American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#worship><#wow1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez az életérzés azért már hiányzott <#nevetes1>
a forgalom intelligenciája is nagy mértékben nőtt
szabii98
2 még biztosan jön, plusz valszeg a Volvora és még egy másik cég kamionjára is tudnak szerezni licenszet, csak idők kérdése.

I met God. She's black

még igen de rövidesen jön a többi fent a hivatalos oldalon lehet látni őket..😊
csalódni fogsz,ugyan ez lesz...ebből csak a netrádió hiányzik ha hiányzik, én nem próbálom mert ahhoz netelérést kellene ennek engednem azt meg csak az eredeti kap majd.
LeWyTy
Most tényleg csak ez a 2 kamion van benne?
#557 thepiratebay.se

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

akinek nagyobb hangrendszere van az az equalizert állítsa tipikus v helyzetbe, tekerje fel a hangerőt,az internetrádión állítson a háttérbe egy country-t , majd tető kamera ( 4 es gomb ) és érezze a kamion hangját elképesztő, ha elengeded a gázt még a gumik hangját is hallani... iszonyat jó hátborzongató érzés ....<#ijedt>
szabii98
De, a megjelenési verzió is ez lesz/hasonló

I met God. She's black

Carlos
Miért lenne alpha?

Þór vígi þessi rúnar

amúgy meg szerintem minden komolyabb ember köztük én is megveszi 3 án... többek közt mert már novemberben megrendeltem..<#wow3>
nem tudom milyen bugról beszélsz nálam minden flottul megy..
HA a sztrádán kint hagyod a ballra indexet , szép kis torlódást lehet csinálni...<#zavart1>
Na kipróbátlam én is.Jó,de ez csak az alpha verzió,ez nem a teljes 😄 Sok a bug, a hiányosság.Én megvárom a Febr.3.-át.

FIGYELEM MEGINT FENT VAN AZ CORE ON
A 80 mp/h-s autópálya limit meg úgy kellett, mint egy falat kenyér. Végre lehet haladni a sztrádán.
visszajött a netem. nagyon ott van az egyik hátsó úton ördögszekereket fútt a szél át az úton elképesztően szép, a hosszú elnyújtott kanyarok vannak hosszabb egyenesek a hullámzó dimbes-dombos útról nem is beszélve. a rendőrökkel vigyázni kell..engem már 2x megcsapoltak..😊
Tényleg sokat fejlődött a hangulat, sokkal életszagúbb az egész, mint az ETS2. Grafikailag is políroztak picit rajta, de persze nem kell csodát várni. A tolatós pótkocsis beállások meg trükkösek, szokni kell a csőrösség miatti baromi nagy tengelytávot, de ez egyben kiszámíthatóbb mozgással is jár. Bejövős, már csak plusz kamionok és államok kellenek.
Carlos
Hol máshol lennének: <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
A kalózöbölben

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

szabii98
Úristen mekkora feelingje van a játéknak.
2-2ésfél óra alatt nem bírtam kiszállni és még mindig megyek 😄

I met God. She's black

Na elment az áram. Ma nem leszek többet ezt is mobilról írtam. Kitartás annak aki lemaradt.
Lesz Media Marktban és Tescoban is, de megjelenés napján a sadgames.hu, a CD Galaxis és az 576-nál lesz tuti.
AudiQuattro
Egész jó a játék! Megveszem eredetibe,mint azt ets2 őt,de utánna a dlc k miatt marad a tört :/

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Carlos
Miért távolították el?
Akkor azért állt meg a seed... LOL.

Þór vígi þessi rúnar

küldtem megint privit olvasd el<#csodalk>
Így van! +1 <#eljen>

Most hogy kipróbáltam a wirágboltit szintén azt kaptam amit vártam. Hangulata nagyon jó a játéknak, ez már hiánycikk volt szerintem. Jövőhéten pedig irány a Media Markt vagy 576, nekem ez legalább annyira megéri mint anno az ETS2.
Akik most csatlakoznak, szólok eltávolították a játékot a ncore ról...😞
küldtem pü-t.Olvasd el.

én azt kaptam amit vártam és akartam, és jönnek még a dlcék, már 2 sofőröm is van..😊 a kövi állam ingyenes lesz még .. a kamionok is jönnek majd csak nem akarják azt a hibát elkövetni amit a ets2 ben hogy a márkákat lecserélték nevenincsre.. itt majd amint megvan a licensz és a bevételük sorban jönnek majd... és ha sokan veszik eljutunk a másik partig is..😊
Carlos
Számomra is elég érdekes és kevés. A terület se tűnik olyan nagynak...

Þór vígi þessi rúnar

ocskoszilard
Működik, nekem tetszik, szerdán meg addig megyek amíg nem kapok valahol. Mondjuk azért ez a 2 kamion elég kevés.

üzemanyagra figyeljetek, én épphogy beértem egy kútra
jó drágák a kamionok ha nem veszel fel banki kölcsönt 20-30 fuvar 1 megvásárlása..<#nevetes2>
Carlos
Najó akkor lerántom énis...

Þór vígi þessi rúnar

nálam max felbontáson megy 😊 és imádom minden pillanatát. arra figyelj, hogy amit kirak ikont azzal nem indul. a bin könyvtárban kell külön indítani. sok sikert..😊
ocskoszilard
Kicsit most azért örülök ennek, legalább megnézem, hogy megy-e annyira mint az ets2, nehogy potyára vegyem meg. 😊

Ja és magyar nyelvű!
Srácok aki nem bírja ki 3 áig , annak javaslom egy nc..or oldalon fent van tört változatban , nekem gond nélkül megy win10-en.. a 3. fuvarnál tartok..😊 ( természetesen 3 án jön a dobozos verzió is ) <#taps>
AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

ocskoszilard
Steam szerint van magyar nyelv benne.

Egyébként azt lehet tudni, hogy Magyarul jelenik meg?
SCS fórumon már az első mod is megjött az ATS-hez... 😄
Azt nem nagy dolog megcsinálni. ETS2-höz én pl. iwr r6-os modot használok aminek a HDR beállításait egyedileg állítottam be. Csak tudni kell hogy mi mire jó, egyébként a bloom_multiplier sorral lehet állítani a ragyogást. Ha minden igaz ugyanaz lesz mint ETS2-ben tehát pár pillanat az egész művelet.
Úgy látom egy HDR mod erre is ráfér majd.
tavaly novemberben rendeltem meg remélem 3.-án kézhez kapom...<#zavart1>
Bízom benne hogy nem csalódunk. Modokkal meg pláne jó lesz. Alapjaiban megegyezik az ETS2-vel szóval a moddolása sem lesz attól bonyolultabb szerintem. Jöhetnek a traffic packok, weather modok, stb... no meg az ETS2-höz készített amcsi vasalók. szvsz rengeteg cuccot át lehet majd hozni ATS-be ETS2-ből, pláne azokat a kamionokat amelyek ETS2-höz már vannak mint pl. Freightliner FLB, Cascadia, stb.

#Skypack: Media Marktból bőven jó. ETS2-t is ott szereztem be dobozosan. Lehet hogy én vagyok maradi de én valamiért ragaszkodom a dobozos verzióhoz. 😄
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.29. 17:22:11
Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

én a rig n roll ba is szerelmes voltam, teljesen hidegen hagy, ki mit adott és miért a lényeg hogy gurulhassak amerikai dögökkel, nem europában<#taps>
szabii98
Én is felültem a hype vagonra! 😄
Meglátjuk milyen lesz, már eszméletlenül várom

I met God. She's black