7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
Nekem a kettővel ezelőtt patch során tűnt el a dzsippem, fullra pakolt csomagtartóval. Azóta minden fut rendesen.
Pingyóka

Sziasztok,

Van-e hasonló eset ami megtörtént veletek:
Tegnap:kb 30 oil-t pakoltam át ládából inventoryba és egyszerűen eltünt,sem a földön sehol nem találtam meg.
Ezt még feldolgoztam.
Ma:kb 60 db iron bart raktam át ládából inventoryba és rögtön az is eltünt az áthúzás után.(ez több ezer iron begyűjtése)
Full törölt újra telepített játék a legújabb build után.
T
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden kedves fórumtársnak!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem kell vitatkozni! Ha követted volna a fórumot,akkor tudnád hogy teljes uninstall.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

modolt?...
FerencHuN
Random_ szeróján 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Kellemes ünnepeket !

Ki melyik szerón nyomja ? )
Részemről a csupasz ugaron .Módolgatott szerókat kerülöm
FerencHuN
Sziasztok Kellemes ünnepeket túlélők sok zombit és gazdag lotot kivánok 😊És sok FPS-t 😄

Teljes Delete, ugye a beta részből visszaváltani az alapverzióra, nekem ezután már jó lett!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Azt mondtad, hogy nem szabad kikapcsolni. Én meg leírtam, hogy általánosan hogyan illik használni.

@,DevEagle, @ntex: való igaz, hogy régebben sérülékenyebbek voltak a flash-ek, de most sem az igazi még. Kb. odáig jutottunk el, hogy az elméleti ezer újraírásból, mára már elértük a gyakorlati kb. 100e-et (de inkább 10e). De. A virt.mem nem lapozható terület, tehát nem fog az oprendszer reallokációt végezni mint normál esetben. Csak akkor ha hardveresen sérült az a blokk. De a windows abból semmit sem érzékel, ugyanoda teszi az adott byte-okat, maga a driver intézi a dolgot. És azzal a blokkal kisebb lesz a lemezméret. És arról se feledkezzünk el, hogy ebben az esetben memóriaként használja az oprendszer a háttértárat, nem fájlként. A munkában elég sok gondot okoz a flash sérülés, egyelőre nincs megfelelő alternatíva csak az FRAM, de az meg húzszoros aranyár legalább és nincs belőle nagy méret (max.2M😎. De azt is "csak" 10milliószor lehet újraírni.😊 Egyébként ha 3TB az összes írásod, akkor nem is használhatsz sokat, valszeg van elég RAM-od. Nálam is így van, az SSD-n van egy minimális lapozó (stabilitás miatt, és nincs HDD), de szinte sohasem írja, minden belefér a RAM-ba.

Nekem a single-vel semmi bajom, a terepgeneráláson kívül, viszont az gyalázatos. A b233 előttiek azért jobbak voltak. Ezenfelül olyan hibával nem találkoztam ami miatt kiakadtam volna (a kiakadási küszöb valahol a szellemfák környéke).
A növények ököllel való buzergálása nekem sem tetszik, de nem azért mert jobban szeretem az "E" betűt, hanem azért mert ha én vetek és ököllel aratok, akkor mindig kiverem a palántát is. És ezt nem tudom elkerülni, csak a kukorica és yucca esetében.
Ez legyen a legnagyobb problémád, morgós medve! 😄 😉
Azon valaki elgondolkodott hogy ha a forgó széket fel lehet szedni, akkor a növényeket miért nem? Max a vad növényeket lehessen "e" betűvel felszedni. Ha már azt se tudjak megoldani hogy a ládákat land claim területen, üresen lehessen felvenni... Nem nagy dolog lenne szerintem. Lásd rust... Bár amíg egy tábortűz is bugol hogy van amikor nem lehet felszedni lc-ben sem...

