7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki hogy gondolja.....40 felett vagyok, szarul lövök, nem ölök meg másokat (játékban<#awink>) , nem rabolok ki másokat. Szeretnék túlélni, mint más is.
Viszont rohadt unalmas és kiszámítható a gép által irányított ellenség, engem nem köt le....
Tehát nekem szükségem van egy kis pluszra, amit csak egy másik ember játéka tud nyújtani, per pillanat. És ezt a PvP forma nyújtja. Nem versenyzem másokkal, mert ennyi idősen már azért azzal illik tisztában lenni, hogy mindenki ellen nem lehet a legjobbnak lenni, persze törekedni muszáj rá <#gun>
Abban is hiszek, hogy egy ilyen világban lenne olyan ember, aki úgy képzelné el a maga boldogulását, hogy az összefogás helyett inkább a gyilkolást, kifosztást választaná, tehát a helyzetnek ez egy természetes velejárója lenne, hiszen emberek vagyunk<#wink>
Az én ideális 7DtD szerveremen egy, a Walking Dead világához a legjobban hasonlító játék futna. A zombik, mivel agyhalottak, ezért buták, nem futnak sehová, az emberek, pont mint most, ilyenek meg olyanok is, és, ha valahonnan elvettem valamit, az nem terem oda vissza már. Ja, és az emberek jönnek - mennek, ki és belépnek az életembe.....

Utoljára szerkesztette: havenday, 2018.07.03. 23:51:55
+1
Majd fogok versengeni 40 éves dolgozó fejjel a nyári vakációban 7/24-ben szerveren lógó diáksereggel, nem? 😄

Sztem sem helyes felfogás hogy PVE = SP
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.03. 21:59:14

Mályki86
Én úgy vagyok vele, hogy azért szeretnék 0 halállal játszani, mert szeretném komolyan venni. Ez egy túlélő játék. Szeretnék túlélni.

PvP-t pedig azért nem kedvelem, mert elsősorban nem azért játszom, hogy lenyomjak másokat. Hogy a bázisát kiraideljem, tönkre tegyem. Elvegyem a nehezen megszerzett cuccait. Engem nem mozgat mások lealázása. A másik fő oka, hogy nem lövök jól. Azért meg nem fogok feljárni egy PvP szerverre, hogy mások minden erőfeszítés nélkül lemészároljanak. Tölteléknek menjen más PvP-zni. 😊

Azért szeretek másokkal egy szerveren játszani, mert lehet másokkal kommunikálni. Közösen építkezni. Tradelni egymással. Megnézni, megcsodálni mások építményét. Ezek single-ben nem tehetők meg.
Aki meg úgy van vele, hogy 0 halálos játékot szeretne, mert az menő, az nem akar PvP-t. Ezért a magasztos célért feladni egy izgalmas játékot, hát megértem. A kettő kizárja egymást.
Utsó előtti mondatoddal nagyon tudok azonosulni. Ha már PvE, akkor SP. Ha már nincs izgalom a játékban, akkor gyűjtögetésben szoktam elmerülni. Ahhoz meg loot kell. Szabályos raktár bázisokat szoktam kialakítani, nem is tudom minek. Az a kihívás, hogy bővíteni kell a kecót, hogy férjen a cucc. Ugye a fegyver alkatrészek összekombinálása, nem annyira érdek feszítő, hogy bajlódjak vele. <#zavart1>
PVP<#awink>
anno volt szavazás, hogy mi legyen Random szeróján - úgy emlékszem az övén - most is lehet indítani ilyet és akkor a többség dönt. mindenkinek úgy sem fog tetszeni minden egyes pont. De amúgy meg leírta milyen várható nála, azon kívül szerintem más nem kell 😊 ha tetszik odamész játszani, ha nem nem. Más fejével úgy sem gondolkozhatsz és nem is győzheted meg, hogy márpedig neked az lesz a jó...erre azért rájöhettél 😊

The Matrix has you...

