67
-
#27 Es melyik orszagbol intezik az egeszet? Szervezes, kiloves stb. Mert amelyik beleegyezik, az elfogdja a csoportos ongyilkossagot:) Ebbol nem lesz semmi vagy total kamu az egesz (tizeneves valosagshow). -
ostoros #26 Szerintem, ha a Marson odáig eljutnánk, hogy tundrai környezet legyen az egyenlitő körül, már elégedettek lehetünk. -
Irasidus #25 Miért kellene a tundrát, sarkvidéket benépesíti és terraformálni? Van rá igény, vagy ésszerű ok? Azonkívül környezet tönkretétele (=terraformálás) miért is olyan jó dolog?
A Marsra utazásra meg leginkább sok pénzre van szükség, ami viszont politika és/vagy társadalmi akart (és technika) nélkül nem megy. Nem igazán látok "Marsutazás-hívőket", csak olyanokat akik szeretnék - meg olyanokat akiket nem érdekel. Azért kíváncsi vagyok, hogy mi kell ahhoz, hogy "Marsutazás" hívő legyek? Reménykedni valamiben és hinni nem ugyanaz... -
Szefmester #24 "az emberiség a tundrát, sarkvidékeket, sivatagokat se tudja benépesíteni vagy "terraformálni","
Jól van.. most pedig szedd be a gyógyszered.. vagy keresd meg mert elgurult... Igazad van.. melegítsük fel a sarkvidéket hogy ott lehessen lakni, jah hogy közben a bolygó többi része válna lakhatatlanná? Ugyanmá' az ű'meghódccsa, meg a terrafó'málás beböfögés sokkal érdekesebb a jelentésük tudása nélkül. Igaz? -
gombabácsi #23 sokkal drágább lenne a marsra lőni őket
jóval egyszerűbb lenne szibériába vagy a déli sarkra...
erről jut eszembe: az emberiség a tundrát, sarkvidékeket, sivatagokat se tudja benépesíteni vagy "terraformálni", az ilyen marsutazásos-ürmeghodiccsa dolgok jó nagy önámítások
persze a materialista-ateista "fejlett világ" népe kénytelen ilyenekben hinni, mert amúgy ügye miben... -
ostoros #22 Nem tudom lesz e belőle valami, de ha nem is, annyi haszna legalább lenne, hogy többmilliós nézettséget generál egy olyan témával kapcsolatban, amit az emberiség nagy része le se szar az utóbbi harminc évben. Ez már is haszon, ha az emberek egy része legalább időlegesen is mással foglalkozik, mint a mostanában népszerű popkultúra. -
KRTuning #21 Szerintem pedig egész európa fizetne azért hogy így legyen.
Minek tartsuk el pl az életfogytosokat akik gyilkolnak, rabolnak, aztán a börtönben jól érzik magukat? (érdekes hogy a rabokat jobban eltartja az emberiség mint az időseket) Lőjjük ki őket a Marsra! Vagy legalább a Napba. Vagy valami. -
Marteen21 #20 Beszedték a pénzt a jelentkezőktől esetleges sponzoroktól a fejes aki kitalálta eltünik és aza pár barom aki a nevét adta hozzá elviszi a balhét, nem lesz ebből semmi nem kell aggódni. :D -
Zulu12 #19 Röhejes, hogy egy ilyen komoly dologból valami valóságshows sz*rságot csinálnak... A szándékot értékelem, de akkor is… -
pasi29uk #18 Fényevőket keresnek nem kell sok kaját vinni :) Egyébként kakit esznek pisit isznak dejó nekik
Vasárnaponként algaszósz - ami teljes értékű de egy jó csirke pörköltért haza kell járniuk egy darabig.
Amúgy a muszlimok honnan fogják tudni merre van Mekka? -
#17 Neked egész Európa szívesen összedobja 1 eurocentesekből a VIP első ülést az űrkabinban, aminek a hátuljára ez lesz több nyelven rápleccsnizve: "Soha viszont nem látásra".
