Sokkal rosszabb a helyzet Fukusimában, mint amit kommunikálnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mutatták ki kevés fajnál, mert kevés fajnál vizsgálták.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A bolygó amúgy nem fogja "megbosszulni", mert az csak egy ûrben keringõ marha nagy kvázigömb alakú kõdarab. Hogy a felületén mit csinálunk, az a kõdarab sorsát nem befolyásolja.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Én írtam, hogy várnak. Nem valamire, hanem arra hogy kihûljön a hasadóanyag - és lehessen kezelni, például elszállítani. Jó is lenne ha egy rektort 1000 évig lehetne a belerakott fûtõanyaggal mûködtetni. Jelen esetben szerencsére elõbb utóbb "kiégnek"...
Természetesen van máshol a világon is 3 kezû gyerek... csak a kérdés milyen máshol gyakoriak a genetikai torzulások <#shakehead>#shakehead>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Aki nem hiszi kérdezze meg piaci kofáját, és vagy õstermelõjét. Errõl ennyit.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

És miért? Mert nekem is jogom van egy normális élethez. Azért dolgozom és fizetem az adót mert jobban szeretnék élni napról napra. Nem szívesen nézem, hogy az adómból mindenféle suttyó paraszt jobb körülmények között "nyaral" a sitten mint én aki melózok heti 5-6 napot.
Úgyhogy nyugodtan mehetnek az életfogytosok reaktort hûteni... áldásom rájuk!

Új exportcikk kategóriát nyithatnánk 😊
Ja, hogy drága... nem drága sõt nagyon is olcsó és megérné csak nincs erre kialakult lobbi csoport 😉
A gond az, hogy ebben a térségben bármikor jöhet egy újabb nagyobb földrengés, amit már az úgyis megrongálódott szerkezetek nem fognak bírni. Nem is kell olyan nagynak lennie, mint a katasztrófát okozó rengésnek, mert a jelentések szerint a beton alapok és a szerkezeti elemek már igen rossz állapotban vannak.
Az elsõ hidrogénbomba robbantása elõtt így nézett ki az Enewetak-atoll:
A robbantás után viszont így:
Jól látható, hogy a robbanás a sziget jelentõs részét gyakorlatilag eltörölte a tenger színérõl, pedig ez csak felszíni robbantás volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.