96
Minden a Nexus 7ről
  • Fallingstar
    küföldi oldalon olvastam aug 28. anglia, aztán heteken belül EU többi része
  • Fallingstar
    nono, azért a kettő közt ég és föld a különbség:P
  • skinnyman
    Ezt az utana heteken belul idehaza dolgot hol hallottad? 1-2 honapon belul gondolom mindenkeppem varhato, de az igy plane nem lenne rossz.
  • Desiderata #13
    ez alapján a 2012-es is bőven jó
  • Fallingstar
    Augusztus 28 angliai megjelenés elvileg, utána heteken belül idehaza. Nagyon érdekel megérné e külföldön megvennem, hisz akkor a gari kintre szól hmm
  • Fallingstar
  • Fallingstar
    nézelődöm nézelődöm de könnyű gen1 nexus7-re találni miközben 2013-ast keresek mert lusták feltüntetni a különbséget néhol:p
  • Fallingstar
    akkor be benéz egy admin megkérem, hogy vegye le a 32gb 2013-at
  • skinnyman
    Egy Nexus 7 topic (es 10 is) sztem elfer, de az evjarat mar kicsit necces, a tarhely viszont biztosan nonszensz semmi kulonbseg a kulonbozo tarhelymeretu verziok kozott.
  • Fallingstar
    Kösz, engem nem érdekel az ipad meg a többi, csak a Nexusra vagyok kíváncsi.
  • GregSB
    Táblagépek topic
  • Fallingstar
    beírtam a fórum keresőbe a nexus-t és ezt
    Google Nexus 4 (20 üzenet) - 2013. 01. 15. 12:08
    A Google 4. referencia telefonja
    Google Nexus S (57 üzenet) - 2010. 12. 09. 08:25

Google Nexus One (378 üzenet) - 2010. 01. 05. 23:28

adta. ezek nem nexus 7 topicok, ne cseszegessetek emiatt légyszi.

már most kapható olyan 80.000-ért kártyafüggetlenül, nem tudom megér e 10.000 ft minuszt, hogy a gariért külföldre kell intézkedni
  • Fallingstar
    csak nexus one meg ilyen topicot találtam, de én szeretnék csak a 32gb-os újról értesülni és értekezni
  • skinnyman
    En is tervezek egy ilyet beszerezni majd (1-2 honapon belul remelhetoleg eljut ide is) de sztem felesleges ennyire specifikus topicot nyitni, raadasul rossz helyre is nyitottad sztem. Esetleg meg a szeriaknak (4-7-10) lehet ertelme topicot nyitni, de azokbol sem kellene uj minden evben sztem plane nem minden tarhelyunek kulon.
    Egyebkent kintrol (anglia, nemetorszag, stb) play-rol valszeg olcsobb mint az itteni ara lesz. EU-n kivulrol veve(pl usa) viszont a gari itt lehet h nem ervenyes mar.
  • ldavid
    akkor most a 16 gigásnak meg a tavalyinak is külön topicot kell nyitni?
  • Fallingstar
    Sziasztok!

Most tervezem, hogy megveszem az új Nexus 7-et. Erről szeretnék itt eszmét cserélni Veletek. Van már olyan akinek van? Vélemény? Legolcsóbb megoldás?