96
Minden a Nexus 7ről
  • Fallingstar
    Hétfőn megyek megvenni. Értem, hogy az 1 év szoftveres garit a hajamra kenhetem, de ez a legjobb ajánlat idehaza sajnos amennyire látom.
  • skinnyman
    Semmilyen Nexus-nal semmilyen szoftveres hiba nem johet soha elo ami miatt szervizbe kene vinni. Ha szetbarmobolod custom rom-okkal, csinalsz egy factory image visszaallitast es olyan lesz mint amikor uj koraban kivetted a dobozbol. Ennel tobbet pedig a szerviz sem fog tudni csinalni...
  • Fallingstar
    1 év gyártói+1 év bolti garancia úgy értem:) ha külföldön veszem akkor csak 1 év gyártóit kapok, bár ahogy olvasom a +1 év bolti garancia az csak szoftveres. Milyen szoftveres hiba jöhet elő amivel szervizbe kell vinni a tabletet vajon?
  • Narxis
    1+1 év bolti garancia? Nem lenne jobb a gyártói?
  • Fallingstar
    http://b-tel.hu/mobil/Asus/Google_Nexus_7_2_32GB_WIFI_Black

telefonáltam, jövő héten már érkezik újra elvileg, mert ma kifogyott
  • skinnyman
    Mobilarena teszt
    "Magyarországon napokon belül piacra kerül az eszköz, első körben a SIM-foglalattal szerelt modell lesz kapható (az ára 120 ezer forint lesz), melyet két hét múlva a WiFi-only kivitel követ majd 85 ezer forintért (ő egyébként jelenleg is kapható 95 ezer forintos áron)."

A mobilnetre: pl tudod tetherelni egyikrol a masikra a netet, csak ilyenkor az is viszonylag jelentosen fogyasztja azert az aksit. Ha elsosorban es legtobbet tablan neteznel, lehet h az lte-s verzio is megfontolando mar csak a kenyelem miatt is, ezt neked kell kitalalni...
  • Fallingstar
    Gondolom először a Wifis és pár hét múlva az LTE-s, legalábbis remélem. Most azon agyalok, hogy WIFI-st vagy LTE-st vegyek, mert a mobilnet nekem fontos, viszont van ahova a mobilt nem vihetem magammal de nem akarok két mobilnetet fizetni, egyiket mobilba ha tablet nincs kéznél másikat meg tabletbe. Van erre valami megoldásod esetleg, hogy csak 1 mobilnetet kelljen fizetnem de mindkettőben használhassam ha a szükség úgy hozza?
  • skinnyman
    Elvileg jovoheten mar valamelyik verzio kaphato lesz valahol, aztan par hetre ra a masik is
  • Fallingstar
    idehaza mikor jön az LTS-s?:(
  • skinnyman
    Megjelent Europaban (UK, nemet, stb)
    N4 arat meg levittek, sz@rert-hugyert aruljak :)
  • skinnyman
    Az a 230 bruttoban azert alapbol inkabb 250-260 (az ottani kis afaval is). Viszont lattam akciot ahol pl kereken 200-ert lehetett hozzajutni, az mar nagyon durvan jo ar (nem mintha alapbol nem lenne az).
    Itthoni megjelenes infok tenyleg johetnenek mar lassan.
  • Fallingstar
    Elvileg ha külföldről veszed az 1 év globális asus gari, tehát 1 évig itthon is javítják 1 évig. arra leszek kíváncsi mekkora az árkülönbség a hazai meg külföldi ár között mert elvileg az a differencia a +1 év itthoni gari
  • qetuol
    nálunk Pozsonyban 260 euróért vihető... de még mindig jobban megéri ebayen megrendelni, USAban 230 dollár, amit postával is csak 260 körül jön ki (bár akkor problematikusabb garizttni)
  • Fallingstar
    szívrohamot kaptam mikor megláttam:) várom mikor jelenik meg máshol is előrendelésben
  • GregSB
    Speedshopban amióta létezik vicc árak vannak. Nem tudom hogy tudnak megélni :)
  • Fallingstar
    http://www.speedshop.hu/termekek/70722/internet-tablet-asus-google-nexus-7-2-2013-version--wi-fi-16gb.html

speedshopban előrendelhető. 16gb-os verziót adják 1 év gyári garival 95.000-ért??? ez vicc???
  • Fallingstar
    én a legjobbat szeretném ha már beruházok egyre, ez pedig az összes eddigi forrást nézve az új nexus 7:)
  • GregSB
    Az előző mondatban lévő felsorolásból az első, tehát a 4:3-ős kijelző :-)

De ez egyéni ízlés kérdése is, valakinek jobban tetszik a widescreen képarány.
  • Fallingstar
    Greg mármint milyen első?
  • szucsy89
  • GregSB
    Bocs, most látom csak hogy ez nem a táblagépek topic, nem offolok tovább :D

Egyébként korrekt cikk.
  • GregSB
    "A Mini nyolc colos, normál arányú képernyőjén a szélesvásznú filmeket leszámítva minden optimálisabban elfér, a Nexus 7 hétcolos, szélesvásznú LCD-jét többen is túl keskenynek találták, és úgy vélték, a picivel nagyobb riválist komfortosabb használni."

