American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszik ..<#awink>
kekeN7
Jópofa timelapse:
//www.youtube.com/embed/4X93k34k7Ao

Jó nekik... <#wilting> xar lett volna a hétvégén nekünk is gurulni <#wow3>
szabii98

I met God. She's black

Szabi
Steam-en jelenleg 756 játékosnak van meg az ATS, abból 24 játszik jelenleg is

"Nulla tenaci invia est via"

szabii98
Szokás náluk megjelenés előtt kiadni a játékokat. és mivel nincs rajta komolyabb védelem vagy tiltás, simán játszható

I met God. She's black

Sok német játszik már vele, ott hamarabb jelent meg?
//www.youtube.com/embed/LHnhOjkr1tk
//www.youtube.com/embed/-tdjhGJhAFA
A grafika kicsit csalódás, ahogy a srác is megjegyzi, ez gyakorlatilag ugyanaz, mint az ETS2-ben, minimális tweakeléssel. A fényhatások talán egy picivel jobbak, és az autók is kevésbé krumplik, de kb. ennyi. Úgy látszik, mégis retusálgattak kicsit a korábbi képeken. A környezet viszont szerintem hatalmasat fejlődött, végre látni embereket (még ha csak elvétve is) a városban, és láthatóan baromi sok új tereptárgyat csináltak, sokkal kellemesebb a szemnek, mint az ETS-ek 3 különböző típusú építőkockából álló szellemvárosai. A hangok tetszenek, bár azért elbírt volna a motor még egy kis plusz hangerőt és basszust, de azért még így is sokkal kellemesebben morog, mint az ETS-ben, ami számomra kicsit gyengusz volt ezen a téren.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.29. 15:03:42
//www.youtube.com/embed/e-3DyynpngA
Carlos
Tyu lehet hallani hogy a pot egy froccsontott muanyag gagyisag sajna. Pedig ha jo minosegu lenne akkor nekem is kellene...

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
jaa hogy úgy :D ejjejj már nem dolgozom a nyomdában :(

All hail the double x!

Szabi
nem véletlenül írtam így.. :DD

pxxl
a TDU-hoz anno én is a nyomdában nyomtattam ki nagy plotteren a térképet :D (ott dolgoztam...)

All hail the double x!

Matricát tudok csináltatni nővéremékkel :D

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
régebben TDU-s időkben volt nyomdász aki nyomtatott térképet... hátha tud matricára is nyomtatni :D

pxxl
ilyen kis kamionokat az ósönben is lehet venni :D max azon nincs rajta, hogy american truck simulator :P

All hail the double x!

4 re..<#zavart1>
Na ja :D Nem tudom mért nem kapni itthon pedig igény lenne rá szerintem, legalábbis 3 darabra biztos <#nevetes1>

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Na ilyen kellene idehaza is. Egy példányra igényt tartanék! :D
Szabi
szólunk Péternek hogy vegyen, aztán a kulcsot elküldi, a tokot meg majd valamikor elhozza Marci tőle.. :DD

Na ez az még nem találtam sehol Mo-n <#rinya>

Szabi
najó, ez így nem rossz, ha ilyen lesz a magyar boltokban, akkor talán mégse kulcsot veszek :D

Mo-n lehet valahol kapni Collector's Editiont?

AudiQuattro
//www.youtube.com/embed/8VUcYR_lyfY

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Release trailer://www.youtube.com/embed/ZqhBad4V9bw
Köszi nagyon szépek <#worship> messze még a feb 3 már gurulnék én is<#vigyor2>
AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Az AI autók megint olyan kicsit "bicskával faragottnak" tűnnek. De semmi gond lesz hozzá traffic mod biztosan mint ETS2-höz pl. Jazzycat féle pakkok. :D

Nem győzöm kivárni hogy megint újra amerikai utakon amerikai vasalókkal döngethessek. 18WoS ALH óta nem volt amerikai kamion szim.
Köszi a épeket, ha lehet ..még még töltsetek, Én nagyon várom már..<#taps>

LeWyTy
Western Star?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi

ocskoszilard
És arról ne is beszéljünk, hogy ennél sokkal rosszabb játékokat képesek eladni indokolatlan árakon. Én biztos, hogy megyek 3-án boltba, és már veszem is meg, megy a polcra a Portal és a Farming Simulator 2015 mellé. :)

Igen? Akkor javítok, én kb 3500 forintot fizettem érte, itt is annyit tartanék reálisnak. Aki akarja vegye, én elleszek az isodemo-val a steam akcióig.
Skandináv DLC árával van indulva....
5990 Ft volt a skandi DLC is dobozosan.. ez most 500 Ft-al olcsóbb,húúú :D
De a lényeg: Ha szereted az SCS Soft. játékait,ne szarozz,szerezd be.

szabii98
De, de a GTS-ben már volt MAN licensz
Szinte biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindent megtudnak szerezni, amit akarnak

I met God. She's black

LeWyTy
Voltaképpen az ETS2 is a Scania Simulatorral kezdődött mint promóció a többinek. Nem?<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

szabii98
2 garantált kamion +2 még mindenképpen jön(+ tuti lesz még több), és kezdésnek 2 állam + később egy. Ez mind a játék áráért. Valamint a kamionok nem dlc-ként érkeznek, csakúgy ahogy az ETS2-nél.

