American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.29. 15:03:42
Þór vígi þessi rúnar
All hail the double x!
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
All hail the double x!
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Nem győzöm kivárni hogy megint újra amerikai utakon amerikai vasalókkal döngethessek. 18WoS ALH óta nem volt amerikai kamion szim.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
5990 Ft volt a skandi DLC is dobozosan.. ez most 500 Ft-al olcsóbb,húúú :D
De a lényeg: Ha szereted az SCS Soft. játékait,ne szarozz,szerezd be.
Szinte biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindent megtudnak szerezni, amit akarnak
I met God. She's black
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
I met God. She's black
Arról ír, hogy négy fajta géppel szerették volna kiadni eredetileg, de -nem úgy mint az autóknál-, a kamionoknál nem annyira elterjedt az efféle dolog, elvégre nincs igazán másik kamionos szim., ezért inkább kiadják így, és majd az eladásokkal valamint a kész játékkal szeretnék meggyőzni a többi gyártót, hogy adjanak licenszet.(ez a szó magyarul elég hülyén hangzik :D )
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.25. 14:01:37
I met God. She's black
Hát amúgy meg igen. Legalább nem kell majd semmit sem keresgélni, mert mindent egyből találunk <#nevetes1>#nevetes1>
Gyakorlatilag nézhetnénk úgy is hogy amikortól megjelent onnantól minden a (következő játékukhoz) az ATS-hez fejlesztettek csak megkapta az ETS2 is mint javítás és alap. Régen is ezt csinálták nem? Csak akkor nem voltak kiadva az aktuális játékhoz mint javítás, hanem kiadtak új játékot új névvel teljesen átdolgozva.
Jó lesz ez így ahogy van. :D
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2016.01.24. 20:28:30
Igazából ezt vártam: új kamionok, új térkép, és ezt meg is kapom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Meg azért a hivatalos tartalmak csak jobb minőségűek, mint a modok, és így az összeakadásokkal sincs semmi gond. És az a 6 ezer forint is korrektnek tűnik, amenyiért adják.
Renault magnum http://kamionszim.hu