American Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Jé, egy régi arc :D

Há, én is megvettem, nem is vagyok vele megelégedve. A tartalom nem bántja a szemem, hisz tudni lehetett, hogy mi lesz benne, a méretarányt viszont nagyon elba....rontották. Szinte ki az egyik városból, be a másikba.
Az Scs is érezni fogja hogy ez kevés (bár az eladások nem feltétlen ezt mutatják), így biztos lesz ingyenes DLC is első körökben. A kamionok pedig minden esetben ingyen jönnek (csak mikor, ha 3 év alatt ekkora térképre, és 5 kamionra futotta (elvileg 1 Kenworth, 1 Peterbilt, és 1 Volvo készen van))

A warez pedig lopás, függetlenül attól, hogy egy ilyen tartalmú játékról van szó, vagy pl. egy GTA5-ről.

Renault magnum http://kamionszim.hu

//www.youtube.com/embed/RrY1T4myrbo

Aki látta a Psycho 2-t annak ismerős ez a hely :)

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Pedig full grafikán nagyon szép.. <#vigyor2><#vigyor2>--<#wow3>
Sordoran
Természetesen már tervben van a gép újítás, a nyáron meg is történik. Nem egy asztali erőmű, hanem egy erős multimédiás laptop.
Ugyanakkor kipróbáltam a Demo-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy még ezen is elég jól fut, átlag 24 fps van, néha persze lemegy akár 17-ig is. Cserébe viszont ocsmány a játék.<#eplus2>
Ha lesz kedvem még elszórakozok vele, de a teljes verziót majd csak a nyáron veszem meg, ha már meglesz az új gép, mert ez fáj a szememnek, pedig nem vagyok az finnyás fajta.

Screenshotok csak NAGYON ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Köszi a hírt már töltöm is le.
Hm. A gond, hogy a DEMO még csak el fog futni, de szerintem a nagyobb terjedelmű "modok" már nem biztosan.
Szerintem lassan itt az ideje egy kis gépfejlesztésnek <#awink>
Igaz nem egyszerű a dolog. Nekem decemberben történt meg az a bizonyos felfejlesztés... a vége az lett, hogy a házon kívül végül minden új lett. Potom 200 ropit nyögtem ki rá. <#szomoru1> De most legalább egy ideig hasítok....
Sordoran
Elérhető a Demo steam-en!
Nekem ez nagy hír, eddig azért nem vettem meg játékot, mert nagyon a minimális gépigény határán táncol a jelenlegi konfigom, de ha élvezhető lesz így, már veszem is meg.<#vigyor>

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Várom, mint hívők a megváltót. <#nevetes1>

Le is cserélem az egész flottát <#circling><#vigyor2>-<#wow3>
Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Oks,köszi a gyors választ!<#vigyor4>
Még nincs. De amint kész lesz ingyenesen megkapjuk.

hangacsi.blog.hu

Sziasztok!Most akkor kész az Arizona map vagy nem?Tegnap reggel vettem meg a játékot de nálam nem jelenik meg,steam azt írja elérhető.Olvasom az SCS blogját,ott meg azt írják hogy még nincsen kész.Most akkor mi van?Illetve van vagy nincs?<#fejvakaras>

Let the good times roll... :)

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

gomze
Néhány kép tőlem is!

720 pacis Mackmester :)

A World of Trucks oldalán előbb hozzá kell kapcsolnod a profilodhoz az ATS-t. Ehhez lépj be a WoTr-ra, kattints a My Page fülre, utána pedig menj az Account Options oldalra. Ott az ATS dobozán kell lennie egy Sign in Through Steam gombnak, kattints rá arra, és jelentkezz be Steamen, hogy összekapcsold az oldalt a játékoddal. Utána a játékon belül is össze tudod kapcsolni a WoTr fiókodat a programmal.

Ha nem látod a Sign in Through Steam ikont az ATS dobozán a WoTr-on, akkor használj másik böngészőt az összekapcsoláshoz. Nekem pl. valamiért sem Firefoxon sem Chrome-on nem volt ott, csak Explorer-rel jelent meg.

