7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok,
Van-e hasonló eset ami megtörtént veletek:
Tegnap:kb 30 oil-t pakoltam át ládából inventoryba és egyszerűen eltünt,sem a földön sehol nem találtam meg.
Ezt még feldolgoztam.
Ma:kb 60 db iron bart raktam át ládából inventoryba és rögtön az is eltünt az áthúzás után.(ez több ezer iron begyűjtése)
Full törölt újra telepített játék a legújabb build után.
T
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ki melyik szerón nyomja ? )
Részemről a csupasz ugaron .Módolgatott szerókat kerülöm
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
https://www.twitch.tv/sp1gu
@,DevEagle, @ntex: való igaz, hogy régebben sérülékenyebbek voltak a flash-ek, de most sem az igazi még. Kb. odáig jutottunk el, hogy az elméleti ezer újraírásból, mára már elértük a gyakorlati kb. 100e-et (de inkább 10e). De. A virt.mem nem lapozható terület, tehát nem fog az oprendszer reallokációt végezni mint normál esetben. Csak akkor ha hardveresen sérült az a blokk. De a windows abból semmit sem érzékel, ugyanoda teszi az adott byte-okat, maga a driver intézi a dolgot. És azzal a blokkal kisebb lesz a lemezméret. És arról se feledkezzünk el, hogy ebben az esetben memóriaként használja az oprendszer a háttértárat, nem fájlként. A munkában elég sok gondot okoz a flash sérülés, egyelőre nincs megfelelő alternatíva csak az FRAM, de az meg húzszoros aranyár legalább és nincs belőle nagy méret (max.2M😎. De azt is "csak" 10milliószor lehet újraírni.😊 Egyébként ha 3TB az összes írásod, akkor nem is használhatsz sokat, valszeg van elég RAM-od. Nálam is így van, az SSD-n van egy minimális lapozó (stabilitás miatt, és nincs HDD), de szinte sohasem írja, minden belefér a RAM-ba.
Nekem a single-vel semmi bajom, a terepgeneráláson kívül, viszont az gyalázatos. A b233 előttiek azért jobbak voltak. Ezenfelül olyan hibával nem találkoztam ami miatt kiakadtam volna (a kiakadási küszöb valahol a szellemfák környéke).
A növények ököllel való buzergálása nekem sem tetszik, de nem azért mert jobban szeretem az "E" betűt, hanem azért mert ha én vetek és ököllel aratok, akkor mindig kiverem a palántát is. És ezt nem tudom elkerülni, csak a kukorica és yucca esetében.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
IP: 176.57.171.162:27061
jelszó apacs
És igen, nem single barát a játék ez tudom van akinek vesszőparipája, mert ő sose játszik multiban, de azért lehet single is boldogulni, nem teljesíthetetlen a játék.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
SSD-re nem szabad virtuális memóriát rakni
Nekem ott van a lapozófájl is, és az SSD amit nyáron vettem most érem el vele kb a 3 TB írást (180 TB-ig elvileg gond nélkül bírnia kell a terhelést) úgy hogy napi szinten több órát játszok a gépen tehát mondhatni hogy bőven kapja a terhelést. Ha leveszed az SSD-ről a lapozófájlt kb el is veszíted a sebesség előnyt amit adna, mivel a lapozófájlt is sokkal gyorsabban kezeli az SSD mint a HDD. Tehát nyugodtan rajta lehet hagyni. Kímélni felesleges az SSD-t annyira, a mai SSD-k már ennyitől nem fognak megdögleni kb sose. A hiedelmekkel ellentétben a lapozófájl ott léte nem okoz eget rengető írásmennyiséget az SSD-n.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.12.24. 11:00:23
Én most el fogok tűnni napokra, mert kell a pihenés és a családdal együttlét. Légyszi ha gondotok van legyetek türelemmel, Hagan kapott admin jogot ha olyan a hiba, talán tud segíteni. Ő elég sokat van fenn.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha szerverként is használod a géped, akkor teljesen mindegy mennyi a virt.mem, az nem játszik, sőt inkább lassít ha nagyobb, a driverek ki-bepakolása miatt.
Betöltésnél meg az ssd segített sokat.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2018.12.23. 16:59:02
jól értelmezem, akkor a feltelepített b240 maradt a stabil verzió?
https://www.laptopszaki.hu/blog/2014-12-01/tippek-trukkok-hogyan-noveld-a-virtualis-memoriat-a-windowsban
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.23. 13:06:33
Pedig szvsz a random gen elég f*s, lebegnek az épületek, vagy már generáláskor le is omlanak.
