9
  • zolis
    #9
    Sajnos ez szerintem nincs így. Ha egy állást egy nő be tudna tölteni, de egy férfi nem, akkor ha a nőt nem engedik oda, attól a férfi még nem tudja betölteni azt. Ergo a pozíció üresen marad, esetleg az ott dolgozó alkalmazottaknak adják plusz munkaként.
  • Ferrer
    #8
    Miért? Fele ekkora sem lenne a munkanélküliség, ha a nők nem karriereskednének, és nem vennék el a jó melókat.
  • Tir Na Nog
    #7
    Ja, csak ilyenkor azt nézi elsőnek a munkavállaló hogy mi mozdítható. Itt az ilyen ingyenmunkások tényleg csak ingyenmunkára kellenek, amint letelik, "sajnos" pont nem felelt meg.
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #6
    Fel van ez fújva. Amerikában is bevett szokás, hogy nem fizetnek a gyakornokoknak. A facebookos nőnek ingyen is akkora lehetőség dolgozni, hogy erre jelentkeztek vagy 1000-en, ennyi. Aki megkapja az állást annak pedig ez nagyon szépen fog mutatni a CV-jén.
  • hzolika
    #5
    Ez nem csak Magyarorszagon van, Angliaban is ugyan ezt csinaljak a nagy cegek, csak nem 1 honapra vesznek fel ingyen, hanem 1 evre.
    Viszont mivel minden jobb munkahelyen tapasztalatot kovetelnek, igy az ember kenytelen elmenni egy ilyen ingyenmunkas 1 evre, hogy megszerezze a tapasztalatot. A kulonbseg azonban Mo. es a fejlettebb nyugati orszagok kozott, hogy itt a csalad amugy is jomodubb, szoval siman maradhat a fiatal otthon es elhet a szulok nyakan meg egy evet. Magyarorszagon meg ehenhal az ember, ha ilyet csinal...
  • Skynet85
    #4
    Én is voltam ilyen helyen(nem gyakornokira jelentkeztem), 1 hónap ingyé meló aztán majd eldöntik, hogy maradsz vagy mész. Egyre több ilyen hely van, ha nem tetszik akkor viszlát ráadásúl az ország egyes részein már ennek is örül az ember ha ilyen helyre bekerül.
  • teddybear
    #3
    Úgy látszik egyébként, hogy ez a tuskó hallott valamit a magyarországi gyakornokprogramokról. Mert az itthoni szemétládák is elvárják a gyakornokoktól, hogy ingyen dolgozzanak. Pedig ha a gyakornokoknak nem fizetnek, akkor a valódi dolgozóknak sem fognak.
  • teddybear
    #2
    Gratulálok!

    Piszok jó példája vagy egyrészt a bunkó férfinak, másrészt a paréj főnöknek.
  • TokraFan
    #1
    Ostoba, köpönyegforgató liba. Maradt volna a tűzhelynél...meg a gyereke mellett, ha van neki egyáltalán. Az ilyen nők pofáznak a nők jogairól, miközben a saját gyereküket nevelőkre bízzák. Eszetlen egy társadalom már ez...