140
Építs működő börtönt
-
b4l4g3 #100 Mitől szürkülnek be egyes termek? Olyan mintha besötétednének. (nem azért mert nincs világítás) -
#99 LOOOOOOOOOOOOOOOL -
#98 Olyan van benne hogy az erősebb rabok megerőszakolják, bántalmazzák a gyengébbeket? -
Zero 7th #97 Ha láttok valami komolyabb akciót, szóltok? Köszi. 20 pénzt nem ér, de ha ötért odaadnák, annyit fizetnék érte talán... -
#96 és a regime-ből vedd ki az összes lockdown-t , rakd yardra vagy free timera vagy akármire,mert lockdown ideje alatt fúrkálják a lyukakat :) -
fb #95 hello, van olyan valamelyik menuben, hogy remove tunnels vagy valami ilyesmi -
Since #94 Észrevettem hogy elkezdenek ásni a WC-nél, viszont a cellát nem használhatom többé mivel nem felel meg az alapkövetelményeknek, gondolom a gödör miatt. Be lehet valahogyan temetni a lyukat? -
Zero 7th #93 Umm, 120 embernél, kb 20. napnál közölte, hogy eddig tartott a demó, vegyem meg.
Torrenten demó van fenn? Milyen aljasság már ez? :D :P -
Joybull #92 Szerintem a ablak nem fontos, inkább az elfoglaltság az ami számít. HA van mit csinálnijuk akkor nem elégedetlenek. Ami fontos az a free time jó ütemezése mert akkor mennek el budira. Ja és nálam csak két étkezés van beiktatva. -
Joybull #91 Magánzárka az a holding cell mellett van. A kaja meg elég mert két időpontban menne enni és arabok is besegítenek a konyhába, meg van negy szakács. -
Zero 7th #90 Nem baj az ablak hiánya. Én is azt hittem, hogy az, de miután átalakítottam az egészet, hogy tehessek ablakot, elfelejtettem ténylegesen letenni őket. Aztán mégis ez lett az eddigi legsikeresebb börtönöm, csak a függőségeik miatt rinyáltak páran, semmi más panasz nem volt. -
Zero 7th #89 Valamiért nem jött kaja. Néztem a job listet, és állt sorban a "put ingredients in stove", vagy valami hasonló. Nem rabmunka volt, a chef ikonja volt mellette. Először arra gondoltam, hogy a rab akar kimenni a börtön elé a deliveryhez, de ezek szerint nem. Viszont a deliverynél sem volt kajásdoboz.
Próbáltátok már áthelyezni a delivery zónát, hogy az hogyan működik? Erősen úgy tűnik nekem, hogy kéne egy delivery-storage-exports raktár. Viszont ha a teherautóról leeső rabok is a deliverybe érkeznek, akkor az lehet baj... -
#88 hmm én is szeretek ilyen blokkosan építeni, viszont a te cell blokkod jobban tetszik, koppintom is.
enyémbe bevan építve a Common room, de így szélesebb kell hogy legyen, gagyi
viszont így nem tudsz ablakot tenni nekik, az nagy baj?
-
Zero 7th #87 Az az egy kis konyha három tűzhellyel elég ekkora tömegnek?
Hogyan vagytok meg magánzárka nélkül? Egyikőtöknél sem láttam. Vagy a policy-nél kivettétek a büntetések közül? Nekem egy börtönöm azért ment a levesbe, mert voltak, akik az örökkévalóságig vártak arra, hogy egy órát magánzárkában tölthessenek, közben megőrültek és éhen haltak, mert várakozás közben nincs napirendjük.