Úgygondolom kb 10 ember "igényeinek" kell hogy megfeleljen egy szerver, mert annyian vagyunk itt, akik aktívan is játszanak, és mivel te is mondod, hogy széles spektrumú a játék, nem igaz, hogy nem lehet egy köztes megoldást találni.
Mivel ennyire szétágazik az emberek igénye ezért valószínű az lesz amit mondasz...de vannak külföldi szerók is, ott azért szintén lehet találni olyat ami Neked tetszik - már ha egyik magyar sem, úgy értem. Ez egy ilyen dolog, amikor ennyire széles spektrumon lehet mozogni az ezt szüli, "széthúzást" 😊

The Matrix has you...

Már megint az a szisztéma, hogy van itt egy kis közösség kb 10 emberrel, és 3 különböző szerver van tervben, hanem 4. Évek óta itt írogattok/tunk nem igaz nem tudtok megegyezni egy olyan konstrukcióban, ami minden tulajnak megfelelne, meg a playerek többségének is és akkor lenne egy "offisöl" magyar 7days szerver. PVP-PVE egyaránt, kinek mi tettszik, bár mai napig úgy vagyok vele, hogy aki pvezni akar újratermő lottal, könnyű megunható játékkal, annak ott a singleplayer.
Megint az lesz, hogy lesz több szerver, aztán az a kevés létszám is szétszóródik és nem lesz 5 főnél több egy adott szerveren.
No jó, akkor kivárom a csodapeccset, addig megyek conanozni 😊

Random_
Jelenleg is ez a beállítás és nagyon bejön, nem az az érzésed, hogy alig indulsz el és már menni kell haza.
A könyves toronyházakat is egy nap alatt lehet lootolni és nem kell hozzá több nap. Minden kicsit kényelmesebb és nincs az a pörgés meg rohanás, hogy "jaj este hét óra induljunk haza, ha még hazaérünk..."

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Persze úgy állítod be ahogy akarod,de iszonyat sok szerintem a 2 óra nappali bóklászás,de ez csak az én véleményem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random gen se volt mindig,Navezganen toltuk sokáig.Ott még a leégett területen is sütött a nap,amig be nem vezették a légkör változást,meg az időjárást.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az volt a csúcs,amikor beléptél,és az első autóban rögtön ott volt a pisztoly,töltényekkel együtt.Amíg elértünk az első házhoz,már komplett arzenállal voltunk felszerelve,beesteledett,felmásztunk a tetőre,szegények akkor még a létrát sem ismerték,nem is kellett leszedni azt,aztán irtottuk őket ezerrel.D

Random_
Igen Ironman, de régen nem volt ennyi város se és ekkora épületek évekkel korábban teljesen más volt a játék dinamikája nem hiszem, hogy az a jártható út, hogy visszatérünk az ős beállításokhoz.

A 120 perces napot aki elfogadja elfogadja aki nem az nem. Alpha17-kor ismét lesz féltucat szerver, így mindenki fog találni magának megfelelőt. Undead Legacy esetén biztos 120 perces napok lesznek, Vanilla esetén még nem biztos.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Erre nincs kapacitásom, hogy egy vegyes szervert lekezeljek és a vitás kérdéseket, hogy most akkor ki volt a körön belül vagy sem.

Egyébként meg annyira szar a karakterek mozgása és olyan lagok vannak, hogy nem alkalmas a 7DtD PvP-re.

Mindennel egyetértek amit irtál,kb ilyenre vágyok,csak az éjszakai futás az jó lenne,mert akkor van kihívás szerintem.