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

wipe oltam a szervert, a címe továbbra is
csupasz ugar
IP: 176.57.171.162:27061
jelszó apacs
Nem vitatkozok, főleg ma. A multi még kotványabb mint a single 😄 De hagyjuk... Amúgy nekem sincs stable a17... még mindig experimental-ustable a steam-en...

Random_
Így igaz, pihenni akarnak karácsonyra.

És igen, nem single barát a játék ez tudom van akinek vesszőparipája, mert ő sose játszik multiban, de azért lehet single is boldogulni, nem teljesíthetetlen a játék.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nyugis ünnepeket mindenkinek! 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Én nem mondtam hogy ssd-re kell virtuális memóriát rakni.

Amúgy meg remélem észre vette mindenki, hogy megint single ellenes a game? Egy szint után már 2-3 pontokba kerülnek a skillek... Ja és ez a stabil verzió? Kb. 3 alpha óta kínlódó hibákkal? Nincs hangja a zombiknak könyörgöm! Alap kéne lennie ennek is hogy működik. Na de mindegy. Majd a modderek. Ez így extra cringe. Szerintem csak azért tetté stable versio-ba mert karira akartak pihenni, és hát így a hozzá nem értő, 10 óra után megunó nokedlik most játszanak vele (aki erre a stable versiora várt...)

Szívemből szóltál. Csak én már nem írok le ilyeneket mert megkapom

Nem akarok offolni de ehhez muszáj hozzászólnom mert nagyon rossz ez az instrukció:

SSD-re nem szabad virtuális memóriát rakni

Nekem ott van a lapozófájl is, és az SSD amit nyáron vettem most érem el vele kb a 3 TB írást (180 TB-ig elvileg gond nélkül bírnia kell a terhelést) úgy hogy napi szinten több órát játszok a gépen tehát mondhatni hogy bőven kapja a terhelést. Ha leveszed az SSD-ről a lapozófájlt kb el is veszíted a sebesség előnyt amit adna, mivel a lapozófájlt is sokkal gyorsabban kezeli az SSD mint a HDD. Tehát nyugodtan rajta lehet hagyni. Kímélni felesleges az SSD-t annyira, a mai SSD-k már ennyitől nem fognak megdögleni kb sose. A hiedelmekkel ellentétben a lapozófájl ott léte nem okoz eget rengető írásmennyiséget az SSD-n.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.12.24. 11:00:23
Random_
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Én most el fogok tűnni napokra, mert kell a pihenés és a családdal együttlét. Légyszi ha gondotok van legyetek türelemmel, Hagan kapott admin jogot ha olyan a hiba, talán tud segíteni. Ő elég sokat van fenn.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Magyarosítás mikorra várható? (A képességfa nekem még mindig kínai, legtöbbször.. Sose tudom melyikre tegyem a pontyaimat..)

FerencHuN
Csak szedd ki a bétából 😊 gondolom azóta sikerült.

Hozzátenném az új ssd-knek már nem árt annyira az írás-olvasás ha nincs folyton fullon az ssd. Ez az első pár generációra volt igaz, hogy az élettartamot rövidíti. De ez már off topic, mert erről vitatkoznak az info szakik is naphosszat

SSD-re nem szabad virtuális memóriát rakni, csak HDD-re. Ha nincs HDD a gépben, akkor inkább nem kell bekapcsolni. Ilyenkor csak egy út van ha elfogy a memória. Bővíteni kell a RAM-ot. 16GB vagy afelett is szükség van a virt.mem-re, de csak stabilitási funkciója van, elég a minimálisra állítani. Egyébként sem jó ha nagy terület van használatban, akkor már elég erősen beesik a sebesség.
Ha szerverként is használod a géped, akkor teljesen mindegy mennyi a virt.mem, az nem játszik, sőt inkább lassít ha nagyobb, a driverek ki-bepakolása miatt.
Nem is szabad kikapcsolni azt! Mégha minimálisan is,de kell lennie valamennyinek hogy legyen a gépen! Az nem a fizikai memóriát pótolja,más funkciója van,le is van irva ott!

