7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sledge hammer only. De nem fogok rendrőr előtt sledge hammeral hadonászni... Insta halál ha megüt.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Így van. Csak nem mutatja sehol, de érezhető a hatása

Marfy
Mert a zombinak nincs agya, az ajtón is van kilincs mégis inkább szétveri.
Nem tudom mit értesz normális eset alatt, mivel tudtommal zombik nem léteznek.
Próbáljátok ki a sledgehammer-t (jobb gomb), még a zöld rendőröket is gyorsan szét lehet kapni vele, pedig szerveren van lag rendesen.

Random_
Túl tudod kajálni magad az utolsó patch ezt hozta. Így elvileg nem az van, hogy 100% kajáról újra éhezel, hanem van egy puffer zóna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Az a nőstény szarvas, megvan a régi hím változat is. Én szarvas után sose futottam vagy becserkésztem és tutira mentem vagy hagytam a fenébe, futni nem tudok utánuk. Lelépnek és felcsesznek. 😊

Az szerintem korrekt, hogy nem azonnal tölt vissza, hanem folyamatosan. Bele kell szokni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Vannak headshot perkek. Ha raksz mindenre pontot nem lesz azzal gond. Nem tudod agyon lőni őket, mert nincs nekik. Elégséges traumatikus behatás, roncsolás végez velük. Most a kőfejű nyílvessző erre elég. Acélfejjel CompoundBow-al már elég nekik. És még csak 2-es. Szóval türelem jó lesz az.
A pálya legalján lévő textúra.Onnan már nem lehet leásni.Hanggal jelzi is a játék.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lipovics
Mi az a bedrock?
lipovics
Nekem nincs akkora bajom az új rendszerrel, de a wellness system átdolgozásra szorul.
Semmi értelme megtanulni főzni és tartalmas ételeket főzni, mert úgy sem hagyom, hogy 35-el leessen a wellness. Ez így nem jó.

A zombikkal is kezdeni kell valamit, mert túl sokan vannak és túl jó az útkeresési programjuk. Egyiket vagy a másikat nerfelni kell.
Vagy be kell vezetni a headshot = insta kill rendszert, mert furán néz ki, amikor négy nyílvesszővel az agyában jön felém a zombi.

De összességében nekem tetszik az új játék, csak csiszolgatni kell a balance-ot.
Jobb ez a fejlődési rendszer. Most alsóbb szinten is elég hatékonyak a fegyverek. Íj féleségek és még a bunkósbot is. Felesleges lőszert pazarolni. El tudom rakni későbbre. Ingyen tudok gyúrni a lőfegyverekre.
Nem látjátok az előnyét, csak azt érzitek szokatlan és ez rossz, mert nincs köze a realitáshoz. De hát a zombiknak se. Nem véletlenül lett így alakítva. Ez is egy könnyítés, hogy a nyersanyagainkat optimálisabban be tudjuk osztani.
Nehéz, de azért még szimulátorosabb legyen? Értitek mi a gond. Egyik kizárja másikat. Döntsük már el mi akarunk ettől, próbáljuk megérteni, a fejlesztők mit akartak elérni.
Nektek is eltűnik a keret ha a fa törzsére nyomtok vele? Enged rákattintatni fa kerettel, el is veszi tőled, de sehol nem jelenik meg. Bug.

Ezt a fa bugot nekem úgy sikerüilt reprodukalni, hogy volt egy faház építve az egyik poi udvarán. Mondom fára nem lehet már építeni. Kivágtam a fát, eldőlt animációban, a faház darabokra esett, de a fa ott maradt, mint szellem. Amúgy úgy lehet építeni fára hogy alátámasztod keretekkel, rárakod pl a fa lapot, kiszedes a kereteket, és úgy marad a fa lap. Értelme nem sok, mert a fát pillanatok alatt kidöntik a z-k.

Na látjátok ebből a vas rácsos váróból is látszik mennyit felődött a game 1,5 év alatt. Miért nem gugol le a zombi és fejeli szét mint amúgy mindent kb. 1 perc alatt a rácsokat? Mert sajnos nem javították a hibákat... Fasza a hordaváró axxeléknál, de normális esetben semmit sem kéne érjen... Főleg a betonnal szemben.

