7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ennyi maradt a ranger stationból a 7.napi horda után,az új AI rendszerrel:
Frissítették a játékmotort az Unity 2018.2-re,és mégszebbek lettek a fények:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyelőre semmi hír,kussolnak a fejlesztők.Türelmetlen rajongók meg már teliszarják a hivatalos fórumot mindenféle benyögéssel.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.16. 15:11:27
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Nomád modban ki próbálkozott már a játékkal és milyen szabályrendszer szerint képzel el egy igazi nomád modban folytatott játékot?
Gondolkozom azon, hogy kicsi módosításokkal, de futtatnék egy nomád verziót és azt képzelem el, hogy nem tudnék létrehozni csak tábortüzet. A kohót, munkapadot, betonkeverőt és chemistry stationt nem tudnád megépíteni. Azokból kellene gazdálkodnod amit a szerveren találsz.
Ez egy minimál nehezítés lenne, de vannak további ötleteim is.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
The Matrix has you...
A zsaru köpése persze okoz benne károkat, de mire a zsaru jön hordában addigra illik felfeljeszteni vasbetonra az elemeit és akkor nem lesz gond az se.
szóval volt nemrég egy videó amiben már mutattál egy saját verziót a cápaketrec upgrade-jét - erre értem a korábbant, ide volt linkelve szerintem az is - és abban nekem úgy tűnt, hogy tettél a lábuk elé valamit és amiatt csak futkosnak, de nem érnek el. Gondolom a videóban ez majd látszik, most nem tudom megnézni, majd csak otthon.
Ami érdekel még, hogy a zsaru a köpéssel nem tudja rombolni? eddig az nagy gond volt - értem ez alatt azt az időszakot amikor együtt nyomtuk a szerveren, még a börtönös bázissal, emlékszel, Én azóta érdemben nem játszottam csak pár órát, de cápaketrecet pl sosem csináltam, mindig másét használtam, annyi.
The Matrix has you...
Jól látom, hogy a mester még egyszerűbbet kreált, normál alapanyagokból és elemekből? Z-Nation FFS Tudom, hogy neki mókolt játék van, azért kérdem. Én ilyen nagyban tudok gondolkodni, rendőrök szétgányolják a tetemeket a köpéseikkel. (loot vesztés) Sebzik a felső részt és be is ütnek. Tiéd jobb, de próknak jó ez is . 😊
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.07.05. 10:19:22
Korábban alatt mire gondolsz?
Ez már az upgrade, amit korábban is mutattál, ugye?
The Matrix has you...
Ez egy alap fa változat, de már egy ilyennel vissza lehet verni 7. napi hordákat és lootolni. Közelharci fegyverrel lehet védekezni és annak az esélye, hogy megüssenek szinte nulla. Kivéve a kutya ami be tud harapni, de a többi zombi nem ér el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez most ilyen felkészülési próba volt<#hehe>#hehe>
7,5 €/hó (2500 Ft/hó) a 10 slotos alap 16 slot 12 €/hó (~4000 Ft/hó)
Szóval nem kell milliomosnak lenni egy szerverbérléshez, nem ez a nagy kunszt. Hanem az üzemeltetés, hogy mindig készenlétben legyél.
Loot respawn:
ezért se rakom sűrűbbre 30 napnál, de nekem még az 50 nap vagy a nulla loot respawn se lenne akadály. Csak az ember nem tud vagy nem akar igazi szerepjátékként tekinteni a 7 Days to Die-ra. Ahol nincs képzeletbeli valaki aki visszapakol a tárolókba x nap elteltével. Az emberek teljesen szarnak rá, jönnek panaszkodni, hogy nem lehetne 7 napos??? Bele se gondol, hogy ha pörög egy szerver, akkor a 30 napos respawn 50-60 perces napokkal elég gyakori újratermelődést jelent, mert két naponta legszarabb esetben is újra van loot.
