7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont a duplájára állítottam be, nekem működött, valamivel 3GB felett járt a használat

most hiába csinálok/állítok bármit, nem hajlandó rendesen menni a szerver. Kiírja, hogy online, fut, de nulla RAM használat, steam se jelzi. Ez miért lehet?
Utoljára szerkesztette: havenday, 2019.01.01. 12:26:32
Engem az jobban idegesít hogy a worldgensize-t nem lehet jóformán nagyobbra venni,mert 3 giga memóriát ad a szerver,és 4096-os méretnél üresjáratban már 1.77 gigát zabál a szervermemória

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Boldog Újévet 😄
ilyet már láttatok? fellépek a gportálra, mert időtúllépésre hivatkozva nem tudok belépni a szerveremre. újraindítom, kiírja starting,pár másodperc és a szemem előtt írja, stopping, kis szünet, starting, kis szünet, stopping és ezt csinálja percek óta....fe - fel kapcsolódik, anélkül, hogy én bármit tennék
Az előbb kikapcsolva maradt, rányomok a startra, elindul, pár másodperc és leáll, majd magától újraindul....
Utoljára szerkesztette: havenday, 2019.01.01. 07:22:57
A HDHQ mod készítője streamje twitchen:
http://www.twitch.tv/grumbul

Az a textúra meg a felhasználói felület magáért beszél. Ajánlott ránézni, az UIról direkt nem írok, csodálja meg mindenki. Random! Neked ajánlom

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Na végre ez is megolva: Secure Storage Contaner - With Player Input Text Labels
Mod...

Na ez az amit már én is túlzásnak tartok. 60 slot szerintem bőven elég.

Jól látom hogy az A17 stabilizálódott, tehát most egy darabig nyugton lesznek? 😄

fejlemény:

elindult a másik szerver is, ez lesz a tartós
csupasz ugar
176.57.171.162:27061
valamiért lenullázta a szervert, elnézést mindenkitől!!!!!
próbálok egy mentést azért visszatenni
a gamerfactory nál lévő szerverem megy, érdekes, mikor experimentál volt, még segítséggel se sikerült elindítani.....valamit ez is elárul.
a csupasz ugar
94.250.222.74:26905
címen lévő szerver nem biztos, hogy tartós lesz, próbálom a másikat is elindítani
Írj a supportnak!
Persze, már sokszor indítottam újra és várok mindig több percet. A steam en szoktam nézni, hogy a listában szerepel e. Eddig mindig biztos támpontot jelentett a működésre, ha a RAM használat 3GB környékén volt. Egyszerűen nem fér a fejembe, két gomb van, le állítom vagy újraindítom. El se lehet rontani...
Próbáltad újra indítani, restart? Nekem valamit telepített...
nekem is eltünt a szerver ...
Marfy
Rá tudnál nézni kérlek a szerverre, mert kb fél órája kidobott és nincs a listában sem.

Random_
Nekem fut rendesen, tegnap egyszer este újraindult. Amúgy mikor először indítok egy új mapot, akkor hosszabb időt kell várni a rendszer felállásával. Én türelmetlen voltam és többször restartoltam, holott még dolgozott a szerver. Nem igazán jelez jól vissza a honlap, hogy éppen mi történik, nem lehet élőben a konzolt nézni.

A pálya méretén ha finomhangolsz, akkor a betöltés és a memória használat is változik. Próbáltam úgy belőni, hogy 4 km-nél nagyobb legyen, de 8-nál kisebb, így 6 körüli lett ami elég egy 10 főre eddig.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Igényesen meg van csinálva a nagytatyó (320 slot) és a ládika (132 slot) mód.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Marfy
Nekem is ugyan ilyen, illetve az fps nem esik 40 alá, viszont nagyon akadozik épületekben. Amint visszamegyek a szabadba ismételten jó lesz.

azoktól kérdezem, akiknek van gportálos szervere, nektek fut rendesen? Hiába indítom el és mutatja, hogy fut, a szerver nem megy. A RAM használat kb. 0.65 GB megy fel, amikor rendesen megy 3GB felett van, most nem megy fel addig.Hiába indítom újra meg újra, nem jó. Van tippje valakinek?
Reflection beállítás (és nem is az árnyékos dolog) Low-ra tétele után (minden más max) és még a képi világot se rontja, FIX 60+ FPS.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.12.27. 14:31:29

