7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most hiába csinálok/állítok bármit, nem hajlandó rendesen menni a szerver. Kiírja, hogy online, fut, de nulla RAM használat, steam se jelzi. Ez miért lehet?
Utoljára szerkesztette: havenday, 2019.01.01. 12:26:32
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ilyet már láttatok? fellépek a gportálra, mert időtúllépésre hivatkozva nem tudok belépni a szerveremre. újraindítom, kiírja starting,pár másodperc és a szemem előtt írja, stopping, kis szünet, starting, kis szünet, stopping és ezt csinálja percek óta....fe - fel kapcsolódik, anélkül, hogy én bármit tennék
Az előbb kikapcsolva maradt, rányomok a startra, elindul, pár másodperc és leáll, majd magától újraindul....
Utoljára szerkesztette: havenday, 2019.01.01. 07:22:57
http://www.twitch.tv/grumbul
Az a textúra meg a felhasználói felület magáért beszél. Ajánlott ránézni, az UIról direkt nem írok, csodálja meg mindenki. Random! Neked ajánlom
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Mod...
elindult a másik szerver is, ez lesz a tartós
176.57.171.162:27061
valamiért lenullázta a szervert, elnézést mindenkitől!!!!!
próbálok egy mentést azért visszatenni
a
94.250.222.74:26905
címen lévő szerver nem biztos, hogy tartós lesz, próbálom a másikat is elindítani
A pálya méretén ha finomhangolsz, akkor a betöltés és a memória használat is változik. Próbáltam úgy belőni, hogy 4 km-nél nagyobb legyen, de 8-nál kisebb, így 6 körüli lett ami elég egy 10 főre eddig.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.12.27. 14:31:29
https://www.twitch.tv/sp1gu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(Ryzen 2600x, 16 ram, 1070ti, ssd)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"miért variálják, honnan kell tudnom a növényről megközelítés előtt ránézésre hogy az vadon nőtt vagy ültetett mikor és tök kényelmetlen, ha odamegyek nyomom az E betűt és nem megy akkor át kell váltanom puszta kézre vagy szerszámra, hogy szüreteljek, mérnem ugyanazzal a gombbal lehet mindet felszedni?"
Mondva csinált indok! Tényleg neked ez fáj a legjobban az Alpha17-ben? Ettől nem fogsz gyári Alpha17-el játszani csak modolttal? Ez komoly? Nonszensz!
Én teljesen elégedett vagyok, azt hittem ez soha nem fog megtörténni! Remek munkát végeztek a fejlesztők!
Ami a legérdekesebb az egészben, hogy pár patch-el ez előtt borzasztó volt ehhez képest! Már öröm játszani, még ha néha meg is halok 😄
Ma kicsit játszottam és nem értem miért nem ettől hangos a fórum...
Minden grafikai beállítás maxon, a játék magához mérten gyönyörű, a proci max 60%-on pöfög. Optimalizálva lett a játék és erről senki nem is beszél??? Mi van itt kérem mikor a szemünk előtt történt a csoda!!!
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Nem tudom értemes-e ezt tovább magyaráznom miért nem lehet már egyszerűen felszedni, mint egy széket? Számomra ez elég egyértelmű és nem esik le az aranygyűrű az ujjamról, ha E betű helyett bal gombot kell nyomnom az egérrel.
Staminát vizzel és evéssel tudod felvinni a hpédat pedig sima kötözövel. Amig a szürke mező nem éri el a feketét addig csak a szürke szinted lesz. Csak evés vagy csak ivás nem elég pl a staminához. Mindkettö szükséges. Evéssel ivással a hp-d is felmegy de annak a szürke szintjét csak sima kötözővel vagy bármilyen dologgal ami hpét is növeszt.Tehát ha eszel és a szűrke szint a fekete szint alatt van akkor csak a szürke szintig növeli a hp-t Remélem nem túl katyvasz ahogy leírtam 😊
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Elindult BWG Spartan Heroes, szerverünk!
Akik szeretik a kihívást és nem félnek meghalni azok számára ajánlott. 90 perc egy nap, 50%-os loot, heti air drop, 5-ös szintű nehézség, vérholdkor maximális zombi szám, csak PvE, Map: Zuhehi Territory.
Jelszót tőlem lehet kérni, itt vagy Steamen
IP: 176.57.153.53:26922
De maradhat az experimantal is, tök mindegy, mert mindkét verzió jelenleg a B240.
A B240 és a Stable között nem történ semmi változás, csak az utolsó experimental buildet dedikálták stable-nak.
Hol van ez az alpha17? Mert nekem a 16.4 után csak experimental van. Igen, most telepítettem újra a játékot... Vagy akkor most alapból az van telepítve?
Én egyébként a láda és inventory közti mozgatásnál szinte soha nem használom már a vonszolásos módszert. Mert gyorsabb, ha egér kattintással pakolom, és félek pont attól, hogy rossz helyen engedem el és esetleg mellé rakom. Nekem volt ilyen, de persze lehet nálad valami bug okozta ezt. Nekem így még átpakolás közben csak úgy tűnt el cuccom, ha korábban engedtem el és véletlen kidobtam a földre.
Majd egy modban megcsinálják neked vagy írd át az XML-t ha neked ez annyira fáj.