Na sikerült meghalnom a második hordanap végén. Csak egy picit kellett volna még kibírni de annyi ilyen világító meg sima rendőr jött hogy leköptek, nem is láttam honnan. 43-as szinten kezdtem a horda napot 46 lett a végére 😊 Elég komoly horda volt, a program rendesen büntet ha magas szinten vagy 😊 Jó volt, csalódott lettem volna, ha halál nélkül sikerül végig nyomnom a stabil verzióig.
Jött volna új update mert az utolsóban még 5 hús kellett. Ami nekem van game, abban modok vannak

Igen vannak fák amiken át lehet ütni,de nem ad semmit se,evvel én is találkoztam már.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szóval akkor kell egy 45 fokos rámpa fal mellé esetleg a végéhez létrát is rakok akkor feljönnek 4 kocka magasságig és puff? Kipróbálom majd.
Axxelék ma hordáztak. Tök jó az a rácsos megoldás. Majd olcsóbbá teszem azt is. <#vigyor> Nekik is elfogyott a nép egy idő után pedig 4-en voltak. Le fut a darabszám, oszt annyi szerintem.
Nem értem mi olyan nehéz benne. Bementem a táborba. Rám ront 4 keselyű egyszerre. Egy kis késsel leszedtem mind. Mindet 0 perkkel. Kiismerhetőek. Ha rájuk fogod a kést már jobban meghátrálnak. Ez is a nerf része lehetett.
Amúgy igen meg kell tanulni játszani. Picit állítottam játékom azért. Kevesebbet munkával több lőszert szeretnék. <#vigyor>
1 bacon eggs most már 1 hús + 1 tojás. Növények magjához nem 4 darab kell, hanem egy mint régen. Ilyenek.
A töltényhüvelyhez nem két réz kell kohóban, hanem csak egy. Töltény mag hasonló kép dupla mennyiség gyártható. 200 % loot. Értelemszerűen kétszeres talált lőszer. Rambózáshoz kell az ammo. <#violent>
Am. Nektek volt olyan mint nekem a videóban, hogy kb. 12ig jöttek a zozók, utánna semmi? 64es beállítás. Meg amit be is mutatok, hogy dm módban escape nél azt írja day 16, közben a 21. Napi horda?

Ott van videóban amit én csináltam. Eléggé jól bírja. Persze már acél is van. Hevanday, nem rageelni kell, hogy is mondta itt pár ember? "Meg kell tanulni játszani...". Bocs de nem hagyhattak ki...

lipovics
Én véletlenül kitaláltam egy hordavárót.
Egy lerombolt épületcsonkban vártam ki a hordát, lépcsőn kell feljönni 5 emeletet. Az egész épület betonból és téglából készült. Kimentem a tetejére, lecsaptam a létrát és úgy helyezkedtem el, hogy arccal a lépcsőnek voltam. A tető ott már hiányzott, tehát nyilazni akartam lefelé. Igen ám, de a lépcsőről feljőve egy idő után elfogyott a talaj alóluk, nem álltak meg, így szépen lepotyogtak és sebződtek. Aki túlélte az első esést, az jött még egy kört és ennyi 😄

Majd ha tudok betonozni, megcsinálom rendesen, most nem dobok képet, mert alszom, két napig nem leszek, majd szerdán megmutatom.
letöröltem a játékot, idegesít
Nálunk is van ilyen és van szellem fa is, azon átlehet ütni és nem ad fát. 😊 Vannak parajelenségek 😄
Nem igazán, de fa gondok megoldva!

https://www.twitch.tv/sp1gu

DevLupius
Van egy fa a szerveren ami végtelen fát ad, 0/1200 és 120 darabot ad minden ütésre, alá ástam és csak lebeg az univerzumban, szerver restart sem segített. Valaki találkozott már vele?

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Köszi.
rácsot jó sokáig nem tudok még csinálni, nem láttam az árusnál Kohót, sajnos.

Ezek az okok miatt amit te is írtál akadtam ki tegnap de nagyon. Annyira fel tud húzni a játék, hog rendesen ideges leszek tőle... Szórakozni akarok baz nem idegbeteg lenni a logikátlan, unfair dolgok miatt. Nomad szinten volt amiket írtam tegnap. Egyel visszább véve kellemesebb sokkal, de így meg az a kihívás nincs meg. Nem az kell hogy könnyű legyen, az kell hogy igazságos. Egyel kisebb fokozaton nem hív egy sikitós csak max még egyet, de nomádon meg 6 feral sikítóat hív? Hol itt a balance kérem. Mi lehet legnagyobb szinten akkor?