Egyébként nem tudtam egy játékot még úgy elkezdeni, hogy néhány napnál tovább elégedett legyek a kialakítással. :P Mondjuk igazán megtanulhatnám már, hogy csak akkor kezdem újra a tökéletesség igényével a játékokat, ha már mindent láttam, kiismertem, és tudom, hogyan kell használni. Mert különben elég nehéz rá tervezni... :) -
#86 továbbá a rabok a konyhában csak pakolnak meg mosogatnak,főzéshez kell chef -
#85 foglald le a rabokat akkor nem nagyon ásogatnak. regime-ben minden időpont legyen lefoglalva valamire,és lockdown ne legyen benne mert akkor törik a kis fejüket és ásnak -
Joybull #84 Börötnélet -
#83 Az a vicces amikor kiírja, hogy a következő transzporttal megjön 8 új rab, erre beállít 13. Rettentően boldog voltam. -
Zero 7th #82 Alagutat kerestél? Nekem a kis genyók ástak egyet... :) Azóta fémkereső van a cellablokk bejáratán és/vagy az ebédlő kijáratán. Kiskanalakat szigorúan elkobzom. :P
Én meg megláttam a generátoraidat, és kicsit hülyét kaptam. Nem néztem, hogy egy kapacitor egy ezresért ad pont annyi áramot, mint az egész generátor eleve... Hát akkor az nagyon sokat változtat a helyzeten, basszus!
Meg most már tudom, hogy a mosoda is mekkora helyet foglal, meg a workshop, tudok vele tervezni. A bejáratommal sem voltam teljesen elégedett.
Meg valamiért leállt a konyha onnantól, hogy megpróbáltam rabot dolgoztatni benne.
Ja, meg az is aranyos, hogy ugyan leállíthatom, hogy ne jöjjenek folyamatosan a rabok, de attól még gyűlnek. 16 helyem volt, megépült a második 16os blokk, na mondom jöhetnek. Aha, csak nem 28-an...
Asszem kelleni fog egy bazinagy holding cell, amiben ágyak is vannak, hogy a kesst felvehessem a rabok után építkezés nélkül az elején... -
#81 az csak bünti miatt van most, eddig plusz 5000 em volt naponta.
csak valaki meglógott:D ne mtudom hogyan mert pont fürödtem:D -
Zero 7th #80 Uh, hogy gazdálkodod ki azt a -2210$-t? Én rettegek tőle, nehogy mínuszban maradjak, mert ha akkor kifutok a lóvéból, akkor gáz van. Persze ki lehet rugdosni embereket, csak az meg olyan kényelmetlen... -
#79 elektromos szék még mindig csak a tutorailba működik?
ha működik sima singelbe is, akkor kiket lehet oda vinni? gondolom nem random én választom ki, hogy na jó, 10 évet kaptál sikkasztásé, mehetsz a fesz. székbe -
#78 -
#77 fasza, 20asom lett :D akkor ezt töröljük
köszi -
Zero 7th #76 22 torrenten, passz hogy mennyi hivatalosan. -
#75 Rég nem játszottam már vele, Alpha 20 a legfrissebb verzió ? -
Zero 7th #74 A képek körülbelül azonnal el is avultak, hogy feltöltöttem őket :)
Most minden cellablokknak külön ebédlője és konyhája van, 16 emberes. Kb akkora egyébként, mint ami a képen van. Sőt, amúgy ezt bővíthetőre gondoltam, csak arra nem számítottam, hogy minden 16-os blokkhoz ekkora kell, arra nem lett volna hely. Ja, meg két tálaló sem elég, négy kell, meg két-két hűtő és tűzhely. -
Joybull #73 Csinálj egy közösségi szobát, meg egy udvart és az időrendbe állíts be szabadidőt és udvari időt. Az csökkenti a feszültséget. Az étkezőt én nagyobbra csinálnám mivel több rab esetén már elég szűkös. -
Zero 7th #72 Na, talán fog ez menni. Most csináltam egy tizenhatos blokkot, úgy, hogy zuhany, 2x8 cella, közös helyiség, ebédlő, konyha+őrszoba, folyosó+generátorszoba. 12x65 kocka, kb 80ezerbe kerül. Egészen elégedettek vele.
Kezdenek fogyni a grant-ek, nem tudom, a harmadikat miből fogom felhúzni.
