7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimalizálás állítólag majd az utolsó fázis lesz mielőtt kilépne EA-ból a játék. 8GB memóriával még mindig borzasztóan elkezd szaggatni 1-2 óra játék után.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.07.29. 13:28:10
a *te meg teló. Na most már mindegy, bocsi a 3 kommenthez 😞

Máskor jobban figyelek!
* legrosszabb akart lenni a leghosszabb. Köcsög te önállósodik... Sorry
A leghosszabb példát hoztad fel, mert a no man sky, 2 év alatt megvalósította azt amit ígért. 2 év állat!!!

Csak nézd meg a mostani érékeléseket és azt, hogy most hányan játszanak vele. Tényleg nem értem, mit, miért és milyen megfontolásból véded ezeket a srácokat... Mindig írjátok, hogy mivel bontható a map ezért nehéz jól megcsinálni, de akkor miért nincs normális karakter? Azt csak nem kell máshogy megírni... Ott a keselyű, olyan szánalmasan néz ki, mintha a múltból lépett elő.

Én megértem, h a kreativitása miatt tetszik nagyon neked a játék és azt is hogy nincs hozzá hasonló számodra.

Nekem is tetszik a játék, nagyon jó az alap elképzelés 900 óra környékén vagyok játék időben, viszont a megvalósítás az nem.

Amúgy most azért kell várni az új patchre szerintem, mert sok újítás lesz és a programozáshoz értő új kollégák próbálják azt a sok szart rendben tenni amit ezek elkúrtak, remélem optimalizálni is sikerül.
Nem mondta senki hogy különálló játék,csak feltételeztük hogy lehetne belőle az is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Miért tekintitek különálló játéknak? Az egy mod. Lehet hogy komplex, de csak egy mod.. majd minden játékban ami támogatja a modokat vannak ilyen komplex modpackek. Nem kell ahhoz támogatni a készitőnek semmit...

Bekerült a bannerba a link

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ahhoz áldását kell adnia a Fun Pimpsnek is! Amilyen önzők,nem hiszem hogy támogatni fognak egy másik különálló 7Days játékot.Gondold bele ha odamegy az összes tábor,és leszarják az alap játékot,vagy a modkészítő kér donationst,és oda megy a zsé inkább.

Válaszoltam neked amúgy priviben!

lipovics
Már ki kellett volna jönnie a patchnek. 😞
Random_
Létrehoztam egy Undead Legacy topicot külön annak akit csak az a mod érdekel.

Elég sok újdonság lesz Alpha17 után kijövő 2.0 verzióban oda elkezdem írogatni az infómorzsákat. Szerintem csak idő kérdése és önálló játékká fog fejlődni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Streamerek, videósok figyelem!

Komolyan nincs olyan magyar videós akinek van 5000 feliratkozója és jelentkezne a korai Alpha17 hozzáférésért? A Funpimps annyi engedményt tett még, hogy a jogosultságot elnyerő videósok hívhatnak barátokat a játékukba, de annyi megkötéssel, hogy ők nem rakhatják ki a videóikat a csatornáikra.

Ha lenne legalább egy magyar videós aki jelentkezne behúzhatna még 10 magyart magával legalább! Most komolyan nem tudjuk megoldani? Vagy nem tudunk valakit annyira felhúzni, hogy meglegyen az 5000 feliratkozója?

"The Fun Pimps are pleased to announce that during the 3 day streaming event for the weekend before release, the streamers may include others to play with them during their streaming. This will allow channels that typically play as a team to be able to all play together during the weekend event.

However, even channels that do not typically partner up with anyone may do so if they wish. It could be a family member, a friend, or even a random fan. In fact, we have told the streamers that if they wish to have a contest and select some of their viewers to be able to play with them during the event that it is fine to do so.

This could be a way for a channel that is too small to qualify to grow quickly and meet the requirement before the event happens. We would love for smaller channels to leverage this into qualifying for the event.

The only restriction we are placing on this is that all streamed or recorded gameplay can only happen on the qualifying streamer's channel. If a person is selected to play along with a streamer they do not have permission to broadcast a stream or recording from their own channel that did not qualify.

We hope this facilitates teams to be able to continue as per normal and also as a great way to build hype and possibly include a lucky viewer during the event."

Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.07.27. 13:46:37

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

franky79
Nem tudom, hogy te mennyit játszottál ezzel, de nálam tippre az egyik legjobb Ft/óra értékre jönne ki a játék, így nem nevezném őket tolvajnak.
Nekem az a gondom velük, hogy ha nem akarják folytatni az alfázást, akkor adjanak ki hozzá egy-két javítást, aztán írják ki, hogy kész van. Utána jöhetnek a dlc-k vagy a modderek és mindenki eldöntheti, hogy mit akar, miért fizet. Viszont ha csinálják, akkor tényleg fejlesszék! Ilyen nincs, hogy két alfa között több mint 1 év telik el, meg hogy folyamatosan átverik a népet. Ha bármelyikünk így dolgozna a munkahelyén, ahogy ezek csinálják, már 15* kirúgtak volna. Ezen nemhogy egy programozó csapat nem dolgozott napi 8 órában, de még 1 ember sem, ez 100%!
Random_
Milyen pénzt lopnak? Fizettél érte 6000 forintot azóta tettél bele bármennyi pénzt?

