7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ mekkora a videómemória,és a fizikai memória,nagyon sok memória kell ennek a játéknak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ugye azért még elfog futni az én kis i5-ös, 970GXT-emen?
Nem mostanságra terveztem az újítást...(még el akartam döcögni 1-1,5évig ezzel a konfiggal..)

Ha ilyen gépigény lesz, a grafika, a mozgások, a karakterek, az effektek nem párosulnak hozzá, akkor tényleg húzzák a f.rkukra!
<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Pont hogy sokkal jobban fog kelleni mennie ezekután, mivel rengeteget optimalizáltak az enginen is, tehát itt már csak tényleg a fejlesztők szólhatnak bele.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Aztán találtam egy másik oldalt ahol pontosan le vannak írva a követelményei:
Processor (CPU)

The processor (or CPU) is one of the most important pieces of a Unity development workstation. While many other parts of the system impact performance to some degree, the CPU is the core piece of hardware that is a part of absolutely anything and everything you do. Like many programs, what CPU will give you the best performance changes based on the specific task you are performing. However, some of the most intensive tasks that take a long time to complete (GI baking, progressing lightmapping, etc.) benefit from a CPU with a high core count. Because of this, we offer a range of CPUs depending on your budget and the tasks you most commonly do in the Unity.

For most users, the Intel Core i7 7820X 8 Core 3.6GHz (4.3/4.5GHz Turbo) is a terrific choice. Due to the major pricing adjustment that occurred with the launch of the "Skylake-X" CPUs, this 8 core CPU is actually slightly more affordable than the previous generation 6 core CPU. In addition, it supports Turbo Boost 3.0 which allows two of the eight cores to run at up to 4.5GHz for tasks that only require the use of one or two cores. This makes it a terrific and balanced CPU for almost everything in Unreal Engine including light baking, compiling, and general work in the editor.

For those that need the best possible performance for heavily threaded tasks like light baking (including with the progressive lightmapper), we offer a number of high core count CPUs depending on both your budget and the performance you need for these tasks. The Core i9 7900X should be roughly 10% faster than the Core i7 7820X for tasks like light baking while the Core i9 7940X, Core i9 7960X, and Core i9 7980XE will be even faster. Note that these CPUs tend to be slightly slower for most other tasks, however, so we typically only recommend on of these high core count CPUs for users that spend a significant amount of time waiting on lightmaps to finish baking.

Video Card (GPU)

Currently, Unity utilizes the video card solely to display the graphics on the screen. Many applications in other fields have begun using the GPU for other tasks as well, but this has not yet been implemented in the Unity editor. Because of this, a faster video card will give you a higher FPS in the viewport or in a stand-alone game, but likely will not improve your productivity in other tasks.

We currently offer three video cards on our Unity workstations depending on your budget and whether you are planning on developing VR content:
•NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB - This GPU is our entry level card, but it actually has plenty of power to handle multiple 4K displays without a problem.
•NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB - While this card does not have any more VRAM than the GTX 1070, it is a bit more powerful. This is our entry recommendation if you plan to be developing VR content.
•NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB - With 11GB of VRAM and terrific performance for the price, the GTX 1080 Ti is one of the best GPUs to use for video game development and our recommendation if you plann on developing VR content. The high amount of VRAM makes it suitable for workstation with three or even four 4K displays and the extra power is great for games that have not been optimized.

Memory (RAM)

The amount of RAM you need is going to depend on your specific project and whether you do RAM-intensive tasks like building lighting. However, as a general rule of thumb we recommend
•32GB of RAM for most users
•64GB+ of RAM if you build lighting that takes more than a few hours

Keep in mind that these only basic recommendations and only covers the amount of RAM needed for the Unity by itself. If you often work with other programs in addition to Unity at the same time, you may want to have even more RAM in your system as each program will need its own chunk of RAM.