[integető szmájli] -
teddybear #16 Kösz a pontosítást, de nekem mindegy melyik liba gágog, egyiket sem nézem. -
Ferrer #15 Azért te de buta vagy, fijam! -
Amergin #14 Az nem máúnika vóut' hanem anettka, de igazad van, egyhülyeség -
NPite #13 Ez nagyon komolytalan média lufi sok sok milliárd dollárt kéne belenyomni a programba, hogy reális legyen ha komolyan csinálják csak viszi a pénzt, főleg az első küldetéskor mert arra kell kifejleszteni minden technikai megoldást. -
Irasidus #12 Az, vicc. Néhány cég reklámkampánya, illetve némi bevétele is van abból, hogy pár idióta még fizet is. Ez egy újfajta reklám/üzleti tevékenység. Gusztustalan, és a Marshoz semmi köze... -
teddybear #11 Hogy a témához szóljak.
Most nincs olyan kidolgozott önellátó létfenntartás, ami bármilyen energiaforrásra kapcsolva a Földtől teljesen függetlenül életben tud tartani egy, akármilyen kis létszámú embercsoportot. A Bioszféra-kísérlet tulajdonképp kudarccal zárult, a többi hasonló, mint az űrállomásoké egyáltalán nem független a Földtől.
Valahogy olyan érzésem van, mint amikor Maunika elhatározta, hogy felmegy a Mír-re, mint űrturista. Aztán lett belőle egy MIG-31-es repülés. -
Kryon #10 Nem sok esélyt adok neki, hogy ebből lesz valami, de a válogatás során készített "Akik nem jutottak be" összeállításokkal meglehet a nézettség utazás előtt is :D -
teddybear #9 Piszok szar lesz neked, ha valahogy megéled, hogy ember szállt le a Marson. -
#8 Azt hittem, ez csak vicc. Bár még mindig azt hiszem... (: -
Mekong Delta #7 Na én már most meg tudnék szavazni pár embert! -
Amergin #6 Remélhetőleg hazánkból is sokan jelentkeznek majd abból a kétféle kisebbségből, akiknek az érzékenységét minden sérti. Mi ittmaradók pedig kegyelettel fogunk rájuk emlékezni minden egyes nap
Ugyanakkor KÖVETELEM, hogy a multikulti jegyében "kulturális sokszínűség" jegyében meghatározott százalékban "másokat" is vigyenek a csapatban magukkal, úgy mint: melegeket, transzneműeket, pedofilokat, drogosokat, zoofileket, nekrofilokat, stb, stb... hiszen csak így tükrözheti a prodzsekt az emberiség "sokszínűségét"
Ha meg nem e szerint válogatnak, akkor az ombucman, meg a helszinki emberijogi kúrvaanyja lépjen közbe és ítélje el a kirekesztés, a rasszizmus és a homofóbia minden formáját. -
gombabácsi #5 ürmeghodiccsa!!! -
Csaba161 #4 Már miért lenne csúnya??? Mindenki jól fog szórakozni azon, amikor a túlélők megölik és megeszik egymást, ez csak a nézettséget fogja növelni!!!
-
#3 Hát ha ez összejön, ebből csúnya dráma lesz. Szóltam. -
#2 "Hét évnyi kiképzést követően a közvélemény választhatná ki a "döntősök" közül a Marsra indulók első csoportját"
lol -
torreadorz #1 Ez mekkora pénzmosodának igérkezik. Persze majd egy valóságshow bevételéből fizetik a marsutazás költségeit, főleg úgy hogy előbb kell a technológiát létrehozni mint hogy elindulna az utazás...
Meg sem lepődnék ha a jelentkezőknek (akiknél amugy is valószinüsithető a racionális gondolkozás hiánya) be kéne fizetni x százezer forintnak megfelelő összeget, majd a cég egyszer csak felszámolódna a nagy kiválasztósdi után...