Mi Koomával hard core szervert terveztünk, 90 perc egy nap, minimális loot, nincs újratermelődés, eszement nehézség, rengeteg zombi, 75% blokk tartósság, nincs drop, viszont nem futnak a zombik. Hasonlóban gondolkodunk, mint Random. Persze ez attól is függ mennyire tetszik az A17...
Lehetne mondjuk még olyan beállítás hogy éjszaka ne csak futkossanak a zombik,hanem duplán is sebezzenek (a blokkokra is!).Na akkor lenne igazi kihívás.D

Én nem tudom,de valahogy nekem nem tetszik ez a megnyújtott nappali idő,meg a hosszú éjszakai idő se.Szerintem egy 40-50 perces nappali idő,bőven elég lenne,mert így nagyon sok mindent lehet csinálni nap közben ami megkönnyíti a játékot.Emlékszem rá az elején csak 20 perceket toltuk nappal,és sietni kellett hogy begyüjtsük gyorsan egy-két dolgot éjszakára,aztán futás a háztetőre,rohadtul izgalmas volt.Amióta bevezették a hetedik napi hordát,azóta nyomja mindenki megnyújtott nappali beállításban.

Már javitották ezt a körkörös futkosást,az alfa17-ben nem lesz!

szerk:sőt! Multifunkcionális útkeresést is irnak.Mondjuk nemtudom mit jelent,de érdekes lesz az biztos!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.03. 12:07:49

DevLupius
Mi is hasonlóan gondolkodunk, a nagyvárosok PVP terület minden más pve, nincs loot újratermelődés, a config fájlban meg lehet piszkálni a tárgyak spawn helyét és találási esélyét. Az alpha 16 ban még mindig az volt a probléma, hogy túl gyorsan fejlődtünk és pár nap alatt unalomba fulladt a játék 😞 Egyébként mi nem fűzünk semmi reményt az alpha17-hez, kipróbáljuk és felejtjük. (sajnos)

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

A minap beléptem a játékba, pont éjszaka volt. Több zombinak is sikerült felkeltenem a figyelmét. Mit tesznek? Egy méteres sugarú körben futosgálnak. <#unalmas> Egy perc alatt untam meg. Így elbaxarintani játékot még nem láttam. Nem nagyon bízok benne, hogy ezen tudnak nagyot fordítani.
Ha már keményebb közeg, akkor a pálya belső negyede-harmada PvP terület lehetne mondjuk 2500* 2500- on belül. Részletkérdés. Ez a legegyértelműbb. A belső területeken lévő looton azok osztoznának, akik bevállalnák a kockázatot, hogy összefutnak valamelyik rossz arcúval. Nincs kérdés, egyezkedés, ami elveszi az egész értelmét. (Lősz, vagy futsz elv) Az ő számukra némi izgalmat is adhat a lootolás, ami feldobná a játékot és talán nem unnák meg két hét után.
Nincs olyan helyspecifikus tárgy, amit csak egy adott területen lehet megtalálni, mint pl a Forestben. Szóljatok, ha hülyeséget beszélek. Egyszerűen csak rohadt ritka a loot, egyik másik tárgyból.
<#taps>
Random_
Igen lesz és már gondolkozom a paramétereken. Szerintem pont azért amit mondtál én inkább a rutinosabb játékosok felé szeretnék nyitni akik a keményebb közeget jobban kedvelik. Ahogy eddig is futot. Megemelt zombi létszám és ritkább loot respawn. 120 perces napok, 30- 50 vagy még ritkább újratermelődés. PvE kivéve, ha valakik megegyeznek a PvP-ben. Ez eddig is működött, akinek nem megfelelő az fog találni más szervert ahol sűrűbb a loot stb...
Aztán amint kifut a Vanilla megyünk vissza Undead Legacy-ba. Nagyon ígéretes fejlesztéseket végzett a srác a modban csak kivár az Alpha17-ig.

Van másik tervem egy másik szerver indításával mely arról szól, hogy Dead is Dead legyen a szabály rajta. Azaz aki meghal az ténylegesen meghal és legyalult karakterrel kell újrakezdenie. Nulla loot respawn viszont a létszám is limitáltabb lenne csak 6-8 fő. Ha kiesik valaki akkor a helyére jöhet más aki kiesett az beállhat a sorba újra és várhatja hogy legyen üresedés.