I met God. She's black

Két kamion, 1 befejezett állam... ezért max. egy Skandinávia dlc-nyit lennék képes fizetni.
szabii98
http://blog.scssoft.com/2016/01/truck-licensing-situation-update.html

Arról ír, hogy négy fajta géppel szerették volna kiadni eredetileg, de -nem úgy mint az autóknál-, a kamionoknál nem annyira elterjedt az efféle dolog, elvégre nincs igazán másik kamionos szim., ezért inkább kiadják így, és majd az eladásokkal valamint a kész játékkal szeretnék meggyőzni a többi gyártót, hogy adjanak licenszet.(ez a szó magyarul elég hülyén hangzik :D )

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.01.25. 14:01:37

I met God. She's black

"(a menü meg hidegen hagy, vezetés közben nem látszik )"

Hát amúgy meg igen. Legalább nem kell majd semmit sem keresgélni, mert mindent egyből találunk <#nevetes1>
Én nem is vártam többet. Végre nem kell sufni tuningolni a játékot, hogy Amerikában , amerikai kamionokkal hajthassak. <#vigyor3> (a menü meg hidegen hagy, vezetés közben nem látszik )<#violent>
LeWyTy
Amúgy meg ja... melyik előző Scs játékhoz volt ennyi javítás meg egyebeket?
Gyakorlatilag nézhetnénk úgy is hogy amikortól megjelent onnantól minden a (következő játékukhoz) az ATS-hez fejlesztettek csak megkapta az ETS2 is mint javítás és alap. Régen is ezt csinálták nem? Csak akkor nem voltak kiadva az aktuális játékhoz mint javítás, hanem kiadtak új játékot új névvel teljesen átdolgozva.

Szabi
amíg az ATS újdonságainak nagyrészét megkapjuk az ETS2-höz is, addig semmi gondom az ugyanolyan kinézetű menüvel :D

Engem se nagyon érdekel, hogy nem egy teljesen új játékot kapunk, nem is vártam mást.
Jó lesz ez így ahogy van. :D
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2016.01.24. 20:28:30
ocskoszilard
+

Engem speciel annyira nem zavar, hogy nincs benne sok újdonság. Az ETS2 menüjét már megszoktam, nem baj ha nem változott semmit (ami jó, azon minek változtatni?).
Igazából ezt vártam: új kamionok, új térkép, és ezt meg is kapom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Meg azért a hivatalos tartalmak csak jobb minőségűek, mint a modok, és így az összeakadásokkal sincs semmi gond. És az a 6 ezer forint is korrektnek tűnik, amenyiért adják.
megkaptam az American truck simulator újságírói/tesztelői változatot. így megjelenés előtt másfél héttel. hát menü és kezelő felület ugyan az mint az ETS 2 ben. ami meglepet hogy egy licenselt Peterbilt 579 fogadott. amihez kaptam pár tuning cuccot. tuningolás is ugyan az... egy új dolog volt hogy az alváz hosszát is lehet állítani a kamionnak (mondjuk csak 2 féle hossz volt) valamint kabint még lehet rakni a fülke mögé és kb ennyi az újdonság. grafikában kicsit finomítottak de szinte semmit nem fejlődött látványosságban az ETS 2 höz talán picit szebb. ami rögtön feltűnt hogy élethű utak vannak pl nincsenek olyan autópályák ami egy sávra szűkül mert az egyik lehajtó lesz... valamint vannak 2-3-4 sávos autópályák is. ami még szembeötlő volt az a civil forgalom! sokkal több civil jármű közlekedik és még dugók is vannak. főleg a fő városokban. Viszont a szerelvény fizikája semmit nem változott gondoltam majd teljesen más lesz egy ilyen nagy dögöt vezetni... de nem... fizikája olyan mint az ETS 2 nek. valamint még amit rohadtúl hiányoltam az az hogy egy rohadt kamion se füstöl.... most tényleg olyan nehéz egy kis kormot csempészni a kémények végére? ÖSSZESSÉGÉBEN: a játék egy módolt ETS2 semmit nem változott kaptunk kicsivel jobb forgalmat másik pályát és más kamionokat. ezt módokkal is eltudtuk eddig is érni... készítők még arra sem vették a fáradságot hogy új menüt csináljanak... február 2.án este már élőben streamelem.
ocskoszilard
Nekem is ez a véleményem, kétlem, hogy bármihez is ingyen odaadnák a licenszt. (mindegyik csak a pénzre megy..)

gumikacsa
De, tudtommal elég masszívan rájártak a gyártókra. Talán két gyártóval nem volt gond, a többivel igen. Nem kevés erőfeszítésbe tellett a cégnek, mire kijárták, hogy az összes kamion licencelt legyen. A Mercivel volt a legtöbb gond.

Renault magnum http://kamionszim.hu