American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ocskoszilard
+

Engem speciel annyira nem zavar, hogy nincs benne sok újdonság. Az ETS2 menüjét már megszoktam, nem baj ha nem változott semmit (ami jó, azon minek változtatni?).
Igazából ezt vártam: új kamionok, új térkép, és ezt meg is kapom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Meg azért a hivatalos tartalmak csak jobb minőségűek, mint a modok, és így az összeakadásokkal sincs semmi gond. És az a 6 ezer forint is korrektnek tűnik, amenyiért adják.
megkaptam az American truck simulator újságírói/tesztelői változatot. így megjelenés előtt másfél héttel. hát menü és kezelő felület ugyan az mint az ETS 2 ben. ami meglepet hogy egy licenselt Peterbilt 579 fogadott. amihez kaptam pár tuning cuccot. tuningolás is ugyan az... egy új dolog volt hogy az alváz hosszát is lehet állítani a kamionnak (mondjuk csak 2 féle hossz volt) valamint kabint még lehet rakni a fülke mögé és kb ennyi az újdonság. grafikában kicsit finomítottak de szinte semmit nem fejlődött látványosságban az ETS 2 höz talán picit szebb. ami rögtön feltűnt hogy élethű utak vannak pl nincsenek olyan autópályák ami egy sávra szűkül mert az egyik lehajtó lesz... valamint vannak 2-3-4 sávos autópályák is. ami még szembeötlő volt az a civil forgalom! sokkal több civil jármű közlekedik és még dugók is vannak. főleg a fő városokban. Viszont a szerelvény fizikája semmit nem változott gondoltam majd teljesen más lesz egy ilyen nagy dögöt vezetni... de nem... fizikája olyan mint az ETS 2 nek. valamint még amit rohadtúl hiányoltam az az hogy egy rohadt kamion se füstöl.... most tényleg olyan nehéz egy kis kormot csempészni a kémények végére? ÖSSZESSÉGÉBEN: a játék egy módolt ETS2 semmit nem változott kaptunk kicsivel jobb forgalmat másik pályát és más kamionokat. ezt módokkal is eltudtuk eddig is érni... készítők még arra sem vették a fáradságot hogy új menüt csináljanak... február 2.án este már élőben streamelem.
ocskoszilard
Nekem is ez a véleményem, kétlem, hogy bármihez is ingyen odaadnák a licenszt. (mindegyik csak a pénzre megy..)

gumikacsa
De, tudtommal elég masszívan rájártak a gyártókra. Talán két gyártóval nem volt gond, a többivel igen. Nem kevés erőfeszítésbe tellett a cégnek, mire kijárták, hogy az összes kamion licencelt legyen. A Mercivel volt a legtöbb gond.

Renault magnum http://kamionszim.hu

A játék akkorát ütött (a gyártók nem számítottak rá), hogy már presztizskérdés, hogy szerepeljenek benne O-day. Eljutottunk odáig, hogy nem az SCSI megy kuncsorogni (mondjuk soha nem is tette) hanem fordítva.
Még 10 nap 😊
Kool

Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.01.23. 12:01:31
szabii98
A customization videót készítő srác azt írta a megjelenéskor csak 2 kamion lesz elérhető, viszont 3 még készülőben van, és január 29.-én rak fel egy másik videót a másik kamionról.
Azért két kamion... remélem mire lesz elég pénze az embernek egy újra, kijön az a 3 másik 😛

I met God. She's black

gumikacsa
Azért nem tesznek bele kamu márkanévvel semmit, mert az ETS2-nél is gond volt, hogy mentek licencet kunyerálni, és a kamion meg már bent volt hamis márkanévvel. Nem mindenhol vették ezt jó néven ( az európai gyártókkal nagy szerencséjük volt, szerintem a játék nem várt népszerűsége is közre játszott, hogy végül az összes márka bekerült.