Várd meg szerintem az alfa17-et,lesz szerver bőven.Random is igérte,Norbi is,szerintem Rocconak is lesz,meg még ki tudja hány emberkének.A vilégban is nagyon sokan leálltak most,de az új alfára ismét telt házas szerverek lesznek majd.

Mindig itt nyomtam a srácokkal a szerón, ami ugye nagyrészt a nép akarata szerint volt beállítva, eleinte mindig mod nélkül az új verzió lehetőségeit élvezve, én jelenleg is erre várok.
Singleben is toltam jó sokszor, ott ugye saját beállítások szerint. Nem tudom mennyire vagy az a nagy videónézős, de erről a játékról érdemes, nekem sokat segített, aztán azóta minden oké a játékkal, csak sajnos már az utóbbi 3-4 patch tendenciája alapján, kijön, ráfüggök, többek közt mindenki, és aztán 2-3 hét és elmúlik a lelkesedés, mert én nekem inkább a kezdeti nehézségek az ami fent tartja az érdeklődésemet, de mikor már megvan a fix base, meg a fullos fegyverek, fullos ruhák, eszközök onnantól már fun az egész.
Ha még meglesz az érdeklődésed mire kijön az új patch, és játszható lesz a napi wipe nélkül, játszhatunk együtt. Addig én el sem kezdem, mert oké, hogy szeretem a kezdeti nehézséget, de nem naponta 😄 Addig nem is tervezem még csak letölteni se. Jön az üzi, hogy Randomnak (remélem 😄) kész a fix szerver és nem kell több wipe és vagyok is 😄
Jó - jó megadom magam a túlerőnek 😊

Szinglében toltad te is? Esetleg valami szerver tipp?

Egyedül nem akarom tolni ezt, de nem akarok még egy hardcore szerver pofonba belefurtni...

Lammaer! Ne ítéld el a gamet, én is toltam vele, több száz órát, szóval ez legyen meggyőző, hogy nem szar. Érdekes, de nem szar. Engem kb annyira szippant be mint az ark.
Az eleje picit nehézkes. Nem tudom skillekkel foglalkoztál-e. Alap karaktered sokra nem képes, csak hamar megdögleni. Futsz 20 métert és fulladsz. Ugyanez van 2-3 ütés után is. Nagyon könnyen vesztesz staimát és nehezem megy vissza, de ezen lehet segíteni. Sexual tyrannnosaurus skillre tegyél vagy 2 szintet máris jobb lesz. 3-as szinten a farkasokat is le tudod rázni. Sp-ben nincs gond a közelharccal, ha fejleszted erőnlétedet. Sok futás, bányászás stb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az athletics skill sok más 100 pontos dologhoz hasonlóan magától emelkedik, ahogy fizikailag terheled a karaktered. Arra ne ossz free pontokat, ha nem muszáj. Kapsz majd elosztható skill pontokat tevékenységeid során. Azokat kell ügyesen szétosztani azokra a képzettségekre, amiket fejleszteni akarsz. Nem akarok hülyeséget mondani, de zombik kinyírásáért járó pontokat bármelyik képzettségre szétoszthatod szerintem.
Multiplayer módban fordult elő, hogy a zombik 2-méterről megcsapkodtak. Sp-ben ismerkedj a játékkal, hogy lásd milyen amikor jó.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.07.02. 12:22:29
Jó, vettem, lehiggadtam 😄

Rustban NPCk? Mi a szösz?
1 éve pont az volt a bajom, hogy az egyszem helikopteren kivül nem volt PVE tartalom, azt ha éppen üres volt a szerver és nem volt player aki baszogassan akkor a játékban nem sok minden volt....