Nézzük meg hol tarta DayZ na az egy lopás esetleg vagy a No Man"s Sky
Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.07.27. 09:15:54

Random_
Na jó ez teljes baromság! Honnan vetted?

Idézet a fórumból: "If you have over 5k followers you will qualify. It’s the only criteria."

Sőt külön leírták, hogy örülnek, ha nem csak angol nyelvű streamerek lesznek, mert még szélesebb kört érnek el. Komolyan az ipari méretű baromságokat miért kell felkapni? Aztán itt hergelitek be egymást! Annyira faék egyszerűségű a jelentkezés és kibaszott kiábrándító, hogy nem volt olyan youtuber magyar földön akinek 5000 feliratkozó megvolt és kicsit vette volna a fáradtságot, hogy jelentkezzen!

Én átnéztem sok angol és német nyelvű youtubert mert keresek olyanokat akik kicsit olyan szinten játszanak a játékkal, amit érdemes követni, mert kreatívak vagy szórakoztatók. Volt olyan aki még nem is postolt a csatornáján 7DtD-t csak megvan a feliratkozó száma!

A teljesség igénye nélkül van: német, portugál, francia, olasz, japán, orosz, lengyel, spanyol és ukrán nyelvű stramer is!
Nézzétek meg az erre vonatkozó fórumot:
Calling All Streamers

Szépen meglehet mindegyik csatornáját nézni meg a videóit! Én írtam Redalinnak, Dragscorpnak jeleztek vissza, de nem jelentkeztek a játékra.

Jah, hogy az Undead Legacy egy mod...

Mindig mondtam, Ti meg csak bántottatok. Ezek csak a pénzt lopják, volt egy jó ötletük, de tehetséges nélkül nem tudták kivitelezni. Most meg bajban vannak, majdnem az összes játék amik egyidőben jöttek ki már a végleges verzióval futnak, igaz így sem tökéletesek.

Próbáljátok ki a project zomboid játékot, ha masszív túlélő élményre vágytok. Igaz az a halálotok történetéről szól, rengeteg zombival. Ezt tényleg csak a hard core kedvelőinek ajánlom.
Azért vesznek fel most programozókat,mert biztos szarban vannak,vagy a régi felmondott.Ezt sose tudjuk meg.

Mondjuk nem tudni hogy ők mit értenek ficsőrök alatt! Lehet azok a dolgok,tárgyak,jármüvek amiket beraktak a játékba.Akkor tényleg ez úgy van!

JA igen,én is ezt írtam,sőt oda is van írva még hogy az A17 ficsőrök bejelentését ezennel befagyasztjuk június 7.én.

NOTE: A17 Feature Freeze announced June 7, 2018

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.27. 02:44:48

Lehet külön játék lesz.D Ha akarod nyiss neki egy topikot a saját fórumban,aztán belinkelem.

Hallod, én már írtam hogy augusztus az csak a stream-ereknek kiadott verzió. De így, ahogy a többi HSZ-t olvasom nem véletlen a feltételezésem, hogy nem véletlenül van az a17-nek a stream-er jelentkezésénél olyan írva hogy "jól kell játszani a játékkal".
Nem az a lényeg hogy ne legyél béna, hanem hogy ne ugass ellenük. Meg hogy olyan nyelven beszélj videóban ami világnyelv. Pont leszarják hogy megvan a 10k feliratkozó pl. ha magyar vagy felejtsd el... Mondom én hogy ez nagy kamu amit művelnek, szerintem egyre jobban kezd a közönség is rájönni.
NPC? Moddal megoldva. Balansz? Moddal megoldva. Specializálódás? Moddal megoldva. Egyedi kinézetek, új gépek? Moddal megoldva (UndeadLegacy FOREVER).
Ha a minecraft-ot veszem alapul, hogy mennyi mindent beleraktak a modokból már a játékba, akkor szégyen amit művelnek.
Soroljam? Lovak, nyulak, madarak, halak mind egy modban voltak benne már vagy 1.4.7 óta asszem. Építő blokkokat is modderek csinálták, és beleemelték az alap game-be.
Na ezt kellene nekik is, nem hagyni a dolgot. Szánalom. Nagybetűs szánalom.

