1572
-
Lacika1992 #731 Akkor mindegy. :) -
Mód -
Lacika1992 #729 Akkor ez benne van az eredetibe?
Vagy csak photoshop? :DD -
ntex #728 Törthöz is lesznek ugyanúgy dlc-k csak mondom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom ezzel most sok ember vérszemet fog kapni, de egy még közel sem félkész ETS 2 MODért meg nem fogok amúgy sem fizetni, főleg nem teljes árat
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.02.03. 19:09:31 -
Bal0924 #727 Én észrevettem
Egyfolytában Priusokat látok. -
Így már érthető miért nincs több kamion.... a lóvé az Ufó kutatásra ment.... -
-
Van itt tartalom! Csak ezért vettem meg.
Még egy évecske (1 ingyenes,8 fizetős DLC és a modder sereg) és pöpec lesz! -
favi24 #723 A hétvégi tört változathoz képest van szerintem változás a hivatalos játékban.
Elsőre az egyik észrevételem hogy a forgalomban új kocsik vannak.... (másnak is feltűnt ez?)
Mindenképpen ajánlom a jogtiszta játékot. Már csak a DLC-k miatt is.... :) -
favi24 #722 Az első szállítmány.....
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.03. 16:55:34 -
yossarianHUN #721 Rakománytól is függ, de sztrádán azért a legtöbből ki lehet sajtolni 80 körüli sebességet, ha van hely nekifutni :) Én a Nevadát és Californiát összekötő eldugottabb, a pusztaságon átvágó kis utakon szoktam száguldozni. Elméletileg 55 a limit, de szinte könyörög az aszfalt, hogy lépj oda neki. Ki tudna ellenállni ennek? Kamerák nincsenek, és amíg nem jön szembe egy zsernyák, addig döngethetsz akármennyivel, csak ne hagyd, hogy nagyon megrészegítsen a száguldozás, mert ez lesz a vége :) -
Gabhess #720 is kitartás és lehet sajátod, ha nincs türelmed, vedd fel a banki kölcsönt, és vehetsz magadnak egy erősebbet -
Bal0924 #719 Azok a kamionok amiket vezetek, örülök ha elérik a 70-et :D -
Gabhess #718 nekem 17 órakor indul ha nem jön semmi közbe -
Természetesen igen, fotót is csináltam róla, amit megmutattam a boltban és rögtön kicserélték. Szóval telepítés indul :) Köszi a segítséget mindenkinek. -
yossarianHUN #716 Én Nevadát ajánlom, jóval magasabbak a sebességlimitek (úgy rémlik 80 sztrádán és 70 autóúton vs. Kaliforniában 55 sztrádán és autóúton egyaránt), no meg a kaktuszos-ördögszekeres pusztaságok egyedülálló hangulatot teremtenek:) -
Gabhess #715 biztosan jól ütötted be? nagybetűk kötőjel minden? -
ja hát akkor az passz :D -
Visszamegyek a boltba akkor és kicseréltetem. Amúgy Hollandiában lakom..:) -
a steam-nek nincs sok köze hozzá, a magyar boltot kérdezd, meg a magyar forgalmazót
vagy steam-ről vetted ? mert akkor meg nincs kulcs.. csak töltöd és játszol -
Ejjj hihetetlen, az ember megveszi jogtisztán a játékot aztán még neki kell szívni vele mert nem tudja aktiválni a rossz kulcs miatt....
Jeleztem a Steam felé, adnak másikat ilyenkor vagy hogy működik? -
Bal0924 #710 Nagyon jól sikerült.
Még kicsit a bejárható rész amerikából.
De az áru lerakása,,, ez nagyon jó ötlet volt. Alig bírtam lerakni az első fuvar.
Hát egy darabig nem fogok venni saját kamiont..
Ki honnan indul?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.02.03. 13:45:02 -
smog15-nek sikerült, ha leellenőrizted újra, hogy nem te írtad el, akkor jelezd a boltnak és a kiadónak, nemegyszer előfordult már hogy rossz kódokat nyomtattak.. -
-
Nektek sikerült hozzáadni a Steamhez? Nekem azt írja hogy érvénytelen kulcs.
Utoljára szerkesztette: filamester, 2016.02.03. 13:28:51 -
Gabhess #706 Nekem is most érkezett meg..:) -
Bal0924 #705 Szép.
Köszi! -
smog15 #704 Csak steam-ről lehet letölteni, a cd-n is csak egy steam kód van. -
Bal0924 #703 Sziasztok.
Még 1 óra és nálam lesz a játék.
Ugye lehet majd a Steam-hez adni?
Az ets2-t is hozzá adtam, gondoltam ezt is egyből hozzá adnám.
Így legalább csak a kód kell. :)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.02.03. 09:30:33 -
Gondolj bele, ha egy új forza kamumárkanevekkel részben hasonlító autókkal jönne ki, kötve hiszem, hogy sikeres lenne :D Na látod, ezért kellenek a hivatalos liszenzelt járművek. -
Gabhess #701 Nekem ma hozza a futár, a tartalommal semmi gondom, mindent adnak amit ígértek, sőt az ígérethez képest bővítették is. Akinek gondja van vele, az modolgassa az ets2öt.
-
nem csak a márkanév a jogvédett, maga a forma és dizájn is.. ha neked egyértelmű hogy mi a Vailant, akkor szerintem a Volvo ügyvédeinek se okoz nagy problémát felismerni.. :D
egy biztos, minél több bevételük lesz, annál több pénz tudnak a fejlesztésre fordítani és annál több tartalmat kapunk mi is.. ráadásul az ATS fejlesztése miatt lesz neked az ETS2-d is egyre szebb, jobb és tartalmasabb
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.03. 07:55:52 -
yossarianHUN #699 Én mire eljutottam a megvételéhez szükséges 8-as szintre, addig kényelmesen összejött több, mint 100 rugó. Felvettem egy 100-as hitelt, kicicomáztam, megvettem, és még maradt is bőven. Sajnos a garázs bővítése 180 rugó, és akkor még az első sofőröd kamionja alsó hangon 100, plusz a sofőr felbérlése, szóval a cégalapítás még várat magára. -
smog15 #698 Össze szedtem már 27.000 dollárt egy ilyen meg mennyi is 135.00 körül? :D -
Ezt most úgy játékon kívül, és befejeztem. -fav
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minek a márkanév egyáltalán? Vannak rá modok. De akkor már a játékhoz készült modokért miért nem kell valakinek jogdíjat fizetni?(én tudom hogy miért) De miért? -
mellesleg olvashatnád a híreket is.. sok márkát azért engedélyeztek csak nehezen, mert már előtte bent volt a kamuneves, lásd pl. Mercedes.. úgy meg elég fura kérni valamit, hogy már a szellemi tulajdonukat egyszer lenyúltad.. de azért utólag elmész engedélyt kérni..... -
Mellesleg az előző játékokban nem okozott problémát hamis márkákkal kiadni a járműveket, majd utólag rájuk rakni az igazit.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.02. 22:20:44 -
yossarianHUN #694
Nálam ma került megvételre a kicsike ;) -
na majd egyszer eljutok ide is.. :D
-
Gerileveri #692 Nem értem a nyavajgást, szerintem simán hozza amit kell. 15€ online vagy a 5490HUF-os magyar dobozos áráért simán megéri. 83%-on áll a metán, jogosan.