American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
parancsikonhoz is hozzáírhatod

"Nulla tenaci invia est via"

joceruza
Köszi! (bár az ATS egyenlőre nem steam-es....) Ott mi a teendő?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Khmm... azért már most is akad ez meg az... 😄
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.02.01. 15:14:47
Szabi
sok értelme nincs, hétvégére már úgyis beindulnak a modderek és lesz "minden" ATS-re.. 😄

LeWyTy
Az ets2-höz való kamion modokat nem lehet használni valahogy?<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
krekkeld+

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
hali, de

Steam-ben ATS -> Properties -> General -> Set Launch Options és beírod oda pl. hogy

-homedir "D:\ATS"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.01. 14:49:13

joceruza
Sziasztok!
Nem lehet valahogyan megváltoztatni hogy ne a C-Dokumentumokból használja a dolgokat?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Hali. Én is letöltöttem a játékot hogy ki próbáljam. A gondom az lenne hogy indítom a játékot és mikor meg jelenik a profil beállítás ahol a cég, játékos név, kamion választás ezeket kell meg adni azonnal eltűnik , tehát felugrik és el is tűnik az ablak aztán semmit nem tudok csinálni mintha le fagyott volna de nem csak a garázst látom. Tudja valaki mi a gond????? Köszönöm
Aki tegnap lemaradt az american truck simulator élő adásról az itt most pótolhatja ;-) szó esik benne az első DLC ről valamint a játék újdonságairól, például a grafika és a rendőrökről! Közben be járjuk san fransisco t híres golden gate hidat majd hegyre fel egy kacskaringós útszakaszon szakadék mellet. Valamint a tenger partot!

Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.02.01. 12:22:55
Érdekes a tábla......

hangacsi.blog.hu

LeWyTy
Nem értem a koncepciót. (keresd a hibát)

Carlos
Számomra is olyan a játék, mintha egy "demo" lenne. Kicsi terület, kevés kamion.

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
No No te félreérteni! Én pl a map hanyagságára gondoltam mint pl autópályán stop mert elsőbbségadás van de gyorsítósáv nincs, vagy hogy az AI nem tud közlekedni (az előbb áltam 10 percet egy kereszteződésben várva hogy történik-e majd valami),
meg satufék és paff...stb.
Attól függetlenül tetszik a játék csak jelenleg !!!ÜRES!!! 'murica!!!!!
Már van saját kamcsim is:

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.31. 17:48:13

neked is igazad van, nem is értem mit keresnek kamionok egy ilyen játékban...<#wilting>
LeWyTy
Nagyon reménykedtem a játékkal kapcsolatban, de én már csak azért sem veszem meg mert tele van olyan hibával amin nem igaz hogy nem tudtak túllépni az ets2 óta. <#action>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.31. 17:02:42

köszönjük a kamionos nép nevében <#zavart1>
joceruza
Valaki tudna csinálni nekem egy "economy" modot ha szépen megkérem?
Meg szeretném duplázni a parkolásért járó xp-t.

És ha már fárasztó a sztrádázás, vannak ilyen utacskák is.

joceruza
Akkó megveszem ezt is.....

ez igaz mindenki vegye meg!!!!, ez az egyetlen módja, hogy eljussunk partól partig, és még több gép legyen a játékban!!
Szabi
Lehetőleg ne adjatok virágboltos tanácsokat egymásnak, én elhiszem, hogy sokan megfogjátok venni és csak teszteltek, de azért na..

Nem csak ncore létezik.
https://kat.cr/usearch/american%20truck%20simulator/

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

igen ezt én is észrevettem ... irány a bank 100 e dolcsi tartalék + 2 sofőr kompenzálja..<#crazya>
Azért a sebességkorlátozásokon finomíthatnának kicsit, egy tök váratlan, településen kívüli autóútszakaszon hirtelen 65-re nyomták le az addigi 80-as limitet, már kaptam is az 1000 dolcsis büntit, két másodperccel később az előttem haladó autónál satufék, persze beleszálltam mint annak a rendje, -1800 dolcsi. Gyakorlatilag 5 másodperc alatt lenulláztam az adott fuvarom bevételét <#falbav>
szépek majdnem <#zavart1> olyan szépek mint amiket nem tudtam feltenni... basszus velem szemben is jönnek a sztrádán <#wilting><#idiota>
igen és a sztrádán a többi hülye mind veled szembe jön...
LeWyTy
MI a durva? azt ugye tudod hogy a 48 mph az 77,25 km/h és az 53 mph = 85,3 km/h? Bocsásd meg neki hogy ezt megbünteti lakott területen <#banplz>

Pár saját gyártmány kép:

Letöltöttem mert nem akartam én se zsákba macskát venni, és az kell mondjam, hogy tökéletes, pont erre vártam.
Azért az kicsit kemény, hogy 48-al lehet városba menni és 53-ért már az előttem lévő rendőr megbüntetett. 😄
De amúgy teljesen jó, imádom hogy tele van mindennel a város és nem csak pár épület van oda rakva és kész. 😄
Parkolások is hangulatosak.
Tuti vétel.
á hagyom a francba nekem nem megy, a képkezelő is folyton hibát jelez.. inkább gurulok , mint ezzel szívjak.<#idiota>
LeWyTy
Azért a kereszteződésekhez és a besoroláshoz ugyan úgy hülye az AI<#hehe>

LeWyTy
Hehh van a forgalomban rendörautó és ha gyorsan mész körülötte levillog a kecibe meg büntit is kapsz <#banplz>
#585 inkább png mint fisfos jpg 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.31. 14:15:19

kill3r21
Akkor még növekednem kell 😄
Mind1 jobb a békesség várok még vele 😊
Szabi
nem, csak a nagyobb jútyúbber csatornások kaptak steam-es kulcsot

#584: png-t nem poszoltunk netre... konvertáld át jpg-re, aztán mehet pl. képkezelő-re
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.31. 14:09:27

ehhez kevés vagyok, le tudnád írni , hogy mit kell tennem a gépemen lévő képpel, hogy idetehessem? png kiterjesztésben van de hiába akarom akárhogyan feltölteni folyamatosan hibát ír az sg
kill3r21
Valahol megjelent már akkor? 😊
Szabi
29-éig volt embargó, azóta szabadon lehet bármiről feltölteni videót 😄

bár az lehet hogy Tomáš rákérdez, hogy mégis honnan van meg neked a játék..... 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.31. 14:06:51

kill3r21
Szerintetek a youtube mennyire torelálja a videót jelenleg a játékról? 😄
A szöveg doboz alatt vannak felsorolva (többek közt) ezek az opciók: Mosolyok, Bbcode, spoiler... Ha a "spoiler"-re rákattintasz akkor a szövegmezőbe ki fog dobni 2 két szögletes zárójelbe tett "spoiler" szót. Közé kell beírni (vagy linkelni) amit szeretnél oda tenni.

LeWyTy
Hagyjátok már azt a szar oldalt és töltsétek le normális helyről<#banplz>

<#taps>
kill3r21
Instabuy, de nem bírtam nem rányomni most hogy fent láttam, ha a pokolban kell elsorvadnom se bírtam megállni 😄
hogyan kell használni a spoilert ? akartam képet tölteni de még sosem csináltam
Megint levették
Carlos
Semmiképp se alpha. Akkor már béta...

Þór vígi þessi rúnar

oké igazad van..<#buck>
A verzió száma 0.9.90-es....
tehát: ALPHA verzió
A teljes verzió általában 1.0.1-es vagy 1.0.2-esek mostanában.

<#taps><#worship><#wow1>

Ez az életérzés azért már hiányzott <#nevetes1>