Remélem az Undead feljlsztője összefog másokkal és megpróbálnak optimalizálni ha tudnak mert akkor tényleg az lesz az igazi 7 Days To Die.
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2018.07.27. 00:51:13

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Nekem mindegy milyen motoron van, legyen optimalizálás.

franky79
Ez mekkora kamu már!!!
Nem az volt, hogy már 1-2 hónapja fejlesztési fagyasztást hirdettek? Attól kezdve nincs fejlesztés, csak hibajavítás. Ezek hülyének nézik az össze játékosukat! Valójában nem is csinálnak semmit már ezen a játékon, halott az egész projekt.
xd
Én például már képtelen vagyok a régi UI-val játszani. Meg kell várnom amíg frissíti a modot A17-re
Random_
Egyébként én már érzem, hogy kell egy külön topic az Undead Legacynak. Az lesz az új 7DtD! A srác már kicsit meghaladta Madmolekat. Már videókon mutogatja olajkutat és bányagépet is ami a végjátékban helyetted termeli az anyagot.

Szerintem kezdjetek megbarátkozni a gondolattal, hogy az Undead Legacy lesz a jövő!

Kicsit a szívemből szóltál! Börtönben a helyük!

Majd a tradernél megveszed.D Mondjuk akkor mi értelme a változtatásnak.Akkor lenne jó ha a tradert is a szintedhez igazitanák.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.26. 12:21:28

Az fasza!! Köszi! Tényleg jó lesz!

DevLupius
Szerintem képtelenek egy életképes AI-t rakni a banditák alá ezért húzzák a végtelenségig, vagy törölni fogják.
Ezek átmentek kamugépbe, ezeket a nagy változásokat pár óra alatt le lehet programozni, kamu a fejlesztő csapat és kamu a beleölt pénz és kamu ez egész bagázs, hülyének nézik a játékosokat (szerintem).
Madmole-ról inkább nem mondok semmit, mert a pokolban égnék el 😊

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Random_
de minden másra ott a trader 😊 megveszed ami kell

nekem eddig se sikerült kimaxolni magam teljesen valami mindig elmaradt

Alapjáraton jó dolog ez a specializálódás, viszont így soloban nehezebb lesz játszani mert nem lehetsz "ezermester" így lesz amit nem tudsz majd elérni egyedül 😊
Eddig elég tetszetős, végre még jobban erősítik a realizmust! Már csak a grafika miatt izgulok és az optimalizáló végett.
Random_
Vééégre!! Pont ezen agyalok egy ideje! Változik a cipelhető tárhely száma a karakter erejéhez mérten! Mondjuk nekem az lenne az elképzelésem, hogy kezdéskor csak az övünk van és ezután felvehető lenne a hátizsák amit találsz a földön. Van a sima purse ami egy sort adna a kicsi hátizsák ami kettőt és a nagy ami hármat. Aztán azt a hátizsákot lerakhatnád otthon és felvehetnél másikat ki és bepakolás nélkül vagy craftolhatnál. Na itt nem erről van szó, de végre van köze a képességeidnek a karaktered teherbírásához. Kezdéskor csak egy sor lesz feloldva a hátizsákban a másik kettő az akkor oldódik fel, ha fejlődsz.

Nem lesz elég a skill pont, hogy önmagad mindent kitanulj azaz specializálódnod kell. Ezzel legalább kicsit arra tolják az embert, hogy nem egymagában ezermester meg rambó hanem van amit egy csapattársnak érdemesebb meghagyni, hogy ő tanulja ki. A modokban már ez a specializálódás régóta megy.

A gamestage az az érték ami alapján a hordákat rád méretezi a rendszer. Ezt egyszerűsítik úgy, hogy a szinted és az élve töltött napok száma számít utolsó halál óta. Most így kalkulálja: gameStage = playerLevel + playerLevel * (daysSurvived * daysAliveDifficultyBonus + gameDifficultyMultiplier)

A fegyvereknek 6 szintjük lesz és ez határozza meg a tartósságukat. (Gondolom ahogy eddig a színek: barna, narancs, citrom, zöld, kék és lila) De a fegyverek sebzésére nem lesz hatásuk csak arra milyen gyorsan kopnak. Minél magasabb szintű egy fegyver annál több kiegészítő pakolható rá. A kiegészítők fogják befolyásolni a fegyverek sebzését. Gondolom egy barna pisztolyra nem lehet semmit rárakni, de egy lilára már bármilyen távcsövet, tárat, hangtompítót és egyéb tuningot.

Azokat a képességeket oldhatod fel amikkel foglalkoztál a játék során. Gondolom próbálják megoldani azt, hogy valaki kizárólag bányászattal húzza magát és közben a pontokat a fegyveres meg egyéb képességekre költi. Mondjuk eleve hülyeségnek tartottam, hogy valaki felhúzza magát bányászattal és akkor megy a felszínre, ha már Rambóvá fejlesztette magát. Milyen alapon, ha amúgy nem ölt zombikat?