Storage (Hard Drives)

Our systems offer three different types of storage drives depending on your specific needs and requirements:
•Standard SSD (Samsung 850 EVO/Pro) - SSDs are a staple in modern workstations, especially as your primary drive containing the operating system and program installations. They are more expensive than a traditional platter hard drive, but also many times faster allowing you to launch Windows and programs significantly faster. We offer both the Samsung 850 EVO and Pro line of drives with the primary difference being the write endurance. The Pro line is rated for a much higher number of writes making it a better choice if you will often be writing data to the drive.
•PCI-E x4 M.2 NVMe SSD (Samsung 960 Pro) - These drives are about 30% more expensive than a standard SSD, but around five times faster! However, in most cases you will not see much of a performance difference since a modern standard SSD is already so fast that it is rarely a performance bottleneck. However, some projects you will be able to open faster with a NVMe drive which can make them useful as a project drive.
•Traditional Platter Drive (WD Red/Gold) - These drives may be slower than the other drives we offer, but they are much more affordable and available in capacities ranging up to 10TB per drive. While we do not recommend working directly off these drives more than occasionally, they make terrific long-term storage drives. The main difference between the WD Red and Gold drives we offer is that the Red drives are much quieter, but also a bit slower.
A Unity rendszer igénye: For development

OS: Windows 7 SP1+, 8, 10, 64-bit versions only; Mac OS X 10.9+.

Server versions of Windows & OS X are not tested.

CPU: SSE2 instruction set support.

GPU: Graphics card with DX10 (shader model 4.0) capabilities.

The rest mostly depends on the complexity of your projects.

Additional platform development requirements:
•iOS: Mac computer running minimum OS X 10.9.4 version and Xcode 7.0 or higher.
•Android: Android SDK and Java Development Kit (JDK); IL2CPP scripting backend requires Android NDK.
•Universal Windows Platform: Windows 10 (64-bit), Visual Studio 2015 with C++ Tools component or later and Windows 10 SDK

For running Unity games

Generally content developed with Unity can run pretty much everywhere. How well it runs is dependent on the complexity of your project. More detailed requirements:
•Desktop: •OS: Windows Vista SP1+, Mac OS X 10.9+, Ubuntu 12.04+, SteamOS+.
•Graphics card with DX10 (shader model 4.0) capabilities.
•CPU: SSE2 instruction set support.

•iOS player requires iOS 7.0 or higher.
•Android: OS 4.1 or later; ARMv7 CPU with NEON support or Atom CPU; OpenGL ES 2.0 or later.
•WebGL: Any recent desktop version of Firefox, Chrome, Edge or Safari.
•Universal Windows Platform: Windows 10 and a graphics card with DX10 (shader model 4.0) capabilities
Eddig is azért elég jó gép kellett hozzá, nem fogok a Tiszának menni, ha nem fog menni...mostanság egyébként sincs időm játszani, ha a közeljövő meg még jobban másképp alakul akkor meg tuti hanyagolni fogok mindenféle játékot. Egy játékért meg nem fogok fejleszteni, inkább majd veszek egy jobb autót. A játékfejlesztők nagy többsége meg inkább tanulna meg optimalizálni, de hát ahhoz tudni kell, ahhoz nem elég egy hétvégés programozói kurzus, ahhoz egyetemi szintű végzettség kell és olyan elhivatottság, ahhoz programtervező-matematikusok kellenek. Egyszerűbb azt mondani vegyél jó gépet és akkor mi a határ dual 1080 TI vagy az újabb GPU család meg i9? És ráadásul az SLI-vel vannak is gondok...Ez már kapásból 1 millió forint...de erre meg azt tudom mondani mikor az öreg Józsi bácsinak levágta mindkét lábát a vonat, hogy hát a f@szom nem kéne? <#email><#hehe><#hawaii><#ticking>
Király! 😊
Na akkor készüljetek egy paksi atomerőművel az alfa17-re,ugyanis átültették az egészet a Unity 2018-as motorra:

Every biome remastered for Unity 2018 5/30/18
Game Engine update to Unity 2018 5/30/18
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.06.01. 02:38:23

Ezeket már tegnap megírtam volna a videóval kapcsolatban, mint ti. De nem tettem.

