón, hogy ma is átvehető -e
  • smog15
    Ja jól van akkor meló után megyek is érte :D
  • Szabi #639
    már 2 hete is beregisztrálták a kódot a tesztelők.. :D
  • smog15
    Most kaptam az sms-t hogy megérkezett az 576-ba az ATS gondolom akkor már ma át lehet venni de csak holnaptól lehet játszani...
  • Szabi #637
    én is megvárom, majd holnap délután elballagok cdg-be :D
  • Gabhess
    Hát..igen..:)
  • smog15

• smog15
    Annyira azért nem nagy durranás a 2276 mérföld, jól hangzik a 3641 km csak az ETS2 1:19 méretarányba készült az ATS 1:35-be vagyis nagyjából ugyan annyi idő lesz mint ETS2-ben 1900 km-t levezetni, ennyit tud most az ETS2 is :)
  • LeWyTy
    Névtábla van
  • hangacsi
    Ez az ETS2-ben is nagyon sokáig így volt. Gondolom ezt itt is egy későbbi dlc-hez tartogatják. De ez csak tipp.
  • szabii98
    Btw a névtábla és az egyéb cabin accessories elérhető ebben a csúnya verzióban, vagy kell hozzá az ETS2 dlc, vagy mi az ábra? :D Mert jelenleg a kabin módban semmit nem lehet venni nálam
  • kekeN7
    Én abban bízok még, hogy inkább 3 állam / DLC lesz... az a 2 picit karcsú.
    (Bár... ha cserébe normális időközönként jön, vállalható áron, az sem hátrány)
  • szabii98
    Kérdés, hogy mikor. 1 DLC mindenképp jön idén.
    Azt is írták, hogy akkor a legnagyobb távolság Eureka(CA)tól Beaumont(TX)ig lesz, 2276 mérföld(irl)
    Az már elég durva cucc, bár Cali-Nevada-Arizona-Új-Mexikó végig sivatagos szinte

Igazából kitudja mi lesz belőle, bár ha ők megígérnek valamit, akkor abból csak lesz valami. Tervnek szép
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.02.01. 16:26:49
  • Lacika1992
    Lesz még.. de mikor? megjelenéskor eredetiseknek? :D
    Vagy majd hónapok múlva?
  • LeWyTy
    Akkor van Peterbilt és Kenworth. Lesz még Frieghtliner, Volvo, International (+2 Peterbilt, Kenworth). Remélem a MACK és a Western Star nem marad ki.(kihagytam valamit?)
  • kekeN7
    Next States coming are New Mexico and Texas... Plus the DLC after that will be Oregon and Washington
  • szabii98
    Kenworth W900 és Peterbilt 389
  • Diceboy1982
    Hello.
    Köszi a választ. Nem értem mert a steam mappában ilyet: ATS -> Properties -> General -> Set Launch Options nem találok. a játék nem a steambe van telepítve hanem csak naturan az "E" meghajtóra ahová a többi játékot szoktam. Amúgy a steam is oda van telepítve. Üdv.:
  • yossarianHUN
    Egyébként mi lesz az első két új official kamion?
  • joceruza
    Köszi szépen!
  • Szabi #621
    parancsikonra jobbklikk, majd pl. "C:\Program Files\SCS\ATS" -homedir "D:\ATS"
  • joceruza
    Legyél kedves fejtsd ki nekem bővebben,mert nem értek hozzá.....
    A játék a D-n van,oda szeretném rakni a hozzzátartozó dolgokat. (mod,music,stb.)
  • Szabi #619
    parancsikonhoz is hozzáírhatod
  • joceruza
    Köszi! (bár az ATS egyenlőre nem steam-es....) Ott mi a teendő?
  • DIESEL DOG #617
    Khmm... azért már most is akad ez meg az... :D
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.01. 15:14:47
  • Szabi #616
    sok értelme nincs, hétvégére már úgyis beindulnak a modderek és lesz "minden" ATS-re.. :D
  • LeWyTy
    Az ets2-höz való kamion modokat nem lehet használni valahogy?
  • LeWyTy
  • Szabi #613
    hali, de

Steam-ben ATS -> Properties -> General -> Set Launch Options és beírod oda pl. hogy

-homedir "D:\ATS"
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.01. 14:49:13
  • joceruza
    Sziasztok!
    Nem lehet valahogyan megváltoztatni hogy ne a C-Dokumentumokból használja a dolgokat?