7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alapból havason kívül, még a fenyőerdőkben szokott havazni. 😊
Hidd el, annyi újdonság lesz az új verzióban, hogy nem lesz kedved a régivel játszani! 😉
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az experimental változatra nem frissül automatikusan a játék, csak ha te kéred, sőt lehet a szervert se lehet frissíteni rá ez szerverüzemeltetője válogatja. Automatikusan csak a végleges Alpha17-re frissül a játék magától.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyébként mi le szoktuk videózni a teljes törlés előtt azt amit elértünk a játékban és így őrizzük meg az utókornak. Ha nem tudod megszerezni a mentést én ezt javaslom.
Viszont az Alpha17 annyi újdonságot hoz ami miatt biztos új játékot kell indítani. Az szokott még dilemma lenni, hogy nem lépnek át Experimentalba, hanem csak a végleges Alpha17-be. A kettő között pár hét különbség szokott lenni.
Egyébként megéri áttérni az új verzióra, mert annyi újdonságot fog hozni ami után biztos az Alpha16 kevésnek tűnne.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
https://www.twitch.tv/sp1gu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Már a15-ben is benne voltak vagy 14-ben csak mod kellett az aktiválásukhoz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ettől már nagyobb poén lenne ha ketté válna előtted a víz és szépen átsétálnál.
A minap Rustban próbáltam ki a búvárkodást, ott egyébként ma jönnek be új dolgok, elektromosság, le lesznek zárva a nagyobb loot helyek kártyák kellenek majd hozzá hogy bejuss, de nem gyenge lesz és még több pvp lesz, úgy hogy ma gyakorlok egy kicsit <#hehe>#hehe>
Örülök, hogy Ti ebben a játékban ennyire motiváltak vagytok.<#vigyor4>#vigyor4> Valahogy én nem kaptam el ebben a fonalat és nem azért mert nem vagyok kreatív, de valahol ez egy végtelen ciklus, jönnek a zombik időközönként, de valahol még ez is kiszámítható és építkeztek. Valahogy jobban szeretem a kézzel foghatóbb (de lehet rossz szót használtam hozzá) és azt hogy van egy sokkal jobbvégcél egy játékban. Van egy lázárása. Értem én mondjuk piramist csináltok meg egyéb építményeket és X időt beleöltök, ez akkor is unalmas legalábbis nekem. De kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya...nekem a lánya<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Mondjuk én más játékokon nőtem fel Dűne 2, Reunion, Imperium Galactica I, II, Starcraft, ott is kell kreativitás, stratégiai érzék, némelyikhez nem is kevés, van egy végjátéka. Meg inkább kimegyek a strandra minthogy állandóan a gép előtt aszaljam a golyóimat. Meg sokat MMORPG-tem is ami megint más stílus, de az is unalmas egy idő után.
Becsüllek titeket, de hordázás/zombizás, lootolás, építkezés és hisoráz(repeat)…<#email>#email><#nyes>#nyes><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
Most meg már csak kiegészítők a sokadik évadban...
Mostanra nálunk is a Zombik apró bosszantó tényezők és sokkal problémásabb egy fal vagy tető kialakítása úgy, hogy szép legyen. 😄
A hordaváró amit kitaláltam úgy kiiktatja a zombihordákat, hogy hordaéjjelen elég művészet meghalni. Kicsit bánom is, mert semmi izgalom nincs a hordákban, csak a loot begyűjtése a kihívás. De mivel szinte képtelenek sebezni még a javítás se idő. Scuderia szerverén annyi a különlegesség, hogy van azért sok kezdő akiknek lehet segíteni és tanácsokat adni plusz normális, békés a közösség és az 5 napos loot respawn mellett eszébe se jut senkinek raidelni.
<#integet2>#integet2>
SokBoldog Névnapot Kívánok a Norbinak! <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#bohoc>#bohoc>
Ahogy nézem Random meg Red és Axelék lájvjait, hát nem tudom rohadt sok időt beleöltök és szerintem unalmassá válik a játék...<#alien>#alien><#bdead>#bdead>
De most a Rusttal is úgy vagyok találok egy szervert, hűűű jó elkezdünk rajta farmolni, a múltkorin addolt az admin és kirédelt, alegfrissebben meg elcseszi a lootot, medvebőrt meg gitárt dobtak a hordók szinte, értelmes dolgot alig, elgondolkoztam hogy csinálok egy szervert, de lehet sok ideg lenne...minden téren az meg úgy hiányozna mint sárgaláz a lepra telepre...<#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?74084-Developer-Diary-Alpha-17&p=817295&viewfull=1#post817295
leforditottam a guglival:
"Nos, ez csak egy példa volt, de mivel az ajtókat kifejezetten a zombik célozták meg, ajtókat helyezhettek el zombik vonzása céljából. Ezután lőni őket, vagy felrobbantani egy gáz hordót mellettük stb.
A különbség az, hogy most a játékos pontosan a cél, és nem az ajtók. Ha egy zombi közeledik az ajtóhoz, és az ajtó a leggyengébb akadály, akkor lebontják az ajtót, de az ajtókhoz nem mennek egyszerűen azért, mert már az ajtókra vonzódnak."