Tudom, sokan sokféleképpen mondják. De. A virtuális memoria nem véletlen van. Sokszor azért rosszalkodik egy játék. Nem is értem minek kikapcsolni...

Random_
Nekem 16 giga memória van a 8-al nagyon döcögött, pár hete fejlesztettem pont ezért.
Betöltésnél meg az ssd segített sokat.

te hol látod? Most indítottam újra a steam et, és nálam még mindig a 16.4 a stabil
FerencHuN
240 marad de már nem experimentál,steameen át lehet álitani stabilba
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2018.12.23. 16:59:02

nekem 16GB van, SSD meghajtó és a virtuális memória ki van kapcsolva

jól értelmezem, akkor a feltelepített b240 maradt a stabil verzió?
Csinálj nagyobb virtuális memóriát a gépeden!

https://www.laptopszaki.hu/blog/2014-12-01/tippek-trukkok-hogyan-noveld-a-virtualis-memoriat-a-windowsban
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.23. 13:06:33

Szerintem már a 8gb kevés 2019van... Nekem 8 gb körül eszik a game. Vagy mittomén pontosan. De kevesebb mint a16 szerintem

Láttam írták hogy csökkent a memória használata a játéknak. Meg tudjátok ezt erősíteni? Még mindig 8GB RAM van a gépemben és A15-el játszottam a legtöbbet, ott voltak gondok, főleg mert én voltam a host a többiekkel, és nálam volt hogy baromira elkezdett lagolni mert elfogyott a memória... Most jobb lett a helyzet?
Marfy
Most néztem meg, nekem mindkettőnek van hangja.

Srácok, csak nekem tűnt el a nyíl becsapódás hangja? Tudjátok az a jellegzetes puffanás a találatkor? Meg a bunkósbotnak is olyan mintha nem lenne hangja amikor eltalálod a z-t. Nektek nem? 240nél nem tettem fel újra, lehet az a baj?

Nem hiszem el. Akkor remélem új cucc nem lesz csak javítás ezerrel

Marfy
Reméljük a következőre nem kell ennyit várni 😄.

Másfél év fejlesztés után megjelent az alfa17!!!

Na végre!!!

Marfy
Pontosítva a 240 lett a stable.
Pedig szvsz a random gen elég f*s, lebegnek az épületek, vagy már generáláskor le is omlanak.

Known Issues

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Some tier 5 dungeons may not complete the clear quests
You can potentially get a buff like bleeding after the moment of death
In some scenarios double swing may still occur
Tool damage localization is different than actual value
RWG: Floating POIs (Minimal occurrence now)
Trader Jen has a deep voice
Ammo count of nail gun goes broke, when equipped with full auto receiver
Trader Rekt is nicer than usual
Some achievements can not be obtained at the moment
Charismatic Nature is still in need of improvement, buff works for 5 seconds and 5 seconds it does not
Scrapping items in crafting queue while re-logging may go lost
Re-logging when crafting usable items are in the crafting queue may have negative side effects
Crafting speed bonus and mod slots do not properly apply to workstations after being closed
Clipping into blocks to see through terrain
Vultures play their fly animation when dead for clients
Shotgun driver loses sound on 4x4 after a while
Workstation tools do not refresh the recipe list when the tools are installed
Can use torch and flaming arrows as light underwater
Hitting ESC while generating a map preview will blank screen. Must use CTRL, ALT, DEL to exit game.
RWG preview tool localization
Firearms do a duplicate reload animation after reloading while zoomed (locked in zoom)
Mining helmet light doesn't show for other players
Client molotovs thrown down from an edge not working as good as Host
Hatches don't always open on the first try
Player model jumps forward of the player camera when accessing an auto turret inventory
Turrets will not target self when set to do so
LCB icon is still shown when LCB has been destroyed by another player
Player can consume any consumable while mounted in vehicle but will not get the buff/debuff
Flames don't move with zombie ragdolls
Resolution does not always save when >1080p options are available
Burning shaft mod flame effect can transfer to other items on the toolbelt
Healing other players with RMB doesn't work
Self medicated is not working properly. Not being able to purchase perk is intended.
Debuffs on respawn
Crashes on Mac
If connection to server fails, try removing steamnetworking as a disabled function from the serverconfig.xml
White lines may occur on imposter POIs
Some Linux users experience problems
Sometimes items get locked on the toolbelt, use shift LMB or the action button when item is highlighted to solve some sightings
When using REALLY excessive amounts of resources they may vanish in cement mixer's crafting queue
Loot abundance setting needs another look

