1572
  • yossarianHUN
    Mondjuk tényleg elgondolkodtató, hogy miért siettek ennyire a kiadással, és nem fejlesztették mondjuk fél évvel tovább, cserébe a normális mennyiségű tartalomért. A kamionokra még ráfogható, hogy kell a játék sikeressége a további licencekhez, de ez azért sántít, mert államból is csak kettő van jelenleg. Kicsit azért vicces, hogy a térkép háromnegyede hiányzik. Abszolút bejön a játék, de ez tényleg csak egy demónyi tartalom. Legalábbis pár éve még az lett volna.
  • LeWyTy
    Szerintem legalább egy nem megvásárlással mindenki kifejezheti az hogy (Már nagyon a f@unk kivan már a demók teljesárú forgalmazásával. Meg a DLCk-el)
    Legalábbis én ezért nem szoktam játékot venni.
    A törtezés részemről csak annyi volt hogy rájöjjek ez ugyan olyan unalmas mint a WOS is volt. Úgy sem fogok vele játszani, az ETS2 elég.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.02. 20:53:37
  • joceruza
    A gyógyszeredet el ne felejtsd bevenni!
  • Szabi #688
    miért, szerinted akkor féláras lesz ?

minden kamion ingyenes frissítésben jön ahogy eddig az ETS2-ben is.. aranyos ahogy próbáltok kifogásokat kreálni.. közbe meg lopott játékkal játszotok és írjátok hogy jaj milyen jó, de miért nincs több tartalom..
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.02. 20:44:02
  • Axtros
    Ismerve az SCS-t, arra sokáig lehet várni. :) Nyomjuk ezerrel Amerikában is, de remélem az ETS2-ről sem fognak megfeledkezni.
  • joceruza
    Maximálisan egyet értek veled. Ez így nagyon karcsú..... Én majd akkor veszem meg,ha lesz 389-es Péter! Addig pedig....
  • Lacika1992
    Ne haragudjatok már meg hogy 2 játszható kamionért nem adok 6000-ret, sőt abból is csak a Kenworth tetszik.
    Most amúgy sincs zsém úgy értettem.
  • joceruza
  • Szabi #683
    oké, akkor innentől aki elkezd dicsekedni, azzal hogy törttel játszik az egy büntetőpont..
  • Lacika1992
    Nekem is, inkább játszok a törtel addig. :D
  • joceruza
    Azt hallottam hogy megjelenéskor lesz benne plusz kamion..... Így nekem egyenlőre felejtős
  • DIESEL DOG #680
    Kenworth T680 és Peterbilt 579... plusz két állam, Nevada és California, de a steam már tesz említést az Arizona DLC-ről. Később lesz több kamion és állam is. 19.99€ most steamen. Nálam már lent van, szerintem megérte. Ugyan dobozost akartam, de nem bírtam várni holnapig. :D
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.02. 20:23:01
  • joceruza
    Milyen kamiont adnak most? Lehet tudni? (attól függ a vásárlás)
  • smog15
    Lehet tölteni Steamen.
  • Gerileveri
    Azért jó néz ki a polcon az ET2 mellett :)
  • kekeN7
    Köszi a választ mindkettőtöknek, elég szomorú, de így legalább könnyű volt dönteni. :)
  • Forolto
    dobozban nincs egy cetli sem a kód is a dvd-n van,nagyon szegényes,de én se vártam többet,csak már telepithetném.:)
    Utoljára szerkesztette: Forolto, 2016.02.02. 17:23:52
  • Forolto
    a steamen kiírták még ma lehet játszani vele,de pontos időt nem mondtak
  • Gerileveri
    Kód már van a g2play-en 15€-ért, de én inkább magyar dobozost vettem közvetlenül a sadgames.hu-n. Nincs benne semmi extra, de ennyiért nem is vártam.
  • kekeN7
    Szóval ha bemegyek, tuti lesz már ma is?

Meg aki már megvette: mi van a dobozban? Egy lap, mint a Valve játékoknál? Térkép, valami? (Mert ha semmi extra, akkor inkább kódot veszek :D)
    Aki megírja, annak köszi előre is!

Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.02.02. 16:41:02
  • LeWyTy
    Szerintem meg ez egyszerűbb. De lényegében ugyan az. Csalás.(meg nemtom azt hogy kell)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.02. 15:39:58
  • Szabi #670
    egyszerűbb és tisztább verzió egy módfájlt csinálni :D
  • Gabhess
    ok
  • LeWyTy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cheat engine. Nézz tutorialt ha annyira érdekel.
  • Gabhess
    csak éjfélig kell várnod..
  • Forolto
    mekkora baromság már ez,akkor most keressek egy cracket,hogy vegye figyelmen kívül a steam-et mikor eredeti játékom van? :(
  • Gabhess
    akkor ma este még a törtverzó marad.. hát ez van
  • Szabi #664
    doh
  • smog15
    Igen steam még nem engedi telepíteni.
  • Forolto
    bakker,akkor hiába rohannék haza? :(
  • smog15
    Nem lehet sehogy se telepíteni szétszedtem a gépet kötöttem be egy optikai meghajtót ideiglenesen de cd-vel se engedte telepíteni mert a játék még nem jelent meg
  • Gabhess
    az szép linkelsz valami leírást?
  • Szabi #659
    akkor bizony kel egy laptop és egy pendrive :D
  • LeWyTy
    Amennyit csak szerettem volna..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyjából 500000 meg 24es lvl csak hogy megnézzem a tuningokat.
  • Gabhess
    mennyi zséd lett?..
  • LeWyTy
    Én is meghekkeltem ha már 5perc alatt meglehet
  • Forolto
    érdekes a dobozban nincs semmi aktiváló kód csak a DVD lemezen.Érdekes.Már csak 1 óra és rohanok haza.:D
  • Gabhess
    nem tudom nekem csak holnap lesz meg, de ha rajta van a dobozon biztosan lehet aktiválni. a hétvégi tört verzióban csak nevada van benne
  • smog15
    Beírtam steambe a kódot de csak berakta a játékot a könyvtárba letölteni nem kezdte el -.- még jó, hogy nincs optikai meghajtó a gépbe
    Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.02. 15:03:49
  • Forolto
    ha jól látom a dobozon akkor ebben benne van már a nevada és az arizona dlc,ezek most aktiválhatóak?