De az is lehet, azért csinálta, hogy megmutassa hogy bunkósbottal is lehet sebezni, meg hogy még ő sem tudja, mikor mi várható a játékba..

Ha ezzel a játékkal játszana, mikor költenél el azt a töménytelen pénzt amit keresett vele? <#vigyor> <#ravasz1> <#wow1>

Eddig nem láttam nagy változást a karakter mozgásban, pedig valaki azt írta az A17-ben azt is megírják... <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2018.05.30. 18:42:29
Eléggé gáz pont a játék kiagyalójától,és a The Fun Pimps alapítójától ezt látni.Egyébként a régi változatokat nagyon tolták,mikor az alfa15-nél voltak azok a gameplay videók,húzták az idegeinket,ők játszottak,mi meg csak lestünk.

Mályki86
Just MadMole things... 😊 Hozzászokhattatok volna már, hogy Joel nem tud játszani a játékukkal. 😄
Úgyis meghalt ha jól láttam, tehát BIGNOOB <#taps><#taps><#hehe><#hehe>
Egy bunkóval szarakodik ott a pincében,mikor shoti van nála,meg cheat modban játszik.

Abban a videóban meg nincs Kráken <#ejnye1><#hehe><#hawaii>
Uff! <#integet2>

Bakker szomorú vagyok hogy nincs csík, szerettem nézegetni <#hehe><#wilting><#hehe>.
Szóval akkor augusztus az A17, na jó kérdés hogy fogok-e majd tudni játszani a jövőben.
Bocsi Random, hogy tegnap nem köszöntem el a lájvodnál, de fáradt voltam és jött az álom manó, meg ma korán is keltem. Ez van öregember már nem gyorsvonat <#vigyor2><#vigyor5><#nyes>
Utoljára szerkesztette: Ttom76HUN, 2018.05.30. 10:15:12
Pedig mondja is a videóban, hogy vannak új fejlesztői, sőt még ugye Rustból is jöttek át... Már pont, hogy illene begyorsulniuk. Azért reménykedem én is.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_
Hát ezek szerint még építgethetünk Scud szerverén egy ideig. Július az experimental talán és onnan 4 hét a végleges.
Joel nem tud meggyőzni ezzel a videóval, se hogy jó lesz nekünk ez az update, van mit csiszolni a játékon.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mályki86
A17 Release the Kraken!!!

Utoljára szerkesztette: Mályki86, 2018.05.28. 23:33:26
franky79
bocs, látszik, hogy mennyire izgat a csík! 😄
amúgy csökkent már mióta kint van?
DevLupius
Az experimental után még 2 hónap a játszható alpha 17 megjelenése, arra majd biztos kapunk egy zöld csíkot <#wilting>

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Oda van irva amúgy ha elfogy a piros csík,akkor jelenik meg az experimental változat az alfa17-ből.Nem növekszik,hanem csökken.

franky79
😊 öhöm, most mit mondjak, néztek egy kb. 350 pixel hosszú csíkot, amiből kb. 120 pixel van színezve és az elmúlt 2-3 hónap alatt nem történt látható emelkedés benne, és akkor most napokról beszélgettek, hogy hány naponta érdemes frissíteni/nézni? 😄
Frissíteni se érdemes,mert még ugyanúgy áll ahogy 5 napja.Majd talán ma vagy holnap lesz változás.

FerencHuN
Nem lehet ,hogy ha a fehér csík fogy el akkor jön az új alfa? <#banplz> <#taps>
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2018.05.25. 08:02:25

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Szia . pedig nagyon jó mod , igaz kissé kaotikus az elején de ha belejössz élvezetes tud lenni , jó pár órát toltam Random szerverén . Mostanság ritkán vagyok ott , bár a multhét végén letoltam egy hordát . órákat válogattam a lootot annyi volt .Egy próbát megér .
Szia!