Az ETS2-ből, és ebből is a régi gépeket hiányolom nagyon. Bár ebben lesznek bőven, csak sajnos AI ként és személyautók (az előzetes képek, és videók alapján még kicsit túlzásba is vitték a gyakoriságukat.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Carlos
Ha megrendelem a Collector's Edition-t, akkor megkapom hozzá a cyberpunk festéseket? Mert igencsak gondolkozom rajta, hogy azt szerezném be.

Þór vígi þessi rúnar

Értem én, de ez sokat jelent a játék hátterét illetőleg. Azt jelenti, hogy kinőtte magát a játék, és már nem okoz gondot a fejlesztőknek a licencek megvásárlása. Mindenképp jó jel.
Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Végre jönnek megint a jó kis amcsi csőrös cuccok. Várós...

Þór vígi þessi rúnar

szabii98
Jó de na, az első mod mindig a licensz mod volt az SCS játékokhoz😊

I met God. She's black

Mondjuk nem is baj, inkább örüljünk, hogy most már legalább licencelve kerülnek be a gépek a játékba. Apróság, de a kamu márkanevek sokat levonnak az illúzióból.
Skypack
A Volvo VNL-re gondolt ami a svéd gyártó amerikában őshonos csőrős kamionja. Jönnek majd ezek is csak amíg nincs meg a liszenz, nem akarják kamu márkajellel belerakni. Steamdb alapján ezek vannak bejegyezve :
SteamDB Unknown App 422310 (American Truck Simulator - Kenworth W900)
SteamDB Unknown App 421081 (American Truck Simulator - Volvo VNL)
SteamDB Unknown App 421080 (American Truck Simulator - Peterbilt 579)
SteamDB Unknown App 421070 (American Truck Simulator - Kenworth T680)
SteamDB Unknown App 421090 (American Truck Simulator - Nevada)
American Truck Simulator - Steampunk Paint Jobs Pack
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2016.01.22. 17:13:17

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Minek neked Volvo, mikor ott a sok freedomiumból készült amerikai csodamasina? 😄 Szerintem az államokban egy kamionos se használ európai vasat, a nagyobb részük nem is tudja, hogy léteznek, a többiek meg félnek, hogy a kollegák már csak elvből megvernék őket érte <#hehe>
Szabi
viszont nagyon hiányolom a Volvo-t... :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Ez alapján gyakorlatilag ugyanaz lesz a tuningolás, mint az ETS2-ben. Mondjuk nagy poén lesz előtúrni a legrondábbat a sok elbűvölően ordenáré 'Murica paintjob közül 😄 Azzal a Mount Rushmore-os borzadállyal például már most szemezek 😄
Szabi

szabii98
Igaz, de aztán kitudja, minden játéknál gyorsul a tempójuk. Kétlem mondjuk, hogy ennyi mindent megcsinálnak azért

I met God. She's black

Interjúkban el szokta mondani Pavel (a csapat ügyvezetője), hogy szeretnének Kanada és Mexikó felé is terjeszkedni, illetve hogy Dél-Amerikát is szívesen feldolgoznák (főleg Brazíliát, ahol nagyon nagy keletje van a játékaiknak). Őszinte leszek, én nem hiszem hogy ezekből a következő öt évben bármi is megvalósulna, igazából a tempójukat ismerve az is nagy eredmény lenne tőlük, ha az évtized végére elkészülnek az egész USA-val. 😄

Jövőbeni tervekről nem tudok, a 2 államot is csak azért tudom, mert itt mondtátok.
Kanada meg Mexikó tervbe van véve de még nem 100%

