7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://www.youtube.com/watch?v=WNp_KOsGQHg
lipovics
😊

Már profi vagyok, 16. nap óta van beton és acél.

Tudsz dobni linket?
Randomnak van egy jól bevált "cápaketrece", tervrajzot nem tudok adni, de van róla videó fenn
bár, most nézem, hogy a 20. napnál tartasz, szóval ez betonos.....
Utoljára szerkesztette: havenday, 2018.11.12. 15:16:20
lipovics
Tudtok dobni egyszerű hordaváró tervrajzot? Nézegettem youtube-on, de nem találok semmit.
Olyan kellene, ahol közelharci fegyverekkel tudok harcolni, 20. napon tartok, holnap jönnek, ez lenne az első bázisom.
lipovics
Szia, nem tudod mi történt a szerverrel? Napok óta nem tudok csatlakozni rá.
Felteszed, szólsz majd?
Random_
Bocs átsiklottam fölötte, hogy ez egy letölthető mod. Azt gondoltam ezt a szervert üzemeltetők farigcsálták az idők során egyre jobbá és nem egy bárki számára letölthető csomagban van. Megnézem a modot!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

De mire ahhoz hozzájutsz,már a fél térképet fel kell derítened,vagy jól kell kereskedni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja.Állati!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha minden belefér a Dzsipbe, akkor nem is kell bázist építeni. Elég csak furikázni és bejárni a "világot" (az jó lenne és majd valamikor letelepedni.)

<#eplus2>

Marfy
Hurrá, most már ketten zuhanhatunk be a föld alá 😄.

Ez sajnos csak kétszemélyes lesz,és ketten tudnak már benne utazni,most oldották meg végre! Még jó hogy mire kijön az új alfa,csak bele tudnak rakni mindent.

Nem lenne értelme, hogy egy Jeep-ben, csak 1 ember fér..
Ha 4-en tudnánk utazni, na az lenne jó.

vehicle passengers is working.

yep!! lehet utazni társunkkal Jeep-en immár!

tényleg szuper lesz ez az alfa17
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.10. 12:40:09

Google-ban az első találat, de parancsolj.
Alapvetően nem az elnyújtással van baj (én sem szeretek fullos lenni 2 nap alatt), sokkal inkább az erőforrásokkal. Az A17-ben nemtom, hogy fog működni, mert azt lefogadom, hogy igazából azért csúszik a kiadás, mert nem tudják elfogadhatóra belőni az új engine, textúra kezelését. A videókon azért ez látszik is annak ellenére, hogy gondolom azért megszűrik mit publikálnak. Sajna a totálisan rombolható játékoknál ez alaphiba, mert azért elég komoly feladat 10e-nél is több objektumot megjeleníteni megfelelő polygonszámmal, hogy még ki is nézzen valahogy. Ennek a mod-nak pedig elég sok tartalékra lenne szüksége.
Random_
Figyi én nagyon jól szeretem szivatni magam 7 Days to Die-ban. Pl. a The Dying Lands az egyik kedvenc modom ahol a puszta közlekedés A-ból B-be is életveszélyes mert még a szarvas is neked megy és mutánsok rohangálnak fel/alá a zombikon túl.

Küldd át a mod linkjét légyszi akár PM-ben és tesztelem.

Az Alpha17 valóban sokat fog változtatni és biztos újra kell gombolni a kabátot. Én úgy érzem szeretni fogom, minden mod tetszik, ahol elnyújtják a fejlődést.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nálunk szinte mindenki az IT szektorban dolgozik, tehát nem írunk és nem olvasunk, csak amikor már semmi sem megy.😊 Beszélgettünk is már róla, hogy az A17 rendesen meg fog szívatni, mert már rengeteg apróságot írtunk át a modban, de mindig prompt csináltuk és senki sem írta le. De az is kérdéses, hogy az A17-ben mennyire fog maga a mod változni.
A legegyszerűbb ha letöltöd a mod-ot és megnézed. Az alapokon nem változtattunk, csak egy rakás apróságot (pl. méreteket, árakat, biomok összetételét). Elég jól fel van építve, de hatalmas erőforrás és türelem kell neki. Szerintem magyar játékosoknak nem való, mert türelmetlenek. Nem fognak kőkeményen 2 hétig küzdeni egy steel csákányért, 200-as szintű játékost még csak nem is láttam pedig ismerek pár fanatikust. Sőt ha jól emlékszem, olyan 140-150 körüli a csúcs amit láttam. és a géppark sem az ideális. Ha pedig beengedsz egy minimál gépet, az kinyírja az egész szervert. Először mindenképpen single-ben kell ismerkedni vele, ha ott jó az még koránt sem biztos, hogy szerveren is jó lesz. Van belőle lite verzió, arról nem tudok semmit, esetleg megnézheted.
Na igen, iróniát érteni kellene.<#taps>
Januárban,már ezt is irták,és december végén az experimental,én remélem hogy karácsony előtt kidobják.

