7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mályki86
Az attól függ mennyire zöld... 😄

Az alapból havason kívül, még a fenyőerdőkben szokott havazni. 😊
Egy zöld területen szokott hó esni?

Random_
Visszatérhetsz a korábbi verziókra, ahogy most is bármikor telepíthetsz egy korábbi Alpha verziót, de őszintén tök hülyéség szerintem.

Hidd el, annyi újdonság lesz az új verzióban, hogy nem lesz kedved a régivel játszani! 😉

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Köszi a segítséget. A progit kipróbálom mindenképpen. S ha végleges Alpha17 frissül magától, akkor azt követően nem is tudnám folytatni a mentést, hiába is kérném és kapnám meg, ugye? Mert akkor nincs sok értelme kérni a szerver üzemeltetőjétől.
Random_
Az OBS nevű program elég jó és ingyenes videó felvevő, sokan használják.

Az experimental változatra nem frissül automatikusan a játék, csak ha te kéred, sőt lehet a szervert se lehet frissíteni rá ez szerverüzemeltetője válogatja. Automatikusan csak a végleges Alpha17-re frissül a játék magától.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jó ötlet egy videó készítése is, tudsz mondani egy olyan progit (nincs tapasztalatom benne), amivel ezt meg tudom csinálni? Valamint a játék egyébként automatikusan frissít majd, vagy ha nem töltöm le, akkor marad a gépemen az Alfa16? Valamint amíg nem lesz a teljes Alfa17, akkor addig ismét nem érdemes belevetni az embernek magát a dolgokba? (Bocsi, ha értetlenkedem, de csak 3-4 hónapja játszom, úgyhogy nem minden tiszta még és nem éltem meg az ehhez hasonló dolgokat)
Random_
Általában a rutinos szerverüzemeltetők legalább napi egy biztonsági mentést készítenek a játékállásról.

Egyébként mi le szoktuk videózni a teljes törlés előtt azt amit elértünk a játékban és így őrizzük meg az utókornak. Ha nem tudod megszerezni a mentést én ezt javaslom.

Köszi a válaszokat!! Annyi munkám van benne, hogy megpróbálom az adminnak megirni a dolgot a mentés miatt.
Random_
Ha meg tudsz egyezni az adminnal át tudja adni a mentést és te folytathatod a játékod.

Viszont az Alpha17 annyi újdonságot hoz ami miatt biztos új játékot kell indítani. Az szokott még dilemma lenni, hogy nem lépnek át Experimentalba, hanem csak a végleges Alpha17-be. A kettő között pár hét különbség szokott lenni.

Egyébként megéri áttérni az új verzióra, mert annyi újdonságot fog hozni ami után biztos az Alpha16 kevésnek tűnne.

Vissza lehet tölteni, most a legrégebbi az A10. Mentés témát nem tudom, gondolom valaki írni fog majd. Vannak itt olyanok akik nagyon vágják a témát.
Köszi. Nem vagyok nagy online játékos, de úgy látom nem is leszek. Akkor az elmúlt hónapok játéka felesleges volt. Gondolom Map mentés vagy hasonló sem lehetséges, hogy legalább saját gépemen folytassam a jelenlegit, engem az se érdekelne, ha maradok Alfa16-on.
Így van! Az alpha váltások ezzel járnak. Ez megszokott az online játékok világában.
Üdv! Az A17 Experimental-ra átállással az eddigi épitkezések, gyűjtögetések stb. kukába mennek és mindent újra kell kezdeni??? A szerveren, ahol játszom, a szerver vezetője ezt mondta az este folyamán. Ha igy van, akkor abbahagyom az egészet... 😞
<#idiota><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gilmoor
Látom ez nagyon beégett a tudatalattiba <#vigyor>

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

DevLupius
Aktualizáltam a játék logóját. <#nyes>

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Találtam egy jó térképet. Itt nemigen kell vizet kerülgetni. Elszórtan van havas terület, így víz is. Seed név: LOOPER3
Nyilván Alfa18ban már nem így fog kinézni, de hátha.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor><#alien><#eplus2><#idiota> <#banplz>
Az Alienek állandóan futnának, azokat meg te nem szereted. 😛

https://www.twitch.tv/sp1gu

Arról volt szó hogy az alfa18 lesz az utolsó alfa,utána kerül majd béta fázisba,ahol az optimalizációt megcsinálják,és aztán jelenik meg.DLC-k-et is szeretnének majd a játékhoz később,különféle témákkal.Én egy scifi témának örülnék,mondjuk a zombik mellett az alieneket is irtani.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Állítólag Alfa 20 lesz az utolsó. Aztán Béta pár verzió és teljes! De hát ilyen haladás mellett..... Jóval több lesz az.