Random_
Egyébként, hogy hová fejlődik egy játék azt most tapasztalom a Rust kapcsán mert 2 év után újra felraktam és hát eszméletlen mennyi lehetőséggek bővült azóta. Szóval én azért is vagyok optimista, hogy itt még jelentősen bővülhet a tartalom. Az alapokat letették már csak további elemekkel kell bővíteni. NPC enemy ami még nagyon kellene a jétéknak és azt mondanám, hogy hazaértünk! Mert az még nem megoldott és sajnos egy ilyen openworld sandbox jétékban ez elég nehéz dolog. A zombi indelligenciánál kicsit komplexebbet azért szerintem össze illene hozni ami egy területet véd és jó kis fegyveres tűzharcba lehet vele bocsátkozni.

Nekem pl a RUST AI-ja nagyon tetszik egész jól elharcolgattunk ellenük a különböző helyeken Miklóssal. Nem mondom, hogy kemény dió, de ha az ember felkészületlenül megy oda akkor csúnyán beszophatja.

franky79
Iron, ugyanazokat a képeket nézzük? Igaz, egy éve nem játszottam már ezzel, így lehet, hogy már "megszépültek" az emlékek 😉, de semmi extrát nem látok a képeken. Oké, a fényforrás normálisan fest, de pl. a 2. képen konkrétan átvilágít az asztalon, ha megnézed a padlóra vetülő fényt, ami kör alakú. Amúgy meg nem látod még a szomszéd falat sem, hiába az erős égő középen, így az első "jaj de szép" rácsodálkozás után minden alkalommal inkább utálni fogod, mert nem hasznos. 😞
Azért már kezd kirajzolódni hogy is fog kinézni a teljes játék.Olyan elemek is vannak már benne,amikhez nem fognak többet nyúlni.A vizen gondolom majd alakítanak még,hogy hajózható is legyen.Az alfa18 nem fog egy évig készülni,a lényegi programozási dolgokkal elkészülnek az a17-re.Tartalom az még lesz bőven az a18-ra is.

Random_
@Ironman2: Ezt az augusztusi release dolgot nem igazán tartom reálisnak, annyi mindent ígértek már ezt te tudod a legjobban. Szóval szerintem lesz ami lesz, én csak 2-3 éve követem a játékot de azt tudom, hogy a kimondott határidőikre nem érdemes alapozni.

@lammaer: Szerintem nem érdemes egy játékról pár óra után véleményt alkotni. Nézem a steames értékeléseket is mikor venni akarok játékot és sokan EA játékokat 0,5 és 1 órás játékidő után szaroznak le. Nem is szoktam azok véleményére adni.

A játék elemzésénél ketté kell választani a megjelenést, fizikát és a történetet meg tartalmat. A megjelenést és fizikát illetően egy Mincecraft szerű játékkal kell párhuzamba állítani, mert itt akár komplett hegyeket bonthatsz el és építhetsz toronyházakat meg palotákat. Ezt nem tudod megtenni az Arkban, Rustban vagy hasonló túlélő jétékokban. Grafikailag ezek viszont sokkal szebbek cserébe, mert nem blokkokra épülnek. A gépigényt illetően optimalizálatlan fos, mert úgy működik mint egy Minecraft, de úgy akar kinézni, mint egy Rust. Egy seggel két lovat meg nem lehet megülni. Ez a játék próbálja és ha mutattok nekem még egy olyan játékot amiben a komplett hegységet elbonthatom és a helyére egy palotát építhetek, de nem építőkocka szintre lebutított verzióban akkor én leszek az első aki megvásárolja azt a jétékot!

A történet és a tartalom tekintetében nem ismerem a Minecraftot, de itt vannak küldetések és NPC kereskedők. Következő Alpha17-ben jönnek a küldetés jellegű épületek melyeknél van valami quest amit teljesíteni kell. Ennek előfutára már megvolt most is a toronyházakban pl. ahol egy ideális útvonalon tudtál végighaladni, de hála a bontható környezetnek ezt át is vághatod. (Ismét visszacsatolás a Minecraft ősre)

Szóval én azt gondolom elég nagy melót csinálnak a Funpimpsnél és olyan rendszer alapjait teszik le amire később sokan fognak akár modok formályában is építkezni és most érdemes befektetni a játékba, míg alpha.

