American Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a forgalom intelligenciája is nagy mértékben nőtt
2 még biztosan jön, plusz valszeg a Volvora és még egy másik cég kamionjára is tudnak szerezni licenszet, csak idők kérdése.
I met God. She's black
még igen de rövidesen jön a többi fent a hivatalos oldalon lehet látni őket..:)
csalódni fogsz,ugyan ez lesz...ebből csak a netrádió hiányzik ha hiányzik, én nem próbálom mert ahhoz netelérést kellene ennek engednem azt meg csak az eredeti kap majd.
Most tényleg csak ez a 2 kamion van benne?
#557 thepiratebay.se
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
akinek nagyobb hangrendszere van az az equalizert állítsa tipikus v helyzetbe, tekerje fel a hangerőt,az internetrádión állítson a háttérbe egy country-t , majd tető kamera ( 4 es gomb ) és érezze a kamion hangját elképesztő, ha elengeded a gázt még a gumik hangját is hallani... iszonyat jó hátborzongató érzés ....<#ijedt>#ijedt>
amúgy meg szerintem minden komolyabb ember köztük én is megveszi 3 án... többek közt mert már novemberben megrendeltem..<#wow3>#wow3>
nem tudom milyen bugról beszélsz nálam minden flottul megy..
HA a sztrádán kint hagyod a ballra indexet , szép kis torlódást lehet csinálni...<#zavart1>#zavart1>
Na kipróbátlam én is.Jó,de ez csak az alpha verzió,ez nem a teljes :D Sok a bug, a hiányosság.Én megvárom a Febr.3.-át.
FIGYELEM MEGINT FENT VAN AZ CORE ON
A 80 mp/h-s autópálya limit meg úgy kellett, mint egy falat kenyér. Végre lehet haladni a sztrádán.
visszajött a netem. nagyon ott van az egyik hátsó úton ördögszekereket fútt a szél át az úton elképesztően szép, a hosszú elnyújtott kanyarok vannak hosszabb egyenesek a hullámzó dimbes-dombos útról nem is beszélve. a rendőrökkel vigyázni kell..engem már 2x megcsapoltak..:)
Tényleg sokat fejlődött a hangulat, sokkal életszagúbb az egész, mint az ETS2. Grafikailag is políroztak picit rajta, de persze nem kell csodát várni. A tolatós pótkocsis beállások meg trükkösek, szokni kell a csőrösség miatti baromi nagy tengelytávot, de ez egyben kiszámíthatóbb mozgással is jár. Bejövős, már csak plusz kamionok és államok kellenek.
A kalózöbölben 

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Úristen mekkora feelingje van a játéknak.
2-2ésfél óra alatt nem bírtam kiszállni és még mindig megyek :D
2-2ésfél óra alatt nem bírtam kiszállni és még mindig megyek :D
I met God. She's black
Na elment az áram. Ma nem leszek többet ezt is mobilról írtam. Kitartás annak aki lemaradt.
Lesz Media Marktban és Tescoban is, de megjelenés napján a sadgames.hu, a CD Galaxis és az 576-nál lesz tuti.
Egész jó a játék! Megveszem eredetibe,mint azt ets2 őt,de utánna a dlc k miatt marad a tört :/
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
küldtem megint privit olvasd el<#csodalk>#csodalk>
Így van! +1 <#eljen>#eljen>
Most hogy kipróbáltam a wirágboltit szintén azt kaptam amit vártam. Hangulata nagyon jó a játéknak, ez már hiánycikk volt szerintem. Jövőhéten pedig irány a Media Markt vagy 576, nekem ez legalább annyira megéri mint anno az ETS2.
Most hogy kipróbáltam a wirágboltit szintén azt kaptam amit vártam. Hangulata nagyon jó a játéknak, ez már hiánycikk volt szerintem. Jövőhéten pedig irány a Media Markt vagy 576, nekem ez legalább annyira megéri mint anno az ETS2.
Akik most csatlakoznak, szólok eltávolították a játékot a ncore ról...:(
küldtem pü-t.Olvasd el.