van szarvas is, de ez inkább valami kecskeféle lehet. legalábbis a hangja után, időnként olyan mekegésfélét ad ki.
persze a kajarendszer is eléggé "futurisztikus", ez is inkább az arcade-ra hajaz. az egészben az a szörnyű, hogyha egyáltalán nem mozdul a karaktered, akkor nem használ energiát. én egy teljes napot (120 perc) kibekkeltem így (telefonáltam) úgy, hogy a szintek semmit sem változtak. de ez van ezzel kell megoldani a problémát, ezt is ki lehet használni. pl. az elején direkt munkavégzéskor ettem, ittam, mert akkor ahogy töltődik addig is lehet fát vágni vagy követ törni, esetleg futni. mondhatjuk, hogy így szert lehet tenni egy kis plusz staminára. életszerű? persze, hogy nem, de ez van, és ez csak egy játék amiben most éppen ez a "logika". részemről remélem találnak azért ennél jobb megoldást is, mert én inkább hajlok a szimulátorok felé, mint arcade irányába.

@Random: persze, sokat lehetne a növényekkel még operálni, de azért az életszerűséget egy játékban nem szabad túlzásba vinni. egyrészt nagyon megbonyolítaná a háttérszimulációt, másrészt egy játék ne legyen már olyan bonyolult mint az élet (gondolom érted😊). annyit azért lehetne tenni, hogy pl. termésenként újra kellene kapálni (az életben is így van), illetve a trágya pár termés után elvesztené az erejét csakúgy mint a való világban. az, hogy naphoz legyen kötve és ne statikus időhöz az evidens, és hát az időt is ki lehetne tolni hosszabbra. azonkívül a statikusságot meg lehetne szüntetni azzal, hogy az időjárás hatással lenne a vetésre. rosszabb időben kevésbé nőne, jobb időben gyorsabban (ezt még a háttérszimbe is elég könnyen be lehet építeni). egyébként programozóként látom, hogy C#-al miért nem kellene ilyen programokat írni. nem véletlenül vettek ki egy rakás elemet ebből a játékból sem. probléma viszont továbbra is az lesz, hogy a modderek majd visszarakják, sőt még többet is, és ezzel le is csökkentik a játékkal értelmesen játszani tudók létszámát a gépállomány miatt.
Persze életszerű ha nem kapsz vizet,szomjan halsz.Nem kapsz ételt,éhen halsz.Melegben megnő a szomjúság,hidegben meg az éhség,ez is életszerű.Viszont az nem hogy 50 százalék vízzel 25-ös staminával mászkálj.Egyből fel kell hogy menjen ha vízhez,és kajához jutsz.Itt nem úgy van most.Várni kell rá,míg a max felkúszik,addigra meg megint kajtathatsz kajáért és vizért.Az öröm hogy a farkas kifekszik nálam már 4-5 nyíl után,és adja a sok húst,de ez a szarvasnak nem mondható gida,amit áttextúráztak borzalom,észre se lehet venni,és olyan gyors hogy ember legyen aki azt eltalálja.Ráadásul kutyának néztem elsőre olyan kicsi lett!

Van aki azt irja már 3 méter/block ásás után ott volt a bedrock

Gilmoor
Egészen más dimenziója van a játéknak ha partiban játszák. A hordaváró pedig tanulságos volt, nyilván működik is .. kérdés mikor javítják a programozók ezt az "exploitot"

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Miért vették ki a reinforced steel-t?
Random_
Ez a növényes dolog nekem is fura, de sajnos a régi se volt tökéletes. Ha egyszer lett kerted te voltál a király és nem haltál éhen, gond letudva. Az is nagyon egyszerű volt és valós percekhez volt kötve a növények növekedése játékbeli napok helyett. Holott nekem pl az lenne poén ha pl 5 nap alatt nőne ki egy krumpli (ami még mindig messze van a realitástól) és ne másfél nap alatt, mert 120 perces egy nap.

Vagy akkor a növény el tudjon száradni, legyen egy fejlődési ciklusa, leszedheted korán amikor még kevés a termés, pont jókor mikor max a hozam és későn, mikor fele rohadt vagy nagyon későn mikor kiszáradt az egész.