Akkor most már akár ki is lehet számolni mikor jelenik meg az A17.<#eplus2>
Banditák most is benne vannak a játékban,csak debug modban.Moddereknek nem volt nehéz előcsalogatni őket.

Majd jön egy 7 Days to bandit kiegészítő.DDD

Egyébként terveznek későbbi dlc-et a játékba,nem hagyják annyiban a projectet,gondolom nagy üzlet lesz nekik a banditák dlc kiadása.

És mi lesz pl. a banditákkal? Azokat is modderek fogják befejezni?
Egyébként elnevezték most POI csütörtöknek,minden csütörtökön közzétesznek egy új épületet a játékból.

Rátapintottál a lényegre! Egyébként már nem titok ez,le is írták anno.Az alfa17,és későbbi verziói már a bétával fog záródni.A bétában lesznek optimalizációk,abba már nem tesznek semmit se.Le akarják zárni az alfa17-el a játékot,hogy jövőre végre láthassuk a tesco polcain.

DevLupius
A 12 éves fiam is ilyen POI-kat készít pár óra alatt.
Látom teljesen leállt sajnos a core fejlesztés, már csak az időt húzzák.
Nem értem miért nem mondják azt, hogy vége.
Az alpha 17 egyből bétával indul és az első nagyobb javítás után készül az aranylemez.
A modderel meg majd megcsinálják amit ígértek.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Papírfeldolgozó üzem az alfa17-ben:

nem azok a legjobbak 😄
az a baj hogy most még nagyon sokszor van az hogy üres a szerver akár napokig is és ilyen ugye bár megáll az idő és számomra ez így nem realisztikus.
Nincs kihívás úgy ha tudom hogy ha távol vagyok akkor nagyjából 20% az esélye annak hogy a zombik szétszedik a bázisom :S
Megakarod úszni a zombi éjszakákat?

tudom egy kicsit már sok lehetek nektek de lenné még egy utolsó kérdésem 😄
Van mód arra hogy a szerveremen akkor menjen az idő amikor senki sincs fent? 😮
köszi akkor majd át böngészem 😊
Nem tudom, de a fórumjában rákereshetsz, vagy fel is teheted oda a kérdésed: 7D2D RAT - Remote Admin Tool (Server Manager)

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Rocco27
Te tudod esetleg hogy mitől lehet az hogy a 7D2D RAT egy idő után beáll. Fut egy X ideig majd se kép se hang és csak akkor áll helyre ha újra csatlakozok :S
Random_
Biztos ki lehetne ezeket az elemeket emelni a fájlok közül, de Subquake nagyon büszke arra mit csinált és nem szeretné kiadni külön, kérték erre már többen is.

A problémát az Undead Legacy mod alatt észleltük az eltűnő cuccokkal, de gondolom más hátizsák módosításnál is ez simán megesik.

Jól értem hogy ti tudjátok az undead legacy HUD-ját más modokkal együtt használni? Mert ha igen az nagyon érdekelne.
Szerintem valamilyen másítot változatát töltöttem le véletlen de azzal amit most leszedtem tökéletesen működik 😄
Random_
Ez csak egy HUD módosítás aminek nem kellene hatással lennie a hátizsák méretére! Az alap vanilla verzióval jól kellene működnie.
Nem modolt a játék ami a szerveren fut? Akkor vesznek el tárgyak kilépéskor és visszalépéskor, ha a szerveren futó játék eltér a kliens verziótól.

Pl van az Undead Legacy modnak egy normál és egy bővített hátizsákos mérete. A szerveren fut a bővített hátizsákos, de a játékos a normál hátizsákost telepíti fel, akkor játék közben szépen megy és telepakolja a zsákot. Viszont mikor kilép és vissza elvész az ami a bővítményben van, mert a játékos példányán nem a bővített hátizsákos verzió van telepítve.

