1572
-
yossarianHUN #972 Steam/steamapps/common/American Truck Simulator -
favi24 #971 Szia. Köszi a leírtakat! A problémám viszont érdekes és az elején van! NEM TALÁLOM a programfájlok mappában az ATS-t!!!! Csak a Stream -nek van egy mappája, de ide hiába másolom be az exe. filet, nem működik. 
Egy mappa van a Dokumentumok alatt, ahol többek között a modok is vannak, de ide hiába bontom ki az exe. filet, itt sem működik.
akkor hova a rákba tegyem az exe filet?????
-
ja és van szerkesztés gomb is :D -
Gabhess #969 jó pap holtig tanul 
-
-
Gabhess #968 pálmafák tövében pihenni... -
nyugodtan megpróbálhatod egy kommentbe is, engedi a rendszer :D -
Gabhess #966 .. "kis fekete felhő az égen" ... -
Gabhess #965 A saját vasam -
Gabhess #964 kis csúszkálás -
Gabhess #962 srácok melyik bemásolási verzió a jobb? talán az elakadásos? -
Gabhess #961 elakadás -
Gabhess #960 -
Gabhess #959 másképp próbálom meg meglátjuk SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/306613034801895110/0CB643ED7C0B8895D6D9C2ED74CAEA01B80C7EA2/ -
xFreex #958 Ezzel ki tudtam bontani a játék scs fájljait. Kicsomagolod, bemásolod az exe-t a játék telepítésének mappájába. Utána duplaklikk a kibontani kívánt scs fájlra, a felugró ablakban "kiválasztom a telepített programok listájából". Kitallózod az előbb bemásolt scs_extractor.exe-t majd ok. Kis dos ablak után kibontja. A fájlok ott lesznek a telepítés mappájában ahova az exe-t is másoltad.
Ha végeztél a szerkesztéssel akkor meg vissza is kell csomagolni. Na nem az egészet, csak a módosított fájlt mapparendszert megtartva. Totalcommanderrel becsomagolod egy zip-be, majd a zip-et totalcommanderrel átnevezed scs-re. A becsomagolásnál arra kell elméletileg figyelni, hogy a tömörítési arány 0 azaz nulla legyen.
Utána az új scs fájl meg mehet a szokott mod mappába.
-
favi24 #957 Jól néz ki a kicsike.. -
favi24 #956 Ahogy yossarianHUN megírta, egy plusz mod. az atsmods.lt honlapról.
Ráadásul már volt egy frissítése is...
Elég kedvező áron mérik, így sikerült most már 3 db-ra sort tennem. Egyébként nem használok semmilyen pénz generáló módot. Hagyom, hogy szépen annak rendje és módja szerint gyarapodjon a dollárkám.
Viszont lenne egy kérdésem mindenkihez. Tud valaki segíteni, hogy hogy lehet új,saját skint csinálni a játékon kívül? Persze amikor elkészült akkor beraknám, megosztanám akinek tetszik, használja majd.
A Farming Simulatorban csináltam pár apróbb festegetést, miegymást. De itt egyenlőre még megnyitni sem tudom az SCS filet.
Letöltöttem egy "SCS extractor" progit. De nem akarja megnyitni a filet.

-
favi24 #955 Megpróbálom leírni, hogy hogy tegyél fel képet.
1. A játékból kifotózol valamit
2. Valamilyen kép szerkesztővel átkonvertálod jpg. -re
3. A "kepkezelo.com" programmal feltöltöd a netre a jpg. képet
4. Az SG.hu fórumban a "kép beszúrása" ikont megnyomod
5. ki jön egy kis ablak, ide bemásolod a képfeltöltőből a felső sorban lévő hivatkozási sort
6. Ok gomb
7. Írsz hozzá valamit, vagy nem írsz...
8. "Küldés" gomb
9. gyönyörködsz, a feltett fotódon
-
Gabhess #954 Ma kipróbáltam egy offroad nevezetű pályát. Ajánlom mindenkinek aki szereti a kicsit technikás pályákat.
Sajnos csak pár állomásból áll az egész, és új profilt kell nyitni a játékban az aktiválásához, de tud pár óra élvezetet nyújtani.
Az előttem bemutatott képen látható vassal nem ajánlatos nekivágni, mert nem tudja bevenni a kanyarokat.
L.A.-ből indulva, Prim "falucska" után kezdődik a kihívás..
Ezért érdemes L.A ben elhelyezni a főhadiszállást.
Még 1 javallat: az első fuvart ne oda indítsátok,(érdemes valami zsozsó meg xp modot mellékelni mellé ) csak amikor fullos a moci meg a váltó...különben izzasztóóra vár rátok .. ( sűrű mentés enyhíthet a bánaton ) képekeet nem tudok linkelni mert nekem az ide nem megy ( öreg vagyok azt sem tudom mi az a pendrive ) steam en van fent kép a nevem kgabhesz
-
Új vas 
-
endy papp #952 Thx 
-
yossarianHUN #951 Freightliner Coronado, innen tudod letölteni. A letöltött fájlt csak másold be a dokumentumok/ATS/mod mappába, aztán engedélyezd játékon belül a modkezelőben.