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ott az egyik épületnél,ami be van építve igencsak leesik az fps nálam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Milyen felbontáson milyen beállításokkal tolod?
lipovics
Nálam faszán futott eddig is, mondjuk erőmű a gépem, Fix 60 fps-em van, ennyit tud a monitor. Néha leesik 59,95-re 😄

(Ryzen 2600x, 16 ram, 1070ti, ssd)
Én a 2. build érkezésekor is írtam, sokkal szebb. B221 kor megint sokat javult. Azóta pihentettem. Kiemeltem hogy a nagy szállodában bent 95 -105 FPS -em van. És asszem én nem is szidtam a játékot szóval...
Random_
Ami jól megy azt nem szokták külön elismerni, de tényleg szépen fut mondjuk nekem nincs összehasonlításom, mert Alpha17 experimental elején bővítettem memóriát 16 gigára és nem tudom hogy futna most az Alpha16. Mindenesetre a játék maga nagyon szép lett csak a random generált pályán lehetne még kicsit javítani. Meg nagy építményem még nem volt és nagyvárosban se voltam, nem tudom ott mit művel a játék. Mennyire akad be.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Milyen modban? Alpha17 modolt verzióban? Hát az pont nem érdekel! Alpha16.4-ben volt E betű azóta meg bal klikk lett, mintha füvet szednél. Fogadjunk, ha meg alapból ilyen lenne az Alpha17. hogy vad növény esetén E gomb kell az ültetett esetén meg egér kattintás pont ez lenne a probléma oka pl ilyen dumával:

"miért variálják, honnan kell tudnom a növényről megközelítés előtt ránézésre hogy az vadon nőtt vagy ültetett mikor és tök kényelmetlen, ha odamegyek nyomom az E betűt és nem megy akkor át kell váltanom puszta kézre vagy szerszámra, hogy szüreteljek, mérnem ugyanazzal a gombbal lehet mindet felszedni?"

Mondva csinált indok! Tényleg neked ez fáj a legjobban az Alpha17-ben? Ettől nem fogsz gyári Alpha17-el játszani csak modolttal? Ez komoly? Nonszensz!

Újra is raktam a játékot lehet az is hozzá tett.

Én teljesen elégedett vagyok, azt hittem ez soha nem fog megtörténni! Remek munkát végeztek a fejlesztők!

Ami a legérdekesebb az egészben, hogy pár patch-el ez előtt borzasztó volt ehhez képest! Már öröm játszani, még ha néha meg is halok 😄
Szerencs3s konfigod van. Nekem most is receg, meg beesik 30 alá is az fps. Ssd, 6gb vidi, 16gb ddr4.

Köszi, ezt már alapból tudom első a17 alpha óta nyomom. De ez a fekete dolog csak hpnál van nem? A stamina függ az éhségtől. De mivel az is fullon volt, 3s csak álltam és vártam de nem növekedett, betudtam karakter bug-nak, meg full reinstall, most még nem jött elő. Lehet egyedi eset volt valami elbugzott a karakterrel.

Ne kelljen akkor nekem se elmagyarázni a vad növényt, meg a termesztett közötti különbséget. Vadat lehessen betűvel. A modban is pont úgy van. Ha ráviszed az egeret a termesztettre akkor kiírja press e to pick up ONE... Ha bal klikkel nyomod adja a buffot. Ennyire egyszerű lenne ez.

így van én is újra natív felbontáson tudok játszani. (3440x1440)
Srácok pár napig nem voltam gépközelben, amikor írtam akkor is csak mobilról.

Ma kicsit játszottam és nem értem miért nem ettől hangos a fórum...

Minden grafikai beállítás maxon, a játék magához mérten gyönyörű, a proci max 60%-on pöfög. Optimalizálva lett a játék és erről senki nem is beszél??? Mi van itt kérem mikor a szemünk előtt történt a csoda!!!
jó elképzelés
Random_
Felnyomhatom a létszámot, de van másik két szerver legalább és lehet egy hónap múlva már nem lesz nagy érdeklődés. Gondoltam arra, hogy a támogatók kaphatnak extra slotot.

Gilmoor
Random szervere folyton tele van 😊 Vagy csak én vagyok peches

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
A fejlődési rendszerve van beépítve hogy egy növényből mennyit tudsz aratni, azaz ha pakolsz arra a képességre, akkor nem egy növényt, hanem kettőt vagy hármat aratsz egy tőről. Most lehet ezt így lehet elérni, hogy kiütöd, mert már nincs műtrágya ami meghatározza a termés mennyiségét. Azaz ha egy alacsony képességű ember üti ki a növényt neki egyet ad, de ha egy magasabb, akkor neki többet ugyanaz a tő.