Ma telepítettem a szerveremre én is ezt a HUD-ot és úgy tűnik simán működik eddig.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.11.06. 14:43:25

Rocco27 köszi végül sikerült megoldanom pont ezek hiányoztak :$ 😊
Random amit ajánlottál HUD-ot van egy kis baj vele :S
ugye bár meg növelte a hátizsák tartalmát X slot-al na most ha kilépek belőle majd újra be akkor a hátizsákban lévő cuccok kb fele eltűnik :S
ez mitől van és hogyan tudnám megoldani??
Fel van telepítve a szerveren a BadCompany Server Manager (ez tuti hiányzik), és az Alloc's Server Fixes? Ezen kívül van pár funkció ami a távoli vezérlésben nem, csak localhostos elérésnél érhető el.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.11.06. 12:26:40

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Na jó mondjuk így már kicsit más a leányzó fekvése. Izgalmasnak tűnik!
Ha esetleg van valami összeszedett ismertető a szerverről akkor érdekelne, mert ebből több pont is tetszik és lehet érdekelne.

Jól hangzik
nincs gond a pvp-el mivel ezen a szerveren nem a feltétlen öldöklésről szól a dolog, inkább arról, hogy vigyázz magadra, mert bármikor megölhetnek. ehhez azért kell egy olyan társaság aki képes erre. a mod-nak köszönhetően a favorit fegyver inkább a nyílpuska, mint a lőfegyverek. azokhoz baromira drágák az alkatrészek, hamar tönkremennek, és sokat kell fejlődni (sokáig tart), hogy érdemlegesen használni lehessen. úgyhogy a szerveren nem igazán életszerű dolog, hogy távolról lelőjenek. a páncélok fejlesztése sem egyszerű, ahhoz is rengeteget kell fejlődni. a szerszámok fejlesztése is nagyon hosszú idő, szóval ezek elég jól lekötik a társaságot. de ugyanígy sokáig tart eljutni a betonig, ezért is célszerű a meglévő bázisokat átmenteni az új map-re. itt is nagyon sok az építkezés, de mivel bármit-bármennyire lehet rombolni, inkább a biztonságra épít. időnként ha valaki csinál egy jó bázist szingle-ben a gépén, akkor azt átvesszük a map-re, és eventet csinálunk a megkereséséből-feltöréséből. a rombolás is elég időigényes a kezdetleges szerszámok és az erős blokkok miatt. pl. egy sima vasajtónak 6000 a hp-ja, és az iron pickaxe ütésenként csak 1-et kap le belőle. a vasnál erősebb szerszámokhoz pedig komoly szintek, infrastruktúra szükséges. alapanyagokhoz pedig mélyen kell bányászni. többek között ezért sem javallt a kevés játékidő. szerintem ez az eddigi legjobb mod ami sokat játszó állandó társaságnak megfelelő.
Lenne még egy kérdésem 😊
Nem tudom hogy a 7D2D RAT nevű manager szoftverhez ért e valaki?
Telnet-en keresztül csatlakozok a szerverhez vele és a players listát nem akarja normálisan kezelni.
A játékos nevén és a steamID-n kívül semmilyen más adatot nem ad ki illetve azt se akarja mutatni hogy az adott játékos online vagy sem :S
Felület frissítéskor ezt a hiba üzenetet adja a konzol *** ERROR: unknown command 'bc-lp'
Valakinek valami ötlete esetleg? 😮
Van játéknak is és a szervernek is külön Windows és Linux verziója is. Sőt a játék még a Mac-et is támogatja.

Igen már meg van 😊
Szimplán az volt a baj hogy a régebbi verziót szedtem le :$ 😄
Köszi a segítséget 😉
A platform típusa lényegtelen 7DtD modok telepítésénél, szóval nyugodtan másold fel.

Random_
Nem tudom, ennyire nem értek hozzá, szerveren van egy 7Days példány ott le kell cserélni a fájlokat. Én a saját szerveremnél FTP-vel fellépek és ezt elvégzem. Elvileg a játéknak nincs külön windows vagy linux alatt futó verziója szerintem.

Szerintem a túlélők inkább összefognak,mintsem hogy irtsák egymást.Persze ha valaki megvan már fertőzve,akkor azt likvidálni kell,ez a törvény a zombiapokalipszisben.Milyen jó lenne ha külső jele is lenne egy megfertőzött egyénnek.Ha a társaságban maradna akkor simán áttudná adni a fertőzést másnak,ezt a többiek nem vennék jó néven,és leölik a társukat.Ezt azért nehezebb kivitelezni mondjuk egy pve szerveren.

szerk:a fertőzésnek viszont lehetne valami előnye,pl erősebbek leszünk,jobban sebzünk,vagy bármi,a gyógyulás meg ne legyen olyan egyszerü mint most pl a mézzel vagy antibiotikummal,tartson el napokig,és csak főzni lehessen az ellenszérumot,de egy bizonyos idő után már ne legyen visszaút
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.05. 14:29:05

Értem 😊
Linux szerverhez való változata van ennek a HUD-nak?