7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Nem tudom mit értesz normális eset alatt, mivel tudtommal zombik nem léteznek.
Próbáljátok ki a sledgehammer-t (jobb gomb), még a zöld rendőröket is gyorsan szét lehet kapni vele, pedig szerveren van lag rendesen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az szerintem korrekt, hogy nem azonnal tölt vissza, hanem folyamatosan. Bele kell szokni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Semmi értelme megtanulni főzni és tartalmas ételeket főzni, mert úgy sem hagyom, hogy 35-el leessen a wellness. Ez így nem jó.
A zombikkal is kezdeni kell valamit, mert túl sokan vannak és túl jó az útkeresési programjuk. Egyiket vagy a másikat nerfelni kell.
Vagy be kell vezetni a headshot = insta kill rendszert, mert furán néz ki, amikor négy nyílvesszővel az agyában jön felém a zombi.
De összességében nekem tetszik az új játék, csak csiszolgatni kell a balance-ot.
Nem látjátok az előnyét, csak azt érzitek szokatlan és ez rossz, mert nincs köze a realitáshoz. De hát a zombiknak se. Nem véletlenül lett így alakítva. Ez is egy könnyítés, hogy a nyersanyagainkat optimálisabban be tudjuk osztani.
Nehéz, de azért még szimulátorosabb legyen? Értitek mi a gond. Egyik kizárja másikat. Döntsük már el mi akarunk ettől, próbáljuk megérteni, a fejlesztők mit akartak elérni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy igen meg kell tanulni játszani. Picit állítottam játékom azért. Kevesebbet munkával több lőszert szeretnék. <#vigyor>#vigyor>
1 bacon eggs most már 1 hús + 1 tojás. Növények magjához nem 4 darab kell, hanem egy mint régen. Ilyenek.
A töltényhüvelyhez nem két réz kell kohóban, hanem csak egy. Töltény mag hasonló kép dupla mennyiség gyártható. 200 % loot. Értelemszerűen kétszeres talált lőszer. Rambózáshoz kell az ammo. <#violent>#violent>
Egy lerombolt épületcsonkban vártam ki a hordát, lépcsőn kell feljönni 5 emeletet. Az egész épület betonból és téglából készült. Kimentem a tetejére, lecsaptam a létrát és úgy helyezkedtem el, hogy arccal a lépcsőnek voltam. A tető ott már hiányzott, tehát nyilazni akartam lefelé. Igen ám, de a lépcsőről feljőve egy idő után elfogyott a talaj alóluk, nem álltak meg, így szépen lepotyogtak és sebződtek. Aki túlélte az első esést, az jött még egy kört és ennyi 😄
Majd ha tudok betonozni, megcsinálom rendesen, most nem dobok képet, mert alszom, két napig nem leszek, majd szerdán megmutatom.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
rácsot jó sokáig nem tudok még csinálni, nem láttam az árusnál Kohót, sajnos.
persze a kajarendszer is eléggé "futurisztikus", ez is inkább az arcade-ra hajaz. az egészben az a szörnyű, hogyha egyáltalán nem mozdul a karaktered, akkor nem használ energiát. én egy teljes napot (120 perc) kibekkeltem így (telefonáltam) úgy, hogy a szintek semmit sem változtak. de ez van ezzel kell megoldani a problémát, ezt is ki lehet használni. pl. az elején direkt munkavégzéskor ettem, ittam, mert akkor ahogy töltődik addig is lehet fát vágni vagy követ törni, esetleg futni. mondhatjuk, hogy így szert lehet tenni egy kis plusz staminára. életszerű? persze, hogy nem, de ez van, és ez csak egy játék amiben most éppen ez a "logika". részemről remélem találnak azért ennél jobb megoldást is, mert én inkább hajlok a szimulátorok felé, mint arcade irányába.
@Random: persze, sokat lehetne a növényekkel még operálni, de azért az életszerűséget egy játékban nem szabad túlzásba vinni. egyrészt nagyon megbonyolítaná a háttérszimulációt, másrészt egy játék ne legyen már olyan bonyolult mint az élet (gondolom érted😊). annyit azért lehetne tenni, hogy pl. termésenként újra kellene kapálni (az életben is így van), illetve a trágya pár termés után elvesztené az erejét csakúgy mint a való világban. az, hogy naphoz legyen kötve és ne statikus időhöz az evidens, és hát az időt is ki lehetne tolni hosszabbra. azonkívül a statikusságot meg lehetne szüntetni azzal, hogy az időjárás hatással lenne a vetésre. rosszabb időben kevésbé nőne, jobb időben gyorsabban (ezt még a háttérszimbe is elég könnyen be lehet építeni). egyébként programozóként látom, hogy C#-al miért nem kellene ilyen programokat írni. nem véletlenül vettek ki egy rakás elemet ebből a játékból sem. probléma viszont továbbra is az lesz, hogy a modderek majd visszarakják, sőt még többet is, és ezzel le is csökkentik a játékkal értelmesen játszani tudók létszámát a gépállomány miatt.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Vagy akkor a növény el tudjon száradni, legyen egy fejlődési ciklusa, leszedheted korán amikor még kevés a termés, pont jókor mikor max a hozam és későn, mikor fele rohadt vagy nagyon későn mikor kiszáradt az egész.
Persze ez a fejlődési rendszer se tetszene nagyon sok embernek arra száz százalékot adok!
DE! Ez a kaja-stamina rendszer borzasztó! Pár meló oszt döglődik az ember, majd hipp-hopp, ott egy zombi és se ütni, se futni...
Vagy pl. felmegyek egy tetőre, ahová nincs feljárat és láss csodát, repülő zombi, mert egyszer csak ott van egy...s sorolni tudnám azokat a játékelemeket, ami csak felhúzza az idegeimet s nem a bug-ok miatt.
Megértem Én, hogy egy készülő játék, megértem, hogy kell frissítés stb., de itt a legfontosabb van elcseszve, de rendesen: A JÁTÉKÉLMÉNY!!
Ezt vártam eddig??? Szomorúan kimondom, hogy nekem ez nem egy fejlődés, hanem ebben a formában inkább egy fejlövés...
Kikapcsolódni szeretnék, egy jót játszani, de itt csak felhúzom magam esténként, meg nem megszokott módon még dühös is leszek tőle.
Elvben kitartok a játék mellett, de amíg ez ilyen lesz, akkor vissza az Alfa16ra vagy inkább mással játszom.
Kitartást mindenkinek és jó játékot!
Próbáltam kijönni, de elásta magát 3 blokk mélyre.
Szét lehet valahogy szedni mint a kismotort?
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64