Ahogy pett3rson is javasolta érdemes single playerben és a Nevezgane mapon indítani mert ott jól belerázódhatsz a rendszerbe. Az egy belátható méretű pálya minenből van benne egy pici amolyan demo szerű. A szerveres játéknál már több módosítás is előfordulhat és ott a szerverlag miatt a közelharc még szarabb. Úgy ütnek meg zombik, hogy már a közelében nem vagy. Kutyák 5 méterről harapnak.

Találtam egy (szerintem) nagyon vicces videót : J.C. Channel akkor és most

Ez valamennyire bemutatja, hogy honnan indult és hova ért el a játék. Persze nagyon rövid, de legalább látni milyen volt régebben.

The Matrix has you...

Nagyjából ismerem mikkel szoktál játszani, meg a véleményed is helytálló sokszor, legalábbis azokban a topikokban ahol már olvastam a hozzászólásaidat. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ez is teljesen más játék, mint elsőre tűnik, ezért adj időt a megismerésre.
Na meg a válasz is megvan, hiszen sikerült valami extrém szerverre belépni. Egyébként ajánlom először a Navezgame-t indítani, single-ben, hogy kiismerd az alapokat.

Hozzáteszem, már hónapok óta nem játszottam vele, nekem unalmas lett egy idő után és ez baj, mert amúgy sok lehetőség van benne, sőt Én ezeket az újdonságokat, mint áram és csapdák még ki sem próbáltam...
Mindegy, talán most az új kiadással megint megpróbálkozok vele, mert ezek a grafikai tuningok egész jól néznek ki. Ezen felül még ki tudja mit javítanak vagy raknak be.

The Matrix has you...

Nem egy ütést írtam, hanem vagy 20at 😄
De azóta kiderült, valami a szerver beállításokkal lehetett, mert indítottam kiváncsiságből egy szingle playert, és ott rendben van a dolog... 3-5-7 ütés és fekszik a zombi - biztos vmi hardcore szerverre mentem, mert a fejlődés is gyorsabb volt igy.

A 7daysre amúgy nagy reményeim vannak, hiszen hasonlóságot mutat olyan játékokhoz mint az Ark (nyomokban) vagy a minecrafthoz, amiket egyébként kedvelek. Ezért is van a radaromon.

Nem "mostazonnalsikerélménytakarok" Call of Duty rajongo vagyok, a farmolás és a craftolás a lételemem, bár tény szeretem ha a harcrendszer is élvezhető (ezért csipem most nagyon pl a Conan Exilest).... de még azt is el tudom fogadni ha az elején bújkálni-menekülni kell (talán ismered az ELEX c. játékot, na ott a játék első felében level 30-40 szintig gyakorlatilag a kezdőhelyen lévő kismalacok elő is inkább szaladni kell) - csak a 7daysről mást olvastam, ezért volt furcsa az első élmény - ami mint kiderült, nem is volt helyes.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.01. 09:38:59

Nem akarom nagyon védeni a játékot, mert részben igazad van azokban amiket mondasz, de azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy fejlődéssel masszívan átitatott játék. Magyarán az elején, kezdő kis zöldfülű zombiölőként ne akarj már mindenkit szétcsapni egy ütéssel! Egyébként ez később se mindig fog sikerülni, de ahogy fejlődsz egyre könnyebb lesz, sőt a végén már semmi kihívás nincs a zombikban, max az építkezés az ami lefoglalja az embert és abban azért van újrajátszási faktor bőven...

Persze nem vagyunk egyformák, Neked lehet, hogy sosem fog bejönni ez a fajta stílus, de mint mindent ezt is szokni kell, adni kell neki időt. Igen, vannak benne butaságok, meg hülye megoldások, de egy idő után rá lehet érezni, hogy mit és hogyan is kellene itt csinálni. A másik, hogy csapatban ez is más játék, annak is van egy fílingje.