én azt kaptam amit vártam és akartam, és jönnek még a dlcék, már 2 sofőröm is van..:) a kövi állam ingyenes lesz még .. a kamionok is jönnek majd csak nem akarják azt a hibát elkövetni amit a ets2 ben hogy a márkákat lecserélték nevenincsre.. itt majd amint megvan a licensz és a bevételük sorban jönnek majd... és ha sokan veszik eljutunk a másik partig is..:)
Számomra is elég érdekes és kevés. A terület se tűnik olyan nagynak...
Þór vígi þessi rúnar
Működik, nekem tetszik, szerdán meg addig megyek amíg nem kapok valahol. Mondjuk azért ez a 2 kamion elég kevés.
üzemanyagra figyeljetek, én épphogy beértem egy kútra
jó drágák a kamionok ha nem veszel fel banki kölcsönt 20-30 fuvar 1 megvásárlása..<#nevetes2>#nevetes2>
nálam max felbontáson megy :) és imádom minden pillanatát. arra figyelj, hogy amit kirak ikont azzal nem indul. a bin könyvtárban kell külön indítani. sok sikert..:)
Kicsit most azért örülök ennek, legalább megnézem, hogy megy-e annyira mint az ets2, nehogy potyára vegyem meg. :)
Ja és magyar nyelvű!
Srácok aki nem bírja ki 3 áig , annak javaslom egy nc..or oldalon fent van tört változatban , nekem gond nélkül megy win10-en.. a 3. fuvarnál tartok..:) ( természetesen 3 án jön a dobozos verzió is ) <#taps>#taps>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Egyébként azt lehet tudni, hogy Magyarul jelenik meg?
SCS fórumon már az első mod is megjött az ATS-hez... :D
Azt nem nagy dolog megcsinálni. ETS2-höz én pl. iwr r6-os modot használok aminek a HDR beállításait egyedileg állítottam be. Csak tudni kell hogy mi mire jó, egyébként a bloom_multiplier sorral lehet állítani a ragyogást. Ha minden igaz ugyanaz lesz mint ETS2-ben tehát pár pillanat az egész művelet.
Úgy látom egy HDR mod erre is ráfér majd.
tavaly novemberben rendeltem meg remélem 3.-án kézhez kapom...<#zavart1>#zavart1>
Bízom benne hogy nem csalódunk. Modokkal meg pláne jó lesz. Alapjaiban megegyezik az ETS2-vel szóval a moddolása sem lesz attól bonyolultabb szerintem. Jöhetnek a traffic packok, weather modok, stb... no meg az ETS2-höz készített amcsi vasalók. szvsz rengeteg cuccot át lehet majd hozni ATS-be ETS2-ből, pláne azokat a kamionokat amelyek ETS2-höz már vannak mint pl. Freightliner FLB, Cascadia, stb.
#Skypack: Media Marktból bőven jó. ETS2-t is ott szereztem be dobozosan. Lehet hogy én vagyok maradi de én valamiért ragaszkodom a dobozos verzióhoz. :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.29. 17:22:11
#Skypack: Media Marktból bőven jó. ETS2-t is ott szereztem be dobozosan. Lehet hogy én vagyok maradi de én valamiért ragaszkodom a dobozos verzióhoz. :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.29. 17:22:11
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
én a rig n roll ba is szerelmes voltam, teljesen hidegen hagy, ki mit adott és miért a lényeg hogy gurulhassak amerikai dögökkel, nem europában<#taps>#taps>
Én is felültem a hype vagonra! :D
Meglátjuk milyen lesz, már eszméletlenül várom
Meglátjuk milyen lesz, már eszméletlenül várom
I met God. She's black
azért azt ne felejtsétek már el, hogy nem az ATS kapta meg az ETS2 grafikai fejlesztéseit stb.. hanem voltak olyan jó arcok, hogy az ATS újdonságait odaadták az ETS2-höz is..
"Nulla tenaci invia est via"
Nézegetve a live streameket és a gameplay videókat most már nagyon játszhatnékom van vele. Így elsőre mások szeme által tetszik a végeredmény. Ha azt nézzük hogy a 18Wos ALH óta nem volt amerikai kamion szim. akkor tekinthetjük "ajándéknak" is. Ahogy az egyik előttem szóló említette gyakorlatilag egy erősen gyárilag "átmoddolt" ETS2 picivel szebb grafikával. Bár szerintem ahogyan elstartol Európa szerte úgy egyre több és több jó minőségű mod lesz hozzá mint ETS2-höz... legyemmá' harmadika... :D