Köszönöm szépen válaszod,ajánlásod!
Az az igazság,hogy ez a mod nem igazán jött be,túl átláthatatlan nekem.
De ha a későbbiekben tervezel stock szervert indítani ( Alpha 17 😉 ) részemről számíthatsz a támogatásomra minden formában! 😉
Utoljára szerkesztette: BitVadasz, 2018.05.23. 16:23:07
Random_
Szia!

Mostanság nincs nagy pörgés, mert mindenki várja az új verziót. Azért a fanatikusok játszanak. Nekem van egy szerverem, de ott modolt játék fut és elég kevesen fordulunk meg ott. A fenti leírásnál láthatod a honlapom és ott kérhetsz jelszót. Az Undead Legacy mod fut a szerveremen azt kell telepíteni hozzá a 80 férőhelyes hátizsákos verziót. A mod telepítése a modlauncher programmal a legegyszerűbb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Látom a botkéz még ott van! 😊

Kíváncsi vagyok mikor jön már ki, akkor mi is csinálunk egy szervert Koomával.
Ja itt a link,nem én mondtam!

https://twitter.com/joelhuenink/status/998952559317368832

Szenzációs hír! A fű is HD textúrát kapott! Hamarosan részletek jönnek!

Sziasztok!
Privát szerverre csatlakoznék szívesen,ahol egy jó hangulatú csapat van! <#nevetes1>
Én személyem szerint 35éves vagyok,és körülbelül korombelikkel játszanék!
A fiatalabbaktól elnézést kérek,semmiféle előítéletem nincs feléjük! <#circling>

Discord ok,ha feltétel semmi akadálya! 😊

Nem egy kapkodó idegbetegek az biztos! Heteket várunk,és mutatnak végre új fákat! hehe

Nagyon szép fákat kapunk,nézzétek meg a képeket,csodálatosak lettek az új fák!

Ide kattints!

hát ez december lesz szerintem, ha még ez az év.
Egy külső programozót alkalmaztak régebben,mikor még nem vettek fel újakat,aki nem is náluk dolgozott,hanem valahol Európában él,ő felelt a kódolásért,és a nagy időeltolódás miatt nehezen tudtak kommunikálni élőben.Most viszont van saját programozójuk már odahaza is.
Én viszont kitartok továbbra is az álláspontom mellett hogy zseniális munkát végeztek idáig,mivel én az alfa1 óta játszom vele,és követtem minden lépésüket idáig.Egy minecraft klónból ilyen játékot kihozni,le a kalappal előttük.Aki meg türelmetlen az játsszon mással addig!<#idiota>
Ha harc,hát legyen harc!<#boxer>

Bull. Mindenben adon a véleményed. Annak aki meg nem látja hogy idáig csak hitegetett mindebkit a funpimps, az jó vak. Soa egyszer nem tudtak semmit belerakni probléma nélkül. Olyan dolgokat sem, amit a modderek simán. Szóval várom alpha 17, de pesszimistán. nem fogok meglepődni ha kakka lesz ez is.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Mályki86
Egen, alpha 16-ban jött be ez a változás.
Ezen változtattak valamelyik patch-ben? Még amikor elkezdtem játszani talán alpha13-al vagy már 14(?) akkor navezba felszedtem csavarkulccsal a betonkeverőt lcb blokk nélkül is. Amikor meg multiba nyomtuk Random-ékkal már szerintem lcb blokkok voltak lerakva, szal az már így nem számít 😊

The Matrix has you...