The Matrix has you...

A minecraft is millió dolláros, és az UI kb hasonló szinten van - ami ha tetszik ha nem messze nem a legkiforottabb felhasználói felület, és kb a 7days is azon a szinten van .. hangsúlyozom, a FELHASZNÁLÓI FELÜLETET jellemeztem igy, nem a játékot.

Őszintén... pont te irtad tegnap hogy augusztusban release, ezért is fogott vastagabban a ceruzám a játékkal kapcsolatban, mert egy 1-2 hónapon belül releasebe kerülő játéktől elvárható lenne (18455-ben irtam is) ...... gyakorlatilag alfából fognak releasebe menni, ami az ÉN szememben még azt az elvet is semmissé teszi hogy alfa játékot ne kritizáljuk. Mert egyébként igazad van, az alfa az még semmi, de ez a játék gyakorlatilag csak a nevében alfa, valójában bőven bétában van HA ki akarják adni idén. Szóval csak takaróznak ők is azzal hogy ez még alfa.

De igazából megértem az álláspontotokat, én meg rájöttem ismét, NEKEM nem szabad EA játékokat venni mert más az életfelfogásom 😊

De mentégemre legyen szólva, manapság az hogy valami release már nem minőséget jelez - pont ez a játék fogja bizonyítani ismét, gondolnak egyet az release, 5 évi (!!!) alfa után...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.01. 09:30:33

Én bízom benne hogy most az alfa17-el nagyot dobnak,nem volt felesleges több mint 1 évet várni rá.Nagyon optimista vagyok,remélem igazam lesz!

Szerintem várd meg az alfa17-et,mert más lesz a harcrendszer,és minden más egyéb.Amúgy meg neked is leírom,ahogy pár emberke itt kritizálta a játékot tök feleslegesen,hogy még alfa státuszban van,szóval majd akkor kell kritizálni,ha már megjelenik a teljes játék,és ugyanolyan szar marad mint előtte volt.Addig csak jelenteni a hibákat a fejlesztőknek!

Gagyi szó kemény, és gondolj bele több millió dollárt kerestek a játékkal. Így talán a gagyi kifejezés nagyon disztingvált.
A háziasszonyos zombis kérdést megoldottam, sanszosan a szerver lehetett vmi furcsa beállítású, mert most inditottam egy szinglét és ott hullanak a kezdőhelyen a zombik ahogy kell (de a közelharc "rendszer" az tényleg elkeserítően bénának tűnik - kb mint a minecraft...)

Azért megpróbálok túllépni ezen, ahogy nézegettem a devblogot meg guideokat, a játék komplexitása talán ellensúlyozza ezt...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.01. 00:27:56

Hát.... mentem vele pár órát, de ez marhára kiforratlan játék még...
Valahogy az egész felhasználói felület "gagyi", a karakter mozgása sem stimmel, a harcrendszer vicc (legalábbis a közelharc), valami a teljesitménnyel se stimmel mert ahhoz képest hogy milyen rusnya - közepes beállításokkal - egész jól elszaggat a gépemen (amin az Ark ami legalább 5x olyan jól néz ki viszonylag normálisan futott)
Persze alfának elmegy, de hogy ez release közeli állapot... nekem ez igy csalódás 😞

Az amúgy normális hogy egy átlag háziasszony zombit a kezdőhelytől nem messze kb 1 percig csépeltem iron reinforced club-bal, ütöttem a fejét ahogy kell, aztán gondolt egyet, kaptam egy salert, arra lebénultam, a második ütéssel meg ki is feküdtem 😊

Mályki86
Nekem a képek alapján úgy tűnik nem viccelnek. <#beka3>
Félelmetesen jól néz ki! Hozzáadták az ambient lighting effektust,ami ilyen szép belső megvilágítást eredményez.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.06.30. 12:50:11

Vannak szép új képek megint a belső megvilágításról.

Eh! Már augusztus elejét is írnak a megjelenésre! Vicc az egész!