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Egyébként lehet hogy hülye kérdés, de bent lesz (majd egyszer) Dél-Amerika, Kanada, stb. is, vagy csak az USA lesz műsoron?
Na jó, de azért kicsit nagyobb távlatokban gondolkozz. Most még 2 állam jön, de anno az ETS2 is csak egy Német, Angol, Osztrák, (és talán Olasz, meg Svájc) egész, és néhány Eu-s ország részletével jött ki. Most már meg teljes közép, kelet, és (és szinte) Skandináv+észak eu-val van. Amerika pedig jóval nagyobb mint Európa. Majd akkor lesz érdekesebb a távolság ha már 4-5 állam is benne lesz. (Most hagyjuk az idő kérdését, mert tök mindegy, hogy fél év múlva vagy másfél év múlva jön ki, a plusz állam(ok) akkor is elég nagy meló lenne átméretezni a térképet)
A négyzetkilométeres számításaim nem számítanak mert nem ugyan abban az arányban lesz elkészítve az ATS mint az ETS2. És sajnos nem a jó irányba billentették a méretarányokat. ETS2 azt hiszem 1:19-ben készült ATS meg 1:35-ben készült/készül, városok továbbra is 1:3. Persze azért majd ha meg lesz egész USA akkor elég szép fuvarokat lehet majd csinálni de így szerintem a 2 állam elég gyorsan felfedezhető lesz.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

ocskoszilard
Videó összefoglaló, angol tudás szükséges 😊
(Ha valaki szeretné összefoglalom a lényegét.)

LeWyTy
itt a hosszúságról volt szó.<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Jól néz ki. Remélhetőleg nincsenek szétretusálva a képek, és tényleg várható a grafikai tupír az ETS 2-höz képest. Nem mintha nagy grafikabuzi lennék (egy ilyen játéknál meg főleg nem), de azért néha kicsit bántja a szemet a rendes AA hiánya, meg a baltával faragott személyautók. Képek alapján egész ígéretes.
Jó de ez Ausztráliában van, ott ez mindennapos 😄

LeWyTy
Pls
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lol, tuti lesz aki csinál majd valami hasonlót bele 😄

Szabi
ugyanmár.. 16méter a kamion... 😄D

Majd fogod még bánni amikor a szűk kis utcácskákban kell manőverezni a 16 méteres póttal 😄

Szabi
jé, itt már nem próbálják kimagyarázni, hogy miért nem mehetünk be a városba.. <#gonosz1>

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.20. 11:59:15

Még több kép:

Persze, csak jó ha tudják az emberek vásárlás előtt 😊

ocskoszilard
Azért szerintem pár éve már illene 64bites oprendszert használni, szóval ez nem meglepő.

Az karrier. 😄
ATS csak 64 biten fog futni!

Skypack
Ezt a régi képet találtam erről, szóval elvileg lesz.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
Tomas töltött fel néhány képet steam-re 😄

bár ETS2-ben se nagyon raktam rácsokat a kamionokra, de fura hogy még nem láttunk a tuningról semmit.. 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.18. 18:23:33

Azzal már csak az unokáink fognak játszani 😄

Amúgy nem jól számoltam a Skandi részt mert nem lehet egész Svédországot bejárni felénél valamivel kevesebb van csak benne a játékban szóval 800.000 helyett csak olyan 600.000 körül van a Skandi DLC. Így már nem is olyan rossz a 986.591 négyzetkilométer 😄

Szabi
és vajon, az ATS megjelenése után jön ABS is ? 😄 (buszos dlc)

Utánanéztem, hogy vajon mekkora térképet kaphatunk alapból és a valóságban 692.337 négyzetkilométer Kalifornia és Nevada együtt, Németország meg 357.114 négyzetkilométer, tehát durván csak kétszer akkora lesz mint ETS2-ben Németország. Arizonával már 986.591 négyzetkilométer lesz. Viszonyítási alapul Skandináv terület 808.266 négyzetkilométer, de a játékban nincs benne Norvégia keskeny északi része tehát valahol 800.000 környékén van a játékbeli Skandináv terület. Méretarány persze ugyan az lesz mint ETS2-ben ezért szerintem ez nagyjából jó becslési alap 😊

Szabi
<#idiota>

MÉG mindig annyi 😛
MÉG!

Majd ha lesz lopott ukrán kulcs a G2A-n akkor ott olcsóbb lesz. (Én speciel nem akarok ilyenekkel szarakodni)
Szabi
6300 ott is