Köszi a választ!
FerencHuN
Szia lcb blokkot annyit raksz le és annyi helyre amennyit akarsz. Munkapadot és beton keverőt fel tudod szedni de csak azt amit te raktál le. Csak legyen a lcb blokk hatósugarában !
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2018.05.10. 13:46:52

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Én például magasról szarok arra, hogy megcsinálták e a karakterek mozgását vagy sem, mert egyedül játszok és nem látszik 😊 . A Conan ultra high grafikája sem hat meg, mert szar a játékmenet. Épp ezért hiába teszem félre a majd 1000 órája nyüstölt játékot és uninstalálom, hiába nézek ki a világba a sok csilli-villi A+++ játékra, mert nem kötnek le. Marad a bugos, rosszul optimalizált 7 days. Megy is vissza amint lesz A17, csak a ronda hudot hogy fogom megszokni, mert az olyan szinten zavar az undead legacy mod óta, hogy nem tudom elmondani.
Sziasztok! Lenne egy számotokra feltehetően egy-két alap dolog, amire kíváncsi lennék. Kezdő lévén jól jönne a válasz. 1.Online játékban találtam korábbi játékos által hátrahagyott Land Claim-ot, így a mappon külön helyeken lévő építményeimet le is tudom védeni vagy egyszerre csak egyet lehet használni?
2. Vhol olvastam, hogy pl. betonkeverőt, munkapadot stb fel lehet venni, de azt sehogyan sem tudom, csak szétszedni.
Köszi előre is, aki választ ad.
Random_
Kifejlesztettem egy új hordavárót, aki nem követ youtube-on annak kedvéért kirakok róla egy videót. Ez teljesen saját fejlesztés a fogas ketrec továbbgondolása. A videóban az első verzió látható későbbi videókban láthatjátok a továbbfejlesztését.

Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.05.10. 10:17:09

Valóban ugyanazt irtam mint te,mindig a nulláról kezdik a kódolást,minden egyes alfánál,de állítólag már ez lesz a végső,azért tart ilyen sokáig.Innentől már könyebb lesz hozzápakolni majd cuccokat.Kiváncsi leszek rá.

franky79
Iron, azt úgy is látod, hogy amit írtál, azzal engem igazolsz? 😊 Az A16-nál is mindent újraírtak benne, meg előtte is, és mindegyik alfa megjelenése egyre hosszabb idő.
Norbi!
Értik a srácok is a dolgokat, de nem ők fejlesztik a játékot, szerintem menj a fejlesztőkhöz trollkodni 😄
Mindannyian kíváncsiak vagyunk az alpha 17-re és hogy mit kapunk a pénzünkért, attól függetlenül még ez jó játék és igen lehetne jobb. Ezen cég belső dolgaiba meg nem látunk bele lehet több dolog miatt is, hogy nem úgy megy a fejlesztés mint máshol. Reménykedjünk hogy azért a pénzünkért még jobb játékot kapunk. Ahhoz képest mondják hogy a No man sky is hogy foss meg minden Redalin videóit végég nézve ha nem lenne olyan drága még én is megvenném. Nekem bejön ez a játék, de mivel én is sokat szoktam agyalni a munkámat illetően, úgy mint az áram elmegyek a könnyebb műfaj a Rust felé mert ott kevesebbet kell agyalni és kikapcsolódva akarok játszani, ez meg nem a fejlesztők hibája, ott van nekem a Stellaris, a Elite minden vágyam volt mikor megvettem, oszt még sem játszok vele, mert a Rustot tolom...igaz a Rust is sok idő, csak ott meg szétvágják amit alkotsz, főleg oylan szerveren egyedül zerg klán ellen semmi esélyed...a múltkori Rust videódnál is miért nem frissen wipeolt szeróra mentek, alap hibát vétesz, én biztos nem megyek olyanszerverre ami nem friss wipo-s no life kisgyerekek ellen semmi esélyed nincs...
Kinek a pap, papné, lánya vagy a paplan 😄
Miért veszed más ingét magadra, főleg ha nem is áll jól Neked?? 😊