Nem tudom értemes-e ezt tovább magyaráznom miért nem lehet már egyszerűen felszedni, mint egy széket? Számomra ez elég egyértelmű és nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha E betű helyett bal gombot kell nyomnom az egérrel.

FerencHuN
Szia két szint van ugyanugy hpban is és staminában is. az egyik szürke a másik fekete. a szürke mezőt kell felvinni a fekete maximális szintig.
Staminát vizzel és evéssel tudod felvinni a hpédat pedig sima kötözövel. Amig a szürke mező nem éri el a feketét addig csak a szürke szinted lesz. Csak evés vagy csak ivás nem elég pl a staminához. Mindkettö szükséges. Evéssel ivással a hp-d is felmegy de annak a szürke szintjét csak sima kötözővel vagy bármilyen dologgal ami hpét is növeszt.Tehát ha eszel és a szűrke szint a fekete szint alatt van akkor csak a szürke szintig növeli a hp-t Remélem nem túl katyvasz ahogy leírtam 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

É azt figyeltem meg h semmi negatív hatás nem érhet csak akkor megy fel fullra.. Teheát éhes,szomjas ,beteg stb nem lehetsz .
Srácok, nektek nincs olyan bug, hogy hiába eszel-iszol nem megy feljebb a stamina? Illetve nekem lement 0-ra a stamina, és úgy is maradt. Egyedi eset?

Sziasztok, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Elindult BWG Spartan Heroes, szerverünk!

Akik szeretik a kihívást és nem félnek meghalni azok számára ajánlott. 90 perc egy nap, 50%-os loot, heti air drop, 5-ös szintű nehézség, vérholdkor maximális zombi szám, csak PvE, Map: Zuhehi Territory.

Jelszót tőlem lehet kérni, itt vagy Steamen

IP: 176.57.153.53:26922
Azért csinálták így,hogy aki frissen telepíti a játékot,annak is már az új build jelenjen meg,és ne kelljen külön azért rámenni a béták fülre.

Marfy
EGYIK SEM - Kijelentkezés minden bétából
De maradhat az experimantal is, tök mindegy, mert mindkét verzió jelenleg a B240.
A B240 és a Stable között nem történ semmi változás, csak az utolsó experimental buildet dedikálták stable-nak.

Hol van ez az alpha17? Mert nekem a 16.4 után csak experimental van. Igen, most telepítettem újra a játékot... Vagy akkor most alapból az van telepítve?

Írjad random. Gondolom egy 30 kilós forgószék logikusabb felszedni mint egy nyomorult aloe vera kaktuszt. Azt ütni kell mint valóságban. Mondva csinált problémák? Szerinted az is mondva csinált hogy a hotbar-ról sokszor nem lehet kivenni cuccot mert beragad? Ne nevetess már. Az is cink hogy nincs lépéshangja a zombiknak. Gondolom ez is mondva csinált dolog és mindenki más rosszul emlékszik hogy működött pár alpha óta...

Azt hogy. Lemaradt a vége amit írtam! Csak vicc Norbi, tudjad!

Utállak norbi!

Srácok arról nem volt szó ,hogy már ásnak ezek a patkány zombik 😄 Hát ez mi kibaszás 😄
Random_
Nem

Random_
Nekem tegnap a kötszer ragadt az egyik slotban és nem tudtam elrakni onnan, de kilépés és belépés után megoldóditt.

Én egyébként a láda és inventory közti mozgatásnál szinte soha nem használom már a vonszolásos módszert. Mert gyorsabb, ha egér kattintással pakolom, és félek pont attól, hogy rossz helyen engedem el és esetleg mellé rakom. Nekem volt ilyen, de persze lehet nálad valami bug okozta ezt. Nekem így még átpakolás közben csak úgy tűnt el cuccom, ha korábban engedtem el és véletlen kidobtam a földre.

Random_
Ja nekem simán váltott véglegesre uninstall nélkül, de egyébként leírták mi a metódus minden verzió után. Lehet belekötni a játékba, de erre vannak valós indokok és nem kell mondva csinált. Teljes törlés és kilépés a béta időszakból és telepítés. (nekem ez se kellett csak simán átírta a steam)

Random_
Most ez a gond, hogy a forgós széket fel lehet szedni a növényt meg nem? Írjak erről egy 10 sort hogy miért oké vagy fogadjuk el a játék szabályait és játsszunk?

Majd egy modban megcsinálják neked vagy írd át az XML-t ha neked ez annyira fáj.