Utoljára szerkesztette: Marfy, 2018.12.22. 22:02:54

Marfy
Kint a Stable 😄.

238 ról 240 re frissítéskor is kell a wipe?
Addig amíg ilyen tempoban nyomják a frissítéseket nem baj, mindeggyikben van javítás rendesen. Ha nem frissítik akkot lesz baj, mert nem tudnak mit kezdeni a bugokkal! Én mondom a nagy negatív hozzáállásommal. Sajnos ki kell bírni...

Random_
Szerverem frissült b240-re remélem már többet nem frissítenek karácsonyig!

Random_
Alig hogy összekalapáltam az új szervert már ismét új verzió!

Megőrülök!

Marfy
B240
Megőrültek ezek? 😄
Fixes:

StackOverFlowException: Using assigned previous and next category keybinds in cm
2 bridges in navezgane wasteland collapse when walking over them
RWG possibly gens without a trader
F7 mode kills UI interaction
Cave_02's incorrect Navezgane spawn and gap around the POI itself

Known issues:

In some scenarios double swing may still occur
Tool damage localization is different than actual value
RWG: Floating POIs (Minimal occurrence now)
Trader Jen has a deep voice
Ammo count of nail gun goes broke, when equipped with full auto receiver
Trader Rekt is nicer than usual
Some achievements can not be obtained at the moment
Charismatic Nature is still in need of improvement, buff works for 5 seconds and 5 seconds it does not
Scrapping items in crafting queue while re-logging may go lost
Re-logging when crafting usable items are in the crafting queue may have negative side effects
Crafting speed bonus does not properly apply to workstations
Clipping into blocks to see through terrain
Vultures play their fly animation when dead for clients
Shotgun driver loses sound on 4x4 after a while
Workstation tools do not refresh the recipe list when the tools are installed
Can use torch and flaming arrows as light underwater
Hitting ESC while generating a map preview will blank screen. Must use CTRL, ALT, DEL to exit game.
RWG preview tool localization
Firearms do a duplicate reload animation after reloading while zoomed (locked in zoom)
Mining helmet light doesn't show for other players
Client molotovs thrown down from an edge not working as good as Host
Hatches don't always open on the first try
Player model jumps forward of the player camera when accessing an auto turret inventory
Turrets will not target self when set to do so
LCB icon is still shown when LCB has been destroyed by another player
Player can consume any consumable while mounted in vehicle but will not get the buff/debuff
Flames don't move with zombie ragdolls
Resolution does not always save when >1080p options are available
Burning shaft mod flame effect can transfer to other items on the toolbelt
Healing other players with RMB doesn't work
Self medicated is not working properly. Not being able to purchase perk is intended.
Debuffs on respawn
Crashes on Mac
If connection to server fails, try removing steamnetworking as a disabled function from the serverconfig.xml
White lines may occur on imposter POIs

köszi)
Akkor megnézem milyen az igazi alfa 17..... Mármint amit a fejlesztők hoztak nem a modok 😄
az enyém natúr
csupasz ugar
IP: 176.57.171.162:27061
jelszó apacs
Mitől lenne világos nem tudtam mit hoz magával az alfa 17 ...
Nincs egy magyar natur szerver ? ...