Aztán éjjel, mire éppen kész lett (egy nappal a kelleténél hamarabb kértem az új rabokat, kicsit morcik voltak egy nap holding celltől), felgyújtották az ebédlőt valahogy. Kell némi loadgame majd.
Egész faszán kezelhető az őrök mozgása, a deployment eszköz nagyon bejön.
Ami még nem tiszta, hogy a rabok miért nem mennek el a kórházba? Elvileg be vannak engedve, van orvos is, az őrök használják. Mondjuk most kicsit kevesebb verekedésre számítok, egészen jó a közhangulat. És még iskolát meg melóhelyet nem is építettem... -
Zero 7th #71 Na, rájöttem, hogy ez nem jó, mert a rabok megrohadnak, ha nem kapnak a cellájukban napfényt. Restart. -
Zero 7th #70 Ah, köszi. Közben eljutottam odáig, hogy már sikerül tartani a lépést. Így kb negyedik nekifutásra sikerült összehoznom egy olyan tervet, ami modulárisan bővíthető, és jelenleg úgy gondolom, hogy megfelelően biztonságos is.
Amire még későn jöttem rá, hogy azzal kell kezdeni, hogy a wardennek irodát kell brikkenteni, és azonnal elkezdeni a bürokráciánál a fejlesztést. Az első nap végére megcsináltam vagy 6 grant-et, van ötvenezrem építkezni meg fejleszteni. Ebből szerintem meglesz minden, meg még egy szárny.
Eh, csinálok képeket is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#69 a prisonersnél kell rányomni hogy close
mind3 rab typus esetében -
Neoncsoves #68 elvileg automatán be van kapcsolva, hogy jöjjenek. amúgy minél több ember van a börtönödben, annál több pénzt kapsz, természetesen attól függően, hogy Min-Med-Max security-s ratingje van. természetesen a Max. Sec-esek a legveszélyesebbek. Ezt csak így side-notenak leírtam, hátha nem tudtad. -
Zero 7th #67 Ja, nem volt Chief-em...
Azt viszont megint nem értem, hogy nem jelöltem be, hogy folyamatosan jöjjenek, mégis minden nap kapok nyolc új fegyencet. Az normális? 24-nél már kezdenek gondok lenni, meg elfogyott a kess... -
Zero 7th #66 Uuuuh. Na most belekezdtem egy játékba úgy igazából, hát... jó lesz ez! :D
Az jelenleg a két legnagyobb problémám, hogy egyrészt a tálalópult nem úgy működik, ahogy gondoltam, igazából teljesen átjárható, és most az a börtönöm fő közlekedési iránya.
A másik hasonló, a látogató asztal sem fal, azt is pedig úgy elképzeltem.
Azt meg még nem értem, hogy a bürokráciánál a kutatási idők azok realtime értendők? Mert elvileg hat órát ír, játékban közben eltelt fél nap, megnézem, még mindig öt óra valamennyi... -
#65 nézegettem videókat, mindenhol a rabok sárgában vannak.
van laundry-m melóznak is benne, kiviszik a raboknak a ruhákat a celláikba, de nem húzzák fel. -
#64 jaaah , akkor az oktatás maradt nálam el. köszi -
Joybull #63 Válaszd ki a Deployment azon belül a Job opciót. Ott felhozza hogy hány alkalmazottat tudsz foglalkoztatni. Ahol lehet ott megjelenik a számuk. Egér bal gombjával tudod aktiválni hogy hányan legyenek. Továbbá indíts egy Workshop Safety induktion programot. Ez tanítja meg kezelni a gépeket. A Foremen szükséges hozzá. -
#62 hmmm köszi pedig 2 alkalommal is van munka egy nap.
de nem megy ott semmi meló
esetleg össze kell illeszteni az elemeket a workshopban vagy mindegy hogy milyen az elrendezés? -
#61 Be kell állítani a napirendbe, hogy mettől-meddig legyen munka, utána mennek majd.