Viszont van néhány új info:

Banditákat elhalasztották az alfa18-ra,A Random gen térképek mérete fixálva lett 8000x8000 méter sugarú körben lesz.A szerverlistában,nem Random gen néven fognak szerepelni az ilyen térképek,hanem "county" néven lesz.Ilyet irnak hogy a party questek xp pontjai elosztódnak ugye a partyban résztvevő tagok közt.Amúgy ez természetes lenne.ARK-ban is igy van.

Még van pár újdonság,de ezt már én se értem mit jelentenek,majd talán valaki lefordítja nekünk:

+Strength Attribute affects inventory size 7/24/18
+Must do activities in a category to improve the category and unlock perks in that category 7/24/18
+Not enough skill points to buy everything. Specialization is the vision. 7/24/18
+Six tiers of weapons. Each tier determines how many mods can be attached and durability. 7/24/18
+Weapon damage determined by mods and skill and not weapon tier level. 7/24/18
One line of inventory slots added to backpack but bottom two lines locked at start 7/24/18
Gamestage calculation simplified: (Level + Days Alive) 7/24/18

Már augusztusra tolták a megjelenést.Meglepődött ezen valaki?

Mindenki igy van vele,hivatalos fórumot is teliszemetelik.1500 oldalból kb 100 ami hasznos volt idáig

Hollo
Ez jól hangzik de mikor jön már xd kezdek türelmetlen lenni..
Tehát hiába eszünk jó kis szarvaspörköltet,ha mondjuk el vagyunk fáradva,akkor szart se fog érni,hamar lemegy a kajajelző ismét,ha alacsonyan van a stamina.

Ez lenne az egész lényege.Ugyanez vonatkozik a vizre is,nem nagyon fog dehidratálni alacsony stamina mellett.Sőt ugye most össze van minden kötve,minden,mindentől függ,még a buffok is bekavarnak az éhségbe,és szomjúságba is,igy könyebb lesz meghalni ha elfogy a kaja meg a viz.(gondolom ha hígfosásunk van,akkor semmit se ér a kajálás,maximum többet fosunk majd tőle.DDDD Kár hogy nincs kéznél széntabletta ilyenkor) Idáig ugye hagyott egy kis türelmi időt,csak utána fogyott az élet,mostantól nem így lesz! Készüljetek fel igazi túlélésre!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.23. 00:53:53

<#idiota>

Mire kijön a végleges játék,addigra megtanulunk itt angolul.D

Na jó,egy kicsit googléztam:
"Tehát alapvetően az élelmiszer / víz most közvetlenül kapcsolódik az egészségéhez és az állóképességhez saját módon."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.23. 00:44:56

Egy kis info:

A little info to add to the discussion.

Food: For every point of stamina regenerated X food (or modified max stamina) will be taken. The amount of food in you is represented by the blackout bar on stam. Food can also very slowly go away over time, but mainly it'll be going down from performing activities. Eating food gives you a buff with a food amount and duration. This refills the max modified stamina which reduces the bar blackout.

Water: For every point of stamina regenerated and for every point of health regenerated X water is consumed. Water controls your regeneration rate for current stamina and current health. If at half water, you'll only be getting half of your regen amount per second. This digs all the way down to the buffs as well so healing and eating are less powerful if not hydrated. Water regeneration isn't controlled by it's own percentage, it will always regen the same amount per second regardless of hydration level.

So, basically the food/water are now directly tied to your health and stamina in their own ways.

Quote Originally Posted by Xeen View Post
The way I understand it is it will saturate your hunger bar by the full value the food so if you are at 99% and the food value is 10% it will fill it to 109%.
It's about the food amount and the duration of each food. It won't fill the bar to 110% but eating/drinking will start a buff that will give you x food over x time so it'll be possible to slam a stew before a big fight to kinda "oversaturate" your food/water.
*Death due to dehydration or starvation are still possible, that hasn't changed. But due to how tied together it all is now, you'll know you're hungry or thirsty long before it's a life/death situation.

De legalább 2018-ban?

Dehogyisnem,december 15-re!<#eplus2>

Nem a hónap közepetájára kellett volna jönnie az alfának? Vagy rosszul tudtam?

Nekem most tünt fel hogy kivehették a lopakodásjelző csíkot?

persze! nálam is csak addig izgalmas a játék
Random_
Na én is erre számítok!

Első körben persze tesztelem a bevett kialakításokat, de remélem újakra lesz szükség és lesz fejtörés. 😊

az jó, akkor egy darabig el leszünk látva motivációval<#awink>
Valószínű.Úgy szétbontják alattad mint a huzat!

vége a tuti bunkerek korának?