//www.youtube.com/embed/Mgy3V1ku6Lw

daf xf
Sziasztok! Segítsetek már, hogy tudok neten játszani? Probálom csatlakoztatni a játékot a truck world-hoz, de azt írja hogy nincs csatlakoztatva. Mit kell csinálni?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Csak ennyit ír mikor a sárga gombra katintok We are checking now, please come back in a couple of minutes
Srácok mikor rányomok a nagy sárga gombra ott mennyit kell várni? Mert eddig semmit nem csinál
csak nálam álltak le a szerverek?
most megyek az alapjátékba "gyorsan visszafizetni a bankot mert így nagyon minuszos a dolog"
de hozzá kell tennem, senki ne menjen be banki tartozással, embereid nincsenek de a bank vonja szépen a zsét...<#wow2>
oksa sikerült köszi...meg is volt az első multis fuvar nem semmi emberek vannak olyan 3 as karambolt néztem végig..:)
A fagyiskocsi, mint a flotta legfontosabb része <#smile>

Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.07. 15:09:50

Szabi
#837: a truckermp-n bejelentkezve katt a my account, settings aztán nagy narancssárga gomb :D

#838: nem a multi ikonjával indítod :)

ez vicc először engedett belépni most meg nem bármit csinálok nem a multi indul hanem az alapjáték...mitől lehet ötlet?
Valaki tudna segiteni abba hogyan kell regisztrálni a jatékot mulitnál ? Mert akár hogy probálom nem megy
Nem igazán irreleváns mivel az ATS-nek (ugyanúgy mint az ETS-nek, a Farming sorozatnak és az OMSI-nak is) ugyanaz az üzletpolitikája:
Viszonylag egyszerű alapra hosszú távon építeni. Az évek során kiadni fizetős és nem fizetős DLC-ket és deklaráltan támogatni és számítani a modder közösségre is.
Nem a "jó játék" kezdetű kritikákra gondoltam, hanem azokra akiknek lövésük nincs a sorozatról és a feljebb említett üzletpolitikát sem ismerik, de szívesen trollkodnak egy kicsit.
Léteznek persze olyanok akik más árazást és tartalmat preferálnak. Az itthon legnagyobb példányszámban eladott sorozat a FIFA és az Assasins Creed (vicc az hogy a Farming után :D). Hiába jelenik meg minden évben egy új darab 15k körüli áron, gyakorlatilag ugyanaz az összes.
Köszi én inkább maradok az ET2 és AT-nál.
oké köszi.
Szabi
az egyjátékos módolatlan profillal mehetsz online, de nincs forgalom és munkásaid se, szóval max arra jó, hogyha valakivel konvojozni akarsz :D

Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell regisztrálni a multit hogy mennyen? Mert valami regisztrálást kér a jatékkal kapcsolatban
A multiban lesz lehetőség embereket felvenni? Csak azért kérdezem mert ets2 nem multiztam így nem tudom mit lehet és mit nem.
A képembe tolt utasítást valamiért mérvadóbbnak találtam, mint a képeket :P Na mindegy. Ha moddolt kamionnal játszom, akkor azt gondolom nem nagyon tudja kezelni a rendszer multiban.
Megnéztem tetszik a dolog, hó sokan vannak fent.. Bár az első menettel elkéstem a bill állítgatása miatt...de aranyos a dolog..:) Kérdés menyi őrült lesz majd fent akik összetörik a gépedet..
Szabi
azért ez így túlzás.. a címlapon egyből ATS cikkeket és képeket láthatsz :D

de amúgy ugyanazt a telepítőt használja az ETS2 és az ATS multy is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.07. 12:17:12

Csak azért nem egyértelmű, mert egy szóval nem említik az ATS-t az oldalon. Ezt viszont igen: Register an account with us and link your steam account that has Euro Truck Simulator 2.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 12:11:13
Szabi
bármi meglepő, az ATS multyhoz ATS kell :D

Ez csak ETS2-s Steam fiókkal megy?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 12:07:22
1. A tények szempontjából totál irreleváns, hogy indult az ETS2. A Battlefront meg fél játékként is 14 ezer volt megjelenéskor, ez még nem jelenti, hogy rá hivatkozva mostantól minden kiadónak így kéne kiadni a játékait. 2. A modok szintén irrelevánsak, ugyanis nem a fejlesztőktől jönnek, a játék árát viszont a fejlesztőknek pengeted ki.

Egyébként ha képtelen vagy kezelni a legkisebb, "jó a játék, de..." kezdetű kritikákat butázás nélkül, az nem a "fanyalgók" intelligenciáját minősíti.
oké köszi megtekintem
Szabi

A multit ets2 ben nyomjátok?
Szabi
<#finom>

gomze