Persze ez a fejlődési rendszer se tetszene nagyon sok embernek arra száz százalékot adok!

szerintem teljesen játszható, nincs vele semmi bajom. alaposan lefoglalja az embert, de tök jól lehet fejlődni. de az a16 fejlődési rendszere szerintem is jobb mint a mostani. ez most nagyon statikus, nagyon hiányzik a dinamikus fejlődés. a játékban rengeteg a hülyeség, logikátlanság van, de ez is egy játékmód, végül is ki lehet próbálni. de nagyon nem szeretném, hogy ez legyen a végleges. az utóbbi időben egyre több az átgondolatlanság ebben a játékban. egy túlélőjátéknak minél jobban kellene hasonlítani a valós élethez, de ez nem az az irány. inkább az arcade irányba tart nem a szimulátor irányába. pl. a növények termesztése az a16-ban teljesen jó volt, tenned kellett azért, hogy minél jobban kihasználd a földet. itt most semmit sem kell tenned, csak pontokat "vásárolni". ez hülyeség, semmi életszerű sincs benne. viszont lehet a pontokra gyúrni, ezért is inkább arcade. nem rossz, de személy szerint én inkább az életszerűbb dolgokat szeretem.
Axxel épít és el is mondja részletesen, hogy miért ilyet. Egy korábbi videóban benne is van a teszt.
Hogy a fenébe lehet egy playert magadhoz teleportálni? Saját szerveren... Egyszerűen nem értem a leírást amit írnak róla.

Csak az eleje nehéz.. Amint elkezded kajálni a sima grillezett húst vagy szalonna és tojást kombót, nagyon sokáig kibírja a kaja (pia az meg szinte végtelen), számomra elég egyszerű már a dolog lvl 30 felett, pedig már rendőrurak is jöttek... Nem tudom, nem sértésből de lehet nem mindenkinek fekszik ez a játék.

Ez totál igaz! Teljesen osztom a véleményedet! Irtam amúgy erről előtted is.Ez minden lett csak nem túlélőjáték.Semmi köze a túléléshez az hogy 50 százalék kajánál,meg viznél már rinyál,és elveszi a perkeket amiket nagy nehezen megszereztél,ráadásul a max staminát,és életerőt is leviszi szépen még akkor is ha nem vagy éhes,és utána percek mire minden visszaáll.

Pár napja, de miért szedte ki? 😮

Tiszteletben tartom mindenki véleményét, vitázni nem akarok senkivel és nem is állok ki senki véleménye mellett, kizáróan ez az Én véleményem: Az Alfa16 rendszere nekem jobban tetszik szinte minden téren, bár azzal is egyet értek, hogy kell a friss dolog, hogy ne legyen minden a megszokott.
DE! Ez a kaja-stamina rendszer borzasztó! Pár meló oszt döglődik az ember, majd hipp-hopp, ott egy zombi és se ütni, se futni...
Vagy pl. felmegyek egy tetőre, ahová nincs feljárat és láss csodát, repülő zombi, mert egyszer csak ott van egy...s sorolni tudnám azokat a játékelemeket, ami csak felhúzza az idegeimet s nem a bug-ok miatt.
Megértem Én, hogy egy készülő játék, megértem, hogy kell frissítés stb., de itt a legfontosabb van elcseszve, de rendesen: A JÁTÉKÉLMÉNY!!
Ezt vártam eddig??? Szomorúan kimondom, hogy nekem ez nem egy fejlődés, hanem ebben a formában inkább egy fejlövés...
Kikapcsolódni szeretnék, egy jót játszani, de itt csak felhúzom magam esténként, meg nem megszokott módon még dühös is leszek tőle.
Elvben kitartok a játék mellett, de amíg ez ilyen lesz, akkor vissza az Alfa16ra vagy inkább mással játszom.
Kitartást mindenkinek és jó játékot!
Most az alfa 17-ben milyen zombivárót érdemes építeni?

De ti nem szabadultok

Mályki86
<#taps>
Amúgy meg most itt befejeztem. 72 szinten, egy sikítós hív 6 feral sikitóst. Ember. Ez nem nehéz ez kibaszott faszság. Annyi lőszer nincs amivel ezt bírni lehet. Befejeztem ezzel a szardarabbal a vergődést...

Felvenni a kéz ikonnal, hosszú e betű után

DevLupius
Megvan az új bicaj, beálltam vele a házam mellé és elsüllyedt a földbe 1 blokk mélységbe.
Próbáltam kijönni, de elásta magát 3 blokk mélyre.
Szét lehet valahogy szedni mint a kismotort?

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Ha kell esetleg egyel régebbi verzió feltölthetem neked googledrivera

Amúgy valami érdekeset találtam. Z mint zombi sorozat. Az összes zombi hangja ugyanaz mint a 7d2dben! Dagad nagy zombinak olyan a hangja a filmben mint a rendőrnek! Kiégtem. De rendesen ugyanazok a zombi hörgések nyögések. Ti tudtátok?

Legyártod.