Ugyan ez a véleményem a 4:3 vs Widescreen témában. Ugyan ezt mondtam: filmnézésen kívül mindenre jobb az első szerintem.
  • GregSB
    Legyűri, de azért ezt leírják:

"Többen is kipróbáltuk egymás után az új Nexus 7-et és az iPad Minit, és nemtől függetlenül mindenki az Apple táblagépének méretét és képarányát találta kényelmesebben használhatónak."

Kicsit ellentmondásos :D
  • Fallingstar
    "A wifis csak szeptember végén jelenik meg, 85 ezer körüli áron. Az LTE-s (csak 3G-s nincs) nem is biztos, hogy első körben elérhető lesz, lévén még Amerikában sem jelent meg. Az ára szerintem 110 körül nyithatna, ha lesz egyáltalán kiskerben, több esélyt látok arra, hogy szolgáltatókhoz kerül majd be."
  • szucsy89
    N7 vs. iPad mini
  • Narxis
    Sztem fog.
  • szucsy89
    Szerintetek az első genes N7-re fog érkezni majd a key lime pie? Vagy csak az újra?
  • Fallingstar
    ha lenne mit.. alig várom, hogy megjelenjen idehaza. ritkán állok rá valamire, de ha igen akkor arra nagyon:)
  • Narxis
    Megoldódik az új Nexus 7 tablet GPS-szel és kijelzővel kapcsolatos problémája

Frissítsetek.
  • GregSB
    Azt is hozzá kell tenni hogy a Consumer Reports néha túloz. Anno az iPhone 4-et sem ajánlották megvételre az antenna hiba miatt, pedig az nem volt akkora nagy probléma mint amilyennek beállították.

Kíváncsi vagyok milyensűrűn fordulnak elő ezek a GPS és interfész hibák, és hogy mennyire zavaróak...
  • Fallingstar
    Köszi Greg, ezekről is olvastam már, de ezek szoftveres hibák. A GPS-es sokaknál fenn áll, de ez a touch hiba nagyon ritka
  • GregSB
    A fejfájást nem kellett volna szó szerint fordítani, azzal csak arra utaltak hogy idegesítő:

"The touch screen sometimes… ‘goes crazy’ and misses or repeats touches or keystrokes on the virtual keyboard,” Consumer Reports writes. “On the sample Nexus 7 we bought, we found it impossible to use the Swype method of word entry, as the continuous sliding from one key to the next gets chopped up by whatever the problem is, entering gibberish instead of meaningful text.”

A Google elismerte ezeket a hibákat és azt ígérte dolgozik a javításukon. Időpontot nem adtak hogy mikor, meddig tervezik ezt.
  • GregSB
    A Consumer Reports nem ajánlja az új Nexus 7-et amíg a Google ki nem javítja a hibáit.

"The new Nexus 7 has all the makings of a great tablet but it’s been plagued by multiple problems ever since its release, including faulty GPS and a bug-riddled touch interface. Because of this, Consumer Reports is warning tablet fans to avoid buying Google’s newest tablet until the company fixes all these issues. The publication in particular singles out the Nexus 7′s shoddy touch screen implementation as particularly headache-inducing."

"Az új Nexus 7 egy nagyszerű tablet, de megjelenése óta számos probléma merült fel vele kapcsolatban. Ilyen a hibás GPS és a bugos érintő képernyő (Interface). Ezek miatt a Consumer Reports arra figyelmezteti a tablet vásárlókat hogy kerüljék a Google új táblájának megvásárlását amíg a cég ezeket a hibákat orvosolja. A cikk külön kitér arra hogy a bugos interfész sok embernél fejfájást vállthat ki"
  • webibebi
    Ja tudom azert is vettem meg :)
  • Fallingstar
    az nagyon ocó, itthon tuti 80 körül lesz..
  • webibebi
    230usd+tax
  • Fallingstar
    igen a GPS hibás benne, de nekem az is elég ha megmutatja a városban melyik irányba menjek, úgyis kijavítják majd, szóval nem gázos:) mennyibe fájt odakint a kicsike?
  • Fallingstar
    16gb-os 80k? ejnye, annyiba a 32-es kerüljön:)
  • webibebi
    En mar megvettem az uj nexust itt kinn amerikaban. Nagyon meg vagyok elegedve vele nagyon gyors es konnyu kezelni. De ha vki gps-kent akarja hasznalni keszuljon fel arra h vmi szoftveres hibaja van es eloszor talal jelet utana mar nem fog:) de sztem nemsokara kijavitjak a hibat
  • puma1
    Nexus 7 2nd generation

Amazonon már kapható!