Dolgok eldobása halálkor:
mindent eldob és nem marad meg az öv vagy a hátizsák, hanem szépen csupasz seggel lehet úrjaéledni. Ezen is megy a panaszkodás, hogy legalább az öv megmaradhatna. Sokan úgy játszanak a játékkal még ha mindig Alpha4-ben lennénk nem képesek haladni a játék fejlődésével. És az övükre teszik a lőszert mert régen onnan tárazott újra a pisztoly meg az öv halálkor megmarad. Azt fel se fogják, hogy megnézzék a szerverbeállításokat és felfogják mi van oda leírva. (mindent eldob halálkor)
Airdrop:
nálam ki van kapcsolva, izgalmas pluszt jelentene a játékban, ha nincs loot respawn, sőt még kicsi küzdés is lenne, hogy elérjük a másik előtt, de sokan utaznak arra, hogy kiszámolják mikor jön és akkor lépnek fel aztán lelépnek. (gondoltam rá, hogy ezt időnként variálni lehetne milyen gyakran jön)
Alpha4 szintjén játszók:
Sokan tényleg úgy játszanak, mint 2-3 éve és nem képesek a játék új fejlesztéseit kihasználni. Pl siránkoznak azért, mert nincs loot respawn meg szétszednek ezer autót egy jó akkumulátorért és motorért, de az nem jut el az agyukig, hogy gyártsanak olyat amit eladhatnak a kereskedőnek és pénzért megvehetnek jobb minőségű dolgokat. Meg hogy van elektromosság és csapdákat lehet csinálni, ők még tollat keresnek az erdőben és nyílvesszővel harcolnak mikor mások automata csapdákkal lövik le a zombikat. Ahol ekkora a különbség játékstílusban és tudásban ott nem lehet közös mindenkinek megfelelő szervert üzemeltetni. Vannak automaták ahol lehet vásárolni és eladni dolgokat. Egyszerűen csak kooperálni kell egy multi szerveren és nem csücsülni a bázisunkban és gondozgatni a saját kertecskénket, mert akkor tényleg menjen az ember Single Playerbe játszani.
120 perces napok:
Ez is olyan dolog amiben sokan csak azt látják, hogy jaj akkor hosszú a hordaéjjel és ők azt nem élik túl. Hát ha nekik azon a pár perc többleten múlik a túlélésük akkor nagyon sajnálni tudom. Ja meg nem tud éjszaka sokáig semmit csinálni, hosszú az éjszaka. De azt nem fogják fel, hogy van stealth system és akár egész éjjel lehet császkálni zombik mellett pár méterre úgy hogy nem vesznek észre. Meg nem bányászlámpát felkapcsolva kell a zombikra reflektrozni, hanem éjellátóval és akkor egy nyílvessző az alvó zombi fejébe is elég és nem kell szitává lőni aztán újra sírni, hogy nincs toll a pályán, mert kilootolták. Na meg kőhegyű nyilakkal lövöldöznek, pedig vasból a föld alatt rengeteg van és a hosszú éjszakákat bányászással töltve lehetne kő vagy acél nyílvesszővel lövöldözni.
Na kipanaszkodtam magam! Komolyan arra gondolok csinálok szájbarágó videókat, de így is próbálok a videóimban csomó praktikus dolgot megosztani, nem akarok szájbarágós sorozatot.
Csiválok egy realisztikusságra törekvő szervert, hogy legyen kihívás. Mert basszus Alpha12-óta játszom a játékkal és gyorsan ki lehet ismerni. Nem akadály adaptálódni, nem hiszem el, hogy másnak aki még régebbi motoros ez nehézséget jelent. Van aki 4 éve játszik már a játékkal. Sok dolog már rutinszerűen megy ami kihívást ad és nehezítést az csak az, ha a körülményeken kicsit változtatunk. Több zombi, kevesebb loot, mióta van kereskedő már a loot respawn se akkora probléma, mert megvehetsz bármit!!!
Az meg hogy aki PvP-t akar az játszon SP-ben egy nagy baromság! Nagyon sokat dob a játékon a PvP mellett a multi. Mikor kereskedhetsz mással meg együtt mentek lootolni vagy együtt hordáztok. Meg mások építményeit megnézheted másoktól vásárolhatsz. Utóbbi időben már többünknek volt automatája és egymástól vettünk dolgokat. Mert nekem volt olyan fegyveralkatrészem ami a másiknak nem.
Egy szerver bérlése nem a világ! Aki bérből és fizetésből él az megkeres annyit, hogy havi 4ezer forintért béreljen szervert, más kérdés, hogy sajnálja rá a pénzt és kényelmesebb mást csesztetni, hogy szar a szerver és kevés a loot vagy nincs PvP meg mért nincs Airdrop.
Lehet két szervert bérelek és lesz egy Dead is Dead szerver. Meg lesz egy homokozó alap Vanilla beállításokkal.
De pont azért nem éri meg ebbe pénzt és energiát ölnöm, mert hiába próbálok összerántani egy közösséget, ha valakinek akkor is szar. Aztán összefog két-három haverral és indítanak egy újabb szervert és ott tartunk hogy ismét van 8 szerver amin eloszlik a 30 ember.