Közeleg az egyirányú Mars-utazás jelentkezési határideje

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Neked egész Európa szívesen összedobja 1 eurocentesekbõl a VIP elsõ ülést az ûrkabinban, aminek a hátuljára ez lesz több nyelven rápleccsnizve: "Soha viszont nem látásra".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösz a pontosítást, de nekem mindegy melyik liba gágog, egyiket sem nézem.

Azért te de buta vagy, fijam!

LZ forever

Az nem máúnika vóut' hanem anettka, de igazad van, egyhülyeség<#nyes>

iSS!

Ez nagyon komolytalan média lufi sok sok milliárd dollárt kéne belenyomni a programba, hogy reális legyen ha komolyan csinálják csak viszi a pénzt, fõleg az elsõ küldetéskor mert arra kell kifejleszteni minden technikai megoldást.
Az, vicc. Néhány cég reklámkampánya, illetve némi bevétele is van abból, hogy pár idióta még fizet is. Ez egy újfajta reklám/üzleti tevékenység. Gusztustalan, és a Marshoz semmi köze...

Hogy a témához szóljak.

Most nincs olyan kidolgozott önellátó létfenntartás, ami bármilyen energiaforrásra kapcsolva a Földtõl teljesen függetlenül életben tud tartani egy, akármilyen kis létszámú embercsoportot. A Bioszféra-kísérlet tulajdonképp kudarccal zárult, a többi hasonló, mint az ûrállomásoké egyáltalán nem független a Földtõl.

Valahogy olyan érzésem van, mint amikor Maunika elhatározta, hogy felmegy a Mír-re, mint ûrturista. Aztán lett belõle egy MIG-31-es repülés.

Nem sok esélyt adok neki, hogy ebbõl lesz valami, de a válogatás során készített "Akik nem jutottak be" összeállításokkal meglehet a nézettség utazás elõtt is 😄

Piszok szar lesz neked, ha valahogy megéled, hogy ember szállt le a Marson.

wraithLord
Azt hittem, ez csak vicc. Bár még mindig azt hiszem... (:
Na én már most meg tudnék szavazni pár embert!
Remélhetõleg hazánkból is sokan jelentkeznek majd abból a kétféle kisebbségbõl, akiknek az érzékenységét minden sérti. Mi ittmaradók pedig kegyelettel fogunk rájuk emlékezni minden egyes nap<#vigyor1>
Ugyanakkor KÖVETELEM, hogy a multikulti jegyében "kulturális sokszínûség" jegyében meghatározott százalékban "másokat" is vigyenek a csapatban magukkal, úgy mint: melegeket, transznemûeket, pedofilokat, drogosokat, zoofileket, nekrofilokat, stb, stb... hiszen csak így tükrözheti a prodzsekt az emberiség "sokszínûségét"<#eplus2>
Ha meg nem e szerint válogatnak, akkor az ombucman, meg a helszinki emberijogi kúrvaanyja lépjen közbe és ítélje el a kirekesztés, a rasszizmus és a homofóbia minden formáját.<#hehe>

iSS!

ürmeghodiccsa!!!

Már miért lenne csúnya??? Mindenki jól fog szórakozni azon, amikor a túlélõk megölik és megeszik egymást, ez csak a nézettséget fogja növelni!!!
Tinman
Hát ha ez összejön, ebbõl csúnya dráma lesz. Szóltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi84
"Hét évnyi kiképzést követõen a közvélemény választhatná ki a "döntõsök" közül a Marsra indulók elsõ csoportját"

lol

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ez mekkora pénzmosodának igérkezik. Persze majd egy valóságshow bevételébõl fizetik a marsutazás költségeit, fõleg úgy hogy elõbb kell a technológiát létrehozni mint hogy elindulna az utazás...

Meg sem lepõdnék ha a jelentkezõknek (akiknél amugy is valószinüsithetõ a racionális gondolkozás hiánya) be kéne fizetni x százezer forintnak megfelelõ összeget, majd a cég egyszer csak felszámolódna a nagy kiválasztósdi után...

← ElőzőOldal 2 / 2