1572
-
yossarianHUN #691 Mondjuk tényleg elgondolkodtató, hogy miért siettek ennyire a kiadással, és nem fejlesztették mondjuk fél évvel tovább, cserébe a normális mennyiségű tartalomért. A kamionokra még ráfogható, hogy kell a játék sikeressége a további licencekhez, de ez azért sántít, mert államból is csak kettő van jelenleg. Kicsit azért vicces, hogy a térkép háromnegyede hiányzik. Abszolút bejön a játék, de ez tényleg csak egy demónyi tartalom. Legalábbis pár éve még az lett volna. -
Szerintem legalább egy nem megvásárlással mindenki kifejezheti az hogy (Már nagyon a f@unk kivan már a demók teljesárú forgalmazásával. Meg a DLCk-el)
Legalábbis én ezért nem szoktam játékot venni.
A törtezés részemről csak annyi volt hogy rájöjjek ez ugyan olyan unalmas mint a WOS is volt. Úgy sem fogok vele játszani, az ETS2 elég.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.02. 20:53:37 -
A gyógyszeredet el ne felejtsd bevenni! -
miért, szerinted akkor féláras lesz ?
minden kamion ingyenes frissítésben jön ahogy eddig az ETS2-ben is.. aranyos ahogy próbáltok kifogásokat kreálni.. közbe meg lopott játékkal játszotok és írjátok hogy jaj milyen jó, de miért nincs több tartalom..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.02. 20:44:02 -
Axtros #687 Ismerve az SCS-t, arra sokáig lehet várni. :) Nyomjuk ezerrel Amerikában is, de remélem az ETS2-ről sem fognak megfeledkezni. -
Maximálisan egyet értek veled. Ez így nagyon karcsú..... Én majd akkor veszem meg,ha lesz 389-es Péter! Addig pedig.... -
Lacika1992 #685 Ne haragudjatok már meg hogy 2 játszható kamionért nem adok 6000-ret, sőt abból is csak a Kenworth tetszik.
Most amúgy sincs zsém úgy értettem. -
-
oké, akkor innentől aki elkezd dicsekedni, azzal hogy törttel játszik az egy büntetőpont.. -
Lacika1992 #682 Nekem is, inkább játszok a törtel addig. :D -
Azt hallottam hogy megjelenéskor lesz benne plusz kamion..... Így nekem egyenlőre felejtős -
DIESEL DOG #680 Kenworth T680 és Peterbilt 579... plusz két állam, Nevada és California, de a steam már tesz említést az Arizona DLC-ről. Később lesz több kamion és állam is. 19.99€ most steamen. Nálam már lent van, szerintem megérte. Ugyan dobozost akartam, de nem bírtam várni holnapig. :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.02. 20:23:01 -
Milyen kamiont adnak most? Lehet tudni? (attól függ a vásárlás) -
smog15 #678 Lehet tölteni Steamen. -
Gerileveri #677 Azért jó néz ki a polcon az ET2 mellett :) -
Köszi a választ mindkettőtöknek, elég szomorú, de így legalább könnyű volt dönteni. :) -
dobozban nincs egy cetli sem a kód is a dvd-n van,nagyon szegényes,de én se vártam többet,csak már telepithetném.:)
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2016.02.02. 17:23:52 -
a steamen kiírták még ma lehet játszani vele,de pontos időt nem mondtak -
Gerileveri #673 Kód már van a g2play-en 15€-ért, de én inkább magyar dobozost vettem közvetlenül a sadgames.hu-n. Nincs benne semmi extra, de ennyiért nem is vártam.
-
Szóval ha bemegyek, tuti lesz már ma is?
Meg aki már megvette: mi van a dobozban? Egy lap, mint a Valve játékoknál? Térkép, valami? (Mert ha semmi extra, akkor inkább kódot veszek :D)
Aki megírja, annak köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.02.02. 16:41:02 -
Szerintem meg ez egyszerűbb. De lényegében ugyan az. Csalás.(meg nemtom azt hogy kell) 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.02. 15:39:58 -
egyszerűbb és tisztább verzió egy módfájlt csinálni :D -
Gabhess #669 ok
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cheat engine. Nézz tutorialt ha annyira érdekel. -
Gabhess #667 csak éjfélig kell várnod..
-
mekkora baromság már ez,akkor most keressek egy cracket,hogy vegye figyelmen kívül a steam-et mikor eredeti játékom van? :( -
Gabhess #665 akkor ma este még a törtverzó marad.. hát ez van 
-
doh -
smog15 #663 Igen steam még nem engedi telepíteni. -
bakker,akkor hiába rohannék haza? :( -
smog15 #661 Nem lehet sehogy se telepíteni szétszedtem a gépet kötöttem be egy optikai meghajtót ideiglenesen de cd-vel se engedte telepíteni mert a játék még nem jelent meg
-
Gabhess #660 az szép linkelsz valami leírást?
-
akkor bizony kel egy laptop és egy pendrive :D -
Amennyit csak szerettem volna.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyjából 500000 meg 24es lvl csak hogy megnézzem a tuningokat. -
Gabhess #657 mennyi zséd lett?.. 
-
Én is meghekkeltem ha már 5perc alatt meglehet
-
érdekes a dobozban nincs semmi aktiváló kód csak a DVD lemezen.Érdekes.Már csak 1 óra és rohanok haza.:D -
Gabhess #654 nem tudom nekem csak holnap lesz meg, de ha rajta van a dobozon biztosan lehet aktiválni. a hétvégi tört verzióban csak nevada van benne -
smog15 #653 Beírtam steambe a kódot de csak berakta a játékot a könyvtárba letölteni nem kezdte el -.- még jó, hogy nincs optikai meghajtó a gépbe 
Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.02. 15:03:49 -
ha jól látom a dobozon akkor ebben benne van már a nevada és az arizona dlc,ezek most aktiválhatóak?