Egy kérdés Alfában vajon mennyi lesz a végleges szám, míg eljutnak a bétáig, aztán lesz céta, déta <#hehe><#hehe><#hehe>
franky79
Haha, szegény NPC-k! Már legalább 2 éve és 3 verzió óta tologatják őket hátulról! 😉
Már a15-ben is benne voltak vagy 14-ben csak mod kellett az aktiválásukhoz.
lol, ez komoly.
AKkor majd 2019-ben re!

Szerintem meg érdemes volt várni rá egy évet,bár lehetett volna fele annyi idő is ha jobban összekapják magukat,nagyon sok változtatást hajtottak végre.Sokminden még most fog kiderülni csak,pl a questek milyenek lesznek,az új buffrendszer hogy fog működni...stb.Kár hogy az npc-k-et eltolták az alfa18-ra.Igen lesz alfa18 is.

Javítottak a keselyűk repkedésén,és támadásán.Ennyi volt az alfa17 feature,tegnapi naptól lezárták.Most jönnek a videók majd,és a tesztelés.

XDDD

Gilmoor
lassan ott tartunk, hogy 7 years to die

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Mi is öregebbek lettünk egy évvel.Azért még nyugdíj előtt szeretnék játszani a teljes játékkal.D

Ja egy év eltelt az alfa16 megjelenése óta.Ez már rekordnak számít!

A képeket elnézve, ez vízen járásos történet lesz <#hehe><#hehe>
Ettől már nagyobb poén lenne ha ketté válna előtted a víz és szépen átsétálnál.
A minap Rustban próbáltam ki a búvárkodást, ott egyébként ma jönnek be új dolgok, elektromosság, le lesznek zárva a nagyobb loot helyek kártyák kellenek majd hozzá hogy bejuss, de nem gyenge lesz és még több pvp lesz, úgy hogy ma gyakorlok egy kicsit <#hehe>
Gondolom tovább is lehet rajta járni.<#idiota>

Azért a vizhez hozzányúltak,szépen tükröződik már! Új képek! 50 százalékkal sikerült optimalizálni a vizet az új Unity engin-el! Bámulatos!

Részben igazad van,részben nem.Egyébként most próbálják a játékot feldobni küldetésekkel,nehogy unalomba fulladjon egy idő után,az igaz hogy pár hét után,már nincs új a játékban,mikor mindent elérsz,meg kilootolsz.Ilyenkor jönnek a jó kis modok,amik feldobják a hangulatot.Kellenek banditák,meg npc-k,lehessen létrehozni itt is olyan bázist ahol neked dolgoznak az npc-k,a Conanban pl felgyorsul a termelés ha beraksz egy npc-t a forgeba,meg a többi eszközgyártónál is ilyen.Ha nem vagyok társakkal a szerveren,akkor tudjak felfogadni pénzért harcostársakat mint a Far Cry5-ben pl,vagy legyenek boss-ok,vagy nehezen gyüjthető fémek.Hiányzik itt is a vulkán biome,milyen király lenne,forró lávafolyam,meg vulkáni hamu hullana,vagy a sugárzási területet elérhetővé tennék (állítólag az lesz is valamikor).De ha már pár hét van az alfa17 megjelenéséig ahogy irták júliusban,akkor több dologra ne nagyon számítsunk,csak amiket beraktak idáig,és módositottak,igy is érdekes lesz.

Sziasztok!

Örülök, hogy Ti ebben a játékban ennyire motiváltak vagytok.<#vigyor4> Valahogy én nem kaptam el ebben a fonalat és nem azért mert nem vagyok kreatív, de valahol ez egy végtelen ciklus, jönnek a zombik időközönként, de valahol még ez is kiszámítható és építkeztek. Valahogy jobban szeretem a kézzel foghatóbb (de lehet rossz szót használtam hozzá) és azt hogy van egy sokkal jobbvégcél egy játékban. Van egy lázárása. Értem én mondjuk piramist csináltok meg egyéb építményeket és X időt beleöltök, ez akkor is unalmas legalábbis nekem. De kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya...nekem a lánya<#hehe><#hehe><#hehe>
Mondjuk én más játékokon nőtem fel Dűne 2, Reunion, Imperium Galactica I, II, Starcraft, ott is kell kreativitás, stratégiai érzék, némelyikhez nem is kevés, van egy végjátéka. Meg inkább kimegyek a strandra minthogy állandóan a gép előtt aszaljam a golyóimat. Meg sokat MMORPG-tem is ami megint más stílus, de az is unalmas egy idő után.
Becsüllek titeket, de hordázás/zombizás, lootolás, építkezés és hisoráz(repeat)…<#email><#nyes><#fejvakaras><#wilting><#hehe>
Köszi, Tomato! <#smile>
Random_
Ja ez olyan mint a Walking Dead sorozatban a zombik először teljesen központi szerepet játszottak és mindenki rajtuk pörgött.
Most meg már csak kiegészítők a sokadik évadban...