Szerintem meg tudod majd venni, olcsó, úgy rémlik 47 ezer az alapára:) -
endy papp #950 Ja Ja lehet,hogy akkor jöttem kifelé..... 
Mellesleg nagyon szép a vasad.
Lehet róla valami közelebbit tudni?
Ez mod vagy benne van a játékban ,mintha ilyet nem láttam volna.
Na nem mint ha mostanában ,lenne rá zseton....
Más, "gondolom az itt lakók kérdezték ,na ez a mókus mit keres itt ezzel a böhöm tartálykocsi rovarirtó szerrel,ember ez szűk út és lakó övezet"
Rovar irtó szerrel a pihi után
Pihi a dombtetőn
Ha tehetem mindig erre jövök....fantasztikus a panoráma!!!!!
Ide is érdemes ellátogatni ,ja és megkerülni a tavat,nagyon szép.
Igaz sok mindent nem lehet innen vinni ,1 úthengeren kívül nem volt más fuvar de a környezet miatt megérte ide ellátogatni.
A tó körül -
favi24 #949 Írtam e-mailt.....
-
Papa51 #948 Sziasztok!
Elnézést kérek a hirdetésért, de eladnám a használt, hibátlan műszaki állapotban lévő Logitech Driving Force GT kormányt és pedált ehhez a klassz játékhoz. Élvezetesebb ezzel vezetni, mint például a billentyűkkel! Kb. 30 ropi + posta költség! Email: [email protected] Üdv.
-
favi24 #947 Csak mérgelődj hangosan! Még a végén a sofőrjeid megkeresik a helyi szakszervezetet és sztrájkba kezdenek....
-
Gabhess #946 ezért kell sok sofőr... 
-
-
Szóval, a sofőrök akiket felveszel mindig a garázs és egy hely között ingáznak? Legalábbis ezt vettem le. De ha elmegy 633 mérföldre a kibaszott garázstól, miért kell visszamennie San Diegoba, rakomány nélkül, ha pont San Diegoba nem talált melót? Vihetne közben valamerre akármit is, csak keressen pénzt, ne utazgasson az ÉN pénzemen üresen :D :D -
favi24 #944 Valszeg a frissítésnek köszönhetően megnyílt ez a pihenőhely is.... 
-
favi24 #943
-
yossarianHUN #942 Coronado forever :) Nekem is a kedvenc vasam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
favi24 #941 Na és akkor megosztom a cég jelenlegi 3 kamionját. Egyenlőre a Freightliner márkát részesítem előnyben. 
Igaz banki tartozásom van, de ledolgozzuk...
-
favi24 #940 Szerintem épp akkor mentem a hídon át, amikor endy papp barátunk jött a városból kifelé......alattam 
Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.02.17. 23:42:36 -
favi24 #939 Meg van a cég legújabb vasa. Természetesen én fogom vezetni. A régi lilát leadtam egy melósomnak... 
-
favi24 #938
-
yossarianHUN #937 American Truck Simulator: hardcore edition
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gabhess #936 hidd el nem csak te érzel így.. 
-
-
endy papp #935 Nagy volt a sorba állás a mérlegelésnél 
Mérlegre várva..
Aki még nem járta végig a L.A. tenger parti utat annak csak ajánlani tudom,fantasztikusan megcsinálták.
Annyit szöszöltem míg végül több mint 4 óra késéssel értem célba,de megérte ,igaz így sem láttam mindent ,mivel közbe beesteledett.
Tenger parti kocsikázás.
Lehet én vagyok picit elfogult ,de minden percét élvezem az ATS-nek,az ETS 2-nél valahogy hiányzott ez az érzés,(pedig abba 10x annyi időm van mint most ebbe)valahogy a városok itt igazából azok.....stb,stb
Igaz azzal utoljára mikor kijött a Skandi DLC akkor toltam egy keveset.
Még dobnak bele 2-3 államot,nagyon oda fog verni az ets2-nek,igaz nálam már most is ez a n1,még ha ilyen pici is egyenlőre a térkép.
De persze ez csak egyéni vélemény,akinek jobb az ets2 az tolja azzal.....
Mikor tegnap átmentem a híd alatti úton......

Híd alsó szint.
Na segítsünk,feltoljuk????
-
Gabhess #934 akkor szerencséd volt, hogy csak fény és hangjelzést kaptál, és nem törte össze valami kedves sofőr a rakományod. -
Én is figyelek , pont akkor balfaszoltam vele
-
cuki 3,3 megás képek, jót tesznek a mobilnetnek.. :D