Known Issues
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You can potentially get a buff like bleeding after the moment of death
In some scenarios double swing may still occur
Tool damage localization is different than actual value
RWG: Floating POIs (Minimal occurrence now)
Trader Jen has a deep voice
Ammo count of nail gun goes broke, when equipped with full auto receiver
Trader Rekt is nicer than usual
Some achievements can not be obtained at the moment
Charismatic Nature is still in need of improvement, buff works for 5 seconds and 5 seconds it does not
Scrapping items in crafting queue while re-logging may go lost
Re-logging when crafting usable items are in the crafting queue may have negative side effects
Crafting speed bonus and mod slots do not properly apply to workstations after being closed
Clipping into blocks to see through terrain
Vultures play their fly animation when dead for clients
Shotgun driver loses sound on 4x4 after a while
Workstation tools do not refresh the recipe list when the tools are installed
Can use torch and flaming arrows as light underwater
Hitting ESC while generating a map preview will blank screen. Must use CTRL, ALT, DEL to exit game.
RWG preview tool localization
Firearms do a duplicate reload animation after reloading while zoomed (locked in zoom)
Mining helmet light doesn't show for other players
Client molotovs thrown down from an edge not working as good as Host
Hatches don't always open on the first try
Player model jumps forward of the player camera when accessing an auto turret inventory
Turrets will not target self when set to do so
LCB icon is still shown when LCB has been destroyed by another player
Player can consume any consumable while mounted in vehicle but will not get the buff/debuff
Flames don't move with zombie ragdolls
Resolution does not always save when >1080p options are available
Burning shaft mod flame effect can transfer to other items on the toolbelt
Healing other players with RMB doesn't work
Self medicated is not working properly. Not being able to purchase perk is intended.
Debuffs on respawn
Crashes on Mac
If connection to server fails, try removing steamnetworking as a disabled function from the serverconfig.xml
White lines may occur on imposter POIs
Some Linux users experience problems
Sometimes items get locked on the toolbelt, use shift LMB or the action button when item is highlighted to solve some sightings
When using REALLY excessive amounts of resources they may vanish in cement mixer's crafting queue
Loot abundance setting needs another look
Utoljára szerkesztette: Marfy, 2018.12.22. 22:02:54
Megőrülök!
Megőrültek ezek? 😄
Fixes:
StackOverFlowException: Using assigned previous and next category keybinds in cm
2 bridges in navezgane wasteland collapse when walking over them
RWG possibly gens without a trader
F7 mode kills UI interaction
Cave_02's incorrect Navezgane spawn and gap around the POI itself
Known issues:
In some scenarios double swing may still occur
Tool damage localization is different than actual value
RWG: Floating POIs (Minimal occurrence now)
Trader Jen has a deep voice
Ammo count of nail gun goes broke, when equipped with full auto receiver
Trader Rekt is nicer than usual
Some achievements can not be obtained at the moment
Charismatic Nature is still in need of improvement, buff works for 5 seconds and 5 seconds it does not
Scrapping items in crafting queue while re-logging may go lost
Re-logging when crafting usable items are in the crafting queue may have negative side effects
Crafting speed bonus does not properly apply to workstations
Clipping into blocks to see through terrain
Vultures play their fly animation when dead for clients
Shotgun driver loses sound on 4x4 after a while
Workstation tools do not refresh the recipe list when the tools are installed
Can use torch and flaming arrows as light underwater
Hitting ESC while generating a map preview will blank screen. Must use CTRL, ALT, DEL to exit game.
RWG preview tool localization
Firearms do a duplicate reload animation after reloading while zoomed (locked in zoom)
Mining helmet light doesn't show for other players
Client molotovs thrown down from an edge not working as good as Host
Hatches don't always open on the first try
Player model jumps forward of the player camera when accessing an auto turret inventory
Turrets will not target self when set to do so
LCB icon is still shown when LCB has been destroyed by another player
Player can consume any consumable while mounted in vehicle but will not get the buff/debuff
Flames don't move with zombie ragdolls
Resolution does not always save when >1080p options are available
Burning shaft mod flame effect can transfer to other items on the toolbelt
Healing other players with RMB doesn't work
Self medicated is not working properly. Not being able to purchase perk is intended.
Debuffs on respawn
Crashes on Mac
If connection to server fails, try removing steamnetworking as a disabled function from the serverconfig.xml
White lines may occur on imposter POIs
Akkor megnézem milyen az igazi alfa 17..... Mármint amit a fejlesztők hoztak nem a modok 😄
IP: 176.57.171.162:27061
jelszó apacs
Nincs egy magyar natur szerver ? ...