Mostanra nálunk is a Zombik apró bosszantó tényezők és sokkal problémásabb egy fal vagy tető kialakítása úgy, hogy szép legyen. 😄

Mályki86
A kreatív emberek soha sem unják el magukat. 😛 Gőzerővel dolgozunk a közös projecten. 😛
Random_
Hát azért most is van egy projektünk Ferenccel, Málykical és Redalinnal ami leköt. Aki kreatív azt a túlélés után mikor már a zombihordák nem jelentenek akadályt ott van még az építkezés.

A hordaváró amit kitaláltam úgy kiiktatja a zombihordákat, hogy hordaéjjelen elég művészet meghalni. Kicsit bánom is, mert semmi izgalom nincs a hordákban, csak a loot begyűjtése a kihívás. De mivel szinte képtelenek sebezni még a javítás se idő. Scuderia szerverén annyi a különlegesség, hogy van azért sok kezdő akiknek lehet segíteni és tanácsokat adni plusz normális, békés a közösség és az 5 napos loot respawn mellett eszébe se jut senkinek raidelni.

Sziasztok!
<#integet2>
SokBoldog Névnapot Kívánok a Norbinak! <#eljen><#nyes><#bohoc>

Ahogy nézem Random meg Red és Axelék lájvjait, hát nem tudom rohadt sok időt beleöltök és szerintem unalmassá válik a játék...<#alien><#bdead>
De most a Rusttal is úgy vagyok találok egy szervert, hűűű jó elkezdünk rajta farmolni, a múltkorin addolt az admin és kirédelt, alegfrissebben meg elcseszi a lootot, medvebőrt meg gitárt dobtak a hordók szinte, értelmes dolgot alig, elgondolkoztam hogy csinálok egy szervert, de lehet sok ideg lenne...minden téren az meg úgy hiányozna mint sárgaláz a lepra telepre...<#wilting><#zavart2>
Itt van ugye nekünk ez a directx 12,ami már mióta megvan a win 10-el (a videókártyák is már 2-3 éve erre épülnek),és szinte egyik játék sem használja ki,pedig de jó lenne.Én a Rise of the Tomb Raidernél kapcsoltam be kiváncsiságból a dx12-t,a 11 után,és csak ámultam milyen fotórealisztikus lett a grafikája.Az a játék támogatja teljes mértékben.Jut eszembe be se fejeztem még,aztán szeptemberben itt a következő TR.

Random_
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Gondold úgy, mint egy autóra, ha egy trabantban kicseréled a motort egy újabbra, nem lesz tőle szebb az autó. Ahhoz újra kell festeni és kárpítozni a belsőt. Simábban fog menni az "autónk" ezt érték el a motor cserével és talán takarékosabb lesz, nem eszik annyi üzemanyagot.

Attól hogy átrakják az új motorra, nem lesz szebb a grafika, de még csak nem is fog jobban futni. Biztos hogy több bug lesz. Az új motor LEHETŐSÉGET ad új dolgokra, de ha nem használják ki és nem változtatnak meg dolgokat, akkor semmit sem veszel észre belőle.
Srácok, én értem hogy azt írják hogy átültették az új engine-re. De erről hol vannak a képek és a videók? Mert még most is a régi fos grafika és engine van minden bemutató videóban a játékról. A Rust alatt van 2018-as motor. Nekem eléggé nagy kacsának tűnik. De na. Cáfoljanak meg 😄

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Tehát akkor ezentúl leszarják a zombik az ajtókat,ha nem az lesz a leggyengébb akadály,én és a zombik között.Egyébként utána irja ugyanezt Roland.

Na ez egy jó ötlet volt bevezetni:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?74084-Developer-Diary-Alpha-17&p=817295&viewfull=1#post817295

leforditottam a guglival:

"Nos, ez csak egy példa volt, de mivel az ajtókat kifejezetten a zombik célozták meg, ajtókat helyezhettek el zombik vonzása céljából. Ezután lőni őket, vagy felrobbantani egy gáz hordót mellettük stb.

A különbség az, hogy most a játékos pontosan a cél, és nem az ajtók. Ha egy zombi közeledik az ajtóhoz, és az ajtó a leggyengébb akadály, akkor lebontják az ajtót, de az ajtókhoz nem mennek egyszerűen azért, mert már az ajtókra vonzódnak."

Nyugi bástya! Hasonló konfigom van nekem is és még egy pár évig biztos nem kell félnünk semmitől (persze ha "csak" full hd felbontás mellett szeretnél játszani). 7 days vígan elfut fullon, de felesleges akkora grafikán játszani.... szokásos némelyik idegesítő, agyölő, szemjojózó effektek ugye. Ja és Khm... PVP szerveren meg semmiképp nem ajánlatos az ilyen beállítás. <#vigyor>

Akkor az bőven elég lesz neki még sokáig.

gép 16GB, videókártya 4GB