A búra alatt: 2 hét múlva láthatjuk az év legsikeresebb új sorozatát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt az aranyszabály eltolódott a 10-11. részig. Most kezd érdekes lenni, de így is át kell tekerni a 80%-át, ami csak nyavajgás.

Minden okostojás tudja, hogy sorozatnál 3 rész-t meg kell nézni, addig nem lehet eldönteni, hogy rossz! Nemegyszer én is 1 rész után nem szerettem valamit aztán még pár rész és imádtam. Sorozatoknál a 3 rész aranyszabály!

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

ráhibáztál, okostjás. az elsõ rész elég is volt. meghagyom neked. élvezzed.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ezek szerint a sorozatot nem nézed, mert az is választ ad minden kérdésre.
A Menekülõ ember filmnek semmi köze a könyvhöz...
A film szar, csak azért "jó", mert Svarci van benne és a videómagnók korszakában látta az ember, és azt gondolta, hogy vááááááá.

@molnibalage: ezek szerint a könyvet nem olvastad, ugye? Mert az választ ad minden kérdésedre.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nagy kedvencem a Remény rabjai, nemrégiben az eredeti novellát is elolvastam. Bár az írott forma sem volt rossz, de sok a történetben kihagyott ziccert csak a filmfeldogozásnál tettek a helyére, feszesebb, kerekebb lett tõle a történet.

Molni, nálatok szilárdtestfizikán nem tárgyalták a Plot Device erõtércsalád jellemzõit..?;-)
Molnibalage
Hülye kérdés, de ha semmi sem jut át, akkor hogyan nem fulladnak meg vagy halnak szomjan egy idõ után? Mert a víz körforgása akkor megszûnik, tehát csak az a víz marad, ami a búrán belül van. Oxigént még mondjuk termelhetnek a fák, de akkor meg további érdekes kérdés, hogy a légnyomás hogyan változik egy zárt térben? Mert ez melegszik és hûl is.

Igen, a hülye mérnök kukacoskodik. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köd, Rózsa vére, Az, Christine, Tûzgyújtó
- és most jön majd még a Carrie is, várhatóan jó lesz -

Ha meg jó zombis filmet várunk akkor még a Mobilt is megcsinálhatnák. 😊

King nyilatkozta a Simpson család film után, hogy már régóta megírta vázlatként a könyvet.
Azért nem 1-2, hanem inkább 10-12. Holtsáv, Holtsáv sorozat, Ragyogás, A remény rabjai. A menekülõ ember, Állj mellém, 1408, A köd, Holtsáv, Kedvencek temetõje, Tortúra és szerintem még sokan tudnák folytatni.
alap, hogy a King könyvekbõl készûlt filmek (1-2 kivételtõl eltekintve) barmoi szarok lettek. Sztem ez is be fog állni ebbe a sorba...

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

fergusonpapa
Simpson család movie?

www.icewebhu

Zombee
Bezzeg a Walking Dead még mindig nem érkezett meg, pedig már a 3. évad is kijött DVD-n odaát.

Az elsõ rész még érdekes volt, utána már borzasztó unalmas. Ezt hogy fogják elhúzni évadokon keresztül?

rossz szereposztás, megváltoztatott történet, ostoba az egész.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pedig érdekesnek tûnt, de ez valami rettentõen színvonaltalan valami. 4 részig bírtam. Soha többet.
Kelta
jó alapstory..iszonyat pocsék, klisés, uncsi nyál amcsi szappanopera lett belõle..nagyon gáz...

0,5/10

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...